FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PravimHaos

#6376 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by PravimHaos »

Ja mislim da je Proleter iz Teslića bolje pripremljen od ovog Haugesunda

Ljudi su se čitavo drugo poluvrijeme vukli kao ovce po terenu
Logovan

#6377 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

TOM SCHOLZ wrote:Isključivi krivac za ovaj poraz(osim ako nije štimaljka na kvotu 3.80) je Van Gal uščuplić,kako ga neko ovdje nazva :izet: .Bojim se da je tip trener samo za mahale i cirkusa premijer liga.Počinje utakmicu sa jednim špicem(svojim haverom Bilbijom)koji je odavno samo za klupu,dok mu je Velkoski bespotrebno zavaljen na krilu.Šatro oprezno ušao frajer u utakmicu i prepo se ko p...a :evil: i na krtaju je kažnjen,kao što biva sa svim kukavicama.Cijelo vrijeme utakmice je PRESJEDIO NA KLUPI,dok je norveški trener stalno bio u svom ograđenom prostoru i neumorno davao savjete igračima. :izet: Možda se drugu ušupliću nije sviđala činjenica da mu je iza leđa(u svečanoj loži)vlasnik kluba gospodin Vincent Tan,pa bi njegove poglede osjećao kao žeravicu na leđima.Ako "genijalni trener" nije uvidio da ne možemo zabiti gol do prekosutra onda je MORAO RANIJE UBACITI I KOVAČEVIĆA i npr.Protića i ZATVORITI UTAKMICU.Sa 0:0 bi imali velike šanse a ovako neka klub već počne razmišljati o novom treneru,jer nas je ovaj koštao 130.000 eura tj. 260.000 km,koliko bi dobili za prolaz drugog pretkola evropske lige.Ono što je u reprezentaciji selektor sušić,to je u F.K.Sarajevo ovaj...da mu ime ne pominjem.Muka mi je od svega .... Ovo ima samo kod nas :-)
Ne pljuj po Uscuplicu zbog toga sto je presjedio na klupi. Ima razlog zasto je presjedio, raspitaj se malo.
Uscuplica ne treba tjerati ako ispadnemo. Ne bi trebali opet mijenjati trenera.
Lijepo od tebe sto si se javio da popljujes po Dzeni. Gdje si bio kada smo kup slavili?
Bice jos ovakvih pljuvaca... Ako prodjemo dalje nestat ce.
JustNorth

#6378 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by JustNorth »

Mislim da smo odigrali vrhunski ...Samo dvije stvari treba promjenit
1) Biblija out Duljevic in
2) smanjiti centar suteveve za 70% (ici po sredini )

Mislim da ovo Dzeno uradi Samo da ih mozemo uzet bar sa 1:0 I onda u produzecima 1:0 I to bi bilo to

Po Meni sa onakom Igrom ja zadovoljan..

Radovac zamene najbolji pojedinac
todd_smith

#6379 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Dino777 wrote:Uplatioo stoju i izgubio,jao kakvi smo...BH liga nek nam bude cilj ovih godina a za neki iskorak u Europi treba imati i neku realizaciju protiv 12-te ekipe u Norveskoj ligi...igra ko igra nije bila toliko losa ali sutevi su jednostavno jadni..i ono preskakanje igre..ODRON
Hoce to kad se tokom Ramazana kladis
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#6380 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by F&N »

U revansu igramo na plasticnoj travi, sa kojom su nashi itekako upoznati jer treniraju na istoj.
Nama odgovara brza podloga jer igramo na dodavanja i pasove, tako da ce nam s te strane to ici na ruku.

ABd vidjecete da ce nam se vratiti ovi pehovi od veceras.

