samo potvrda onog sto sam ja napisaosumirprimus wrote:Jaci od vas sto se tice ovih stvari definitivno...Klavikula wrote:tako nekako. i ja sam tog misljenja. drze se jos, al tesko da imaju snage. i rezerve. vidjecemo.mostarac1979 wrote:Poslednji trzaji terorista...Za desetak dana ide definitivni potop
________
al sumir polako al sigurno prerasta u jaceg forumasa od savoxa. frajer fura zajebanciju. haj to je ok. naporan je al je ok. al on ozbiljno misli da mezi raju po temi i time sokoli sam sebe. budimo realni![]()
![]()
![]()
![]()
LJOLJ sto bi Francuz reko![]()
Nije skola pa da vas poducavam.a podjebavat moram. Kad mislite da znate.
Sirija
- Klavikula
#63576 Re: Sirija
-
klixlove
#63577 Re: Sirija
Kakve ovo mape postavlja Čeli
SAA pokušala zauzeti Kafr Nabudah i Sukayk, u oba slučaja odbijeni napadi. Trenutno se vode borbe za Mansoura.
Ovo sve i pored ekstremnih napada ruske avijacije i SAA tenkova i danas .
Opozicione grupe koje brane Sukayk:
Al Furka Al Wusta (FSA)
Jund al Aqsa
Jabhat al Nusra
Aynad al Sham
SAA pokušala zauzeti Kafr Nabudah i Sukayk, u oba slučaja odbijeni napadi. Trenutno se vode borbe za Mansoura.
Ovo sve i pored ekstremnih napada ruske avijacije i SAA tenkova i danas .
Opozicione grupe koje brane Sukayk:
Al Furka Al Wusta (FSA)
Jund al Aqsa
Jabhat al Nusra
Aynad al Sham
-
sumirprimus
#63578 Re: Sirija
Gotov rat za minus 6 dana pi forumaskom kalendaru.minus upeko stas kad su strucnjaci u pitanju....
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#63579 Re: Sirija
1 je previšesumirprimus wrote:Ti il si zlonamjeran il ti totalno...da ne kajem sta...arman1 wrote:
On i babo mu su krivi za nejzdu bradatih prikaza na teritoriji BiH
Koja najezda?bradatih?ko ih poslo pustio preko cije teritorije i o kojoj brojci govorimo?
2 je epidemija
3 je pandemija
.
.
.
i na kraju .....
sumirprimus
-
sumirprimus
#63580 Re: Sirija
Ti si klavikulice svoje neznanje pokazo priej par godina i jos uvijek nista naucio nisi.koji si ono broj?...
- Drvosjeca iz Dejcica
#63581 Re: Sirija
Niđe veze.arman1 wrote: On i babo mu su krivi za nejzdu bradatih prikaza na teritoriji BiH
- vivaldi
#63582 Re: Sirija
jel ovo reaktivni oklop
salu na stranu, ali djeluje da imaju bar malo vise soli u glavi od sirijske armije kojima su oklopnjaci za "single use"
-
sumirprimus
#63583 Re: Sirija
i da se potrudim nemrem gori od tebe bit...tacno ko da si drot. napredovo do neke agencije.sa6 mjeseci kursa..arman1 wrote:1 je previšesumirprimus wrote:Ti il si zlonamjeran il ti totalno...da ne kajem sta...arman1 wrote:
Koja najezda?bradatih?ko ih poslo pustio preko cije teritorije i o kojoj brojci govorimo?
2 je epidemija
3 je pandemija
.
.
.
i na kraju .....
sumirprimus
![]()
![]()
![]()
- Klavikula
#63584 Re: Sirija
sumnjam da mogu zadrzati ove linije. koliko god SAA nesposobna bila, uvjeren sam da ce uz pomoc Rusa doci do znacajnog pomjeranja linija. naravno, ne mislim da ce to znati kraj rata. moja opasak se odnosila cisto na trenutnu operaciju SAA.dragma wrote:Nešto slično je i Assad izrekao polovinom prošle godine i obećao kako će rat, odnosno sve veće vojne operacije biti završene do kraja te iste godine.Klavikula wrote:tako nekako. i ja sam tog misljenja. drze se jos, al tesko da imaju snage. i rezerve. vidjecemo.mostarac1979 wrote:Poslednji trzaji terorista...Za desetak dana ide definitivni potop
Kad ono.....
Helem nejse, manite se takvih prognoza. Jedno je sigurno, sa tako razjedinjenom opozicijom sa jedne i nesposobnom vojskom sa druge strane ovaj rat će potrajati ko zna koliko još.
