SDP

Post Reply
moke_31

#6376 Re: SDP

Post by moke_31 »

IgiPop wrote:Mene interesuje zasto svi portali sute o Suljagicevom incidentu... Neki su imali vijest i povukli su je. Nisam jos vidio SB, ali cu je potraziti sigurno. Ja vjerujem da je pretukao suprugu.
Sad sam i ja to pitanje postavio na temi o zaštiti žena.

Ono čisto pretraživo da li ima članak o tome na Sa-x i vidim da se tu nešto spominje i ostavim dva posta sa kritikom što se šuti o tome, u međuvremenu još se neko javio da pita gdje je objavljeno, kad za sat vremena moderacija obrisala tih nekoliko zadnjih postova.

Ono malo sam bio off topic ali tek tako brisati postove ne kontam. Pa ne mogu spriječiti širenje informacija. Nisam ja kriv što je E. Suljagić kadar SDP-a i što bije ženu.

Ovo liči na cenzuru iz najboljih dana SSSR-a ili Sjeverne Koreje. Samo se pitam kakva bi bila situacija da je dotični član neke druge stranke. Već bi bilo hrpa članaka i tema o tome sa hiljade postova.

Mislim, stvarno nema smisla. Koja je svrha ovog foruma kad će se ovakve stvari cenzurisati.
StupskaBitanga

#6377 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Eto živim u komšiluku sa Emirom S.
Ako je ovo istina onda SDP ima velikih problema u svojim redovima
Nakon onog iz Mostara sada i Emir
Ne bi o nekim drugim informacijama koje kruže iz njegovog kabineta ali ovo što izlazi nije vjerovatno ni prvo ni zadnje
Biće još tu svega
Koalicija SDA-SDP a i sam SDP se raspadaju
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6378 Re: SDP

Post by JoseMujica »

pa šta se čudiš kad imamo kineski internet...isto ti je dok spomeneš filozofa A.I. i njegove minderske panislamske mudroserije
sumirprimus

#6379 Re: SDP

Post by sumirprimus »

smijem li samo napomenut na vakat dok nije poćelo,da ja nisam navijac nego simpatizer SDP-a... :skoljka:

lojalnost prema NVZ-u nema granica... :mrgreen: :run:
Banksy

#6380 Re: SDP

Post by Banksy »

Alfons Kauders wrote:
Banksy wrote:
Alfons Kauders wrote:ako je fakat to napravio, treba dobiti nogu u guzicu i cao... nema potrebe za bilo kakvom diskusijom...
Teško. SDP-u to može biti samo preporuka za dalje napredovanje - vidi slučaj Z. Mikulića, dokumentovan i objavljen davno prije nego je i ušao u kombinacije za ministarsku poziciju.

Pored ove dvojice, još jedan SDP ministar je policijski registrovan po istom djelu. Mediji su to objavili samo jednom, davno, i tu se stalo.
s tim da mikulic za razliku od suljagica tada nije obnasao nikakvu funkciju...
tako da ce suljagic definitivno morati odgovarati za ovo... ukoliko se dokaze da u optuzbama ima istine
Jasno, s tim da u startu čovjek s takvim dosjeom ne može ni biti kandidat za ministra pravde, kamoli ministar.
Moguće da će Suljagić snositi posljedice svojih djela.
Izvrsna je to prilika da se SDP elegantno riješi od ranije ''problematičnog'' ministra i još više primakne reisu.
StupskaBitanga

#6381 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Izvrsna je to prilika da se SDP elegantno riješi od ranije ''problematičnog'' ministra i još više primakne reisu.
fkt ne zna se šta je gore i ko je veća gamad :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
JoseMujica

#6382 Re: SDP

Post by JoseMujica »

StupskaBitanga wrote:
fkt ne zna se šta je gore i ko je veća gamad :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
možda je Gadafi mrtav ali njegove ideje žive vječno: Živeo Zeleni Socijalizam! Zekat mjesto PDV-a! :lol:
addem

#6383 Re: SDP

Post by addem »

JoseMujica wrote:koalicioni partner će reći da ministar ima pravo mlatiti četri žene :-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ljudi ova nasa drzava je presmijesna. 8-)
novi.dan.nova.nafaka

