BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- phillie
#6376 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sta bi prije dali da imamo jednog igraca, pa jos stopera (gdje smo u deficitu otkako su Konjic-Hibic prestali igrati), u Schalkeu, al jok, sad smo mi sila, igrac se mora dokazati i bez utakmica u LP gdje vodi glavnu rijec nema sta traziti kod nas. Eventualno moze dobiti poziv za kakvo sijelo, kao npr u Ljubljani

- shake69
#6377 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jao Lulica!? Lazio imao 1:0 protiv Napoli do 86 minute, on otme loptu njihovom stoperu i umjesto da dribla golmana on pa jos desnom ga proba lobom prebaciti i dabome- nista! Kakav neinteligentan potez!
Slijedeci napad primi odmah gol i daj Boze da za sedmicu i Milan ne preskoci Lazio! Senad se mogao proslaviti, ali opet corak!
- ganjeta
#6378 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Njegov igrač je i zabio za 1-1... Lulić se nešo okliznuo i zabi lik golčinu
-
svi u napad
#6379 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Svidja mi se kako Murat Sabanovic razmislja. Ja sam vec napisao par puta da ovu dvojicu moramo uzeti ako hocemo da imamo buducnost i dobru repku u Brazilu. Male su sanse za ovog Kolasinca jer momak igra za Njemacku mladu repku sto je 90% garant da ce zaigrati i za njihovu A u buducnosti. Postavimo se malo u njegovu kozu. Imas zelju i kazes kako bi pjeske dasao a selektor te pred novinarima ismijava "jel krenuo, da ne zakasni". Ranije sam napisao da ovog na koljenima treba moliti jer decko ima kvalitet. Pored Susica koji treba reci momku da je kandidat i da na njega racuna za slijedecu tekmu, ovi pateticari iz Saveza (Piric i Bakovic) dignuti guzicu i otici roditeljima na vrata sa hedijom i ozbiljnom pricom. Prije puta ispitati sve o momku (navike, sklonosti, cura, rodbinske veze i td.) kako bi mu se nasla slaba tacka i okrenula voda na nas mlin. Na put krenuti vec iduce sedmice i ponjeti sve papire sa sobom. Na kraju jedna poucna prica koja pokazuje kako su to pametni ljudi nekad radili. Znam da ce neki reagovati u vezi ove price ali eto da ovim mladim i nadobudnim ispricam da postoje i druge stvari osim love. Nekad je banjalucki Borac u rukometu zario i palio bivsom Jugom a i Evropom. Kompletna ekipa Borca zajedno sa golmanom Basicem iz Bjelovara je osvojila medalju na Olimpijadi za Hrvatsku (na zalost ne za BiH). Pored trenera Pere Janjica i igraca najzasluzniji za uspjehe Borca bio je nekadasnji igrac Miro Bijelic, koji je obavljao direktorsku funkciju. Kad je pokojni Iztok Puc proglasen za najboljeg juniora na svijetu svi su se jagmili za njega i obecavali veliku lovu. Miro Bijelic se zapuca u Sloveniju, kupi kafe i secera i jos nekih sitnica te sretne sa roditeljima pokojnog Puca. Kad su se ispitali za zdravlje i popili kaficu kaze Miro roditeljima da se ne brinu za dijete, da ce pored rukometa mali zavrsiti i fakultet jer on ce ga licno upisati na faks (tad je Borac imao veze na Visoj Ekonomskoj u BL i svi su igraci studirali tamo). Roditelji vidjeli da imaju posla sa ozbiljnim covjekom i odmah rekli da Borcu. Mi u B.Luci se dugo zezali kako je Miro pokojnog Puca doveo za dvije kile kafe. Dignite guzice gospodo jer moramo otici u Brazil. Poslije ce se sami prijavljivati i moliti da igraju. Naprijed BiH. Do godine u Brazilu.
Last edited by svi u napad on 09/02/2013 23:05, edited 1 time in total.
- Dionysios
#6380 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa receno je da se Kolasinac nije javljao na telefon 10 dana pred utakmicu u Sloveniji. Bio je pozvan u mladu reprezentaciju, zna se da postoji interes. Sta uraditi sada, koji je mehanizam da se frajeru probudi interes da igra za nas?
