Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ultima_palabra

#63851 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

turbofolk wrote:Ode Slišković. Istekao mu ugovor u Zrinjskom. Čovjek je premotao ovu ligu. Svaka čast. Takođe, bio mi je jedan od omiljenijih selektora :thumbup:
E jbg... imao je ranije po 2-3 mandata u Širokom i Zrinjskom gdje je usrao i šefa i stanicu. Ovaj put mu je Šulenta dao dobro posloženu ekipu, uz standardnu logistiku Zrinjskog i sreću da je jedini konkurent bila skupina mentalnih bogalja, ispade ova spodoba stručnjak.
Tomahawk11
Globalni moderator

#63852 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

I ja mislim da je više do konkurencije nego do Bake.
Mi smo u startu zasrali, komšiluk je imao slabijeg na klupi i od Bake.
Sad se ovaj digao, eto on bi u ligu petice :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#63853 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Pitar sa Kariba wrote:Ahmet ide na drugo mjesto. :oops:
To mu dođe kao neka najava za punjenje bezidejne, bezvoljne i kurcoboljne ekipe sa Grbavice ... :mrgreen:
ultima_palabra

#63854 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Charuga wrote:
To mu dođe kao neka najava za punjenje bezidejne, bezvoljne i kurcoboljne ekipe sa Grbavice ... :mrgreen:
Poluaktivne si zaboravio :D
Charuga
Globalni moderator

#63855 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Treba mi vremena da se naviknem na taj novi izraz doktora Karakadžema ... :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#63856 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Niko ni ne išće da se otvori derbi tema :mrgreen:
Logovan

#63857 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:Niko ni ne išće da se otvori derbi tema :mrgreen:
Pusti to, neka se otvori tema o Euro utakmicama. :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#63858 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Sliver wrote:
Charuga wrote:
Jednostavnije receno, ekipe s nizim koeficijentom po UEFA :izet:
Ne igramo u Evropi pa da to gledamo, lijepo sam napisao kakkva je ekipa, nemoj mi tu sad pojednostavljivati i okretati na neki koeficijent ... :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#63859 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Koji derbi, kad se to igra ... 8-)

Ako ćemo već iskati, ja išćem da Begić danas svira kraj prvenstva. Ne mogu više da gledam onu BBK i PA ekipu, na čelu sa "zamišljenim" ... :mrgreen:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#63860 Re: Premijer liga BiH

Post by Slo Burner »

Kaze Mujkanovicza Ordagica: Ti igrači se ponašaju kao da nikada nisu bili dio kluba, kao da nemaju nikakve emocije i to zaista po mom mišljenju nije uredu. Nije bilo spora, niko nikome nije dao otkaz, ako dugovanje postoji dođe se u klub, sjedne i porazgovara.
Kako vas nije stid traziti platu :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#63861 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Charuga wrote:
Koji derbi, kad se to igra ... 8-)

Ako ćemo već iskati, ja išćem da Begić danas svira kraj prvenstva. Ne mogu više da gledam onu BBK i PA ekipu, na čelu sa "zamišljenim" ... :mrgreen:
Ti bi da se prvenstvo prekine, pa da proglase neregularnim i uzmu Zrinjskom titulu :mrgreen:

Iduće sezone novi list, nova nafaka....posložiće to Adžem da grmi sve, a i iskusniji je za godinu :thumbup:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#63862 Re: Premijer liga BiH

Post by Slo Burner »

Da su vala odmah u srijedu ovo pozavrsavali, prvi put ikad da zadnje kolo niocemu ne odlucuje
Logovan

#63863 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Posljednje kolo doigravanja donosi gradski derbi između Željezničara i Sarajeva koje je planirano da se odigra u nedjelju 20. maja od 17 sati na stadionu Grbavica. Paralelno sa terminom odigravanja desetog kola doigravanja u Sarajevu će biti održan predizborni skup Recepa Erdogana što iziskuje dodatne mjere obezbjeđenja samog skupa, pa je kako smo saznali od strane MUP-a zatražena promjena termina utakmice desetog kola. Odluku o ovome će donijeti organi N/FS BiH, a kako smo uspjeli saznati konačna odluka bi trebala biti donešena tokom dana. Kako nam je potvrdio naš izvor mogućnost pomjeranja utakmice je velika, a termin bi mogao biti subota ili petak od 17 sati. Dodatni problem predstavlja to što bi i ostale utakmice desetog kola morale biti pomjerene za isti termin, te će se nakon konsultacija organa Saveza, klubova i MUP-a donijeti konačna odluka.
:skoljka:

Zamisli bude u petak, pa neće biti ni 3 hiljade na tribinama. :oops: Još ako kiša padne.... :oops: Bolje u subotu ili čitavo kolo odgoditi za narednu sedmicu.

