English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#63626 Re: English Premier League
Cek, poredis Liverpoolovu sezonu, u kojoj su u jednom trenutku imali 26 pobjeda i 1 remi i 85 golova na kraju s ovom Arsenalovom? Nemoj me zezati prijatelju...
-
ketronsd1
#63627 Re: English Premier League
4 fantasticna gola i akcije protiv spursa i ono govori o prekidima.

Bas fino sa postavlajanjem standarda i nabijanjem kompleksa.
Bas fino sa postavlajanjem standarda i nabijanjem kompleksa.
Last edited by ketronsd1 on 25/02/2026 09:10, edited 1 time in total.
- MarlboroGold
#63628 Re: English Premier League
Poredim golove iz prekida.BHF_Manijak wrote: ↑25/02/2026 08:08 Cek, poredis Liverpoolovu sezonu, u kojoj su u jednom trenutku imali 26 pobjeda i 1 remi i 85 golova na kraju s ovom Arsenalovom? Nemoj me zezati prijatelju...
Nije vam smetalo 20 od tih 85 koje ste dali iz prekida i u čemu ste bili puno dominantniji od svih drugih timova lige koliko je i Arsenal dominantan unazad godinu dana.
Dakle, sve ovo što Arsenal radi nije topla voda koja je izmišljena da se uništava fudbal. Šta je Mourinho radio kad je Čelzi za cijelu sezonu primio samo 15 golova? Ako to nije bilo uništavanje lige po ovim nekim kriterijima koje gurate šta onda jeste? Prekidi su nekad standardno bili osnova igre pojedinih klubova koji drugačije nisu nikako znali davati golove, pa se nije toliko sralo po tim klubovima ako je uopšte.
Ali hajmo mi o Arsenalu Corner kick FC pričati kako uništavaju fudbal. Bog je haman zabranio da Arsenal malo ubaci fizikalce u ekipu, da igra muški i da se fokusiraju i na prekide.
Dakle, pretjerujete. I to dobro.
- BHF_Manijak
#63629 Re: English Premier League
Pa evo poredi igru Liverpoola iz te sezone i igru Arsenala. Nije problem prekida i golova iz istih, problem je sto je kompletna igra Arsenala se zasniva na tome, k´o da je Stoke jebo te, to je poenta, a ne sto Arsenal daje golove iz prekida.MarlboroGold wrote: ↑25/02/2026 09:09Poredim golove iz prekida.BHF_Manijak wrote: ↑25/02/2026 08:08 Cek, poredis Liverpoolovu sezonu, u kojoj su u jednom trenutku imali 26 pobjeda i 1 remi i 85 golova na kraju s ovom Arsenalovom? Nemoj me zezati prijatelju...
Nije vam smetalo 20 od tih 85 koje ste dali iz prekida i u čemu ste bili puno dominantniji od svih drugih timova lige koliko je i Arsenal dominantan unazad godinu dana.
Dakle, sve ovo što Arsenal radi nije topla voda koja je izmišljena da se uništava fudbal. Šta je Mourinho radio kad je Čelzi za cijelu sezonu primio samo 15 golova? Ako to nije bilo uništavanje lige po ovim nekim kriterijima koje gurate šta onda jeste? Prekidi su nekad standardno bili osnova igre pojedinih klubova koji drugačije nisu nikako znali davati golove, pa se nije toliko sralo po tim klubovima ako je uopšte.
Ali hajmo mi o Arsenalu Corner kick FC pričati kako uništavaju fudbal. Bog je zabranio da Arsenal malo ubaci fizikalce u ekipu i da igra muški.
Liverpool jeste 20 od 85 golova dao iz prekida, ali kakva je igra bila? Atomska.
