Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tvsabina wrote:Moja favoritkinja za predsjednicu OO Centar je dakako Džejla Glavović
Zašto si apriori negativna prema ženama kojima je Bog podario vanrednu ljepotu? Čak je i naučno konstatovana harmonija ljepote lica i duše. Lijepi ljudi ne mogu biti zli. Zar želiš da dominiraju ružne, iskompleksirane i umišljene rugobe, koje je odvratno i gledati i slušati. Poštujmo i cijenimo sve što je lijepo, tako i našu sugrađanku Džejlu. Naš Poslanik Muhammed a.s. uvijekje nosio lijepu i čistu garderobu i cijenio ljepotu kao Božiju nagradu Da sam aktivista DF, ja bih sigurno podržao lijepu i pametnu Džejlu....
Bila sam sarkastična. Ne zbog toga što mislim bilo šta loše o Džejli Glavović , štaviše te najavljene promjene i treba da predvodi ona , sarkazam se odnosio na dio gdje kažem da je ona moja favoritkinja za predsjednicu OO.
Nisam ni članica ni potencijalna glasačica DF-a pa samim tim ona ne može biti moja favortikinja u politici jer ne pripadamo istoj političkoj opciji.
Nek mi oproste simpatizeri DF-a na spinu.
Pozdrav
> Javna tribina - Demokratska Fronta Bosne i Demokratska Fronta Bosne i Hercegovine Travnik
> OTVORENA KANCELARIJA DEMOKRATSKE FRONTE ILIDŽA
> OO DF BH HADŽIĆI - DANAS SVEČANO OTVARANJE KANCELARIJE
> REZULTATI PRVIH UNUTARSTANAČKIH IZBORA DF BH ODRŽANIH U TUZLANSKOM KANTONU
Shahab wrote:
Lijepi ljudi ne mogu biti zli. Zar želiš da dominiraju ružne, iskompleksirane i umišljene rugobe, koje je odvratno i gledati i slušati. Poštujmo i cijenimo sve što je lijepo...
Samo kod nas moras biti pariJota da bi se uclanio u neku stranku, ili moras biti zadojen odredjenom ideologijom. Evo me ponovo ko pokvarena ploca, jedna od definicija stranek je " .... izmedju ostalog ti su udruzenja gradjana koji umaju slicne ili iste INTERESE da bi te INTERESE lakse ostvarili oni se kandiduju ....." .
Znaci nema nista lose u tome sto se neko uclano da se uhljebi samim tim ce, ako dodje do kakve pozicije, raditi u interesu stranke.
E sad totalno je druga prica sta su interesi stranke, ali to nije tema, ovdje cemo malo kako ce DF prnut na izborima, kako su foteljasi, pobjegulje, i kako nista ne nude. Bez da smo ih vidili u konkretnoj akciji
Trebalo bi valjda na kraju i glavni cilj biti da budeš na nekoj funkciji, da dobiješ posao, a i to što "nikad nisi bio tamo, novo iskustvo", kao i "da pomogneš državi".
A posao ti može biti kad se učlaniš u stranku "kako doći do posla" za početak.. Trebao bi valjda gledati šta ti možeš najbolje da uradiš kako bi došao do toga, a da ne radiš ništa ilegalno.. Ako ima takvih u stranci, onda ti isti neće dopustiti da neko nešto radi ilegalno i da ti na taj način ne dozvoljava da ti napreduješ.
mali_balon wrote:Samo kod nas moras biti pariJota da bi se uclanio u neku stranku, ili moras biti zadojen odredjenom ideologijom. Evo me ponovo ko pokvarena ploca, jedna od definicija stranek je " .... izmedju ostalog ti su udruzenja gradjana koji umaju slicne ili iste INTERESE da bi te INTERESE lakse ostvarili oni se kandiduju ....." .
Znaci nema nista lose u tome sto se neko uclano da se uhljebi samim tim ce, ako dodje do kakve pozicije, raditi u interesu stranke.
E sad totalno je druga prica sta su interesi stranke, ali to nije tema, ovdje cemo malo kako ce DF prnut na izborima, kako su foteljasi, pobjegulje, i kako nista ne nude. Bez da smo ih vidili u konkretnoj akciji
To bi bilo tako da postoji stranka koja jasno kaze da joj je cilj da zastupa one koji bi da se uvale u institucije . Posto ne postoji onda tu nema niceg ni normalnog ni legitimnog posto sta ce u stranci koja zastupa interese komunista onaj koji to nije nego bi samo da se uhljebi, sta ce u stranci koja je nacionalisticka ako nema iste stavove i interese kao oni koji su u toj stranci
shiljak wrote:Da li smo mi ovdje pametni na forumu, pogotovo oni što govore ništa od stranke koja još ne radi.. ili su pametniji oni što su došli na otvorenje?
Željko Komšić je pobjednik narednih izbora. DF prerasta u narodni pokret pobune obespravljenih i amrginalizovanih protiv bahate i odnarođene oligarhije i političke klase SDA-SDP. Od svih političkih aktera, jedino je DF inkluzivan i otvoren za sve segmente društva, a kojima je zajednički imenitelj, svijest o potrebnim reformama i društvenim promjenama.
Shahab wrote:Željko Komšić je pobjednik narednih izbora. DF prerasta u narodni pokret pobune obespravljenih i amrginalizovanih protiv bahate i odnarođene oligarhije i političke klase SDA-SDP. Od svih političkih aktera, jedino je DF inkluzivan i otvoren za sve segmente društva, a kojima je zajednički imenitelj, svijest o potrebnim reformama i društvenim promjenama.
Shahab wrote:Željko Komšić je pobjednik narednih izbora. DF prerasta u narodni pokret pobune obespravljenih i amrginalizovanih protiv bahate i odnarođene oligarhije i političke klase SDA-SDP. Od svih političkih aktera, jedino je DF inkluzivan i otvoren za sve segmente društva, a kojima je zajednički imenitelj, svijest o potrebnim reformama i društvenim promjenama.
De vala bas da odmorimo od tvojih izljeva pameti.
@havatar
kao sto rekoh, da bi se taj neko uhljebio morat ce makar malo pribliziti svoje interese stranackim, tako da su svi na dobitku. Ali kad tad ce se to "filterisati" pa ce ti sto se kontaju uhljebiti "otpasti", a to se desava kada dodje do neke odgovornosti ili dok ne treba pokazati "pamet", ja se nadam da ce tad vodstvo DF reagovati.
De vala bas da odmorimo od tvojih izljeva pameti.
@havatar
kao sto rekoh, da bi se taj neko uhljebio morat ce makar malo pribliziti svoje interese stranackim, tako da su svi na dobitku. Ali kad tad ce se to "filterisati" pa ce ti sto se kontaju uhljebiti "otpasti", a to se desava kada dodje do neke odgovornosti ili dok ne treba pokazati "pamet", ja se nadam da ce tad vodstvo DF reagovati.
Zamjenio si me sa nekim koga tvoje pisanje zanima??
I da svi oni koji su nekad izašli iz sdp-a zapravo loši momci, tako da ako se učlane u df neće valjat, jer nema te osobe koja je dobar a da je izašla iz sdp-a
Lista za Bugojno je jedna od najljepših priča sa prošlih lokalnih izbora. Pokazali su da je moguće ono što mnogi nisu vjerovali.
Veoma mnogo ljudi ne vjeruje da je moguće nešto promijeniti. Ja se ne slažem s tim.