Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:
@respo, sto je glupa konstatacija?! Jesu li njih dvojica igrali zajedno u Realu?! To je prednost vise za Schalke, bolje funkcionisu. To sto mene podsjeti na dane kad su oni bili u Realu, to je moja stvar.
glupo je jer sada oni nemaju nista sa realom i to je to
isto bi trebalo u barci onda sevillin trojac cetverac ne znam ni ja vise koliko ih je extra radi u barceloni ili da odemo dalje pa da pominjemo njihove maticne klubove ili u madridu govoriti benfikina veza dortmundova odbrana travnikov napad i klinci palci
isto vazi i za sve ostale ekipe na svijetu
sad su salkeov dvojac i zavrsena prica
Tomahawk11 wrote:
@respo, sto je glupa konstatacija?! Jesu li njih dvojica igrali zajedno u Realu?! To je prednost vise za Schalke, bolje funkcionisu. To sto mene podsjeti na dane kad su oni bili u Realu, to je moja stvar.
glupo je jer sada oni nemaju nista sa realom i to je to
isto bi trebalo u barci onda sevillin trojac cetverac ne znam ni ja vise koliko ih je extra radi u barceloni ili da odemo dalje pa da pominjemo njihove maticne klubove ili u madridu govoriti benfikina veza dortmundova odbrana travnikov napad i klinci palci
isto vazi i za sve ostale ekipe na svijetu
sad su salkeov dvojac i zavrsena prica
Ma sve u redu, bez ljutnje, u pravu si. Raul je ipak legenda Reala, pa mi nekako drago da jos uvijek pruza odlicne partije.
Mourinho već ušao u povijest Reala: Nitko kao on u gostima!
AS je izračunao da je Mourinho s trenutnom statistikom najuspješniji Realov trener u povijesti kad su u pitanju ligaške utakmice izvan Santiago Bernabeua.
U dvije nepotpune sezone Mourinho je vodio "kraljevski klub" u ukupno 29 gostujućih utakmica u Primeri (lani je u jednoj utakmici bio suspendiran) i ostvario pritom čak 21 pobjedu, odnosno 72.4 posto. Nijedan drugi trener u Realovoj povijesti se nije približio takvom postotku.
Najbliže mu je došao Fabio Capello koji još jedini ima učinak iznad 50 posto. Talijan je ostvario također 21 pobjedu, ali u 40 utakmica (52.5 posto). Slijede Leo Beenhakker (44.2 posto), Jose Villalonga (43.5) i Miguel Muñoz (42.7).
FreeSol2 wrote:Ovu pvc travu treba zabraniti na terenima
Da je na ovim uslovima bolja prirodna trava, ova utakmica bi se igrala na Himkiju
Ma bez obzira, nek' biraju neki alternativni teren ili nek' naprave zatvoreni stadion i odrzavaju travu. Ovo je katastrofa, lopta neprirodno odskace, a klizavo
Što se mene tiče, mogli su i u Rostovu igrati, izgubili bi k'o što će i na Lužnjikiju. Zatvoren stadion sa velikim brojem mjesta je nepraktična investicija, ali ako neko od lovatora to želi, neka pravi - Lužnjiki je dotad najbolji stadion istočno od Njemačke.
Nije trebalo ovo rusima na kraju....zbog ovoga ce u revanšu primiti 2-3 gola više nego što su trebali....mogli su ko ljudi izgubiti 1-0 sad , u revanšu 2,3 razlike i pristojno se oprostiti bez trpanja...ali zbog ovog bezobrazluka u 90-toj minuti ce ih portugalski bolesnik žestoko kazniti na ESB-u.
Last edited by LSD on 21/02/2012 20:01, edited 1 time in total.
FreeSol2 wrote:Ja mislim da ce Mourinho slomiti nekoga sad u svlacionici...
Casillas postao isto Kahn u zadnoj sezoni kad je igrao, prima preglupe golove, ovo je nevjerovatno.
Sta je Casiljas kriv zabi ga frajer voleom sa 7 metara u stranu.
Kriv je i Murinjo nesto se cuvao drugo poluvrijeme kao 1-0 je dovoljno nek se ne umaraju malo razvlacio i bukvalno u guzvi u zadnjoj sekundi ga prime, osvetilo se ono neko neigranje, nema nista na pola. Ili igraj brate il sjedi.
FreeSol2 wrote:Casillas postao isto Kahn u zadnoj sezoni kad je igrao, prima preglupe golove, ovo je nevjerovatno.
Čini mi se da se uvijek okomiš na nekoga ko nije ništa kriv
Ma ne okomim jbg, realno govorim. Previse defanzivno se igralo drugo poluvrijeme, to stoji. Ali primati u zadnjih 10 utakmica glupe golove vise nije ni do odbrane.
Primaju, ja sam i govorio da će im se "lako ćemo" mentalitet negdje obiti o glavu. Ali Casillas ne može braniti kad mu neko ostane sam na 6-7 metara ili kad skoči u petercu između dvojice (takve su golove primali u Ligi).
Doduše, vjerujem da su se dosta i noge čuvale večeras, pogotovo nakon povrede Benzeme... i sudija je blago šiljio za domaćina, da je sudio očigledan faul nad Ronaldom CSKA ne bi više dobio loptu do kraja utakmice.
aj loseg terena mama draga...koliko samo glupih proklizavanja..i sta je ovo sa alonsom veceras..nije sastavio 2 lopte heh..puno puno je grijesio mislim da i je gol njegova krivica al dobro..nije lose mislim da cemo proc..