Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Mogu ti reci, dobar, sta dobar, odlican primjerak
I za naše pojmove izuzetno nagodne žeMskinje, Ruskinje i njihove, a i naše slavenske sestre Ukrajinke.
Imam ponešto iskustva sa njima, i eto mogu reći da ne komplikuju puno
Mada bih se ugodnije osjećao da spreča progovori koju o tome (frajer je u Rusiji i Ukrajini preko 30 godina, ne smijem ni zamislit šta ih je taj zavalio )
Tomahawk11 wrote:Mogu ti reci, dobar, sta dobar, odlican primjerak
I za naše pojmove izuzetno nagodne žeMskinje, Ruskinje i njihove, a i naše slavenske sestre Ukrajinke.
Imam ponešto iskustva sa njima, i eto mogu reći da ne komplikuju puno
Mada bih se ugodnije osjećao da spreča progovori koju o tome (frajer je u Rusiji i Ukrajini preko 30 godina, ne smijem ni zamislit šta ih je taj zavalio )
Znam, Budva, necu reci koje godine....jedna Maria....iz Sibira dalekog, grada Barnaula.....uh....dosao sam bio u iskusenje da se selim....
Rusija u UN stalno u kontri izvještaju visokog predstavnika
Republika Srpska (RS) predstavljena je kao glavna kočnica napretka Bosne i Hercegovine u ovogodišnjem izvještaju visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH, Valentina Inzka, pred Vijećem sigurnosti Ujedinjenih nacija (UN).
U izvještaju se, između ostalog, navodi da se taj bh. entitet osuđuje zbog nazivanja studentskog doma na Palama po Radovanu Karadžiću, ali i zbog najava o održavanju referenduma.
Ruska Federacija nazvala je Inzkov izvještaj "neobjektivnim", smatrajući da je terorizam glavna prijetnja BiH, koja se gura pod tepih.
Ali jao. Sad ce red onih Obaminih slika sa Joker bojama, pa onda red istinitih prica kako onaj americki admiral upozorava svjetionik da se skloni s puta, ili inace.