Idemo dalje aBd

Samo mi nije jasno odakle odmah izadjose ovi mishevi iz rupa sa svojim tatkickim vizijama, nisam znao da nas ima toliko na ovom forumu. Leshinari klasicni,
todd_smith

#6381 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

pustite suplju ba

vec duze vrijeme se krecemo presporo kada krene kontra i napad, protiv Cardifovih juniora se vidjelo iz aviona to, i evo veceras opet, to ce nas dobro jebati u nasoj PL gdje se vecinom igra na kontre u gostima
emigrazione

#6382 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by emigrazione »

Sa Duljevicem bi bilo puno brze, zato me cudi da ga nije stavio od pocetka...
Capajebo

#6383 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Capajebo »

..............Bandovic......
Dzemo...Tatko...Dupovac...Protic?
.........Cimirot...Radovac
Okic........Stojcev.....Duljevic
.............Velkoski.......

ili

..............Bandovic
Dzemo...Tatko...Dupovac...Protic?
........Cimirot...Radovac
Duljevic...................Stojcev
..........Velkoski...Bilbija

Ja bi licno volio vidjeti u revansu jednu od ove 2 formacije :oops:
todd_smith

#6384 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Necu ba Bilbiju nosite ga u tri PM Krste je bolji, igraj sa boljim koji kurac vise forsiraju lika koji je on to faktor vise jbt, ispade Nemanja Bilbija FK Sarajevu kao sto Emir Spahic BH repci
Capajebo

#6385 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Capajebo »

U prvoj formaciji imamo Bilbiju na klupi, i mozemo ga ubaciti da pojacamo napad ako ne daj Boze bude trebalo, a u drugoj formaciji tu je Okic.
Mada imam osjecaj da bi i Bilbija bio puno korisniji, i efikasniji da ima jos jednog napadaca uz sebe. Ali ovo sto Dzeno radi sa Velkoskim na krilu je harakiri ekipi :-)
internazionale

#6386 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by internazionale »

Pravo je paglu prica kako smo puno bolja ekipa od Norvezana, jer da je tako spucali bismo im 3 komada za miran revans
Jednostavno se radi o drugacijem nacinu igre, mi igrali napadacki od pocetka a njima defanziva na prvom mjestu. Rezultat se vidi na kraju ko je uspjesniji, jbg to su evropska takmicenja i to je tako
Mozda se u revansu stvari malo bolje poklope pa ranije zabijemo gol, mada kada vidim koliko su dominantni u prekidima tesko cemo se odbraniti
U prekidima nas izdominirali a zabili nam iz kontre. Kad dodas na to nasu slabu (nikakvu) realizaciju vidis da cemo morati dobro guzove oznojiti da nesto gore napravimo

Jbg sve ove krajnosti su dobro poznate za onih 3-4 hiljade redovnih bolesnika sto prate nas Klub. Bice ovo sve bolje i bolje aBd
frngla

#6387 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

Puzigaća out - Protić in
Bilbija out - Duljević in

Izmjene su se sinoć morale napraviti, sramota je ono... Skauta otpustiti danas.
strong69

#6388 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Ja ne vidim razlog za pljuvanje Bilbije. Pa jos "gori" je na njegovoj poziciji bio Velkoski nakon sto je Bilbija izasao.

Ovo gori je pod navodnicima jer je očigledno da ovaj način postavke protiv ovakvih Norvezana ne pije vode. U napadu bi po mom skromnom mišljenju trebala biti dva špica. Bilbija je dok nije zamijenjen imao prilika koje na žalost nije pogodio a Krste na toj istoj poziciji nije dosao u šansu nijednom. Razlog moze biti i preskakanje igre i nervozniji napadi ali takva je bila situacija.

Neka Bilbija ostane na klupi ali ako opet krenemo sa jednim spicem bojim se da ce opet biti losa realizacija.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Altsa

#6389 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Altsa »

ne razumijem forsiranje visokih lopti u sesnest metara norvezana kad se vidjelo da su skakacki superiorni. bilbiji treba 20-tak sansi da bi dao gol :shock: tesko ce biti u revansu
Gandra_1

#6390 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Gandra_1 »

Ja samo znam da smo mi sami sebi najveci dusmani i to po ko zna koji put, zato smo i zijanili...

Uvijek smo prvaci svemira, favoriti i to nase potcjenjivanje drugih nam se obije od glavu svaki put... Ok kvalitetniji smo tim, al smo valjda naucili da to na terenu treba pokazati...