#6384 Re: SDP

Post by novi.dan.nova.nafaka »

addem wrote:
JoseMujica wrote:koalicioni partner će reći da ministar ima pravo mlatiti četri žene :-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ljudi ova nasa drzava je presmijesna. 8-)
:-) 8-) Lud, zbunjen, normalan - malo je reći...
Corto Maltese wrote:Ne ulazeći u istinitost informacije, pitam se ima li nekog ko je proveo više od 5 minuta u društvu sa Emirom, da je iskreno iznenađen ovom viješću?
Za nas koji nemamo tu privilegiju - možeš nas prosvijetliti ?
CaCO3

#6385 Re: SDP

Post by CaCO3 »

Prije neki dan Hamdija Lipovaca "nokautirao" Albina Muslica, Sad Emir Suljagic "nokautirao" vlastitu zenu, pa sta nam se to dogadja u redovima vladajuce stranke :shock:

Ne nose se izgleda najbolje sa slavom i vlascu :-)
Last edited by CaCO3 on 05/01/2012 14:26, edited 1 time in total.
JoseMujica

#6386 Re: SDP

Post by JoseMujica »

evo baš kopam po raznim portalima i na rijetkim je preneseno ovo pisanje SB-a...jedini orginal komentar nadjoh na poskoku :lol:
KOJI HRABAR LIK: Odbio snimiti prilog o obiteljskom nasilju Emira Suljagića
Četvrtak, 05 Siječanj 2012 10:18

Bakir H je zaposlenik javnog RTV servisa. Od interesa javnosti je znati da li federalni ministar Suljagić trenira boks na ženi ili ne. Zašto je Bakir odbio informirati javnost o tome? Služi li on javnosti ili SDP-u? Što na to kaže RAK?

Odgovor je : Ništa

U Sarajevskoj medijskoj kotlini nije dozvoljeno informiranje građana o bilo čemu što bi moglo naštetiti kultu Dragog Vođe.

Profesionalac Bakir, profesionalno služi Dragom Vođi.

Modrice na gđi. Suljagić nisu primarni interes javnosti pa samim time ni Televezije Dragog Vođe.

Televizija Dragov Vođe informirat će građane samo o bitnim događajima.

Bakir Hadžiomerović informirat će građane samo o onome što dozvoli Dragi Vođa.

Podsjećamo: Gospođa Suljagić, pretučena supruga Emira Suljagića priznala je i kako je pomoć tražila od urednika Federalne televizije Bakira Hadžiomerovića, tajnika Ministarstva vanjskih poslova BiH Adija Hadžikapetanovića i državnog ministra sigurnosti Sadika Ahmetovića, ali se oni, očito, nisu željeli miješati u bračne razmirice posvađanih supružnika.

Hadžiomerović ima dovoljno hrabrosti obračunavati se sa najvećim kriminalizovanim kriminalcima kriminalne BH hobotnice. Ima muda i pijan u ustaškim svatovima među 300 ustaša jednom ustaši opsovati ustašku majku.

No nema muda zaštiti jednu Bosanku od obiteljskog nasilja. Jer nije u interesu Dragog Vođe.

Koliko "javna TV" zapravo igra ulogu jadne TV najbolje možete zaključiti ako si postavite pitanje kako bi reagirao FTV da je supruga Dragana Čovića ili Milorada Dodika FTV-u prijavila nasilje nasilnog muža?

Iz Sjeverne Koreje za --- NO LINKS --- Chang Šlang.
ultima_palabra

#6387 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

CaCO3 wrote:Prije neki dan Hamdija Lipovaca "nokautirao" Albina Muslica
To je bio verbalni nokaut, čini mi se.
JoseMujica

#6388 Re: SDP

Post by JoseMujica »

CaCO3 wrote:Prije neki dan Hamdija Lipovaca "nokautirao" Albina Muslica, Sad Emir Suljagic "nokautirao" vlastitu zenu, pa sta nam se to dogadja u redovima vladajuce stranke :shock:

Ne nose se izgleda najbolje sa slavom i vlascu :-)
ove dane će historija zabilježiti kao "Bokserski ustanak" :lol: :lol: :lol:
Banksy

#6389 Re: SDP

Post by Banksy »

Tragom informacije koju je u javnost plasirala Slobodna Bosna, a potom prenijeli i drugi bh. mediji, ** No links ** PORTAL je kontaktirao Policijsku stanicu Ilidža, gdje nisu potvrdili, ali ni negirali medijske navode:

- Mi ne smijemo davati nikakve informacije, jedino se možete obratiti portparolu MUP-a KS, kratko su nam pojasnili.

