ja nisam ja wrote:Evo mene u Zenici. Zgrada do Hrvatskog doma. Maloprije setam do robne kuce putek kojim sam ja posla trebalo mi 15 min
neka te u zenici,dobro dosla
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ja nisam ja wrote:Evo mene u Zenici. Zgrada do Hrvatskog doma. Maloprije setam do robne kuce putek kojim sam ja posla trebalo mi 15 min
Pa dobro, nije to toliko ni loše, naravno da se moze brze ali čemu žurba.ja nisam ja wrote:Evo mene u Zenici. Zgrada do Hrvatskog doma. Maloprije setam do robne kuce putek kojim sam ja posla trebalo mi 15 min
jel' nešto bilo? vidio sam par puta maricu kako prolazi..Casual's wrote:Samo da se sjetim najmilijih našim organima gonjenja..Bože sacuvaj šta se dešava u centru grada navecer kada je spica, igraliste tu, kafici, klupe..Boze sacuvaj...
Sve dok se bilo kakvo pucanje ne tretira kao pokušaj ubivstva biće ovako, čuj puucali na čovjeka i ozbiljno narušavanje javnog reda i miraPolicija traga za učesnicima ovog fizičkog obračuna, koji je prerastao u ozbiljno narušavanje javnog reda i mira.
cemu ovaj tuzni smajli na kraju? koliko si puta napisala da volis hodas i da ti to nije problem,kontam da ti je malo 15minja nisam ja wrote:Evo mene u Zenici. Zgrada do Hrvatskog doma. Maloprije setam do robne kuce putek kojim sam ja posla trebalo mi 15 min
Pa ne znam, svaki dan nas haman sve vise i vise tjeraju da mislimo kako je sasvim ispravno i potrebno imati pistolj, legalno ili ilegalno nebitno je.Jimmy McNulty wrote:Sve dok se bilo kakvo pucanje ne tretira kao pokušaj ubivstva biće ovako, čuj puucali na čovjeka i ozbiljno narušavanje javnog reda i miraPolicija traga za učesnicima ovog fizičkog obračuna, koji je prerastao u ozbiljno narušavanje javnog reda i mira.
Dzamije ti kriveNorm wrote:...ma bitno je da imamo dzamija....jel'de forumasi...
jbn SELENDRA...
Not My Idea wrote:koga li je udario vozsigurno isao iz arene..
Znao sam...jok ba, krivi mi takvi kao ti, oni koji se kriju iza dzamija, oni koji su veliki vjernici a pustili su svoju djecu da ih odgaja ulica a isti su u prvim safovima i nazivaju selam sa 100 metara, krivi su oni koji kojima je pojam dzamija na zelenoj povrsini a lete u 'jatima' na koncert Sabana koji po pjesmi uzima 3.000km, krivi mi oni koji sve koji ne misle kao oni, pa vezano i za promaseni projekat Toplane, nazivaju 'vlasima' i komunjarama i opravdavaju sa izgradnjom dzamija...a dzamija je vjerski objekat, 'Bozija kuca' i one mi ne mogu biti krive nizasto...krivi mi oni sto opravdavaju bananovica jer pravi dzamiju od nasih para, covjek koji nema da vraca kredit za TC pa ga Huso gura iz budjeta, za koliko ono 1.5 mil. maraka za parking prostor ispred TC, a on 'mumin' od tih para pravi dzamiju i ja treba da sam ponosan...pumica wrote:Dzamije ti kriveNorm wrote:...ma bitno je da imamo dzamija....jel'de forumasi...
jbn SELENDRA...
Huso ga gura iz budzetaNorm wrote:Znao sam...jok ba, krivi mi takvi kao ti, oni koji se kriju iza dzamija, oni koji su veliki vjernici a pustili su svoju djecu da ih odgaja ulica a isti su u prvim safovima i nazivaju selam sa 100 metara, krivi su oni koji kojima je pojam dzamija na zelenoj povrsini a lete u 'jatima' na koncert Sabana koji po pjesmi uzima 3.000km, krivi mi oni koji sve koji ne misle kao oni, pa vezano i za promaseni projekat Toplane, nazivaju 'vlasima' i komunjarama i opravdavaju sa izgradnjom dzamija...a dzamija je vjerski objekat, 'Bozija kuca' i one mi ne mogu biti krive nizasto...krivi mi oni sto opravdavaju bananovica jer pravi dzamiju od nasih para, covjek koji nema da vraca kredit za TC pa ga Huso gura iz budjeta, za koliko ono 1.5 mil. maraka za parking prostor ispred TC, a on 'mumin' od tih para pravi dzamiju i ja treba da sam ponosan...pumica wrote:Dzamije ti kriveNorm wrote:...ma bitno je da imamo dzamija....jel'de forumasi...
jbn SELENDRA...
JESI LI SAD SHOCK_iran/a???