Poredeci nasu policiju i policiju Srbije, bi ti bilo ko porediti NK Vrbanjusa i PSG, ne da su oni nesto aman zaman pametniji i sposobniji vec zato sto su jednostavno zadrzali svaki operativni segment iz onog sistema samo se prekonvertovali na demokratiju, a hocu da kazem da ga nece naci jedino da je iz Srbije zbriso za Siriju.A druga stvar toliko meni licno ovdje nelogicnosti ima u nekim informacijama koje se podudaraju, da cu jednostavno sacekati da se sve slegne pa donjeti svoj licni sud jer moze biti i da neko laze, moze biti i da neko namjerno plasira neke krive info da se opere a moze biti i da su samo novinari govnari koji iz konteksta izvlace sta im odgovara samo da bude neka senzacija i da se bude prvi.BadBoy wrote:Naravno da znam da nije kao na filmu, zato i pitam. Ne javljaju graničnoj službi nakon svake saobračajne nesreće, zato pitam koji elementi su se trebali ostvariti da ovdje to učine. Možda su smatrali da će ga uhvatiti brzo kao i inače.Tercius wrote:Policajac sefu smjene, Sef SMjene Krim sluzbi, Krim sluzba Tuzilastvu, Tuzilastvo Krim sluzbi , Krim sluzba-Operativnom centru MUPa Kantona,Operativni centar MUPa Kantona Operativnom centru Federalnom MUP-u, Operativni centar Federalnog MUPa Operativnom centru Granicne, Operativni centar granice svim prelazima.Nije ko na filmu jel daBadBoy wrote:
Kako generalno ide procedura raspisivanja potjernice i javljanja graničnoj policiji. Ima li neki vremenski limit? Mislim, ne branim nikoga ali zar nije logično da su mislili da će ga brzo pronaći i uhapsiti, ne zatvaraju se granice prilikom učinjenja svakog krivičnog djela...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Tercius
#6376 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Vitezanin
#6377 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Činjenica da ovi prebacuju odgovornost jedni na druge govori da su svi krivi.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#6378 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
http://www.ekskluziva.ba/PANIKA-U-SARAJ ... 98175.html
ma ja kao da sam ovo negdje procitao ranije mada po komentarima na FB ljudi tvrde da su ih vidjeli
ma ja kao da sam ovo negdje procitao ranije mada po komentarima na FB ljudi tvrde da su ih vidjeli
-
breba
#6379 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da li je i kada podnijeta potjernica policiji Srbije? Nigdje ne vidjeh.
- hrasno38
#6380 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U ovom slucaju bih se sa tobom slozio 100% i daj boze da smo makar u policiji ostavili ono sto je valjalo iz proslog sistema!!!! mada nije bas ni policija Srbije ono sto je bila YU milicija.....i u Srbiji se desava svasta i prolazi mimo njih.Tercius wrote:Poredeci nasu policiju i policiju Srbije, bi ti bilo ko porediti NK Vrbanjusa i PSG, ne da su oni nesto aman zaman pametniji i sposobniji vec zato sto su jednostavno zadrzali svaki operativni segment iz onog sistema samo se prekonvertovali na demokratiju, a hocu da kazem da ga nece naci jedino da je iz Srbije zbriso za Siriju.A druga stvar toliko meni licno ovdje nelogicnosti ima u nekim informacijama koje se podudaraju, da cu jednostavno sacekati da se sve slegne pa donjeti svoj licni sud jer moze biti i da neko laze, moze biti i da neko namjerno plasira neke krive info da se opere a moze biti i da su samo novinari govnari koji iz konteksta izvlace sta im odgovara samo da bude neka senzacija i da se bude prvi.
- Logovan
#6381 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Godišta 97, 95, 94...O'zone wrote:Da ne prođe neopaženo
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161011128
Nakon uviđaja policija je privela tri osobe koje će biti predate Tužilaštvu KS. Riječ je o B.E (1997.), B.A (1995.) i H.A (1994.) sva trojica iz Sarajeva.
