Ti i lingo ste dvije strane iste medalje, braca blizanci, on botuje za jedne ti za druge.
Zaboravio si pozvati kamarade upomoc, doduse onaj najzesci je dao svoj mladi forumski zivot za vasu stvar, slava mu.
E jok, eto ce se gledati kvalitet radova.
Rok je obećanje. Neispunjenje roka je kršenje obećanja. Kako ti zoveš one koji ne ispune obećanje?
Bolje da je problem rok nego kvalitet. Ili nije tako?
Nije to poenta, smori sa pričom o rokovima, shvati.
Sretan sam ja zbog radova.Logovan wrote: ↑07/08/2022 22:50Nije to poenta, smori sa pričom o rokovima, shvati.Znaš li makar malo uživati? Otvoriš recimo 10-tak slika koje je Vlada KS postavila pa ih gledaš i sretan si zato što je konačno krenula rekonstrukcija, onda gledaš neke video klipove, pa čitaš šta se uradilo, šta se radi, itd.
Ali jok, daj oko rokova, vidi ostalo još 25 dana, neće stići, a meni se smijali kada sam im govorio, bla, bla, bla.
A biro za zapošljavanje?
Nista novo jer imam pruge u okolini koliko hoce.
Vidi se da si vani pa ne pratiš izjave premijera i nadležnog ministra. Imaš ih na youtube, informiši se.
Tačno, jesu.bordo gandalf wrote: ↑07/08/2022 23:07Mi smo sve rokove probili sa sda. Kasnimo za svijetom 20 i kusur godina. U crno su nas zavili