mi smo šampiNJoni!
Moderators: Charuga, Tomahawk11

18 boba izgubili kuci,od toga u prvih 6 kola sve tri domace izgubiliVelkoski wrote:
mi smo šampiNJoni!
Ja recimo ne bih bio zadovoljan. Titulom najprije bi, a to ko je ispred iza, je skoro i nebitno osim kao neka moralna satisfakcija i prilika za zajebavanje onih drugih. Ne znam ko je ovdje licemjeran, ono kad nekog zajebaješ na određeni način, pa kad mu to isto spočitaš i podastreš, on se pravi lud. Koliko ste bodova osvojili u ligi za prvaka? Stigli smo vas 12 bodova čovječe. Da Bog da vas Adzem jos dugo vodio.spree wrote:I da bude -1 sta? Ja zadovoljan da svake godine fks bude iza zelje, pa barem jedan bod. To bi vi sutili da ste bili na +16? Joj sto ne mogu licemjerja. Nego ako se tebi slavi sto je moguce da dodjete na -1, samo ti slavi. Dabogda vjecno slavio takve stvari.
Haj da ti malo nacrtam. Neki tim moze biti prvak ako je neko iza njega barem jedan bod (moze i sa isto bodova, ali haj sad da ne cjepidlacimo) dok taj tim koji je iza barem taj jedan bod ne moze biti prvak nikako, nadam se da sad kontas. Meni je potpuno ok što se vi veselite, jer ste prisli velikom ŽELJEZNIČARU. Mislio sam da je za neko veselje potrebno biti ispred nekoga, a ne malo manje bodova iza. Ali sta god tebe veselilast mohicans wrote:Ja recimo ne bih bio zadovoljan. Titulom najprije bi, a to ko je ispred iza, je skoro i nebitno osim kao neka moralna satisfakcija i prilika za zajebavanje onih drugih. Ne znam ko je ovdje licemjeran, ono kad nekog zajebaješ na određeni način, pa kad mu to isto spočitaš i podastreš, on se pravi lud. Koliko ste bodova osvojili u ligi za prvaka? Stigli smo vas 12 bodova čovječe. Da Bog da vas Adzem jos dugo vodio.spree wrote:I da bude -1 sta? Ja zadovoljan da svake godine fks bude iza zelje, pa barem jedan bod. To bi vi sutili da ste bili na +16? Joj sto ne mogu licemjerja. Nego ako se tebi slavi sto je moguce da dodjete na -1, samo ti slavi. Dabogda vjecno slavio takve stvari.
Hvala sto si mi nacrtao, sad mi je apsolutno jasnospree wrote:Haj da ti malo nacrtam. Neki tim moze biti prvak ako je neko iza njega barem jedan bod (moze i sa isto bodova, ali haj sad da ne cjepidlacimo) dok taj tim koji je iza barem taj jedan bod ne moze biti prvak nikako, nadam se da sad kontas. Meni je potpuno ok što se vi veselite, jer ste prisli velikom ŽELJEZNIČARU. Mislio sam da je za neko veselje potrebno biti ispred nekoga, a ne malo manje bodova iza. Ali sta god tebe veselilast mohicans wrote:Ja recimo ne bih bio zadovoljan. Titulom najprije bi, a to ko je ispred iza, je skoro i nebitno osim kao neka moralna satisfakcija i prilika za zajebavanje onih drugih. Ne znam ko je ovdje licemjeran, ono kad nekog zajebaješ na određeni način, pa kad mu to isto spočitaš i podastreš, on se pravi lud. Koliko ste bodova osvojili u ligi za prvaka? Stigli smo vas 12 bodova čovječe. Da Bog da vas Adzem jos dugo vodio.spree wrote:I da bude -1 sta? Ja zadovoljan da svake godine fks bude iza zelje, pa barem jedan bod. To bi vi sutili da ste bili na +16? Joj sto ne mogu licemjerja. Nego ako se tebi slavi sto je moguce da dodjete na -1, samo ti slavi. Dabogda vjecno slavio takve stvari.
. Dabogda tvoj tim bio uvijek iza, pa barem taj jedan bod
Jako dobro odradismo ovaj dio sezone, ali džaba nam.Velkoski wrote:
mi smo šampiNJoni!
Pa ja, jeste, baba, muda i tako to, slažem se, ali spomenuh čisto onako kako bezveze gubimo bodove.Charuga wrote:Baba, muda, deda ... Vi usrali na početku, mi na kraju, a Zrinjski lagano.
Zrinjski, Gošk, vi, Krupa - tri boda, Sloboda, Radnik - dva boda, itd, itd. 10 bodova jeste puno, ali vidi koliko smo ih bezveze prosuli.avetinja wrote:Nema potrebe da pretjerano žalite. Nije provokacija nego ozbiljno govorim. U zaostatku ste 10 bodova za prvim, to su četiri utakmice. Nije to tako mala razlika. Čini se mala, jer ste imali dobre partije u zadnjih nekoliko kola.
Bilo je gluposti, ali ne plače se za prolivenim mlijekom. Šta bi mi tek trebali reći? Neke utakmice si dobio a nisi trebao, neke si izgubio a nisi trebao. Evo mi, pobijedili vas, a nismo trebali Vitez. Trebali dobiti Zrinjskog, ali smo trebali zijaniti od Širokog. Na kraju se sve izbalansira. Više sreće sljedeće sezone, nema tugovanja.Logovan wrote:Zrinjski, Gošk, vi, Krupa - tri boda, Sloboda, Radnik - dva boda, itd, itd. 10 bodova jeste puno, ali vidi koliko smo ih bezveze prosuli.
Pa vi govorite za sebe, ne trkamo se ko je više prosuo bodova.avetinja wrote:Bilo je gluposti, ali ne plače se za prolivenim mlijekom. Šta bi mi tek trebali reći? Neke utakmice si dobio a nisi trebao, neke si izgubio a nisi trebao. Evo mi, pobijedili vas, a nismo trebali Vitez. Trebali dobiti Zrinjskog, ali smo trebali zijaniti od Širokog. Na kraju se sve izbalansira. Više sreće sljedeće sezone, nema tugovanja.Logovan wrote:Zrinjski, Gošk, vi, Krupa - tri boda, Sloboda, Radnik - dva boda, itd, itd. 10 bodova jeste puno, ali vidi koliko smo ih bezveze prosuli.
Logovan wrote:Pa vi govorite za sebe, ne trkamo se ko je više prosuo bodova.
maxell_sarajevo wrote:Na Kosevu je bio jedan kombi i jedan bus navijaca Zrinjskog, dosli u 46 minuti, a izasli u 86.
Moli ih vjerovatno neki zeznuti policajac da izadju, nece oni, popnu se policajac jos tri stepenice, izeltise Ultrasi za 2 min sa tribine
Pored živog Ahmeta ...Pitar sa Kariba wrote:Krste (aBd) u derbiju za "Zlatnu kopacku" BHT PL!