O pljuvacima koji dodju svaku 10 utakmicu i psovanje Bogova i mrtvih od 20 minute stvarno vise nema smisla... Ovaj put sam presutio da se pojedincima okrenem i kazem dvije, tri, zato smo i ukleti, nista nam ne valja... Sada pljujemo i Uscuplica, Berberovica, Bilbiju, niko pojma nema...
agnostic_front

#6391 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by agnostic_front »

todd_smith wrote:Necu ba Bilbiju nosite ga u tri PM Krste je bolji, igraj sa boljim koji kurac vise forsiraju lika koji je on to faktor vise jbt, ispade Nemanja Bilbija FK Sarajevu kao sto Emir Spahic BH repci
Pa bolan todde, pokvarićeš post, je li vrijedan Nemanja toga?!
Tomahawk11
Globalni moderator

#6392 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Tomahawk11 »

Altsa wrote:ne razumijem forsiranje visokih lopti u sesnest metara norvezana kad se vidjelo da su skakacki superiorni. bilbiji treba 20-tak sansi da bi dao gol :shock: tesko ce biti u revansu
I meni je ovo nabacivanje bilo bezveze. Toliko centarsuteva, a kao da nema nikog ispred njihovog gola.
I kad imas 30 udaraca prema golu, a ne das ga, ne moze biti dobro.
Igra u polju je bila odlicna, ali se, nazalost, samo pisu golovi.
Nismo bez sansi u revansu, zapravo smo i dalje favoriti, ali moramo to dokazati na terenu.
leo karan

#6393 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by leo karan »

Uopste nije bilo pritiska sa tribina. Igraci su sami sebi stvorili pritisak i panicno napadali, a nije bilo potrebe nit ih je neko pritiskao.
Vjerovatno u prevelikoj zelji napadali su ko mutavi.
Rekao sam i sinoc, ovo bi dosta slabija, al iskusnija ekipa od nas dobila hladno s 2 razlike.

Nemoj da budemo ko Brazil na svjetskom.. :D ako ga ne damo u prvih pola sata pisi propalo.

Imamo dobru ekipu pravo i igramo dobro, samo ne treba srljat onako. Bunker ekipu pokusat malo izvuci ili probijat sutevima. Al pravim sutevima, a ne onim tetkastim pokusajima i plasirkama ko na zagrijavanju.

Stojcev nam je sinoc usporavao igru i dozvoljavao Norvezanima da se postave kako treba prilikom svakog napada.
Al izgleda da je Bilbija dezurni krivac, iako je odigrao bolje i od Krste, Okica i Stojceva...

Uglavnom, dobri smo..skripi Puzigaca i njegov centarsut kojeg nema, ne postoji i Stojcev sa peglanjem lopte.

Mislim da ce Norvezani igrat isto i u revansu, cak i ako mi povedemo 1-0, oni ce se opet branit.
vjesnicar

#6394 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by vjesnicar »

Ima dosta istine...

http://nogomania.ba/sarajevo-razocaralo ... od-evrope/

...slagali se mi ili ne :roll: :roll:
Sarajevski-Seljak

#6395 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Sarajevski-Seljak »

F&N wrote:U revansu igramo na plasticnoj travi, sa kojom su nashi itekako upoznati jer treniraju na istoj.
Nama odgovara brza podloga jer igramo na dodavanja i pasove, tako da ce nam s te strane to ici na ruku.

ABd vidjecete da ce nam se vratiti ovi pehovi od veceras.

Idemo dalje aBd

Samo mi nije jasno odakle odmah izadjose ovi mishevi iz rupa sa svojim tatkickim vizijama, nisam znao da nas ima toliko na ovom forumu. Leshinari klasicni,
Ma miseva je vazda bilo, ali neka ih, bilo bi dosadno bez njih.

100% sam siguran u prolaz dalje, mislim sem par sitnica smo odigrali odlicno.

Stojcev nije bio na nivou kakvom nas je naviko, ali ima popravni.

Ooooooo volim te Saraj'vo !
ZPP

#6396 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ZPP »

vjesnicar wrote:Ima dosta istine...

Stranica ti je OČAJNA, kao i tvoji pokušaji da ovako nabijaš posjećenost!

Od onih debila smo bolji tri puta, Stojčev ograjiso, Radovac i Cimirot su dva najveća dragulja, Velkoski mora igrati bliže golu, crko jadan od probijanja po krilu.

Gore zabijamo 2 i uzimamo ih garant, jači smo!
Sarajevski-Seljak

#6397 Re: FK Sarajevo - Europa League

ZPP wrote:
vjesnicar wrote:Ima dosta istine...

Stranica ti je OČAJNA, kao i tvoji pokušaji da ovako nabijaš posjećenost!

