UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- animals
#6376 Re: UEFA Champions League
Ko je igrac utakmice 
- mirsek
#6377 Re: UEFA Champions League
Nisu vala bili sramota, stativa i 2 zicera gdje su sami izlazili pred golmana.Tomahawk11 wrote:edara, ne zajebaji, ne volim ni ja Barcu, ali ovi iz PSG su veceras bili sramota.edo_79 wrote:E ja sudija i govana .... de odmah stavite Real i Barsu u finale i idite u tri pičke lijepe materine ...
A i normalno je da se brane kad imaju takav rezultat.
Sudija jedva cekao da svira penale.
Ne znam, zao mi je PSG-a, zasluzili su da prodju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6378 Re: UEFA Champions League
Jebo ga prilika, gdje ces primiti 3 komada od 88.?!Mišo_Kovač wrote:Di MariaIdemedosumom wrote:Samo me zanima ko je profućko onu priliku, dvojica parižana na golmana maltene sami?
- jasko_ba
#6379 Re: UEFA Champions League
Nek su ispali, ako ista mrzim onda su to ovakve ekipe koje dodju sa pickastim planom i misle da je sve gotovo.
Debili godine
Debili godine
- Idemedosumom
#6380 Re: UEFA Champions League
Pokloni sudija na stranu, al ovakva nonšalancija je neoprostiva. Mogli smanjiti na 3:2 i onda su i sudije mogle mahati ušima.Mišo_Kovač wrote:Di MariaIdemedosumom wrote:Samo me zanima ko je profućko onu priliku, dvojica parižana na golmana maltene sami?
-
Mustang1
#6381 Re: UEFA Champions League
Sad onaj plan da ne dodju i registruje se sa 3:0 ima smisla

-
north
#6382 Re: UEFA Champions League
Ovo nije zabiljezeno u istiriji fudbala...nisam neki ljubitelj
Barce ali ovo je umjetnost i ovo niko osim njih ne moze napraviti..da stvar bude smijesnija dali 6 komada a osim suta Arde kad onaj skinu sa gol linije ne mogu se sjetiti 100% sanse...jest se igralo viktorije ali nije bilo bas nekih opasnosti..onaj Di Maria kod 3-1 sam na golmana i ne opuca levat pa stativa Cavanija..PSG je zreo za gasenje i da se bave hokejom...trener i igraci veceras na ajfelov toranj i kolektivno bacanje na glavu...Aferim Barca...
Barce ali ovo je umjetnost i ovo niko osim njih ne moze napraviti..da stvar bude smijesnija dali 6 komada a osim suta Arde kad onaj skinu sa gol linije ne mogu se sjetiti 100% sanse...jest se igralo viktorije ali nije bilo bas nekih opasnosti..onaj Di Maria kod 3-1 sam na golmana i ne opuca levat pa stativa Cavanija..PSG je zreo za gasenje i da se bave hokejom...trener i igraci veceras na ajfelov toranj i kolektivno bacanje na glavu...Aferim Barca...
-
Fudo387
#6383 Re: UEFA Champions League
Pa jarane, ne mozes Barselonu nikad otpisati.Tito_i_Partija wrote:
Bio si u pravu, sto jes' jes'.![]()
Jebiga, ja licno se nisam nad'o da ce PSG ovako pickasto igrat', al' neka je.![]()
Gdje nam je kolega Romanista, bila neka prica o golu poslije 90 minute, sta ono bi?
Pocecu se kladit
Nema sad, ekipa je se usutila.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6384 Re: UEFA Champions League
Nisu klinac.mirsek wrote:Nisu vala bili sramota, stativa i 2 zicera gdje su sami izlazili pred golmana.Tomahawk11 wrote:edara, ne zajebaji, ne volim ni ja Barcu, ali ovi iz PSG su veceras bili sramota.edo_79 wrote:E ja sudija i govana .... de odmah stavite Real i Barsu u finale i idite u tri pičke lijepe materine ...
Prvo poluvrijeme nisu izlazili iz svog kaznenog.
To je bilo u drugom na 3-0, te sanse. Kad je vec pocela voda na usi.
Prvom utakmicom su zasluzili, ali su se veceras posrali na to.
- edo_79
#6385 Re: UEFA Champions League
Ma nije bitno na kraju i što su izgubili ali da su izgubili od Barse bolan bolan .... čitava prva postava Barse zajedno sa klupom treba popušit sudiji što im je poklonio prolaz ....mirsek wrote:Nisu vala bili sramota, stativa i 2 zicera gdje su sami izlazili pred golmana.Tomahawk11 wrote:edara, ne zajebaji, ne volim ni ja Barcu, ali ovi iz PSG su veceras bili sramota.edo_79 wrote:E ja sudija i govana .... de odmah stavite Real i Barsu u finale i idite u tri pičke lijepe materine ...
- Sanjarko
#6386 Re: UEFA Champions League
Mustang1 wrote:Sad onaj plan da ne dodju i registruje se sa 3:0 ima smisla![]()
- animals
#6387 Re: UEFA Champions League
Zanimljivo je da Messi, osim penala, nije napravio ni jedan prodor,
nista, nije se vidio, i pobijede 6-1..
