Sirija

Locked
sumirprimus

#63676 Re: Sirija

Post by sumirprimus »

solar7 wrote:
salik79 wrote:
solar7 wrote:Svaka cast revolucionarima i kod svih mihova i suhova oni se i dalje dobro drze protiv teroristicke ruske bande i ostalih pagana.Uspjece ono samo cjena ce biti velika jer samo puske i po koji tov imaju.Svaka im cast.
Image

:? :mrgreen:
Pa znas ker asad je kriv sto su ovima malo narasle brade pa sad vise ne lice na pocetne revolucionare.Slatka mu vlast a svojim tutankanizmom ce ovakvih biti sve vise u Siriji.Revolucinari druze REVOLUCIONARI i to pravi a druga je stvar sto su ti ruje i asad drazi od ovih.
Ma ovaj ti je formalni al kaida.da li to znaci da poidrzavas alkaidu?
sumirprimus

#63677 Re: Sirija

Post by sumirprimus »

Kikibombona wrote:
KUZNETSOV wrote:volil' iko ovog sumirprimusa :lol: ni mater izgleda
:lol:
Jupiiii evo i dezurnog fakina...
Zalkubljenik u kurdsku kulturu i nomenklaturu..
solar7

#63678 Re: Sirija

Post by solar7 »

KUZNETSOV wrote:
solar7 wrote:Svaka cast revolucionarima i kod svih mihova i suhova oni se i dalje dobro drze protiv teroristicke ruske bande i ostalih pagana.Uspjece ono samo cjena ce biti velika jer samo puske i po koji tov imaju.Svaka im cast.
ma dok pucaju ovako lagano su pred moskvom :lol:

Image
Kako god da pucaju oni su tu vec 5 g.a i ostace i nikakvi rusi ih nece u tom sprijeciti,a opet ovi drugi i nepucaju haman vise vec otisli kod Merkelove malo na odmor a zato su tu ruje iran i ostale bagre da popune
Klavikula

#63679 Re: Sirija

Post by Klavikula »

sumirprimus wrote:
Klavikula wrote: ja lajkam mcm. ima tamo pametnih ljudi, itekako pametnih.

samo sumire vise sam od tebe ocekivo. kontam sumir neki gigant zajebant, kad ono opticka varka. corak sto bi se reklo.
Ko lajka majshiti nema sta da trazi kod sumira..nit sam supak nit terorista.
korekcija :D lajkam ljude koji imaju pameti, itekako, a pisu na mcm.

i dalje slabasno s tvoje strane. sto bi General War reko, borbeno nedokazan :D
sumirprimus

#63680 Re: Sirija

Post by sumirprimus »

Klavikula wrote: korekcija :D lajkam ljude koji imaju pameti, itekako, a pisu na mcm.

Eto nek si ti..jos po pamet na majshiti.kus dalje djecace dragi :lol:
Inace su pametnice tamo sve...kakvih pametnih izvala imaju..to je za anala...pamtim pa jeno jutro vratim :izet:
klixlove

#63681 Re: Sirija

Post by klixlove »

Nego momci jesu prošla ona 3 dana što rekoše da će Rusi završit stvar u Siriji. :D
Klavikula

#63682 Re: Sirija

Post by Klavikula »

sumirprimus wrote:
Klavikula wrote: korekcija :D lajkam ljude koji imaju pameti, itekako, a pisu na mcm.

Eto nek si ti..jos po pamet na majshiti.kus dalje djecace dragi :lol:
Inace su pametnice tamo sve...kakvih pametnih izvala imaju..to je za anala...pamtim pa jeno jutro vratim :izet:
korekcija. nisu svi pametnice, samo neki :thumbup:
sumirprimus

#63683 Re: Sirija

Post by sumirprimus »

klixlove wrote:Nego momci jesu prošla ona 3 dana što rekoše da će Rusi završit stvar u Siriji. :D
Sacekaj daxklavikula provjericsta kazu na majshitiju...tamo su ruje cenjene skoro ko ovde....
klixlove

#63684 Re: Sirija

Post by klixlove »

sumirprimus wrote:
klixlove wrote:Nego momci jesu prošla ona 3 dana što rekoše da će Rusi završit stvar u Siriji. :D
Sacekaj daxklavikula provjericsta kazu na majshitiju...tamo su ruje cenjene skoro ko ovde....
:D :D :D
Challenger__