- MarlboroGold
#63630 Re: English Premier League
Artetino overcoachanje i kalkulisanje jeste razlog za takvu igru, ali daleko od toga da je to konstantno. To se obično dešava kad Arsenal u drugom nekad ostvari vodstvo od jednog nekad dva gola, pa onda krene da sere sa defanzivom umjesto da krenu po drugi gol i završe posao. Rijetkost je kad je kao protiv vas startao sa 3 defanzivna vezna na Anfieldu što je od starta bila pogrešna odluka.BHF_Manijak wrote: ↑25/02/2026 09:14Pa evo poredi igru Liverpoola iz te sezone i igru Arsenala. Nije problem prekida i golova iz istih, problem je sto je kompletna igra Arsenala se zasniva na tome, k´o da je Stoke jebo te, to je poenta, a ne sto Arsenal daje golove iz prekida.MarlboroGold wrote: ↑25/02/2026 09:09Poredim golove iz prekida.BHF_Manijak wrote: ↑25/02/2026 08:08 Cek, poredis Liverpoolovu sezonu, u kojoj su u jednom trenutku imali 26 pobjeda i 1 remi i 85 golova na kraju s ovom Arsenalovom? Nemoj me zezati prijatelju...
Ali hajmo mi o Arsenalu Corner kick FC pričati kako uništavaju fudbal. Bog je zabranio da Arsenal malo ubaci fizikalce u ekipu i da igra muški.
Liverpool jeste 20 od 85 golova dao iz prekida, ali kakva je igra bila? Atomska.
Ne izvode više aut na onakav način jer su skontali da se brukaju s tim. Arsenal nije ni blizu Stokea iako sam znao i ja sam to govoriti kad sam gledao ono izvođenje auta u huji, već je ekipa koja može igrati na više načina po potrebi i mijenjati pristup više puta tokom iste utakmice. Mogu i low block i samljeti protivnike kao što su Aston Villu, Bayerna, Tottenhama, Atletica i druge.
- vaučer
#63631 Re: English Premier League
Ne znam, meni je kod Arsenala - a gledao sam ih samo protiv Liverpoola, najviše negledljivo konstantno, utrenirano i cinično valjanje na svaki kontakt. O čemu nisi rekao ni riječi. To je sistemski i namjeran način na koji osvajaju prekide, zaustavljaju protivničku igru, uništavaju tempo utakmice (valjanje po pet minuta dok Arteta održi mini time-out uz liniju je redovit) i nameću svoj ritam. Ništa od ničeg ovdje nije novo i to nitko nije ni rekao - ali kombinacija svega navedenog jeste donijela promjenu zeigeista u Premier Ligi i izvor te promjene jeste Arsenal pdo Artetom kao ekipa koja je u prosjeku jedna od najuspješnijih u minulih nekoliko sezona (akumulacijom bodova). Mislim da je to očito. Nogomet je cikličan i dočim neka ekipa ostavi ovakav Arsenal deset bodova iza sebe nekim drugim pristupom - taj pristup će emulirati većina i Arsenal će biti stara vijest. Do tad nam je svima trpiti ovo sranje.
- MarlboroGold
#63632 Re: English Premier League
Ma to svi rade samo što je Arsenal pod lupom za razliku od ostalih jer više nema Wengera i Wengerballa kao što si i sam rekao, pa vam to dođe kao šok. Ali to je sad realnost i bolje je da prihvatite čim prije. Manje će vam smetati
Zato se i ne osvrćem na to. Evo, Newcastle koji slovi za fizički izuzetno jaku ekipu protiv nas kad smo gostovali su padali kao da ih je snajper pogađao i to uz najmanji kontakt su se bacali po terenu. Da ne govorim šta sve Bruno Guimareš radi godinama unazad od udaraca bokserom, nabijanja ljudi loptom sve do unošenja u facu. Ko ih jebe u konačnici nije me to toliko opteretilo. Šta je sve Haland radio prošle godine kad je divljao protiv Arsenala, ali to je Pep, to je City, to je najbolji napadač na svijetu iako se ponašao kao teška stoka. Vazda se nađu neka opravdanja. Ali kad je Arsenal u pitanju... ih.
Meni smeta upravo ta lupa i kad se od muhe pravi slon. Pitam se svaki put šta je sljedeće da se zahefta Arsenalu kao loše, a što bukvalno svi rade ili su radili prije. Arsenal uopšte nema neke prgave igrače teške mesare koji će protivnicima kosti polomiti, pa je i to jedan od razloga zašto mi je tolika kritika Arsenala neosnovana.