Od onih debila smo bolji tri puta, Stojčev ograjiso, Radovac i Cimirot su dva najveća dragulja, Velkoski mora igrati bliže golu, crko jadan od probijanja po krilu.

Gore zabijamo 2 i uzimamo ih garant, jači smo!
Jesi procito za Bilbiju:

"Bilbija kojem se ne može prigovoriti za želju i zalaganje ali napadač iz dvije poluprilike mora zabiti gol"

Kakavi se sve debili nazivaju novinarima i strucnjacima, da nije zalosno bilo bi smjesno!
R2D2_SA

#6398 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by R2D2_SA »

E jesmo li glave malo ohladili?

Ne znam otkud ovoliko likova kojih nikad, bas nikad nema, ali cim ima prilike za pljuvanje eto ih. Odavno mi nismo imali ovako dobru ekipu, ovoliko preciznih pasova kao sinoc. Malo i potcjenjujete ove Norvezane, nisu oni taraba, samo im je igra bila sramotna za evropsko takmicenje, ali boze moj, igrali pametno, posrecilo im se i cao. Mi smo bili dobri, vrlo dobri, ali se nije dalo. Ne znam sta ocekujete neke kontre brzine svjetlosti, kad su ljudi igrali klasicni bunker, parkiran autobus i to onaj londonski doubledecker, igra ti mora biti okolo, okolo, sporo kad se igra samo na jednoj polovini gdje je nabijeno dvadeset igraca.

Ja bas nemam zamjerki ekipi i siguran sam da ove mozemo dobiti gore sa dva razlike, a da li cemo vidjecemo.

Svaka cast sjeveru, onako pozdraviti igrace nakon utakmice, dati im podrsku i ohrabrenje, ma kapa dole. Na istoku opet pljuvaci, jebu pojedincima familiju i sve zivo vec u desetoj minuti :twisted: :twisted: :-)

Malog Radovca moram posebno izdvojiti, mali je :thumbup: Malo prije nego cemo primiti gol kad je sa desne strane naseg kaznenog pred njim bio norvezanim, ono kad je Dejo krenuo na loptu, pa skontao da nece stici, poceo se vracati....saceka Radovac lika, zagradi, oduze loptu, iznese...bravo mali. Puno, puno je napredovao, fizicki ojacao :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6399 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Ama 5 komada im je gore. 8-)
Sarajevski-Seljak

#6400 Re: FK Sarajevo - Europa League

R2D2_SA wrote:E jesmo li glave malo ohladili?

Ne znam otkud ovoliko likova kojih nikad, bas nikad nema, ali cim ima prilike za pljuvanje eto ih. Odavno mi nismo imali ovako dobru ekipu, ovoliko preciznih pasova kao sinoc. Malo i potcjenjujete ove Norvezane, nisu oni taraba, samo im je igra bila sramotna za evropsko takmicenje, ali boze moj, igrali pametno, posrecilo im se i cao. Mi smo bili dobri, vrlo dobri, ali se nije dalo. Ne znam sta ocekujete neke kontre brzine svjetlosti, kad su ljudi igrali klasicni bunker, parkiran autobus i to onaj londonski doubledecker, igra ti mora biti okolo, okolo, sporo kad se igra samo na jednoj polovini gdje je nabijeno dvadeset igraca.

Ja bas nemam zamjerki ekipi i siguran sam da ove mozemo dobiti gore sa dva razlike, a da li cemo vidjecemo.

Svaka cast sjeveru, onako pozdraviti igrace nakon utakmice, dati im podrsku i ohrabrenje, ma kapa dole. Na istoku opet pljuvaci, jebu pojedincima familiju i sve zivo vec u desetoj minuti :twisted: :twisted: :-)

Malog Radovca moram posebno izdvojiti, mali je :thumbup: Malo prije nego cemo primiti gol kad je sa desne strane naseg kaznenog pred njim bio norvezanim, ono kad je Dejo krenuo na loptu, pa skontao da nece stici, poceo se vracati....saceka Radovac lika, zagradi, oduze loptu, iznese...bravo mali. Puno, puno je napredovao, fizicki ojacao :thumbup:

I na zapadu ista prica, Bilbiji su psovali idijoti citavu utakmicu, a momak se poginuo na terenu !
Post Reply