#63685 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

SYRIA: ISIS Is Threatening to Execute 180 Assyrian Christians
klixlove

#63686 Re: Sirija

Post by klixlove »

Challenger__ wrote:
Jel provjeren izvor?
Challenger__

#63687 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

klixlove wrote:
Challenger__ wrote:
Jel provjeren izvor?
:arrow: LINK
Klavikula

#63688 Re: Sirija

Post by Klavikula »

sumirprimus wrote:
puno mi nesto mcm spominjes, da to nije neka latentna ljubav.
nixon69

#63689 Re: Sirija

Post by nixon69 »

Škobo Habu wrote:De malo odmorite braćo: http://coub.com/view/8k5nc

:mrgreen:
Ima jos jedan na njihov racun. :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=sxFyPZdPAO0
Last edited by nixon69 on 13/10/2015 00:26, edited 1 time in total.
klixlove

#63690 Re: Sirija

Post by klixlove »

Challenger__ wrote:
klixlove wrote:
Challenger__ wrote:
Jel provjeren izvor?
:arrow: LINK
Ma kako oni mogu znati, pišu negdje sa zapada i nagađaju...
Challenger__

#63691 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

klixlove wrote:Ma kako oni mogu znati, pišu negdje sa zapada i nagađaju...
Ma ja ba. Bacaju ljagu na ISIL.
dječak sa šibicama

#63692 Re: Sirija

Post by dječak sa šibicama »

On Monday morning, the Syrian Arab Army’s 4th Mechanized Division – in coordination with the National Defense Forces (NDF) and the Al-Ba’ath Battalions – attacked the Islamic State of Iraq and Al-Sham (ISIS) at a number of sites in northern Aleppo, targeting the territory located directly west of the recently captured Aleppo Infantry Academy.

The Syrian Armed Forces attacked ISIS at Jabal ‘Antar and Kafr Tunah from their positions at the village of Duwayr Al-Zeitoun on Sunday evening and resumed their assault the following morning; this resulted in the capture of the town and the small mountaintop from the terrorist group in northern Aleppo.

Following their success at Kafr Tunah and Jabal ‘Antar, the Syrian Armed Forces launched an assault on the Aleppo Free Trade Zone and the Aleppo Juvenile Detention Center from their positions at the village of Al-Muslimiyah, killing over 15 enemy combatants from the terrorist group, while also destroying two of their armored vehicles that were mounted with a 23mm anti-aircraft machine gun.

The capture of the aforementioned sites in northern Aleppo marks the first time since January of this year that the Syrian Armed Forces have made any gains in northern Aleppo; this is also the first time that the Syrian Armed Forces and ISIS have encountered one another since the Islamist rebels withdrew from the Aleppo Infantry

Uspjesi SAA sjeverno od Aleppa.

Avijacija tuce Bayanoun, pored Zahre i Nubla.

klixlove

#63693 Re: Sirija

Post by klixlove »

Challenger__ wrote:
klixlove wrote:Ma kako oni mogu znati, pišu negdje sa zapada i nagađaju...
Ma ja ba. Bacaju ljagu na ISIL.
Ha ya. U pitanju su klikovi, na izmišljotinama se zarađuje danas.
Challenger__

#63694 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

klixlove wrote:Ha ya. U pitanju su klikovi, na izmišljotinama se zarađuje danas.
Nisi ti ni uprati izvor na koji se pozivaju, niti znaš o čemu je riječ. Ne pričaj napamet.
sumirprimus

#63695 Re: Sirija

Post by sumirprimus »

Klavikula wrote:
sumirprimus wrote:
puno mi nesto mcm spominjes, da to nije neka latentna ljubav.
Pa skim si takav si klavilulice.... :)
klixlove

#63696 Re: Sirija

Post by klixlove »

Challenger__ wrote:
klixlove wrote:Ha ya. U pitanju su klikovi, na izmišljotinama se zarađuje danas.
Nisi ti ni uprati izvor na koji se pozivaju, niti znaš o čemu je riječ. Ne pričaj napamet.
Ma hajde. Koliko reče da traže, jel 12 miliona dolara. 12.000.000/180= 66.666 dolara po osobi. Ništa je to. Ja mislim da više vrijede ti ljudi.
DuckZz

#63697 Re: Sirija

Post by DuckZz »

dječak sa šibicama wrote:On Monday morning, the Syrian Arab Army’s 4th Mechanized Division – in coordination with the National Defense Forces (NDF) and the Al-Ba’ath Battalions – attacked the Islamic State of Iraq and Al-Sham (ISIS) at a number of sites in northern Aleppo, targeting the territory located directly west of the recently captured Aleppo Infantry Academy.