- denimb
#6381 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sta bi?shake69 wrote:Jao Lulica!? Lazio imao 1:0 protiv Napoli do 86 minute, on otme loptu njihovom stoperu i umjesto da dribla golmana on pa jos desnom ga proba lobom prebaciti i dabome- nista! Kakav neinteligentan potez!Slijedeci napad primi odmah gol i daj Boze da za sedmicu i Milan ne preskoci Lazio! Senad se mogao proslaviti, ali opet corak!
-
cindrlimindrli
#6382 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma nista, pokusao lobovati golmana sa nekih tridesetak metara tako sto je opalio pravo u njegadenimb wrote:Sta bi?
otvoren prostor da povuce loptu i puca gdje hoce. Jbg, steta, sljedeci napad Napoli zabi za 1:1.
- denimb
#6383 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
cindrlimindrli wrote:Ma nista, pokusao lobovati golmana sa nekih tridesetak metara tako sto je opalio pravo u njegadenimb wrote:Sta bi?, a imao
otvoren prostor da povuce loptu i puca gdje hoce. Jbg, steta, sljedeci napad Napoli zabi za 1:1.
Nece ga nesto u zadnje vrijeme, nikako da se vrati u formu...
-
cindrlimindrli
#6384 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Odigrao je dobro, samo eto, ta sansa koju nije iskoristio sve pokvari.denimb wrote:Nece ga nesto u zadnje vrijeme, nikako da se vrati u formu...
- phillie
#6385 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kazes mu (ustvari trebalo mu je reci prije) racunamo na tebe, sredi papire, dobijas poziv za utakmicu protiv Grcke. Mislim da je to ako ima volje kod igraca sasvim dovoljno. Pa i Susic je mogao prilikom te njegove famozne izjave "pjesacenja" pokazati malo entuzijazma, pa reci nesto kao, saljemo auto po njega ili nesto slicno, al nas vispreni selektor rece, da mali ne zalutaDionysios wrote:Pa receno je da se Kolasinac nije javljao na telefon 10 dana pred utakmicu u Sloveniji. Bio je pozvan u mladu reprezentaciju, zna se da postoji interes. Sta uraditi sada, koji je mehanizam da se frajeru probudi interes da igra za nas?
-
Dead Man Walking
#6386 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kolasinac je od malih nogu igrao za Njemacku i logicno je da igra za njih. Nemam sta da kazem.
Last edited by Dead Man Walking on 09/02/2013 23:34, edited 1 time in total.
-
ja71
#6387 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
predlazem ovo za najbolju recenicu foruma godine za 2013svi u napad wrote:Dignite guzice gospodo jer moramo otici u Brazil.
-
Kontra__
#6388 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pustite suplju nije se javljao! Safet na pressici kad je spisak objaljivao rece da su zvali momka te da su se culi sa njim, nece moci doci, ali bice na nekim narednim okupljanjima. Eh sad ko u tom svemu laze i kome je u interesu da se ne sazna prava istina, to ne znam.
- MOSALJOZE
#6389 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kolašinca MORAMO dobiti
-
Korisničkoime
#6390 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kolašinac je izgubljen sa ovom tekmom. Volio bi da nisam u pravu ali se bojim da jesam. Sve dok je bio na klupi i možda hoće i možda neće igrati, tek prešao u prvi tim, zna on dobro da ima uvijek put nazad u drugi tim nije se jednom već milion puta dogodilo ili put u drugu Bundesligu sve dok su postojale ove opcije bilo je nade za nas. Sada međutim šanse za navedeno su veoma male puno je izglednije da će momak ostati u prvom timu i ako ne ove onda u slijedeće godinu do dvije izboriti mjesto u prvih 11 u Schalkeu. Ovo naravno nije sigurno samo kažem da je realnije nego da sad propadne ko kauč i bude vraćen u drugi tim.
Međutim u glavi momka on je već za koji mjesec standardan u prvih 11 i za još koji mjesec je u repki Njemačke gdje se Lahmu drma stolica zbog njega ide u Brazil i tamo postaje nova mlada super zvijezda i poslije kešira ugovor sa 5-6-7 miliona eura platom.
Nadam se zaista se nadam da griješim ali mislim da smo njega trebali početi ganjati kada je prvi put zaigrao za njemačku U19 repku. Mislim da se on ne vidi više u našoj nego u Njemačkoj repki.