Zato se i ne osvrćem na to. Evo, Newcastle koji slovi za fizički izuzetno jaku ekipu protiv nas kad smo gostovali su padali kao da ih je snajper pogađao i to uz najmanji kontakt su se bacali po terenu. Da ne govorim šta sve Bruno Guimareš radi godinama unazad od udaraca bokserom, nabijanja ljudi loptom sve do unošenja u facu. Ko ih jebe u konačnici nije me to toliko opteretilo. Šta je sve Haland radio prošle godine kad je divljao protiv Arsenala, ali to je Pep, to je City, to je najbolji napadač na svijetu iako se ponašao kao teška stoka. Vazda se nađu neka opravdanja. Ali kad je Arsenal u pitanju... ih.
Meni smeta upravo ta lupa i kad se od muhe pravi slon. Pitam se svaki put šta je sljedeće da se zahefta Arsenalu kao loše, a što bukvalno svi rade ili su radili prije. Arsenal uopšte nema neke prgave igrače teške mesare koji će protivnicima kosti polomiti, pa je i to jedan od razloga zašto mi je tolika kritika Arsenala neosnovana.
- drug_profi
#63633 Re: English Premier League
Samo vi ostanite prvi. Jebo to sve.
A kad se budemo opet ćerali nekad, onda ćemo prigovarat.
-
Armin2013
#63634 Re: English Premier League
Kao navijaču Liverpola, Newcastle i Everton su mi posebna priča, mrzim utakmice protiv tih klubova, samo čekam ko će na nosilima završit utakmicu
- MarlboroGold
#63635 Re: English Premier League
To je meni jedino bitno u konačnici.drug_profi wrote: ↑25/02/2026 11:03 Samo vi ostanite prvi. Jebo to sve.
A ove priče su manje više banter što bi rekli Englezi.
-
LSD
#63636 Re: English Premier League
Prekidi Arsenala su fenomenalna stvar koja im redovno donosi najlakse moguce golove
Ljudi su doktorirali to i svaka im cast.
Ljudi su doktorirali to i svaka im cast.
- insaneinthebrain
#63637 Re: English Premier League
lets go Wolves 
- Edin H.
#63638 Re: English Premier League
Dominacija
- Edin H.
#63639 Re: English Premier League
- drug_profi
#63640 Re: English Premier League
Rekoh ja nema brige za Liverpul. VIla će propast ispod 5. mjesta.
-
elk
#63641 Re: English Premier League
Vila bas grohnula u zadnje vrijeme. Do kraja mi se cini da celsi ima najtezi raspored.
- vaučer
#63642 Re: English Premier League
Liverpool finih 4 pobjede iz pet zadnjih utakmica.
Tuga i nevjerica. Čeka se kao zapreta puška novo spoticanje da se napokon uruči otkaz Slotu. 
- insaneinthebrain
#63643 Re: English Premier League
a ludnice na popodnevnim utakmicama. burnleyu ponistena dva gola za preokret. a pickford izvukao nemoguce i osigurao pobjedu evertonu
- MarlboroGold
#63644 Re: English Premier League
Koliko li će Arapi još trpiti Howe-a. Baš su u katastrofalnoj formi. Vjerovatno ga u životu održava samo liga prvaka.
- Logovan
#63645 Re: English Premier League
Čuj Haaland povrijeđen ili je ko fol povrijeđen 
- vaučer
#63646 Re: English Premier League
Kavanagh iz Manchestera, navijač Manchestera, na Old Traffordu za faul izvan šesnaesterca daje penal i crveni karton. Tugo moja. 
- insaneinthebrain
#63647 Re: English Premier League
pomozi sudija, kad ne mogu sami 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#63648 Re: English Premier League
Koe treci 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#63649 Re: English Premier League
kaman chelski, more se i do titule onda 
- insaneinthebrain
#63650 Re: English Premier League
penalted