Nuclear Winter wrote:ćiro wrote:U Sarajevu ništa novo, nakon početne euforije brzo skontamo da smo opet loši. Sveje isto iz godine u godinu.
Nije istina da nema ništa novo.Najbitnije je da smo onu lopovsku bagru otjerali.Godinu dana sam slušao kako ljudi bukvalno plačuči se nadaju da će neko doći u klub i POKUŠATI ga postaviti na noge,nakon 15 STAGNACIJE.Došli novi ljudi,za dva mjeseca uradili više nego baljak i co. za DESET godina,i vi sad očekujete na brzinu da postanemo "balkanska barcelona"??? Pa ljudi moji,koga su mogli dovesti u ova dva mjeseca,nego ove što igraju sada? Samo su najveći ložioničari mogli povjerovati da je ovo ekipa za velike uspjehe.Loši JESMO moj ćiro,ali i opet tako LOŠI se borimo za 1 MJESTO.E sad pokušaj zamisliti za godinu-dvije kontinuiranog rada i poboljšavanja uslova za uopšte EGZISTIRANJE kluba kakvu bi ekipu imali.Zato STRPLJENJA braćo pitarska,ova sezona je samo PRVI korak,u vraćanju FK Sarajevo na mjesto koje mu pripada,nemojte da sve padne u vodu zato što nemamo strpljenja.Ove sezone nek izbore evropu,pobijede skretničare,i ja sam zadovoljan.
I ja se ne bi složio sa prvim postom da je baš sve isto iz godine u godinu, tu prije svega mislim na rad u klubu....vide se određeni pomaci, ali daleko sad da je to za neke euforije.....treba još mnogo mnogo toga za uraditi.....
Za ovo drugo, sve je ovo lijepo što ti kažeš, i kad bi tako bilo niko sretniji od nas ne bi bio......
Samo moramo biti oprezni, ne smije se neograničeno vjerovati ni novoj upravi sve što se kaže.....
Npr. Rekli su za Todorovića da su doveli citiram "strašnog igrača", a ja odavno veće lopate nisam vidio....za Varešanovića da mu se i dalje ograničeno vjeruje, a ja već sad najodgovornije tvrdim (a gledam Sarajevo jako jako dugo) da lošijeg trenera odavno nismo imali....
Ali opet, ova uprava je za staru miljama koraka ispred, i zato pustiti ljude neka nastave raditi, za ovo kratko vrijeme, nije loše, ali možda je moglo biti još bolje (ovdje prije svega mislim na kvalitetnija pojačanja i stručni štab...)