Džabe ga je zvati u našu repku momak nema ni sportsko a ni "redovno" BiH državljanstvo, znači momak je 100% Njemac po papirima. Dok se to sve promijeni (sjetite se Mujdže) proći će i godina da ne spominjem slučaj Barbareza koji nije mogao imati dvojno državljanstvo zbog NAŠIH. Znači ako ga pozovemo i on dođe može samo gledati sa tribina i tako minimalno godinu.
Bičakčić je ako sam dobro shvatio druga priča on je već pokrenuo postupak dvojnog državljanstva i sa strane Njemaca nema problema kao i postupak promjene tog sportskog državljanstva. Znači on je makar odlučio ima već 4 tekme u našoj U19 samo treba još papire dočekati negdje krajem ove početkom slijedeće godine.
Šteta i Bičakčić i Kološinac bi nam protiv Grčke dobro došli jedan na stopera drugi na lijevog beka Zukanović na def.veznog Lulić na krilo na drugoj strani Mujdža i Stevanović, Pjanić u sredini vrh Džeko i Ibišević ma san snova ali eto jebiga.
Međutim u glavi momka on je već za koji mjesec standardan u prvih 11 i za još koji mjesec je u repki Njemačke gdje se Lahmu drma stolica zbog njega ide u Brazil i tamo postaje nova mlada super zvijezda i poslije kešira ugovor sa 5-6-7 miliona eura platom.
Nadam se zaista se nadam da griješim ali mislim da smo njega trebali početi ganjati kada je prvi put zaigrao za njemačku U19 repku. Mislim da se on ne vidi više u našoj nego u Njemačkoj repki.
Džabe ga je zvati u našu repku momak nema ni sportsko a ni "redovno" BiH državljanstvo, znači momak je 100% Njemac po papirima. Dok se to sve promijeni (sjetite se Mujdže) proći će i godina da ne spominjem slučaj Barbareza koji nije mogao imati dvojno državljanstvo zbog NAŠIH. Znači ako ga pozovemo i on dođe može samo gledati sa tribina i tako minimalno godinu.
Bičakčić je ako sam dobro shvatio druga priča on je već pokrenuo postupak dvojnog državljanstva i sa strane Njemaca nema problema kao i postupak promjene tog sportskog državljanstva. Znači on je makar odlučio ima već 4 tekme u našoj U19 samo treba još papire dočekati negdje krajem ove početkom slijedeće godine.
Šteta i Bičakčić i Kološinac bi nam protiv Grčke dobro došli jedan na stopera drugi na lijevog beka Zukanović na def.veznog Lulić na krilo na drugoj strani Mujdža i Stevanović, Pjanić u sredini vrh Džeko i Ibišević ma san snova ali eto jebiga.
- jeza u ledja
#6391 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Prica da bi dosao pjeske nema dodira sa onim sto stvarno radi. Momak bi dosao pjeske kad mu je trebalo za karijeru. Sad mu vise ne treba, sad mu se vise ne dolazi.
Igraci se mogu privoliti da igraju samo oko oni to zele i samo u ranim fazama njihovog fudbalskog razvoja - a to je kroz mlade selekcije. Postoji jaz izmedju njihovih kvaliteta i njihovih prakticno zahtjeva za ucescem u A reprezentaciji. U tome je problem.
A zasto kazem da su sanse izgubljene - pa kao sto smo neki dan pricali, svi ovi igraci na kraju izaberu opciju koja njima vise odgovara u karijeri. Ako imas naznake da bi mogao igrati za Njemacku, uskoro, jos tamo rodjen i odrastao - ti ces izabrati njih. Ako si pak tamo u rezervama ili u drugoj ligi, a vec kuca 23-4 godina na vrata, znaci da njemacka repreznetacija nije tvoj nivo - ti ces izabrati Bosnu. Eto to je razlika izmedju Kolasinca i Bicakcica.
Ako si pak igrac Kanade, koja je shlj reprezentacija, poletices da igras za BiH cim mognes.
