Sada sam zamijenio karticu za USIM i paralelno mi lik na salteru ponudi da se prebacim na Extra M paket (imao sam godinama Midi 30).Dzontra_Volta wrote:Zar ne dobiješ extra net paket po povoljnijoj cijeni (20 KM, kao da tek uzimaš mobitel na 24 mjeseca)? Do isteka ugovora, tj. otplate.arnes_king wrote:Ja sam u dilemi oko toga bio od pocetka aprila.shalla wrote:Ulazio nekidan u Poslovnicu na Dobrinji, rade neka 2 metuzalema koja pojma nemaju pa da pitam ovdje.
Imam trenutno paket mojmidi30 i želio bih da pređem na ovaj extra net, imam li nekih penala obzirom da prelazim na jeftiniji paket? I mogu li uopšte promijeniti paket obzirom da sam uzeo aparat u Julu prošle godine na 2 godine, da li moram čekati da isteknu te 2 godine?
Hvala
Lp
Uglavnom da ne prepricavam sve ponovo, mozes preci. Samo sto ces morati doplatiti za preostale mjesece razliku rata, jer su na jeftinijim paketima vece rate pa tu razliku koja je preostala moras platiti da bi presao i moras potpisati ugovor najmanje toliko koliko ti jos trenutni traje. Takodjer neces imati benefite uz potpisivanje ugovora npr veci promet ili manja cijena.
Ja npr imam jos 11 mjeseci, a placam s9+, tako da sto predjem sa NoLimitM na Extra M morat cu platiti oko 50KM sa PDV. Ranije su mi govorili da je 85KM bez PDV ali je bio problem sa aplikacijom jer je racunala i protekle mjesece.
Nedavno sam uzeo uredjaj na 24 mjeseca po Midi 30 paketu i skrenuo sam mu paznju na to, ali lik rece da se nista ne mijenja, samo dobijem novi paket, a Midi paketi se valjda uskoro ukidaju i automatski ce preci u ove Extra. Nisam nista placao, samo potpisao papir za prelaz na drugi paket...
Eh sad gledam, na BHtelecom stranici za Extra pakete stoji manji popust na uredjaj u odnosu na popust koji se dobije sa Midi 30. Shodno tome, mislim da sam ipak prevaren