A i jebo ti ovo kada se u glavnom gradu ne može održati derbi i predizborni skup, odnosno ne mogu se održati dva veća dešavanja.
Tomahawk11
Globalni moderator

#63864 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Ma najbolje u ponedeljak u podne.
avetinja

#63865 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Da li se meni čini ili se već jednom spominjao dug prema Subiću? Stvarno nevjerovatno, da već drugu sezonu vrlo vjerovatno nemaju uslove za licencu, a igrat će Premijer ligu. Dajte Zvijedi, Olimpiku ili kome već da igraju, ako ovi nemaju uslove.
avetinja

#63866 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote:
Posljednje kolo doigravanja donosi gradski derbi između Željezničara i Sarajeva koje je planirano da se odigra u nedjelju 20. maja od 17 sati na stadionu Grbavica. Paralelno sa terminom odigravanja desetog kola doigravanja u Sarajevu će biti održan predizborni skup Recepa Erdogana što iziskuje dodatne mjere obezbjeđenja samog skupa, pa je kako smo saznali od strane MUP-a zatražena promjena termina utakmice desetog kola. Odluku o ovome će donijeti organi N/FS BiH, a kako smo uspjeli saznati konačna odluka bi trebala biti donešena tokom dana. Kako nam je potvrdio naš izvor mogućnost pomjeranja utakmice je velika, a termin bi mogao biti subota ili petak od 17 sati. Dodatni problem predstavlja to što bi i ostale utakmice desetog kola morale biti pomjerene za isti termin, te će se nakon konsultacija organa Saveza, klubova i MUP-a donijeti konačna odluka.
:skoljka:

Zamisli bude u petak, pa neće biti ni 3 hiljade na tribinama. :oops: Još ako kiša padne.... :oops: Bolje u subotu ili čitavo kolo odgoditi za narednu sedmicu.

A i jebo ti ovo kada se u glavnom gradu ne može održati derbi i predizborni skup, odnosno ne mogu se održati dva veća dešavanja.
Ovo je već posebna situacija, realno. Sumnjam da bi se igdje održavala utakmica za vrijeme ovakvo događaja, gdje itekako postoji mogućnost od raznih kriminalnih radnji.

Erdoganu je bolje da ide na Poljine. :skoljka:
Logovan

#63867 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

avetinja wrote:
Ovo je već posebna situacija, realno. Sumnjam da bi se igdje održavala utakmica za vrijeme ovakvo događaja, gdje itekako postoji mogućnost od raznih kriminalnih radnji.

Erdoganu je bolje da ide na Poljine. :skoljka:
Možda si u pravu, možda griješim, ali eto i sam si vjerovatno primijetio, kad god se derbi poklopi sa drugim događajem, odmah je upitno odigravanje utakmice.
A i kontam, kako prije nisu razmišljali o ovome? Znali su da se predizborni skup sprema za 20. maj, pa je meni se čini prošle sedmice potvrđeno da će biti održavanje mitinga. Zašto prije 3, 5, 10 dana nisu skontali šta će sa derbijem, kada će staviti da se odigra? Jebo te, kod nas se odlučuje sve 5 do 12.
avetinja

#63868 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote:Možda si u pravu, možda griješim, ali eto i sam si vjerovatno primijetio, kad god se derbi poklopi sa drugim događajem, odmah je upitno odigravanje utakmice.
A i kontam, kako prije nisu razmišljali o ovome? Znali su da se predizborni skup sprema za 20. maj, pa je meni se čini prošle sedmice potvrđeno da će biti održavanje mitinga. Zašto prije 3, 5, 10 dana nisu skontali šta će sa derbijem, kada će staviti da se odigra? Jebo te, kod nas se odlučuje sve 5 do 12.
To si upravu, trebali su ranije reagovati. Neka zamijene termine utakmice Lige za Prvaka sa terminima utakmica Lige za opstanak i riješen problem. Mada neće škoditi ako se derbi bude igrao van zajedničke satnice, jer su sva pitanja riješena.
Logovan

#63869 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

avetinja wrote: To si upravu, trebali su ranije reagovati. Neka zamijene termine utakmice Lige za Prvaka sa terminima utakmica Lige za opstanak i riješen problem. Mada neće škoditi ako se derbi bude igrao van zajedničke satnice, jer su sva pitanja riješena.
Nije baš sve riješeno. :D
avetinja

#63870 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote:Nije baš sve riješeno. :D
Igra se za prestiž. :D Mislio sam sve riješeno u smislu da ne postoji opasnost od mogućih neregularnosti.

A što se tiče derbija, riješeno je, zijanit ćete 2-0. Osjetiti ćete svu efikasnost Adžemove galaktičke ekipe. 8-)
Logovan

#63871 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Nemoj Boga ti više poraza.
leškarenje

#63872 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Petak je dan za metak :D :izet:
GandalfSivi

#63873 Re: Premijer liga BiH

Post by GandalfSivi »

sarajevoxxxx wrote:Kakvo je ono zaustavljanje Ultrasa u Konjicu :-) frajeri 14 kombija, autobus, hoće da se udaraju sa Manijacima na po’ ceste stali :-)
I bas 14 kombija :D Evo te k'o na temi o Siriji kada brojis ubijene rezimske vojnike :D :D :D

Moramo se i nasaliti malo :-)
leškarenje

#63874 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Molicu lijepo i jedan bus :D
sarajevoxxxx

#63875 Re: Premijer liga BiH

Post by sarajevoxxxx »

GandalfSivi wrote:
sarajevoxxxx wrote:Kakvo je ono zaustavljanje Ultrasa u Konjicu :-) frajeri 14 kombija, autobus, hoće da se udaraju sa Manijacima na po’ ceste stali :-)
I bas 14 kombija :D Evo te k'o na temi o Siriji kada brojis ubijene rezimske vojnike :D :D :D

Moramo se i nasaliti malo :-)
Bilo ih je dosta, kako ono ide u strahu se velike oči :-)

A sad ozbiljno, policajac koji je pratio kolonu je rekao da ih je toliko bilo. 14 kombija i jedan autobus sa oko 60 navijača.
Locked