Usput, sve i da smo ga zvali prije godinu-dvije u juniore (jer tada definitivno nije bio kalibar za A reprezentaciju), to ne bi bila garancija da sutra opet nece preci kod Njemaca. Znaci prakticno imas jedan prozor od mozda pola godine kad igrac stasava u profi igraca i kad ga moooozda mozes ubaciti u takmicarski tim A reprezentacije, sto znaci jedno 2, uvrh glave 3 utakmice u kojim to mozes uciniti. U istom tom periodu on treba sredit pasos. Ma mislim....
Jesmo li isto tako sa malim Besicem. Eto njega smo na vrijeme upecali. Pa evo vidimo gdje je zavrsio.
Igraci se mogu privoliti da igraju samo oko oni to zele i samo u ranim fazama njihovog fudbalskog razvoja - a to je kroz mlade selekcije. Postoji jaz izmedju njihovih kvaliteta i njihovih prakticno zahtjeva za ucescem u A reprezentaciji. U tome je problem.
A zasto kazem da su sanse izgubljene - pa kao sto smo neki dan pricali, svi ovi igraci na kraju izaberu opciju koja njima vise odgovara u karijeri. Ako imas naznake da bi mogao igrati za Njemacku, uskoro, jos tamo rodjen i odrastao - ti ces izabrati njih. Ako si pak tamo u rezervama ili u drugoj ligi, a vec kuca 23-4 godina na vrata, znaci da njemacka repreznetacija nije tvoj nivo - ti ces izabrati Bosnu. Eto to je razlika izmedju Kolasinca i Bicakcica.
Ako si pak igrac Kanade, koja je shlj reprezentacija, poletices da igras za BiH cim mognes.
Usput, sve i da smo ga zvali prije godinu-dvije u juniore (jer tada definitivno nije bio kalibar za A reprezentaciju), to ne bi bila garancija da sutra opet nece preci kod Njemaca. Znaci prakticno imas jedan prozor od mozda pola godine kad igrac stasava u profi igraca i kad ga moooozda mozes ubaciti u takmicarski tim A reprezentacije, sto znaci jedno 2, uvrh glave 3 utakmice u kojim to mozes uciniti. U istom tom periodu on treba sredit pasos. Ma mislim....
Jesmo li isto tako sa malim Besicem. Eto njega smo na vrijeme upecali. Pa evo vidimo gdje je zavrsio.
- jeza u ledja
#6392 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Evo ovaj momak na drugoj temi fino napisa:Edin H. wrote:Zato sto konta da je sada prekasno, jer ima drugi izbor.ja71 wrote:i otkud ti to tako sigurno mozes tvrditi ?jeza u ledja wrote: Nemamo apsolutno nikakve sanse da ga uzmemo.
Ne reaguje se na vrijeme, nema plana i strategije, kao sto rekoh u prethodnom postu.
Kontra__ wrote:Seruckaju vala i ova nasa djeca i to pravo! Mislim znam ja to sve, savez se mora angazovati, selektor bla bla bla, ali sta bi i ta dijasporcad? Da se dok su noname-i oko njih leta, dok igra u 8. timu Krugenhavena da ga se zove na okupljanja? Daj ba...Qrac ce ih ijedan strani selektor zvati dok se ne dokazu, samo sto tad levati razmisljaju "eh sad necu u inat BiH odabrati, sto me nisu zvali kad sam bio niko i nista, lahko je sad kad sam se dokazo", pa sto to levatu ne kazes tom stranom selektoru? Bosna je kao prcija pa moze u nju sve i svasta?
Kazem, ima i do Saveza, ali brate i ova djeca se nafuraju u 18.-oj ko da su Messi! Ko god hoce za nas igrati, moze lijepo sacekati preces promjene drzavljastva, odbiti drugu zemlju i mirna Bosna, a ne odmah poletiti ko kuja kad se goni. Pjanic mi je najbolji dokaz da se moze kad se hoce!
I decko je dolazio "dzaba" na okupljanja, odlazio pognute glave, ali je hladno odbijao sve ostale repke, pa i FRANCUZE, a ovi balavci poletili jednoj Svici... Eh neka!
Da su oni htjeli nas odabrati, zahvalili bi se Svicarcima, ovako samo prodaju muda pod bubrege!
- novi.dan.nova.nafaka
#6393 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Na našu žalost, citirani tekst je haman suština naših problema...Edin H. wrote:Nema covjeka koji nije barem malo sujetan i svako voli kada ga pohvalis, posjetis, kazes da pratis njegovu igru, uveliko racunas na njega u buducnosti, kazes da imamo potencijal i velike planove sa reprezentacijom.
