Zato sto mogu nanijet najvise stete za vrijeme mandata. Kad je pad, nek je slobodan pad.Dozer wrote:Nemam namjeru vrijedjati nikoga, ali zaista bih volio cuti argumente ov(n)ih koji glasaju za SDA... Zasto glasate za njih? Razumijem uhljebljenje, i hajde, to je mozda i OK s obzirom da se radi o egzistenciji, ali nikako ne mogu da dokucim mentalni sklop nekoga ko nije uhljebljen po stranackoj liniji, a pogotovo nekoga u dijaspori, i ko glasa za SDA...
Meni to izgleda kao neka mentalna bolest... Totalni nedostatak inteligencije...
Da se razumijemo - isto se odnosi i na one koji glasaju za HDZ i SNSD/SDS i slicne srodne stranke.
Sebija All about
- triconja
#6376 Re: Sebija All about
- Dozer
#6377 Re: Sebija All about
Nisam ni jedne sekunde rekao da sam pametan, a drugi glupi. Samo sam pitao da mi neko objasni iz kojeg razloga glasa za njih. Koliko vidim, niko se ne oglasava s odgovorom.pemanapemani wrote:Jebi ga, nije u redu - svi glupi, ja pametan.
Hajmo malo okrenuti na drugu stranu, da nije mozda do nas?
Kako objasniti dugogodisnje egoisticno narcisoidno divljanje tzv. ljevice po zivcima onih koji ne podrzavaju SDA?
Kako objasniti nas koji ih nismo u stanju natjerati da izadju udruzeno na izbore i napokon stanu konkretno na megdan SDA i onim fasistima iz HDZ i SNSD?
SDA jase jer se ne boje. Vide nasu nesposobnost i kontaju - gledaj nesposobnih budala. Oni ne mogu natjerati ljevicare da prevazidju ego tripove, sujetu i sitni kriminal, a da ce pmrsiti racune nasem kartelu.
Mogu misliti koliko se zajebavaju sa nama na onim njihovim sjelima.
Cak ni pokusajem nekog smislenog odgovora... I koliko god se upirali da se napravimo fini, postavlja se zaista logicno pitanje inteligencije tih glasaca koji ni sami ne znaju objasniti zasto rade nesto sto rade...
-
putokaz1
#6378 Re: Sebija All about
Glasaju
1.Zaposleni u Upravi gdje vlada SDA
2.Zaposleni kod privatnika gdje vlada SDA
3.Hodža reko samo SDA
4.U mom biračkom mjestu zbog 30 KM
5.Jer mrze Fahru i Nikšića
6.Jer neznaju sami glasati neko ih uvede i prevari
7.Paketići
8.Predizborni radovi
9.Jer nas SDA brani od onih tamo
10.Opozicije nema
itd
1.Zaposleni u Upravi gdje vlada SDA
2.Zaposleni kod privatnika gdje vlada SDA
3.Hodža reko samo SDA
4.U mom biračkom mjestu zbog 30 KM
5.Jer mrze Fahru i Nikšića
6.Jer neznaju sami glasati neko ih uvede i prevari
7.Paketići
8.Predizborni radovi
9.Jer nas SDA brani od onih tamo
10.Opozicije nema
itd
- Cherry-Cherry
#6379 Re: Sebija All about
Ubijedili su ih, da su svi ostali četnici, a samo SDA patriJote.
- muha_sa
#6380 Re: Sebija All about
evo odgovora DozerDozer wrote:Nisam ni jedne sekunde rekao da sam pametan, a drugi glupi. Samo sam pitao da mi neko objasni iz kojeg razloga glasa za njih. Koliko vidim, niko se ne oglasava s odgovorom.pemanapemani wrote:Jebi ga, nije u redu - svi glupi, ja pametan.
Hajmo malo okrenuti na drugu stranu, da nije mozda do nas?
Kako objasniti dugogodisnje egoisticno narcisoidno divljanje tzv. ljevice po zivcima onih koji ne podrzavaju SDA?
Kako objasniti nas koji ih nismo u stanju natjerati da izadju udruzeno na izbore i napokon stanu konkretno na megdan SDA i onim fasistima iz HDZ i SNSD?
SDA jase jer se ne boje. Vide nasu nesposobnost i kontaju - gledaj nesposobnih budala. Oni ne mogu natjerati ljevicare da prevazidju ego tripove, sujetu i sitni kriminal, a da ce pmrsiti racune nasem kartelu.
