Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#63826 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

Image

mi smo šampiNJoni!
leškarenje

#63827 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Velkoski wrote:Image

mi smo šampiNJoni!
18 boba izgubili kuci,od toga u prvih 6 kola sve tri domace izgubili :oops:
last mohicans

#63828 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

spree wrote:I da bude -1 sta? Ja zadovoljan da svake godine fks bude iza zelje, pa barem jedan bod. To bi vi sutili da ste bili na +16? Joj sto ne mogu licemjerja. Nego ako se tebi slavi sto je moguce da dodjete na -1, samo ti slavi. Dabogda vjecno slavio takve stvari :thumbup: .
Ja recimo ne bih bio zadovoljan. Titulom najprije bi, a to ko je ispred iza, je skoro i nebitno osim kao neka moralna satisfakcija i prilika za zajebavanje onih drugih. Ne znam ko je ovdje licemjeran, ono kad nekog zajebaješ na određeni način, pa kad mu to isto spočitaš i podastreš, on se pravi lud. Koliko ste bodova osvojili u ligi za prvaka? Stigli smo vas 12 bodova čovječe. Da Bog da vas Adzem jos dugo vodio.
spree

#63829 Re: Premijer liga BiH

Post by spree »

last mohicans wrote:
spree wrote:I da bude -1 sta? Ja zadovoljan da svake godine fks bude iza zelje, pa barem jedan bod. To bi vi sutili da ste bili na +16? Joj sto ne mogu licemjerja. Nego ako se tebi slavi sto je moguce da dodjete na -1, samo ti slavi. Dabogda vjecno slavio takve stvari :thumbup: .
Ja recimo ne bih bio zadovoljan. Titulom najprije bi, a to ko je ispred iza, je skoro i nebitno osim kao neka moralna satisfakcija i prilika za zajebavanje onih drugih. Ne znam ko je ovdje licemjeran, ono kad nekog zajebaješ na određeni način, pa kad mu to isto spočitaš i podastreš, on se pravi lud. Koliko ste bodova osvojili u ligi za prvaka? Stigli smo vas 12 bodova čovječe. Da Bog da vas Adzem jos dugo vodio.
Haj da ti malo nacrtam. Neki tim moze biti prvak ako je neko iza njega barem jedan bod (moze i sa isto bodova, ali haj sad da ne cjepidlacimo) dok taj tim koji je iza barem taj jedan bod ne moze biti prvak nikako, nadam se da sad kontas. Meni je potpuno ok što se vi veselite, jer ste prisli velikom ŽELJEZNIČARU. Mislio sam da je za neko veselje potrebno biti ispred nekoga, a ne malo manje bodova iza. Ali sta god tebe veseli :thumbup: . Dabogda tvoj tim bio uvijek iza, pa barem taj jedan bod ;-)
leškarenje

#63830 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

:nevjerujem: 'ajde .,...

Nego nije valjda da Adzem fakat uzima lovu igracima da bi igrali :roll:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#63831 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Pa kako će drugačije i igrati?! Pola njih nisu možda uopste fudbaleri.

:D
last mohicans

#63832 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

spree wrote:
last mohicans wrote:
Haj da ti malo nacrtam. Neki tim moze biti prvak ako je neko iza njega barem jedan bod (moze i sa isto bodova, ali haj sad da ne cjepidlacimo) dok taj tim koji je iza barem taj jedan bod ne moze biti prvak nikako, nadam se da sad kontas. Meni je potpuno ok što se vi veselite, jer ste prisli velikom ŽELJEZNIČARU. Mislio sam da je za neko veselje potrebno biti ispred nekoga, a ne malo manje bodova iza. Ali sta god tebe veseli :thumbup: . Dabogda tvoj tim bio uvijek iza, pa barem taj jedan bod ;-)
Hvala sto si mi nacrtao, sad mi je apsolutno jasno :D . Vi ste prvaci jer ste ispred nas mozda samo jedan, cetri ili u najgorem slučaju po nas 7 bodova ispred.
Logovan

#63833 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Velkoski wrote:Image

mi smo šampiNJoni!
Jako dobro odradismo ovaj dio sezone, ali džaba nam. :facepalm: Samo da nismo izgubili onako puno bodova na domaćem terenu u prvom dijelu sezone i bili bi vjerovatno prvi. E jebem ti majku, sami sebe sjebemo.
Charuga
Globalni moderator

#63834 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Baba, muda, deda ... Vi usrali na početku, mi na kraju, a Zrinjski lagano.
avetinja

#63835 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Nema potrebe da pretjerano žalite. Nije provokacija nego ozbiljno govorim. U zaostatku ste 10 bodova za prvim, to su četiri utakmice. Nije to tako mala razlika. Čini se mala, jer ste imali dobre partije u zadnjih nekoliko kola.
leškarenje

#63836 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Jel ovo Dogan rece da los teren pogoduje ekipama kao sto je zeljeznicar :D a ekipama ko sto smo mi i zrinjski koji igramo napadacki ne :-)
Logovan