Iako smo ispoštovali svu proceduru koja se od nas tražila, portparol kantonalnog MUP-a Irfan Nefić izignorisao je naš zahtjev za zvaničnim informacijama o ovom slučaju, te još čekamo zvanični odgovor policije KS.

Tražili smo informaciju i od samog ministra, ali ni iz njegovog kabineta do ovog trenutka nemamo odgovor na naš upit.

Nakon informacije da je krajem prošle godine kantonalni ministar obrazovanja i nauke, Emir Suljagić, fizički maltretirao svoju suprugu, koju je jutros objavila Slobodna Bosna, a potom se ista nezaustavljivo proširila ovdašnjim portalima, objavljujemo reagiranje koje je ministar tim povodom uputio bh. medijima

Članak koji je danas objavljen u medijima koji konstantno blate SDP BiH i mene lično je gomila brutalnih laži i podvala, te predstavlja logičan nastavak takve orkestrirane kampanje.
Kapitalna razlika u odnosu na skoro sve dosadašnje napade je ta što se u obračun protiv mene ponovo uvlači moja porodica. Ranije je moj mrtvi otac korišten kao sredstvo za pokušaj moje diskreditacije, a danas je to moja supruga. Kao javna ličnost, preuzeo sam rizik da se izložim udarima javnosti, ali moja porodica nije dužna trpjeti ovakve vulgarne napade.
Objavljeni tekst naprosto vrvi lažima, počev od toga da smo pozvali policiju, preko navodnog spominjanja imena koja se pojavljuju u tom tekstu, sve do konstrukcije da je moja supruga čak pozvala i austrijsku ambasadu.
Lovci na bračne razmirice i nesporazume mogu slične probleme - s kakvim se i mi suočavamo - pronaći u svojoj kući, braku i vezi.
Na koncu, ovo je ništa drugo do pokušaj duboko nesretnih i nesređenih ljudi da druge spuste na svoj nivo, kreirajući tobožnje skandale.
Najbrutalnija od svih laži je ta da sam ja uopšte u stanju udariti svoju suprugu.
U iščekivanju tužbe Emira Suljagića protiv Slobodne Bosne za objavljivanje lažnih i netačnih navoda ...

Kao i davno najavljene tužbe Damira Hadžića, Z. Lagumdžije i M. Ivaniševića protiv Nihada Imamovića ...
boki86

#6390 Re: SDP

Post by boki86 »

Suljagic objavio demant, najavio je podizanje tuzbi protiv novinara za klevetu...na stranu nezavisnost novinarstva, ali plasirati ovakve lazi, to je dno dna za svakog novinara, pa ko god se pronadje :x

"Članak koji je danas objavljen u medijima koji konstantno blate SDP BiH i mene lično je gomila brutalnih laži i podvala, te predstavlja logičan nastavak takve orkestrirane kampanje.

Kapitalna razlika u odnosu na skoro sve dosadašnje napade je ta što se u obračun protiv mene ponovo uvlači moja porodica. Ranije je moj mrtvi otac korišten kao sredstvo za pokušaj moje diskreditacije, a danas je to moja supruga. Kao javna ličnost, preuzeo sam rizik da se izložim udarima javnosti, ali moja porodica nije dužna trpjeti ovakve vulgarne napade.

Objavljeni tekst naprosto vrvi lažima, počev od toga da smo pozvali policiju, preko navodnog spominjanja imena koja se pojavljuju u tom tekstu, sve do konstrukcije da je moja supruga čak pozvala i austrijsku ambasadu. Najbrutalnija od svih laži je ta da sam ja uopšte u stanju udariti svoju suprugu.

Lovci na bračne razmirice i nesporazume mogu slične probleme - s kakvim se i mi suočavamo - pronaći u svojoj kući, braku i vezi.

Na koncu, ovo je ništa drugo do pokušaj duboko nesretnih i nesređenih ljudi da druge spuste na svoj nivo, kreirajući tobožnje skandale."
sumirprimus

#6391 Re: SDP

Post by sumirprimus »

ako je laz,onda nikom nista,ko i uvijek...
oŠlo je u eter...
JoseMujica

#6392 Re: SDP

Post by JoseMujica »

sumirprimus wrote:ako je laz,onda nikom nista,ko i uvijek...
oŠlo je u eter...
pa nije baš nikom ništa...fino će ih tužiti i opaliti po džepu
Alfons Kauders

