fenomenalan film
Moderator: _BataZiv_0809

Cini mi se da je bio u 2-3 dijela? Uglavnom odlican film. Moram opet pregledatinellington wrote: Sjeća li se ko uzbune na državnoj TV zbog emitiranja ovog filma? Uglavnom - vrijedi ga ponovo pogledati.
Dosadno, predosadno...vidjeno milion puta i vise su svima dosadili ovi filmovi tipa "Blair Witch". S tim sto je ovaj najgori i najdosadniji od svih. Uz prelosu glumu...art vandeley wrote:http://www.imdb.com/title/tt1735485/ The Tunnel
Cijeli film je snimljen na na jezivom i strasnom mjestu i to u glavnom u mraku u zeljeznickim tunelima ispod Sidneya.
U filmu nema nicega prejarano novog ( slici filmu The Blair Witch Project ) ali su atmosfera i ambijent u filmu odlicni.
Film donosi dosta preciznih cinjenica i detalja ( intervjui aktera ) kao i historiju tunela ( dokumentarnog elementa ), te propalog projekta Australske vlade kojeg ekipa novinara zeli istraziti i donijeti veliku pricu.
Gluma ok, iako nervira histerija glumice u pojedinim situacijama, bas kad bi trebala sutjeti i smiriti se ona vristi![]()
Preporuka za sve one koje vole atmosferu straha,zatvorenih mracnih prostora i klaustrofobije .
Sinoc sam ga i ja povukao sa neta i mogu reci da sam ga pregledao u trku.alcho wrote:Dosadno, predosadno...vidjeno milion puta i vise su svima dosadili ovi filmovi tipa "Blair Witch". S tim sto je ovaj najgori i najdosadniji od svih. Uz prelosu glumu...art vandeley wrote:http://www.imdb.com/title/tt1735485/ The Tunnel
Cijeli film je snimljen na na jezivom i strasnom mjestu i to u glavnom u mraku u zeljeznickim tunelima ispod Sidneya.
U filmu nema nicega prejarano novog ( slici filmu The Blair Witch Project ) ali su atmosfera i ambijent u filmu odlicni.
Film donosi dosta preciznih cinjenica i detalja ( intervjui aktera ) kao i historiju tunela ( dokumentarnog elementa ), te propalog projekta Australske vlade kojeg ekipa novinara zeli istraziti i donijeti veliku pricu.
Gluma ok, iako nervira histerija glumice u pojedinim situacijama, bas kad bi trebala sutjeti i smiriti se ona vristi![]()
Preporuka za sve one koje vole atmosferu straha,zatvorenih mracnih prostora i klaustrofobije .
Nije ni cudo sto se ovaj film nije nikad nasao u distribuciji vec je odmah postavljen na internet
nije fenomenalan, ali je odlican!
..ko ga nije gledo blago mu se ... eto ja se zajebah...
I ja se veceras zajebah, kontao sam to neki haos film kako ga ovaj nahvali. Glumci kriticni :SLuka 1 wrote:..ko ga nije gledo blago mu se ... eto ja se zajebah...![]()
(pisar u osiguravajucem drustvu ,poput Cak Norisa, pobi bandu krvolocnih ,retardinahih ubica...)
Ne gledati bez velike nevolje
FreeSol wrote:I ja se veceras zajebah, kontao sam to neki haos film kako ga ovaj nahvali. Glumci kriticni :SLuka 1 wrote:..ko ga nije gledo blago mu se ... eto ja se zajebah...![]()
(pisar u osiguravajucem drustvu ,poput Cak Norisa, pobi bandu krvolocnih ,retardinahih ubica...)
Luka 1 wrote:..ko ga nije gledo blago mu se ... eto ja se zajebah...![]()
Realno Taken je masterpiece za ovo. U Taken-u je prica potpuno bolje razvijena, bolja gluma, realnije sto se tice teme itd. A ovdje frajer cita user manual kako pistolj da koristi i na osnovu toga ubija neku "opasnu" mafiju.madFlava wrote:Luka 1 wrote:..ko ga nije gledo blago mu se ... eto ja se zajebah...![]()
ma nije u tolikom stilu Cak Norisa!
moze se pogledat normalno odlican film!
Npr. ako si gledo film cini mi se Taken ,gdje Liam Neeson pobije sve od dna do vrha mafije,to je vec Caknorisovski
Ne znam,Taken ima bolje razvijenu pricu sto jest jest,ali sto se tice akcije da je realniji ,nije!FreeSol wrote:Luka 1 wrote:Realno Taken je masterpiece za ovo. U Taken-u je prica potpuno bolje razvijena, bolja gluma, realnije sto se tice teme itd. A ovdje frajer cita user manual kako pistolj da koristi i na osnovu toga ubija neku "opasnu" mafiju.madFlava wrote:
ma nije u tolikom stilu Cak Norisa!
moze se pogledat normalno odlican film!
Npr. ako si gledo film cini mi se Taken ,gdje Liam Neeson pobije sve od dna do vrha mafije,to je vec Caknorisovski![]()
Mozda je ovo nekome dobro, ali meni je film kriza totalna. Law Abiding Citizen je na slicnu temu, i on je za ovaj film masterpiece.
Ali svako ima svoj ukus, ne vrijedi voditi raspravu na osnovu ovoga

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KG1ECAkTEfA [/youtube]madFlava wrote:FreeSol wrote:
Ne znam,Taken ima bolje razvijenu pricu sto jest jest,ali sto se tice akcije da je realniji ,nije!
Law Abiding Citizen je masterpiece bez poredenja s ova dva.Necemo dalje raspravljat!
solidan,moglo je i bolje se snimit!