Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#63876 Re: Liverpool FC
Nije problem ni trica ni što se gubi, pa čak ni što se loše igra (iako je to objektivno najgora stvar) ali ponašanje, kretanje, body language...bukvalno svih, ali svih igrača je strašan, tragičan i zabrinjavajući.
- vaučer
#63877 Re: Liverpool FC
Pregorili su, svi pa i Klopp. Nema više energije ni htjenja. Ruši, gradi opet, ova postavka je isprdila svoje.
-
MPayne3
- zomri
#63879 Re: Liverpool FC
Da se razumijemo niko nije bez problema uradio rebuilding ekipe, rijetki su uopste i uspjeli. Nije ovo nista nevidjeno ali opet boli za gledati.
-
Plunkett
#63880 Re: Liverpool FC
Ma bolje ovako, odmah se halaliti i sa ligom prvaka. I suvise stresno je bilo prosle sezone,”lagana” borba za cetvrto mjesto i iskoristiti da ovu sezonu da mladi igraci poput Milnera dobiju sto vise prostora da sazriju kao igraci 
@zomri mozda grijesim, ali meni djeluje da jos nismo ni poceli sa rebuildingom. Njega radis tako sto dovedes dva tri vrhunska pojacanja uz igrace poput Carvahla.
Sam Nunez i ova dva tri potencijala nisu ni blizu rebuildingu.
@zomri mozda grijesim, ali meni djeluje da jos nismo ni poceli sa rebuildingom. Njega radis tako sto dovedes dva tri vrhunska pojacanja uz igrace poput Carvahla.
- konoplja
#63881 Re: Liverpool FC
Tuchel je bivsi a vrlo lako bi mogao Klopp da se pridruzi sunarodnjaku.
-
Plunkett
#63882 Re: Liverpool FC
A jesu poletili svi sa Kloppom i otkazom.
Nece Klopp nigdje, sve i da ispadne iz lige
Nece Klopp nigdje, sve i da ispadne iz lige
- King_Kenny
#63883 Re: Liverpool FC
Konačno.prave izmjene Kloppa. Hajde, makar još dva gola.
- AmiĐa_Idriz
#63884 Re: Liverpool FC
Konate, Diaz, pa čak i Jota također mogu u taj rebuild se ubrojati.
- BHF_Manijak
#63885 Re: Liverpool FC
Kako nije? United sa Fergusonom sezonama ga radio, Guardiola izmijenio haman svih 11 od unazad 4 godine.. Ide to. Ko zna i ko ima sredstva. Kloppu to ni sa Dortmundom nije proslo. Kad je pogubio nosioce igre, jednog po jednog, tada je i pao i otisao.
Ovo je grozno sto igraju od pocetka sezone i jedino bolno je sto nema nikakvih naznaka da ce biti bolje. Nije ovo kao onda sa Barcelonom kad su te 3:0 naguzili, ali si uprkos tome imao strasnu igru i u toj utakmici. Mislim da je ovo pocetak kraja jedne ere.
I ne nadajte se, nisu ovo vlasnici koji ce kao uvidjeti krizu, pa se zamisliti "hmm, OK fulili smo 2 prelazna roka, sad cemo se u januaru i naljeto popraviti". Njih boli karina. Zaplatit ce Klopp glavom jer je najlakse trenera se kutarisati, ekipa ce se nekako boriti za top 4 ili top 6, njima je finansijski dovoljno da se izadje u Evropu. Boli njih kurcina za tradicijom i trofejima. Arsenalovi vlasnici, prosto.
Nece tu biti reakcije da oni sljedeci prelazni rok spickaju 200 miliona na pojacanja.
Ovo je prvi put u Kloppovih 7 godina da svi, ali bas svi su u groznoj formi. Od Arnolda, Virgila, Salaha, Fabinha itd., a i to mnogo govori o kompetnom stanju unutar tima i trenera.
I jos samo na kraju, posto su ga vjecno ukivali u nebesa - ispostavilo se ono sto trubim godinama, Gomez nikad nece biti za ozbiljnog fudbala. Lik je amater i one stvari koje debil radi nemaju veze sa njegovom historijom povreda, vec sa neznanjem! Prosjecna engleska stopercina, koji da je kojim slucajem Holandjanin ili Danac, ne bi se od fudbala hljeba najeo, kamo li igrao u najboljoj ligi na svijetu. Kikser mrtvi, koji je taman za Ville, Evertona, West Hama.
Kakve taj debil odluke ima, da se zapitas stare mi kako ugovor dobija!
Ovo je grozno sto igraju od pocetka sezone i jedino bolno je sto nema nikakvih naznaka da ce biti bolje. Nije ovo kao onda sa Barcelonom kad su te 3:0 naguzili, ali si uprkos tome imao strasnu igru i u toj utakmici. Mislim da je ovo pocetak kraja jedne ere.