The Syrian Armed Forces attacked ISIS at Jabal ‘Antar and Kafr Tunah from their positions at the village of Duwayr Al-Zeitoun on Sunday evening and resumed their assault the following morning; this resulted in the capture of the town and the small mountaintop from the terrorist group in northern Aleppo. .........................

Uspjesi SAA sjeverno od Aleppa.
Avijacija tuce Bayanoun, pored Zahre i Nubla.

Pa dokle više .... :lol: :lol: :lol:
Image

Ne moram napominjat da snimak nema veze sa onim što piše na njemu, a pogotovo ne što ti pišeš, pardon, radnici iz ulice Savutskina 55 St.Petersburg :run: :run:
Last edited by DuckZz on 13/10/2015 00:39, edited 1 time in total.
Klavikula

#63698 Re: Sirija

Post by Klavikula »

sumirprimus wrote:
Klavikula wrote: puno mi nesto mcm spominjes, da to nije neka latentna ljubav.
Pa skim si takav si klavilulice.... :)
ne znam. vazda ih ti prvi spomenes. prvi i jedini.
dječak sa šibicama

#63699 Re: Sirija

Post by dječak sa šibicama »

DJ Drekavac feat. MC Abu Sandala

http://coub.com/view/8k5nc
husein_kapetan

#63700 Re: Sirija

Post by husein_kapetan »

jastuk1 wrote:
husein_kapetan wrote:
primjera je mnogo samo sto mnogi ne vide niti zele da vide...ja neki dan da kupim cigare u granapu.. jednom.. u hrasnom.. lik samo sto ne bljuje vatru.. kakve cigare veli.. znas li ti.. sam u sebi mislim.. jeb.. te ovdje odrastoh i ostarih.. ali mescini ne konta vise..da je dovoljno samo okrenuti glavu vjeruj mi prvi bih bio

Jesli ono ti maloprije večeras prije par sati na ovoj temi urgirao kako nema tolerancije. A tu u upisu iznad se malte ne ponosiš svojim nedostatkom tolerancije. Pa imaš 15 radnji u krugu od 50 metara da nađeš cigare po želji. Fakat... :sad:

Prkos i ponos je NAJGORI razrjeđivač i razjedač duše. Nije ni čudo što je "pravi" Husein Gradaščević bio takav TEŠKI GUBITNIK jer je ljubio svoj ponos i svoju oholost, LJUBIO IH SVIM SILAMA, a PIŠAO SE I SRAO IZ SVE SNAGE PO SOPSTVENOM DIGNITETU.

Ma fuj, da ne bi racionalnih i mudrih Hercegovaca :kiss: koji mu stadoše u kraj ko zna na šta bi sve taj zaljubljenik u oholost sve navratio Bošnjake. :!: :!: :!:
Klasican primjer onih koji vide i citaju ne ono sto je napisano vec ono sto zele da vide.. i okviru vlastitih mogucnosti..
Ja ovdje sa tobom necu polemisati o najboljem sinu ove zemlje ikad postojecem.. mislim da nema svhe..imas ti dvoje uzore i idole..ali.. vrijedjati i omalovazavati ovog sina Bosne koji kada je trebalo.. popout Morica digose svoj glas na TIRANA stambolskog bratoubice ti necu dozvoliti.. vrijedi identiteta mnogih ovde i sveto nam je..
Ti i takvi kao ti drugo vrijednuju..i dugom se okrecu..makar sto se istorije ovih prostora tice.. Nego gdje zavrsise svi ti silni hercegovci... begovi.. turski namjesnici i prodane duse.. gdje..danas im se ni za sjeme ne zna.. U ratu samo odabrani mogase sebi epitet "zmajeva od bosne" dati i danas se svi koji ovu zemlju vole ponose ovim sinonimom omnikompresivnim..cak i fudbalska reprezentacija.. tvoja vizija ovog vrijedi koliko i tor tvoga i tvojih ... ako ne postujes drzi to debelo za sebe i ne siri ovdje svoju vazalsku bolesnu demagogiju.. ovo je ipak Bosna.. svidjalo ti se ili ne
Locked