Mogu misliti koliko se zajebavaju sa nama na onim njihovim sjelima.
Cak ni pokusajem nekog smislenog odgovora... I koliko god se upirali da se napravimo fini, postavlja se zaista logicno pitanje inteligencije tih glasaca koji ni sami ne znaju objasniti zasto rade nesto sto rade...
za njih glasaju i na vlasti ih drže APSTINENTI--glasaci kojim je mrsko izac na glasacko mjesto i glasat--oni koji se vade ko eto nemaju za koga glasat
dijaspora koja ima pravo glasa a mrsko im se registrovat i glasat
- Prpa.ba
#6381 Re: Sebija All about
Sve je dobro dok je jedino pitanje koje vam se vrti po glavama "zasto iko da glasa za SDA?". Problem nastaje kad se pitac vrli zapita "zasto iko da glasa za opoziciju". Tu nastaje kolaps. 
-
putokaz1
#6382 Re: Sebija All about
IliPrpa.ba wrote:Sve je dobro dok je jedino pitanje koje vam se vrti po glavama "zasto iko da glasa za SDA?". Problem nastaje kad se pitac vrli zapita "zasto iko da glasa za opoziciju". Tu nastaje kolaps.
Zar ima OPOZICIJA
-
pemanapemani
#6383 Re: Sebija All about
Za SDA glasaju ljudi koji su u sistemu i oni koji indirektno imaju korist od njihove vladavine.
Ne znam zasto su oni glupi?
Oni su savrseni manipulatori i prodavaci muda pod bubrege.
Problem smo mi ostali, posebno mi ljevicari. Da sad ne drvim o svemu sta smo mi dopustili ovim jadnicima tzv. predstavnicima ljevice.
Ljevicu vodi bivsi premijer FBiH koji je popusio izbore i nakon toga postao predsjednik SDP. Pa to nema u Africi.
Problem smo mi ostali, posebno mi ljevicari. Da sad ne drvim o svemu sta smo mi dopustili ovim jadnicima tzv. predstavnicima ljevice.
Ljevicu vodi bivsi premijer FBiH koji je popusio izbore i nakon toga postao predsjednik SDP. Pa to nema u Africi.
-
putokaz1
#6384 Re: Sebija All about
Da u tom grmu leži Zecpemanapemani wrote:Za SDA glasaju ljudi koji su u sistemu i oni koji indirektno imaju korist od njihove vladavine.
- Matzan
#6385 Re: Sebija All about
Uvijek ista priča.
SDA nesposobna, a vladaju 25+ godina.
Svi glasači SDA glupi i nepismeni.
Apstinenti od glasanja su posebna đubrad.
Jedini pismeni, sposobni i prepametni su FGR i ljevičari na klixu.
Uz to je poželjna još koja uvreda i sočna psovka i eto ti sigurne pobjede na idućim izborima.

SDA nesposobna, a vladaju 25+ godina.
Svi glasači SDA glupi i nepismeni.
Apstinenti od glasanja su posebna đubrad.
Jedini pismeni, sposobni i prepametni su FGR i ljevičari na klixu.
Uz to je poželjna još koja uvreda i sočna psovka i eto ti sigurne pobjede na idućim izborima.
-
hurmasica
#6386 Re: Sebija All about
Ziva istina...neki dan komso penzioner jedva kraj sa krajem sastavlja...poce pricu kaze samo ce za SDA da glasa jer smatraa da mu je alternativa Covic i Dodik...ako nisi za SDA automatski si cetnik ili ustasa i dajes njima glas....Cherry-Cherry wrote:Ubijedili su ih, da su svi ostali četnici, a samo SDA patriJote.
-
putokaz1
#6387 Re: Sebija All about
Tako je ako hanuma ne bude predsjednica valja nam selit u Njemačku svimahurmasica wrote:Ziva istina...neki dan komso penzioner jedva kraj sa krajem sastavlja...poce pricu kaze samo ce za SDA da glasa jer smatraa da mu je alternativa Covic i Dodik...ako nisi za SDA automatski si cetnik ili ustasa i dajes njima glas....Cherry-Cherry wrote:Ubijedili su ih, da su svi ostali četnici, a samo SDA patriJote.
- Dozer
#6388 Re: Sebija All about
Lobotomija je mila majka kakvo je ovdje mentalno stanje naroda...
