FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
StupskaBitanga

#6376 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Nema ključa došao Bakir i donio miraz a izgleda da će sa tornja na Cvili u toranj na Marijin Dvor ono gospodski
Bakir i Alispahić jedan protiv drugog a oružje mediji
Interesantan dvoboj
daky585

#6377 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by daky585 »

Super, LZN napokon u 16:9 i HD. :-D
skupljac_zeljeza

#6378 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by skupljac_zeljeza »

daky585 wrote:Super, LZN napokon u 16:9 i HD. :-D
Šta je tu super? Što je izabrao istrošenu seriju koja je i šund da popuni šemu? Ako ovako nastavi neće me čuditi da na ovoj televiziji gledamo "Parove" ili ZMBT i to sve u 16:9 i HD.
StupskaBitanga

#6379 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

KatarinaKosaca wrote:Imati tako zanimljivog sugovornika kao što je Vuk Drašković, a postaviti 5 onakvih idotskih pitanja na sve je uspjeh, ali fakat pojam antitalente, neinformiranosti, lošeg novinarstva. Inače, ova žena to očajno radi.
Vuka možeš protresti od prijeratnog potpirivanja nacionalne mržnje, preko antiMiloševićevskih demonstracije, koketiranja sa svakom vlašću, obnašanja funkcije MVP, pokušaja atentata, a ono postavi 4-5 glupavih pitanja i sa onom frizurom iz 19. stoljeća i uskim bermudama neprimjerenim za njene godine upropasti intervju.
Ne znam zašto tako forsira ovu lošu novinarku? Pa, ovo bi Erna puno bolje uradila.... Loše, zbunjeno, nenormalno :-?
a zemunski klan ništa ga za to nije pitala ili nema pojma o tome?
skupljac_zeljeza

#6380 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

StupskaBitanga wrote:
KatarinaKosaca wrote:Imati tako zanimljivog sugovornika kao što je Vuk Drašković, a postaviti 5 onakvih idotskih pitanja na sve je uspjeh, ali fakat pojam antitalente, neinformiranosti, lošeg novinarstva. Inače, ova žena to očajno radi.
Vuka možeš protresti od prijeratnog potpirivanja nacionalne mržnje, preko antiMiloševićevskih demonstracije, koketiranja sa svakom vlašću, obnašanja funkcije MVP, pokušaja atentata, a ono postavi 4-5 glupavih pitanja i sa onom frizurom iz 19. stoljeća i uskim bermudama neprimjerenim za njene godine upropasti intervju.
Ne znam zašto tako forsira ovu lošu novinarku? Pa, ovo bi Erna puno bolje uradila.... Loše, zbunjeno, nenormalno :-?
Jel' se odrek'o "Noža"?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6381 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

StupskaBitanga wrote:
Sa svima sa kojima je radila intervju, uradila je to nemoguće gore... Nek se spremi Senad i ode ili neka da onoj Erni, bar bi se spremila bolje. Ovo, ovo je fakat užas.. :-) :-) Jer, Vuk je bio željan da priča, ona je bila očajna.. Ako je i cilj intervjua bio da kaže da je bio genocid, a ne zločin i to je loše napravila
StupskaBitanga

#6382 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Samo mi prenesite jel opet ekskluzivno samo prvi mega giga u HD najavio taj lud zbunjen normalan da ne gledam preko youtube?
m_l

#6383 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by m_l »

Jes' :mrgreen: ...narednih pet godina.

Prvi koproducent kompanija Bekto.

Nego, ne skontah, je l' Kugla napustio FACE?
StupskaBitanga

#6384 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

pa vidi ti to što su prozirni ko flis papir
Neće Bakir direktno nego njegovi kućni prijatelji ili je u pitanju Sebija jer ona i Enisa su glavne jaranice ali nije ni bitno
BBi banka, Turkish zirrat banka i tako ti njegovi sponzori u paketu će sve to finansirati uz neizostavni BH Telecom
p.s čuj 5 godina uz dužno poštovanje hoće li i Nadarević biti živ ali to mimo njega i njegovih godina je čisto MRCVARENJE kakva je to serija mada sve će to na kraju biti kao Viza za budućnost nikad kraja odnosno kraja nije ni bilo jer je gledanost na kraju postala minimalna
MTV

#6385 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MTV »

StupskaBitanga wrote:Samo mi prenesite jel opet ekskluzivno samo prvi mega giga u HD najavio taj lud zbunjen normalan da ne gledam preko youtube?
Rijec je o 7 sezoni.
http://www.teve.ba/article/20510/lud-zb ... na-face-tv
skupljac_zeljeza

#6386 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Šampite, padanje, polijevanje. Neka skinu ono +12 i prebace u dječiji program.

daky585

#6387 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by daky585 »

To je sezona koja kod nas još nije prikazana, a koja ide na Novoj TV.