Inesta nista, Neimar, osim slobodnjaka nula..
Suarez nula.
pa kako pobijedise , onda..
nista mi nije jasno..
nista, nije se vidio, i pobijede 6-1..
Inesta nista, Neimar, osim slobodnjaka nula..
Suarez nula.
pa kako pobijedise , onda..
nista mi nije jasno..
-
Fudo387
#6388 Re: UEFA Champions League
penal ko kuca, jos je dobro prosao sto nije dobio crveni.Šibicar wrote:Nije bio penal.jeza u ledja wrote:Nevjerovatno.![]()
![]()
![]()
![]()
Najveci kambek i historiji CL ja mislim.
Svaka cast Barceloni.PSG totalno razocarenje.
Ne znam jel onaj drugi penal bio. Gledam na telefonu jbg. Valja pogledati snimak jos jednom. Komentatori su se slozili sa sudijom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6389 Re: UEFA Champions League
De ba edo, igrali su ko zadnje picke. Nek je jedan go i sumnjiv, opet su 5 komada regularno primili.edo_79 wrote:Nije njih Barsa pobijedila... pobijedio ih sudija sa poklon penalomanimals wrote:Pa ovo ni Vitez ne bi izgubio..
PSG, najvece picke u povijesti nogometa..#
da ih ovakva, nikakva Barsa pobijedi..
-
missko
#6390 Re: UEFA Champions League
Isti kao na Lewandovskom jucer, minimalan kontakt samo sto je ovaj Suareza sapleo po nogama jisŠibicar wrote:Nije bio penal.jeza u ledja wrote:Nevjerovatno.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam jel onaj drugi penal bio. Gledam na telefonu jbg. Valja pogledati snimak jos jednom. Komentatori su se slozili sa sudijom.
- HardcoreMX
#6391 Re: UEFA Champions League
Svaki put je druga tura. I drugi scenario.Nadzorna_ploca wrote:Pogriješio si, moja tura je drugi put.HardcoreMX wrote: Da si poslušao, ne bi radili.
- edo_79
#6392 Re: UEFA Champions League
Ono ako je bio penal ja sam milioner pa vi sad vidteŠibicar wrote:Nije bio penal.jeza u ledja wrote:Nevjerovatno.![]()
![]()
![]()
![]()
- mO k3
#6393 Re: UEFA Champions League
nevjerovatno..... cim sam vidio da su dobili penal mislim ovo ce biti vruc kraj barca ce da uzmeTomahawk11 wrote:Jebo ga prilika, gdje ces primiti 3 komada od 88.?!Mišo_Kovač wrote:Di MariaIdemedosumom wrote:Samo me zanima ko je profućko onu priliku, dvojica parižana na golmana maltene sami?
-
sumirprimus
#6394 Re: UEFA Champions League
spavas li mirno ligo sampinjona???

- Sanjarko
#6395 Re: UEFA Champions League
Steta sto nisi uzivo igro, ko je igro ovo uzivo, velka para.mO k3 wrote: nevjerovatno..... cim sam vidio da su dobili penal mislim ovo ce biti vruc kraj barca ce da uzme
- Tito_i_Partija
#6396 Re: UEFA Champions League
Tako je.Tomahawk11 wrote: Ma neka je....ja bih im svirao sve simulacije, jebo ga igra, jesi li doso da igras ko zadnja hinja ili da igras fudbal...imas 4-0 i izgledas ko Maxima Modrica.....e pa, caos
Pa jebem mu majku, imas 4, halo ba CETIRI faking gola prednosti bez ijednog primljenog i onda ovako bezkicmeno igras. Ma mrs nazad u Pariz, valjda nadjete gdje su vam muda dogodine.
- N.N.
#6397 Re: UEFA Champions League
Ja bih ovog trenera PSG nakautirao u svlacionici da sam predsjednik, tj. dvoglavi Arapin
ahahahah
Pa pizda ti materina 6 komada primis, hallo ba
Smjena momentalna.
Pa pizda ti materina 6 komada primis, hallo ba
Smjena momentalna.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#6398 Re: UEFA Champions League
od večeras sam veliki fan barcelone, a oni koji pričaju da je sudija pobijedio, neka odgledaju utakmicu od početka do kraja i kažu gdje je to sudija radikalno pogriješio da je tim postupkom donio pobjedu barceloni.
momcima svaka čast, jednostavno pobjednički mentalitet i njemačka igra bez odustajanja i to je to.
ljudi, prisustvovali smo historiji.
momcima svaka čast, jednostavno pobjednički mentalitet i njemačka igra bez odustajanja i to je to.
ljudi, prisustvovali smo historiji.
- Point.
#6399 Re: UEFA Champions League
Na stranu sto su sudije siljile katalonskim padavicarima al PSG je odigro tako pickasto da je Emery zasluzio otkaz iste sekunde zbog nedostatka muda.
- edo_79
#6400 Re: UEFA Champions League
Ja sa bratom gledao ... čim je sudija svirao penal ja mu reko da PSG ispada .... jer poslije penala pred kraj utakmice nema više nikakve igre ... raspad sistema ....mO k3 wrote: nevjerovatno..... cim sam vidio da su dobili penal mislim ovo ce biti vruc kraj barca ce da uzme