Jebo mater u šta nam se grad pretvorio.
- hrasno38
#6382 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pretvorio se u to da svako moze da ti uleti u kucu kada hoce i hladno te ubije ako mu nisi simpatican. Ovaj covjek je dobio prosle godine batine na derbiju na Grbavici od onih usranih zastitara kad im ga je u ruke predala policija jer je snimao telefonom kako zastitari nekoga tuku. Ovo mu je slika...Logovan wrote:Godišta 97, 95, 94...O'zone wrote:Da ne prođe neopaženo
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161011128
Nakon uviđaja policija je privela tri osobe koje će biti predate Tužilaštvu KS. Riječ je o B.E (1997.), B.A (1995.) i H.A (1994.) sva trojica iz Sarajeva.![]()
Jebo mater u šta nam se grad pretvorio.
-
nema me tamo
#6383 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šta je problem najmlađi ima 19... 
- karanana
#6384 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
stari forumashi pa im se 96.-97. godiste cini kao da su u pitanju bebe.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6385 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I ja nekako tesko prihvatam cinjenicu da je 2030 bliza nego 1997 
-
quarterback
#6386 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jednom napisah da najveca sranja tek dolaze, oni rodjeni u ratu i tokom rata sada imaju oko 20 godina,
dovoljno da naprave sranje, nedovoljno da imaju pameti...
ovo jos nije nista sta ce biti za 5-10-15 godina
dovoljno da naprave sranje, nedovoljno da imaju pameti...
ovo jos nije nista sta ce biti za 5-10-15 godina
- insomnia78
#6387 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Evo i kod njih vecerashrasno38 wrote:U ovom slucaju bih se sa tobom slozio 100% i daj boze da smo makar u policiji ostavili ono sto je valjalo iz proslog sistema!!!! mada nije bas ni policija Srbije ono sto je bila YU milicija.....i u Srbiji se desava svasta i prolazi mimo njih.Tercius wrote:Poredeci nasu policiju i policiju Srbije, bi ti bilo ko porediti NK Vrbanjusa i PSG, ne da su oni nesto aman zaman pametniji i sposobniji vec zato sto su jednostavno zadrzali svaki operativni segment iz onog sistema samo se prekonvertovali na demokratiju, a hocu da kazem da ga nece naci jedino da je iz Srbije zbriso za Siriju.A druga stvar toliko meni licno ovdje nelogicnosti ima u nekim informacijama koje se podudaraju, da cu jednostavno sacekati da se sve slegne pa donjeti svoj licni sud jer moze biti i da neko laze, moze biti i da neko namjerno plasira neke krive info da se opere a moze biti i da su samo novinari govnari koji iz konteksta izvlace sta im odgovara samo da bude neka senzacija i da se bude prvi.
UDES U VETERNIKU Ubio biciklistu pa pobegao, policija traži crveni kamion http://www.blic.rs/z55d0t1
- Logovan
#6388 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znam sve hrasno, sve.
Sta li je covjek Bogu zgrijesio pa je napadnut ispred stadiona, pa sada opet i onda ga ubise onako, iz cista mira.
Sta li smo mi zgrijesili, pa nam se sve ovo desava.
Sta li je covjek Bogu zgrijesio pa je napadnut ispred stadiona, pa sada opet i onda ga ubise onako, iz cista mira.
- Vitezanin
#6389 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ljudi, ostarili ste, momci '97. godište imaju 19 godina. Nisu to nikakvi balavci.
- Ljakan
#6390 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Džafer je kazao kako je oko 23:45 sati MUP KS primio dojavu da se u ulici Džamijska 6/3 nalazi osoba A.M. sa vidnim povredama glave koji je oko 23:50 sati preminuo zbog nanesenih povreda.Logovan wrote:Znam sve hrasno, sve.