I ne nadajte se, nisu ovo vlasnici koji ce kao uvidjeti krizu, pa se zamisliti "hmm, OK fulili smo 2 prelazna roka, sad cemo se u januaru i naljeto popraviti". Njih boli karina. Zaplatit ce Klopp glavom jer je najlakse trenera se kutarisati, ekipa ce se nekako boriti za top 4 ili top 6, njima je finansijski dovoljno da se izadje u Evropu. Boli njih kurcina za tradicijom i trofejima. Arsenalovi vlasnici, prosto.
Nece tu biti reakcije da oni sljedeci prelazni rok spickaju 200 miliona na pojacanja.
Ovo je prvi put u Kloppovih 7 godina da svi, ali bas svi su u groznoj formi. Od Arnolda, Virgila, Salaha, Fabinha itd., a i to mnogo govori o kompetnom stanju unutar tima i trenera.
I jos samo na kraju, posto su ga vjecno ukivali u nebesa - ispostavilo se ono sto trubim godinama, Gomez nikad nece biti za ozbiljnog fudbala. Lik je amater i one stvari koje debil radi nemaju veze sa njegovom historijom povreda, vec sa neznanjem! Prosjecna engleska stopercina, koji da je kojim slucajem Holandjanin ili Danac, ne bi se od fudbala hljeba najeo, kamo li igrao u najboljoj ligi na svijetu. Kikser mrtvi, koji je taman za Ville, Evertona, West Hama.
Kakve taj debil odluke ima, da se zapitas stare mi kako ugovor dobija!
- JohnnyS
#63886 Re: Liverpool FC
Dinamo dobi Chelsea, Napoli razmontira Liverpool, Tottenham ne može ništa Olimpiku, ali mit o premijerligi kao najboljoj na svijetu još živi
- zomri
#63887 Re: Liverpool FC
Pa kako nije rebuilding kad mijenjas dvojicu iz vršne trojke. U vezi ubacujes eliotta u masinu. Vrsta pojacanja nema veze s tim.Plunkett wrote: ↑07/09/2022 22:16 Ma bolje ovako, odmah se halaliti i sa ligom prvaka. I suvise stresno je bilo prosle sezone,”lagana” borba za cetvrto mjesto i iskoristiti da ovu sezonu da mladi igraci poput Milnera dobiju sto vise prostora da sazriju kao igraci
Nacin na koji se liverpool brani odozgo prema dole znaci da kad diaz zakasni desetinku sekunde na zatvaranje ili shadowing da ti u jedan dva pasa imas problem pred svojim golom.
-
guruguru95
- JohnnyS
#63889 Re: Liverpool FC
-
guruguru95
#63890 Re: Liverpool FC
- AmiĐa_Idriz
#63891 Re: Liverpool FC
In 85 minutes we have only won 7 tackles. 4 of them are by Thiago alone who came in on 62nd min.
- drug_profi
#63892 Re: Liverpool FC
Srećom u Ukrajini ima heibet lijepih vijesti pa mi ovo neće pokvariti dan...
Alison i Diaz. Ostali svi na hlađenje kod psiohologa.
Kinga klupirati, ali baš.
Alison i Diaz. Ostali svi na hlađenje kod psiohologa.
Kinga klupirati, ali baš.
- sve_ovo_ja
#63893 Re: Liverpool FC
Treba onoj gladnoj Egipatskoj trkačoj kokoši dati milion sedmično, otkad je počeo srati početkom godine ništa nije pokazao, a prošlu jesen bio najbolji na svijetu sigurno par mjeseci.
- BHF_Manijak
#63894 Re: Liverpool FC
Bruka! Nema se tu sta puno reci.
Sljedecu utakmicu zaista ocekujem Salaha na klupi. Medjutim poznavajuci tvrdoglavu mazgu Kloppa, gurat ce dok ovaj ili ne crkne ili ne dadne neki gol iz penala.
Nadam se i prodaji Gomeza ili na zimu ili na ljeto. Smijesno je vise isticati sta ovoj ekipi fali. Trenutno mnogo toga, a ponajvise samopouzdanja, muda, zelje, energije. Sve im je to ubijeno krajem prosle sezone. Rekose mi bice bolje sljedece sezone. Hoce, aha, rekoh i tad.
Sto se rebuildinga tice, ne slazem se. Jota to ne moze biti, Eliott, Jones itd... Diaz samo i Darwin, AKO se pokaze. Jota ti je mogao biti upgrade i rebuild kad su u ekipi klade imao, medjutim u onom Liverpoolu prije 2-3 godine, kada si mljeo, nikako ti sljedeca akviziacija, koja je projicirana da mijenja Salaha/Manea ne moze biti Jota, osim igrac za sirinu klupe. Nikako.