Ma nema tu nikakve strategije, kod nas je Savez skrpljen s koca i konopca, kao i sve ostalo, te se posljedicno desavaju ovakvi promasaji za koje niko ne odgovara gubljenjem posla. Uhljebili se mufljuzi u kancelariju na Carsiji i valjda tako do peMzije![]()
Izjava Pirica je patetika kakvu poodavno nisam cuo.
- Murat Sabanovic
#6394 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
evo, muniza je to najbolje opisaomuniza wrote:Stvarno ni ja više ne kontam ovaj medijski linč momaka. Još uvijek imaju pravo nastupa i ako im se ikad pošalje PRAVI poziv imamo siguran sam dvojicu od trojice ako ne i sve trojicu (Kolašinac, Seferović, Hajrović).
Ovaj poziv za druženje je jednostavno smiješan i omalovažavajući za svakog iole stasalog nogometaša.
Evo da napravim jednu usporedbu, neko će reći da nije baš na mjestu opisivati patriotizam na ovaj način ali usudit ću se.
Ti si momčić u vrhuncu snage, imaš dvije koke, obje te hoće.
Jedna je bula (BiH), pokrivena je, jako tajnovita, vidiš da je ona dobra, da razvaljuje.
Druga također gori s tim što je dosta liberalnija i direktnija (Švica/njemačka).
Prva te zove na druženje, kaficu i rahat lokum, priču, možeš je i pogledati al ne smiješ pipati. Ako joj prahne možda te izabere i odluči da se uda za tebe (uda, čitaj zaigraš u repci). Nakon par razgovora s njom uopšte nemaš sigurnost da će se ikada udati za tebe, kao da joj nije pretjerano stalo do tebe, ti si je na prvu zavolio ali opet, smiješ li rizikovati da ostaneš samac ako se opredjeliš za nju i otkantaš ovu drugu?
Druga, s njom si bio dok je bila maloljetna, dala ti je već da zabiješ. Opet te zove i direktna je i odlučna, kaže da te želi, siguran si i da ćeš ga zabiti (zabiti, igrati za nju). Ti pucaš od snage i želje i naravno prihvataš njen poziv jer ti nudi sve, i da zabiješ i da je oženiš dok ona prva ne zna bil srala il pišala, voliš je i draga ti je ali život ide dalje i ti radiš ono što je najbolje za tebe.
Treći igrač u svemu je nesuđena punica (Sušić) koja ti savjetuje da se razvedeš od "te kurave" (švica/njemačka) i izgubiš je zauvijek ali ti ne daje nikakvu nadu da će te primiti u svoju kuću osim na kafu.
Može se ovo protumačiti na više načina ali momak od dvadesetak godina želi da zabija, odnosno da igra a BiH tu opciju još nijednom od njih nije ponudila.
Niko se još nije ni udao ni oženio jer su igrali u prijateljskim tako da je sve otvoreno. Očekivati da je njihov patriotizam jak poput našeg, odnosno da će sve na svijetu zanemariti da bi igrali za nas je nerealno. Ja i sada vjerujem da je želja da igraju za BiH jača ali šta ćeš, kurava brža i konkretnija a oni željni zabijanja/igre.
- ODVRATAN_i_GADAN
#6395 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Generalno je sve u glavama tih djecaka/roditelja/menadzera ali kada se tome doda neazurnost i nedostatak bilo kakve ozbiljne strategije Saveza dobije se to sto se dobije. Cisto iz ugla igracke perspektive najbolje opcije bi bile...
Hajrovici-BiH (na Izetovom mjestu igra Shaqiri, a Seadovom Inler)
Seferovic-CH (tesko da bi dobio sansu pored Dzeke i Ibisevica pa i Muslimovica dok u CH osim Derdiuka skoro da i nema napadaca)
Hadzic-BiH (na njegovom mjestu nama skripi uveliko)
Bicakcic-BiH (isto kao Hadzic i plus daleko je od Njemacke reprezentacije)
Halilovic-BiH (konkurencija mu je manja tj. perspektiva veca jer osim Pjanica ne vidim nikoga ko bi to mogao biti)
Kolasinac-BiH (nastupom za BiH odmah bi fakticki bio u kadru za prvi tim, a u Njemackoj tesko bar jos 2-3 godine)
Elem ako su pametni imaju otvoren put ka stepenici vise u karijeri prakticki sad' i odmah, a ako nisu... Neka izaberu tezi put!
