"Mračna strana posečenih stabala"
Ovo je uvod u jutrošnju emisiju na Pinku kod Jovane u kojoj su gosti Nešić i Stevandić.
Ovaj naslov je zbog posječenih krošnji ispred SUDa BiH a čime se vrše poslednje pripreme pred atentat.
Haaaj Haaj Badema
Jesu zaostali, pa jel znaju oni da nekom dronu ni stabla ne smetaju , ako ćemo već paranoisat o atentatu snajperom....costacurta wrote: ↑10/02/2024 09:19![]()
"Mračna strana posečenih stabala"
Ovo je uvod u jutrošnju emisiju na Pinku kod Jovane u kojoj su gosti Nešić i Stevandić.
Ovaj naslov je zbog posječenih krošnji ispred SUDa BiH a čime se vrše poslednje pripreme pred atentat.![]()
![]()
![]()
Haaaj Haaj Badema![]()
![]()
Laka ti zemlja dobri čovječehttps://www.klix.ba/vijesti/regija/prem ... /komentari
U 72. GODINI
Preminuo Petar Luković, istaknuti novinar i dobitnik titule počasnog građanina Sarajeva
Počivao u mirupici wrote: ↑12/02/2024 13:10Laka ti zemlja dobri čovječehttps://www.klix.ba/vijesti/regija/prem ... /komentari
U 72. GODINI
Preminuo Petar Luković, istaknuti novinar i dobitnik titule počasnog građanina Sarajeva![]()
Pokrenuli i Rusija i Zapad (zbog svojih interesa) a realizovali Srbija i Hrvatska preko njihovih satelita u Bosni i Hercegovini (zbog svojih interesa). Ali ovo su bile do sada sve predigre, tek dolaze velike globalne igre.mishic wrote: ↑12/02/2024 13:02 "Nele Karajlić o raspadu Jugoslavije: "Međunarodna zajednica je dovela do stravične satanizacije Srba"
Mitomanija i iskrivljena slika svega što se promatra kroz nju višestoljetna je ustaljena praksa srpske percepcije svega i svačega.
Nele nam još ostade dužan objasniti ko je to iz međunarodne zajednice pokrenuo tolike ratove na Balkanu, ko počinio tolike ratne zločine i genocid da bi to mogao pripisati Srbima s ciljem da ih satanizuje?
Satanizcija Srba je upravo ovo što Nele radi!
Pa čovjek je srbofil, naravno da će preferisati nekakvu Republiku Srpsku kao Hrvat
Ne mora biti. Sarajevo jeste pod većim istočnjačkim uticajem nego što je ikad bilo u novijoj istoriji, i to ne samo pod uticajem Turske. Dovoljno je pogledati ko šeta po čaršiji dok iza njega kaska "krdo" zamotanih žena (iyvinjavam se na ružnoj riječi, ali gotovo da ne postoji druga koju bih upotrijebio tu). Ne daj bože slušati radio duže od petnaest minuta pa da vidiš da i muzika koja se sluša je sa sve više i više na istočnjačkih tonaliteta i muzičkih akrobacija. Nove džamije prestaju biti tradicionalne Bosanske i zanose sve više na Arabiju. Jezik kojim govorimo ima sve više "arabizama" a kafići i "brza hrana" sve više i više liče na Bliski Istok.
Mi smo ljudi sa manjkom samopouzdanja i lako nam je prodati priču da sve što nije bliskoistočno onda je srpsko-hrvatsko i ne valja za nas.Avetinho wrote: ↑15/02/2024 16:25Ne mora biti. Sarajevo jeste pod većim istočnjačkim uticajem nego što je ikad bilo u novijoj istoriji, i to ne samo pod uticajem Turske. Dovoljno je pogledati ko šeta po čaršiji dok iza njega kaska "krdo" zamotanih žena (iyvinjavam se na ružnoj riječi, ali gotovo da ne postoji druga koju bih upotrijebio tu). Ne daj bože slušati radio duže od petnaest minuta pa da vidiš da i muzika koja se sluša je sa sve više i više na istočnjačkih tonaliteta i muzičkih akrobacija. Nove džamije prestaju biti tradicionalne Bosanske i zanose sve više na Arabiju. Jezik kojim govorimo ima sve više "arabizama" a kafići i "brza hrana" sve više i više liče na Bliski Istok.
U "Srba" se ne sjećam da sam vidio toliko Ruskog uticaja koliko sam vidio u "nas" Arapskog.
Banned user for reason “Vrijeđanje”Avetinho wrote: ↑15/02/2024 16:25Ne mora biti. Sarajevo jeste pod većim istočnjačkim uticajem nego što je ikad bilo u novijoj istoriji, i to ne samo pod uticajem Turske. Dovoljno je pogledati ko šeta po čaršiji dok iza njega kaska "krdo" zamotanih žena (iyvinjavam se na ružnoj riječi, ali gotovo da ne postoji druga koju bih upotrijebio tu). Ne daj bože slušati radio duže od petnaest minuta pa da vidiš da i muzika koja se sluša je sa sve više i više na istočnjačkih tonaliteta i muzičkih akrobacija. Nove džamije prestaju biti tradicionalne Bosanske i zanose sve više na Arabiju. Jezik kojim govorimo ima sve više "arabizama" a kafići i "brza hrana" sve više i više liče na Bliski Istok.
U "Srba" se ne sjećam da sam vidio toliko Ruskog uticaja koliko sam vidio u "nas" Arapskog.
Kakav ispad sovinizma, cudo bozje.Avetinho wrote: ↑15/02/2024 16:25Ne mora biti. Sarajevo jeste pod većim istočnjačkim uticajem nego što je ikad bilo u novijoj istoriji, i to ne samo pod uticajem Turske. Dovoljno je pogledati ko šeta po čaršiji dok iza njega kaska "krdo" zamotanih žena (iyvinjavam se na ružnoj riječi, ali gotovo da ne postoji druga koju bih upotrijebio tu). Ne daj bože slušati radio duže od petnaest minuta pa da vidiš da i muzika koja se sluša je sa sve više i više na istočnjačkih tonaliteta i muzičkih akrobacija. Nove džamije prestaju biti tradicionalne Bosanske i zanose sve više na Arabiju. Jezik kojim govorimo ima sve više "arabizama" a kafići i "brza hrana" sve više i više liče na Bliski Istok.