Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
walter kurtz wrote:
brate slike iz 2014 su trolanje
Pojavljuje se i na nekom blogu iz 2012. Al ne znaci to njemu nista, kad nema obraza slike mrtve i ranjene djece stare par godina objavljivati da bi ubro koji propagandni poen, tek mu ovo nista ne znaci.
nego da ja odem malo u offtopic, kolega walter kako se zasluzi jednomjesecni odmor u banovicima?, htio bih ja tamo malo za bozicne i novogodisnje praznike malo da se odmorim, samo ne znam kolika je doza potrebna za jednomjesecni odmor a ne za dugogodisnju robiju, pa ako moze mali savjet, ti ili kolega opetja, on je ipak doajen, osoba par exelance sto se toga tice
RepublikanskaGarda wrote:nego da ja odem malo u offtopic, kolega walter kako se zasluzi jednomjesecni odmor u banovicima?, htio bih ja tamo malo za bozicne i novogodisnje praznike malo da se odmorim, samo ne znam kolika je doza potrebna za jednomjesecni odmor a ne za dugogodisnju robiju, pa ako moze mali savjet, ti ili kolega opetja, on je ipak doajen, osoba par exelance sto se toga tice
walter kurtz wrote:
brate slike iz 2014 su trolanje
Pojavljuje se i na nekom blogu iz 2012. Al ne znaci to njemu nista, kad nema obraza slike mrtve i ranjene djece stare par godina objavljivati da bi ubro koji propagandni poen, tek mu ovo nista ne znaci.
U gradu Masakan lik došao iz Rusije i kukavički poubijao 60 ljudi, u Ma'are u Idlibu oko 30, kakva crna propaganda? U čemu je problem ? Cijeli svijet je jučer osudio ruske i Asadove masakre u Doumi? O kojoj propagandi govoriš? Kakav crni obraz? Sramota je podržavati masovnog djecoubicu, ili nalaziti mu opravdanje za ubijanja kao što radite ovdje na forumu.
RepublikanskaGarda wrote:nego da ja odem malo u offtopic, kolega walter kako se zasluzi jednomjesecni odmor u banovicima?, htio bih ja tamo malo za bozicne i novogodisnje praznike malo da se odmorim, samo ne znam kolika je doza potrebna za jednomjesecni odmor a ne za dugogodisnju robiju, pa ako moze mali savjet, ti ili kolega opetja, on je ipak doajen, osoba par exelance sto se toga tice
Trolao sam na vise topica paralelno pa ne znam
Živ bio, ili piši nešto vezano za temu ili prestani trolati, u čemu je fol? Dosadno ti?
Trolao sam na vise topica paralelno pa ne znam
Živ bio, ili piši nešto vezano za temu ili prestani trolati, u čemu je fol? Dosadno ti?
brate sta si nervozan vratili ste marj sultan bazu
Em2r wrote:
Znas ti dobro sta sam ja mislio ne spinuj.
Dok mozes pronaci fotografije hiljada oskrvnavljenih leseva u BiH, ti pises "bar smo civilizacijski iznad skrnavljenja leseva".
Na snimku iznad ovi "samo" pljackaju mrtve, a ja spinujem pominjanjem sekundarnih masovnih grobnica jer se to ocito ne uklapa u tvoje skrvnavljenje leseva.
Mozda je u pitanju nemogucnost da izrazis ono sto mislis a mozda si jednostavno bolestan, u svakom slucaju rijesi na drugom mjestu, nemoj ovdje.
Em2r wrote:
Aj bolesnice idi lijeci se JebO te eto te prekuco si Ristu...
Last edited by Mlohavi on 15/12/2015 20:52, edited 1 time in total.
Sacekaj da te neko dobro isprovocira i onda mu jebi od do . I ti i provokator dobijete ban ali administracija najcesce uzme u obzir olaksavajucu okolnost. Mjera je mjesec.
Samo nemoj nista na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi, tu si donji.