Hajrovici-BiH (na Izetovom mjestu igra Shaqiri, a Seadovom Inler)
Seferovic-CH (tesko da bi dobio sansu pored Dzeke i Ibisevica pa i Muslimovica dok u CH osim Derdiuka skoro da i nema napadaca)
Hadzic-BiH (na njegovom mjestu nama skripi uveliko)
Bicakcic-BiH (isto kao Hadzic i plus daleko je od Njemacke reprezentacije)
Halilovic-BiH (konkurencija mu je manja tj. perspektiva veca jer osim Pjanica ne vidim nikoga ko bi to mogao biti)
Kolasinac-BiH (nastupom za BiH odmah bi fakticki bio u kadru za prvi tim, a u Njemackoj tesko bar jos 2-3 godine)
Elem ako su pametni imaju otvoren put ka stepenici vise u karijeri prakticki sad' i odmah, a ako nisu... Neka izaberu tezi put!
-
ja71
-
svi u napad
#6397 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Hvala, hvala. Poslije ove pohvale mislio sam da se vise ne javljam ali ne mogu izdrzati kad citam neke komentare. Lijepo poredjenje Munize. Slikovito opisao nase (saveza) ponasanje. Korisnicko ime takodjer uradilo dobru analizu. Zao mi je sto jeza u ledja zbog velike ljubavi prema Papetu gubi ponekad sliku realnosti. Bez obzira na neke kritike mislim da svi mi volimo Saju jer je on nas selektor i na dobrom putu da nas odvede u Brazil. Dragi Jeze hajd malo drukcije postavi stvar. Ti si Kolasinac i dadnes izjavu da bi pjeske otisao kad bi dobio poziv iz BiH. Sta se desi poslije? Znas i sam Jeze. Selektor te ismije pred grupom polupismenih novinarcica i TV kamerama. Razmisli malo o ovome i nemoj mi molim te objasnjavati da je on bio rezerva u Schallkeu i td. Momci koji igraju ili treniraju u njemckoj, spanskoj ili engleskoj ligi su za pet klasa bukvalno bolji od nasih igraca u nasoj ligi. Sta nas je kostalo da smo ih zvali, isprobali i nakon nekog vremena vidis ima li tu igraca ili ne. Ibrahimovic postavio zahtjev da bude u A timu i igrace za BiH, a mi vidoviti pa kazemo ti mozes samo u mladu repku i tako izgubimo igracinu. Evo Svicarci to isto rade. Zovu ljude. Dadnu im 10-20 minuta da im se ne desi vise Rakitic, a vrijeme ce pokazati jel on igrac ili nije. No nama je vazno da se je Zahirovic iz druge ruske lige ustalio u prvu momcad i onda neki njegov rodjak ili jaran ovdje napise da on mora igrati protiv Grcke jer je zaboga toliko utakmica odigrao za repku. Sad sto momak veze nema nije bitno. Kod nas stalno neki merhametluk, jaranstvo i poltronstvo. Ljudi moji samo kvalitet prolazi na zapadu. Niko ne daje lovu na jaranluk. Uputimo pozive i sredimo im papire. Ako onda kazu ne znacemo da vise ne trebamo pricati o njima. Uradimo ove stvari kako treba. Uputimo zvanicne pozive i dobicemo neki odgovor.ja71 wrote:predlazem ovo za najbolju recenicu foruma godine za 2013svi u napad wrote:Dignite guzice gospodo jer moramo otici u Brazil.
- MOSALJOZE
-
Mr. Brightside
#6399 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
mah, bilo je samo pitanje dana kad će otići u neki malo bolji klub, sve i da je karina.. repka prodaje 
- MOSALJOZE
#6400 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ma ovo je posudba na kraju sezone ce da ga kupe.Sve u svemu nek je otišao sa broda koji toneMr. Brightside wrote:mah, bilo je samo pitanje dana kad će otići u neki malo bolji klub, sve i da je karina.. repka prodaje