- triconja
#6389 Re: Sebija All about
Znaci moze se bit cetnik il ustasa a da nisi te etnije? Kako to?hurmasica wrote:Ziva istina...neki dan komso penzioner jedva kraj sa krajem sastavlja...poce pricu kaze samo ce za SDA da glasa jer smatraa da mu je alternativa Covic i Dodik...ako nisi za SDA automatski si cetnik ili ustasa i dajes njima glas....Cherry-Cherry wrote:Ubijedili su ih, da su svi ostali četnici, a samo SDA patriJote.
- Cherry-Cherry
#6390 Re: Sebija All about
Nije već ne znači da si ustaša i četnik, zato što ne glasaš za SDA .triconja wrote:Znaci moze se bit cetnik il ustasa a da nisi te etnije? Kako to?hurmasica wrote:Ziva istina...neki dan komso penzioner jedva kraj sa krajem sastavlja...poce pricu kaze samo ce za SDA da glasa jer smatraa da mu je alternativa Covic i Dodik...ako nisi za SDA automatski si cetnik ili ustasa i dajes njima glas....Cherry-Cherry wrote:Ubijedili su ih, da su svi ostali četnici, a samo SDA patriJote.
Ne pravi se lud.
- Dozer
#6391 Re: Sebija All about
A sto se ne bi moglo biti cetnik ili ustasa, a da nisi Srbin ili Hrvat?
Zar u WWII nije bila ona Handzar divizija, ustaska jedinica, a u njoj sve muslimani?
Zar partizane nije sacinjavalo oko 70% Srba?
Naravno da sve jeste, pa samim tim su ove nekakve defaultne vrijednosti Srbin-cetnik, Hrvat-ustasa, iako sustinski tacne, u neku ruku i netacne jer su to ideologije, a u neku ideologiju moze povjerovati i prikljuciti joj se ko god hoce, nezavisno od etnije ili vjere.
Zar u WWII nije bila ona Handzar divizija, ustaska jedinica, a u njoj sve muslimani?
Zar partizane nije sacinjavalo oko 70% Srba?
Naravno da sve jeste, pa samim tim su ove nekakve defaultne vrijednosti Srbin-cetnik, Hrvat-ustasa, iako sustinski tacne, u neku ruku i netacne jer su to ideologije, a u neku ideologiju moze povjerovati i prikljuciti joj se ko god hoce, nezavisno od etnije ili vjere.
- Ludzak
#6392 Re: Sebija All about
Meni je još smiješnije kada Bošnjak Hrvte nazivaju ustašama, a samim tim i muslimani onog vremena su bili u ustašama. 
- Point.
#6394 Re: Sebija All about
Jesu li svi muslimani tadašnjeg vremena bili u ustašama?Ludzak wrote:Meni je još smiješnije kada Bošnjak Hrvte nazivaju ustašama, a samim tim i muslimani onog vremena su bili u ustašama.
-
putokaz1
#6395 Re: Sebija All about
Nisu jedni su bili u DomobranimaPoint. wrote:Jesu li svi muslimani tadašnjeg vremena bili u ustašama?Ludzak wrote:Meni je još smiješnije kada Bošnjak Hrvte nazivaju ustašama, a samim tim i muslimani onog vremena su bili u ustašama.
- Point.
#6396 Re: Sebija All about
Grohotom se smijem.putokaz1 wrote:Nisu jedni su bili u DomobranimaPoint. wrote:Jesu li svi muslimani tadašnjeg vremena bili u ustašama?Ludzak wrote:Meni je još smiješnije kada Bošnjak Hrvte nazivaju ustašama, a samim tim i muslimani onog vremena su bili u ustašama.
- kmirsad
#6397 Re: Sebija All about
Bilo ih je nešto i u Zelenom Kadru...
- insomnia78
#6398 Re: Sebija All about
Necemo tako DinoLudzak wrote:Meni je još smiješnije kada Bošnjak Hrvte nazivaju ustašama, a samim tim i muslimani onog vremena su bili u ustašama.
- insomnia78
#6399 Re: Sebija All about
To je to razmisljanje “bosanca” i “jugoslovena” i kaze sto ih ljudi poslije porede sa cetnicima. Dobro vas po banderama ne kacimo
-
pemanapemani
#6400 Re: Sebija All about
Gdje je frajer koji valja nebuloze o svim muslimanima ustasama rekao da je Bosanac?