Serija možda jeste otišla sa kvalitetom, ali je i dalje hit u regionu. B92 vrti epizode ispočetka u istom terminu pa i dalje ima odličnu gledanost. O Crnoj Gori i Hrvatskoj da ne govorim. Tek tamo je gledanost dobra. Za Makedoniju ne znam, ali znam da je titluju. :lol:
skupljac_zeljeza

#6388 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

daky585 wrote:To je sezona koja kod nas još nije prikazana, a koja ide na Novoj TV.

Serija možda jeste otišla sa kvalitetom, ali je i dalje hit u regionu. B92 vrti epizode ispočetka u istom terminu pa i dalje ima odličnu gledanost. O Crnoj Gori i Hrvatskoj da ne govorim. Tek tamo je gledanost dobra. Za Makedoniju ne znam, ali znam da je titluju. :lol:
I Farma je imala gledanost, a koliko je imala veze sa kvalitetom suvišno je komentarisati.
StupskaBitanga

#6389 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

pa ako će ovo emitovati još 5 godina a federalna vrti jedno 5-6 i u narednih 5-6 će vrtiti pa ovo će iindijske serije nadmašiti
daky585

#6390 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by daky585 »

Kako god, meni je serija i dalje dobra za opuštanje bez obzira što je kvalitet opao. Kakve su nam druge domaće serije, ova je i odlična.
zaluzinna

#6391 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zaluzinna »

StupskaBitanga wrote:Samo mi prenesite jel opet ekskluzivno samo prvi mega giga u HD najavio taj lud zbunjen normalan da ne gledam preko youtube?

najavljivao je cijelih 20 minuta... :-)
kreker

#6392 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kreker »

Samo da im se poser.m usta najvažniju tekmu u futsalu ne prenose.
It_is_a_Leclerc

#6393 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

kreker wrote:Samo da im se poser.m usta najvažniju tekmu u futsalu ne prenose.
?

A ja taman krenuo da pohvalim.

E ništa onda.

Ako nema utakmice, nema ni pohvale.

Face sucks ! Samougasite se !
kreker

#6394 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kreker »

It_is_a_Leclerc wrote:
kreker wrote:Samo da im se poser.m usta najvažniju tekmu u futsalu ne prenose.
?

A ja taman krenuo da pohvalim.

E ništa onda.

Ako nema utakmice, nema ni pohvale.

Face sucks ! Samougasite se !
Bitan im je veliki šef I njegov dnevnik
It_is_a_Leclerc

#6395 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Face TV je nevjerovatna nakupina jadnika.

Čuj - dobili prava za prijenos, i neće ga emitovati, jer se uzbuđeni Senad mora par puta izdrati u kameru i postaviti cca 30 glupih pitanja i jednako toliko kretenskih doskočica kojima se smije jedino Maki, jer mora, za platu.

:roll:
StupskaBitanga

#6396 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

zaluzinna wrote:

najavljivao je cijelih 20 minuta... :-)
Ovo je već previse
karanana

#6397 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

koji je rezutat? ma poderace nas rusi. a face prenosi samo pobjednicke tekme.
kreker

#6398 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kreker »

karanana wrote:koji je rezutat? ma poderace nas rusi. a face prenosi samo pobjednicke tekme.
poluvrijeme 1-0 za ruse
nikad_vise

#6399 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by nikad_vise »

Dobar je Senad,gosti su mu odlicni.
Po mom misljenju covjek ponekad pretjeruje sa prekidanjem gosta i sa svojim pricanjem,ali mu je emisija generalno dobra.
Citam ovdje kako pojedinci pljuju covjeka zbog nekih nebuloza,lafo sto ne prenosi futsal meč.Ljubite lika u guzicu sto ste imali priliku da gledate masu drugih dogadaja ukljucujuci i gostujuce utakmice reprezentacije BiH.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6400 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

nikad_vise wrote:Dobar je Senad,gosti su mu odlicni.
Po mom misljenju covjek ponekad pretjeruje sa prekidanjem gosta i sa svojim pricanjem,ali mu je emisija generalno dobra.
Citam ovdje kako pojedinci pljuju covjeka zbog nekih nebuloza,lafo sto ne prenosi futsal meč.Ljubite lika u guzicu sto ste imali priliku da gledate masu drugih dogadaja ukljucujuci i gostujuce utakmice reprezentacije BiH.
Istina, on jeste dobar novinar. Kadar mu ne valja...
Locked