#6393 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

ultima_palabra wrote:
CaCO3 wrote:Prije neki dan Hamdija Lipovaca "nokautirao" Albina Muslica
To je bio verbalni nokaut, čini mi se.
ih tebe, pa valja procitati citav clanak umjesto naslova da se to skonta... :D znas koliko je tamo slova, a nidje slika :D
sumirprimus

#6394 Re: SDP

Post by sumirprimus »

JoseMujica wrote:
oŠlo je u eter...
dobice 3000, i gdje god prodje,eno onog manijaka sto bije zene... :)
znas nas...
CaCO3

#6395 Re: SDP

Post by CaCO3 »

i nepise da ju je udarao, nego DAVIO
boki86

#6396 Re: SDP

Post by boki86 »

JoseMujica wrote:
oŠlo je u eter...
Onda ce Senad Avdic propasti u zemlju jer nece imati kinte da loce po cijeli dan i noc. Sto malo ne pise o tome da cijela zgrada (u kojoj btw zivim) ne moze spavati od njihovih derneka. Kafana se nalazi u ulici Jezero 5, ima jedno deset kvadrata maksimalno, i jedno deset stalnih guzonja koji se po cijele noci opijaju i ne daju spavati.

I on mi relevantan izvor informacija. Da bi to bio, prvo treba orahe iz djepova da povadi...
VjecitiStudent

#6397 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Veceras u 19.31 dnevnik FTV objavljuje: Dragan Lukac premlatio Suljagicevu zenu, brutalno i eksluzivno ...
Za i Protiv

#6398 Re: SDP

Post by Za i Protiv »

JoseMujica wrote:
oŠlo je u eter...
Opet po jadnom Senadu :( Nesto mi ga zao bude....

A ako ima istine u ovome, Suljagicu, zdraoooo!
vee-jay

#6399 Re: SDP

Post by vee-jay »

Banksy wrote:

Tragom informacije koju je u javnost plasirala Slobodna Bosna, a potom prenijeli i drugi bh. mediji, ** No links ** PORTAL je kontaktirao Policijsku stanicu Ilidža, gdje nisu potvrdili, ali ni negirali medijske navode:

- Mi ne smijemo davati nikakve informacije, jedino se možete obratiti portparolu MUP-a KS, kratko su nam pojasnili.

Iako smo ispoštovali svu proceduru koja se od nas tražila, portparol kantonalnog MUP-a Irfan Nefić izignorisao je naš zahtjev za zvaničnim informacijama o ovom slučaju, te još čekamo zvanični odgovor policije KS.

Tražili smo informaciju i od samog ministra, ali ni iz njegovog kabineta do ovog trenutka nemamo odgovor na naš upit.

Nakon informacije da je krajem prošle godine kantonalni ministar obrazovanja i nauke, Emir Suljagić, fizički maltretirao svoju suprugu, koju je jutros objavila Slobodna Bosna, a potom se ista nezaustavljivo proširila ovdašnjim portalima, objavljujemo reagiranje koje je ministar tim povodom uputio bh. medijima

Članak koji je danas objavljen u medijima koji konstantno blate SDP BiH i mene lično je gomila brutalnih laži i podvala, te predstavlja logičan nastavak takve orkestrirane kampanje.
Objavljeni tekst naprosto vrvi lažima, počev od toga da smo pozvali policiju, preko navodnog spominjanja imena koja se pojavljuju u tom tekstu, sve do konstrukcije da je moja supruga čak pozvala i austrijsku ambasadu.
Na koncu, ovo je ništa drugo do pokušaj duboko nesretnih i nesređenih ljudi da druge spuste na svoj nivo, kreirajući tobožnje skandale.
Najbrutalnija od svih laži je ta da sam ja uopšte u stanju udariti svoju suprugu.
U iščekivanju tužbe Emira Suljagića protiv Slobodne Bosne za objavljivanje lažnih i netačnih navoda ...

Kao i davno najavljene tužbe Damira Hadžića, Z. Lagumdžije i M. Ivaniševića protiv Nihada Imamovića ...
pa ti si njega a i citav SDP sa njim na osnovu clanka iz SBa vec stavila u zatvor.
sumirprimus

#6400 Re: SDP

Post by sumirprimus »

VjecitiStudent wrote:Veceras u 19.31 dnevnik FTV objavljuje: Dragan Lukac premlatio Suljagicevu zenu, brutalno i eksluzivno ...
drug zakasnio si,vec je najava bila u 19:36 :mrgreen:
Post Reply