Sljedecu utakmicu zaista ocekujem Salaha na klupi. Medjutim poznavajuci tvrdoglavu mazgu Kloppa, gurat ce dok ovaj ili ne crkne ili ne dadne neki gol iz penala.
Nadam se i prodaji Gomeza ili na zimu ili na ljeto. Smijesno je vise isticati sta ovoj ekipi fali. Trenutno mnogo toga, a ponajvise samopouzdanja, muda, zelje, energije. Sve im je to ubijeno krajem prosle sezone. Rekose mi bice bolje sljedece sezone. Hoce, aha, rekoh i tad.
Sto se rebuildinga tice, ne slazem se. Jota to ne moze biti, Eliott, Jones itd... Diaz samo i Darwin, AKO se pokaze. Jota ti je mogao biti upgrade i rebuild kad su u ekipi klade imao, medjutim u onom Liverpoolu prije 2-3 godine, kada si mljeo, nikako ti sljedeca akviziacija, koja je projicirana da mijenja Salaha/Manea ne moze biti Jota, osim igrac za sirinu klupe. Nikako.
- no_sekirli
#63895 Re: Liverpool FC
Dajte ljudi, nije mrtva glava.
Mora i nas netko namontirati jednom. Jbga.
- drug_profi
#63896 Re: Liverpool FC
Neka je, ja sam zapravo zadovoljan.no_sekirli wrote: ↑07/09/2022 23:01 Dajte ljudi, nije mrtva glava.
Ovakve utakmice moraju isprovocirati nesto.
- King_Kenny
#63897 Re: Liverpool FC
Sramota.
Jedina nada - povratak Thiaga.
Jedina nada - povratak Thiaga.
-
Plunkett
#63898 Re: Liverpool FC
@zomri i Amidza, da vam ne odgovaram pojedinacno.
Promijenio si naprijed 2/3. I to je to. I opet Bobby je vise doprinio ove sezone nego Darwin. (Jasno, treba vremena i to je ok))z
Elliot je za back up trenutno, vezni red nam je generalno star, pa sama ona slika ekipe Liverpoola od prije par godina i od prije nekih par kola je upravo dokaz za to.
Od svih njih, jedino vjerujem da ce Konate i Carvahlo biti nosioci igre. Ovo ostalo je tanko dibidus, vezni red kritican, odbrana nakon starta Pickforda vise nije ista.
Jednostavno, sve je katastrofalno odradjeno osim Diaza.
A egipatskog kralja bi stvarno volio vidjeti u Psgu recimo.
Promijenio si naprijed 2/3. I to je to. I opet Bobby je vise doprinio ove sezone nego Darwin. (Jasno, treba vremena i to je ok))z
Elliot je za back up trenutno, vezni red nam je generalno star, pa sama ona slika ekipe Liverpoola od prije par godina i od prije nekih par kola je upravo dokaz za to.
Od svih njih, jedino vjerujem da ce Konate i Carvahlo biti nosioci igre. Ovo ostalo je tanko dibidus, vezni red kritican, odbrana nakon starta Pickforda vise nije ista.
Jednostavno, sve je katastrofalno odradjeno osim Diaza.
A egipatskog kralja bi stvarno volio vidjeti u Psgu recimo.
- BHF_Manijak
#63899 Re: Liverpool FC
Ma tjesite se vi od pocetka sezone eh sad ce biti to, eh samo da se ovaj vrati, eh samo da ih ova sad pobjeda razdrzma itd... A ono iz vikenda u vikend sve isto. Ili gore.
-
Armin2013
#63900 Re: Liverpool FC
Možda griješim, mislim da je ovu ekipu podjelila plata Salaha, možda je i Mane zbog toga napustio kllub.
Ima tu i umora sigurno, ali da ovako budu kolektivno loši ne znam. U ovih nekoliko utakmica koliko su kontri istrčali? Samo nešto vrte loptu nazad, okolo, kada imaju priliku za kontru stanu. S obzirom da će bit gust raspored sa utakmicama, a vezni red nam staklen, možda je i bolje ovako, halalit LP, posvetit se prvenstvu pa iduće godine pametnije sa transferima.
Ima tu i umora sigurno, ali da ovako budu kolektivno loši ne znam. U ovih nekoliko utakmica koliko su kontri istrčali? Samo nešto vrte loptu nazad, okolo, kada imaju priliku za kontru stanu. S obzirom da će bit gust raspored sa utakmicama, a vezni red nam staklen, možda je i bolje ovako, halalit LP, posvetit se prvenstvu pa iduće godine pametnije sa transferima.