#63837 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Charuga wrote:Baba, muda, deda ... Vi usrali na početku, mi na kraju, a Zrinjski lagano.
Pa ja, jeste, baba, muda i tako to, slažem se, ali spomenuh čisto onako kako bezveze gubimo bodove.
avetinja wrote:Nema potrebe da pretjerano žalite. Nije provokacija nego ozbiljno govorim. U zaostatku ste 10 bodova za prvim, to su četiri utakmice. Nije to tako mala razlika. Čini se mala, jer ste imali dobre partije u zadnjih nekoliko kola.
Zrinjski, Gošk, vi, Krupa - tri boda, Sloboda, Radnik - dva boda, itd, itd. 10 bodova jeste puno, ali vidi koliko smo ih bezveze prosuli.
sarajevoxxxx

#63838 Re: Premijer liga BiH

Post by sarajevoxxxx »

Kakvo je ono zaustavljanje Ultrasa u Konjicu :-) frajeri 14 kombija, autobus, hoće da se udaraju sa Manijacima na po’ ceste stali :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#63839 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Danas su bili od početka drugog poluvremena do 80. minute na stadionu :mrgreen:
leškarenje

#63840 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Svi su kiksali,ali niko ko mi :oops: prve tri domace izgubili :run: i eto odmah razlike da ganjas ....
avetinja

#63841 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote:Zrinjski, Gošk, vi, Krupa - tri boda, Sloboda, Radnik - dva boda, itd, itd. 10 bodova jeste puno, ali vidi koliko smo ih bezveze prosuli.
Bilo je gluposti, ali ne plače se za prolivenim mlijekom. Šta bi mi tek trebali reći? Neke utakmice si dobio a nisi trebao, neke si izgubio a nisi trebao. Evo mi, pobijedili vas, a nismo trebali Vitez. Trebali dobiti Zrinjskog, ali smo trebali zijaniti od Širokog. Na kraju se sve izbalansira. Više sreće sljedeće sezone, nema tugovanja.
Logovan

#63842 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

avetinja wrote:
Logovan wrote:Zrinjski, Gošk, vi, Krupa - tri boda, Sloboda, Radnik - dva boda, itd, itd. 10 bodova jeste puno, ali vidi koliko smo ih bezveze prosuli.
Bilo je gluposti, ali ne plače se za prolivenim mlijekom. Šta bi mi tek trebali reći? Neke utakmice si dobio a nisi trebao, neke si izgubio a nisi trebao. Evo mi, pobijedili vas, a nismo trebali Vitez. Trebali dobiti Zrinjskog, ali smo trebali zijaniti od Širokog. Na kraju se sve izbalansira. Više sreće sljedeće sezone, nema tugovanja.
Pa vi govorite za sebe, ne trkamo se ko je više prosuo bodova. :mrgreen:
maxell_sarajevo

#63843 Re: Premijer liga BiH

Post by maxell_sarajevo »

Na Kosevu je bio jedan kombi i jedan bus navijaca Zrinjskog, dosli u 46 minuti, a izasli u 86.
Moli ih vjerovatno neki zeznuti policajac da izadju, nece oni, popnu se policajac jos tri stepenice, izeltise Ultrasi za 2 min sa tribine :lol:
avetinja

#63844 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote:Pa vi govorite za sebe, ne trkamo se ko je više prosuo bodova. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
Logovan

#63845 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Lista strijelaca:
Ahmetović, Sarajevo - 14
Filipović, Zrinjski - 14
Bilbija, Zrinjski - 12
Menalo, Široki - 12
Velkoski, Sarajevo - 12
Zakarić, Željezničar - 12
Pitar sa Kariba

#63846 Re: Premijer liga BiH

Krste (aBd) u derbiju za "Zlatnu kopacku" BHT PL!
splinter

#63847 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

maxell_sarajevo wrote:Na Kosevu je bio jedan kombi i jedan bus navijaca Zrinjskog, dosli u 46 minuti, a izasli u 86.
Moli ih vjerovatno neki zeznuti policajac da izadju, nece oni, popnu se policajac jos tri stepenice, izeltise Ultrasi za 2 min sa tribine :lol:
:pisnuo:
turbofolk

#63848 Re: Premijer liga BiH

Post by turbofolk »

Ode Slišković. Istekao mu ugovor u Zrinjskom. Čovjek je premotao ovu ligu. Svaka čast. Takođe, bio mi je jedan od omiljenijih selektora :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#63849 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Pitar sa Kariba wrote:Krste (aBd) u derbiju za "Zlatnu kopacku" BHT PL!
Pored živog Ahmeta ... :? :mrgreen:
Pitar sa Kariba

#63850 Re: Premijer liga BiH

Ahmet ide na drugo mjesto. :oops:

Kazu na GG: "Ordagic mislio i igrati i primati platu. E neces razbojnice!" :lol:
Locked