Uviđajnim radnja rukovodio je kantonalni tužilac, a uviđaj je pokazao da je dana 10. oktobra oko 22:05 sati ispred haustora zgrade u ulici Dzamijska A. M fizički napadnut od strane tri osobe.
On je preminuo od teških tjelesnih povreda koje je zadobio. Policija je tokom obavljanja uviđaja izuzela dokaze koji mogu poslušiti otkrivanju počinioca. Nakon uviđaja policija je privela tri osobe koje će biti predate Tužilaštvu KS. Riječ je o B.E (1997.), B.A (1995.) i H.A (1994.) sva trojica iz Sarajeva.Podsjećamo, policijski službenici zatekli su tragove krvi i oštećeno putničko vozilo Golf V. Povrijeđenu osobu nisu pronašli. Četrdeset minuta kasnije Zavod za hitnu medicinsku pomoć obavijestio je II PU da se u stanu u ulici Džamijska nalazi osoba s povredama glave i leđa. Nažalost, ljekari su u 00:05 sati konstatovali smrt A. M. koji je rođen u Rijeci, a bio nastanjen u Sarajevu.
Znaci nije napadnut u stanu nego ispred haustora a zasto nije sam odmah nazvao hitnu ili policiju kad je doso u stan je misterija.
- MOSALJOZE
#6391 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Komesar,i ostale čivije otkaz nakon što ga dovedu u BIH.
- commendatore
#6392 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
to su kurtoni....Vitezanin wrote:Ljudi, ostarili ste, momci '97. godište imaju 19 godina. Nisu to nikakvi balavci.
- sunceKOtepsija
#6393 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zar ga nisu nasli na uliciLjakan wrote:Džafer je kazao kako je oko 23:45 sati MUP KS primio dojavu da se u ulici Džamijska 6/3 nalazi osoba A.M. sa vidnim povredama glave koji je oko 23:50 sati preminuo zbog nanesenih povreda.Logovan wrote:Znam sve hrasno, sve.
Uviđajnim radnja rukovodio je kantonalni tužilac, a uviđaj je pokazao da je dana 10. oktobra oko 22:05 sati ispred haustora zgrade u ulici Dzamijska A. M fizički napadnut od strane tri osobe.
On je preminuo od teških tjelesnih povreda koje je zadobio. Policija je tokom obavljanja uviđaja izuzela dokaze koji mogu poslušiti otkrivanju počinioca. Nakon uviđaja policija je privela tri osobe koje će biti predate Tužilaštvu KS. Riječ je o B.E (1997.), B.A (1995.) i H.A (1994.) sva trojica iz Sarajeva.Podsjećamo, policijski službenici zatekli su tragove krvi i oštećeno putničko vozilo Golf V. Povrijeđenu osobu nisu pronašli. Četrdeset minuta kasnije Zavod za hitnu medicinsku pomoć obavijestio je II PU da se u stanu u ulici Džamijska nalazi osoba s povredama glave i leđa. Nažalost, ljekari su u 00:05 sati konstatovali smrt A. M. koji je rođen u Rijeci, a bio nastanjen u Sarajevu.
Znaci nije napadnut u stanu nego ispred haustora a zasto nije sam odmah nazvao hitnu ili policiju kad je doso u stan je misterija.
- Ljakan
#6394 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Četrdeset minuta kasnije Zavod za hitnu medicinsku pomoć obavijestio je II PU da se u stanu u ulici Džamijska nalazi osoba s povredama glave i leđa....
Po ovome nisu.
Po ovome nisu.
- karanana
#6395 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i meni je to cudno da je tako isprebijan pred smrt uspio otici do stana. ustvari, ne razumijem uopste ovo priopcenje. hitna pomoc obavijestila mup da se u stanu nalazi povrijedjen muskarac. ne kontam vrmensku liniju ni to kako je dosao do stana.
-
quarterback
#6396 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a kakvu je ulogu igralo auto na ulici, njegovo ili cije?
da li je tu doslo do okrsaja koji se nastavio pred haustorom?
ovo je totalno nejasno
da li je tu doslo do okrsaja koji se nastavio pred haustorom?
ovo je totalno nejasno
- BHF_Manijak
#6397 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Samo i policajci su kurtoni realno. Kad im je napad na kolegu, nadje se pocinilac za 12 sati i onda ide cipleranje, mrcvaranje (sto apsolutno opravdavam za stoku koja nemilosrdno krsi zakon), dok u ovakvim situacijama u 80% slucajeva pojede vuk magarca. 
- kucniljubimac
#6398 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam za slucaj koji navodi lik iznad.salik79 wrote:I opet velim - specijalci garant nisu bili. Nikada ne idu bez minimalno cetvorke. A ta cetvorka sasvim sigurno ne grebe zive sile, a ne nekakvog klosara...Tamam da je bio Bake glavom i bradom, slomili bi ga da se ...cio, a kamoli da ih je popljuvao. Zato, odvadi malo...mirzet87sa wrote:Specijalci, glavom i bradom.. ima tome par godina.. a sve je krenulo od kazne za parkiranje, gdje prasinar krenuo da pise kaznu, pa mu ovaj izleti iz city puba i opali samar pred 100 dusasalik79 wrote:
Da nisi usnio?!Cisto sumnjam da su bili specijalci. Znaci, ti zivu silu ne grebu, a ne jednog Kajevica.
pozvao pomoc, dosli specijalci, postrojio ih, mrsko i popljuvo, vratio se nazad a oni odakle su dosli
grebu grebu, znaju i oni kome mogu i kome ne.. eh, drugo je kad je kakva akcija, pa nabiju maske i ne znas ko je ko, a ovako svako se boji za svoje ukucane
ne stiti ih drzava, ne stoje iza njih, nema podrsku ni sigurnost od drzave, korumpirane/kriminalne kolege koji ce ga navuci..
pa i sinoc kad se vrsio ovaj uvidiaj, prasinari blokirali gore kod zeljeznicke prolaz prema americkoj ambasadi, stade s klasa pored njih jeba im od do i po gasu ode prema peoples'u, ostadose ljudi ko posrani
Al' sam prisustvovao na kosevnskom, kad lik s bembarom drzi lekciju i galamu specijalcima iz 3 marice, znaci jedno 20 minuta im psuje sve zivo, dok jhedan od njih nije popizdio (valjda komandir) i malo ga usutko, al ovaj im opet nastavio psovati.
jednostavno i oni znaju na koga smiju a na koga ne, nazalost.
- Kombat
#6399 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sve to naravno koristeći najnovije fax uredjajeTercius wrote:Policajac sefu smjene, Sef SMjene Krim sluzbi, Krim sluzba Tuzilastvu, Tuzilastvo Krim sluzbi , Krim sluzba-Operativnom centru MUPa Kantona,Operativni centar MUPa Kantona Operativnom centru Federalnom MUP-u, Operativni centar Federalnog MUPa Operativnom centru Granicne, Operativni centar granice svim prelazima.Nije ko na filmu jel daBadBoy wrote:
Kako generalno ide procedura raspisivanja potjernice i javljanja graničnoj policiji. Ima li neki vremenski limit? Mislim, ne branim nikoga ali zar nije logično da su mislili da će ga brzo pronaći i uhapsiti, ne zatvaraju se granice prilikom učinjenja svakog krivičnog djela...
Sent from my D6603 using Tapatalk
-
mirzet87sa
#6400 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znam i za taj slucaj, pricalo se o tome i ovdje..kucniljubimac wrote: Ne znam za slucaj koji navodi lik iznad.
Al' sam prisustvovao na kosevnskom, kad lik s bembarom drzi lekciju i galamu specijalcima iz 3 marice, znaci jedno 20 minuta im psuje sve zivo, dok jhedan od njih nije popizdio (valjda komandir) i malo ga usutko, al ovaj im opet nastavio psovati.
jednostavno i oni znaju na koga smiju a na koga ne, nazalost.