- KUZNETSOV
#63585 Re: Sirija
volil' iko ovog sumirprimusa
ni mater izgleda
-
sumirprimus
#63586 Re: Sirija
A jebote sta sprzise na rebele i opet nionjak..dzabe se ovde lozili asadisti.mogu mislit.kad vec se loze na ovakve.stvari koji pad libidA....
- KUZNETSOV
#63587 Re: Sirija
ima intervju sirijskog tenkiste koji govori da su T-72ke odlicni tenkovi al' ih zajebaje reaktivni oklop sa strane, kada se provlaci kroz uske ulice mora negdje zapet te se on lako otkida i spada citava ona konstrukcija sa strane... inace kod ovih rebela ti radi ona "ne mogu oni nastavljat reaktivnog oklopa koliko moze rpg i tow da ispali raketa"vivaldi wrote:
jel ovo reaktivni oklop![]()
salu na stranu, ali djeluje da imaju bar malo vise soli u glavi od sirijske armije kojima su oklopnjaci za "single use"
-
sumirprimus
#63588 Re: Sirija
Nisam ovde da bi me voljeli nego da vam ukazem na suplju koju prosipate...kao neki faktor korekcije...KUZNETSOV wrote:volil' iko ovog sumirprimusani mater izgleda
Ti si poseban primjerak...miran!
- KUZNETSOV
#63589 Re: Sirija
pa cekaj ako si protiv svih a ima nas svakakvih i niko te ne voli, pa ko onda baca burek u oci?sumirprimus wrote:Nisam ovde da bi me voljeli nego da vam ukazem na suplju koju prosipate...kao neki faktor korekcije...KUZNETSOV wrote:volil' iko ovog sumirprimusani mater izgleda
![]()
- walter kurtz
#63590 Re: Sirija
Sumire samo pisi ja te citam 
-
sumirprimus
#63591 Re: Sirija
Burek je nemoguce bacit u oci.mozda mislis na prasinu?KUZNETSOV wrote:pa cekaj ako si protiv svih a ima nas svakakvih i niko te ne voli, pa ko onda baca burek u oci?sumirprimus wrote:Nisam ovde da bi me voljeli nego da vam ukazem na suplju koju prosipate...kao neki faktor korekcije...KUZNETSOV wrote:volil' iko ovog sumirprimusani mater izgleda
![]()
- salik79
#63592 Re: Sirija
walter kurtz wrote:Sumire samo pisi ja te citam
Ti si, kao sto vec rekoh, carLJ!
- Challenger__
#63593 Re: Sirija
Jenan Moussa-On 6th day of big Syrian ground offensive (backed by Russian air force), opposition forces are facing losses north of #Hama
- Opposition north of #Hama overwhelmed by extremely heavy bombing by Russia air force &nr of SAA tanks. "It's crazy here", witness tells me>
- KUZNETSOV
#63594 Re: Sirija
burek je u svemir otišao a da ne moze u oko, daj ba sumiresumirprimus wrote: Burek je nemoguce bacit u oci.mozda mislis na prasinu?
- Challenger__
#63595 Re: Sirija
Jenan Moussa- Tonight SAA from Souran was also able to capture small village of Lahaya. Opposition now dug in in nearby town of Lataminah.
- Opposition still manages to hit &destroy SAA tanks with TOWs. "We hit 2 tanks but then 10 new ones appear in front of us," says witness.
-
sumirprimus
#63596 Re: Sirija
Ti si totalno neozbiljan i. Nedostojan mog pisanja. Imas mahanje.KUZNETSOV wrote:burek je u svemir otišao a da ne moze u oko, daj ba sumiresumirprimus wrote: Burek je nemoguce bacit u oci.mozda mislis na prasinu?
- @mba
#63597 Re: Sirija
arman1 wrote:
jes jes, ja sam citao da je rahmetli predsjednik sopstvenim autobusom isao po njih u ploce preko nama prijateljske teritorije u hercegovini, kako se dalje spominje bakir bio kondukter!
-
sumirprimus
#63598 Re: Sirija
Jebte i ovom ima vremena.to sjedis satima i freneticno cekas pozitivne vijesti s terena?frka.nece ruje vjexno cekat?Challenger__ wrote:Jenan Moussa- Tonight SAA from Souran was also able to capture small village of Lahaya. Opposition now dug in in nearby town of Lataminah.
- Opposition still manages to hit &destroy SAA tanks with TOWs. "We hit 2 tanks but then 10 new ones appear in front of us," says witness.
Nevjerni buda pao nije a kace neamo pojma...
- Klavikula
#63599 Re: Sirija
uocavanje greske bez ispravljanja iste je goli ku*ac. ti se nesto ne pokaza.sumirprimus wrote:Nisam ovde da bi me voljeli nego da vam ukazem na suplju koju prosipate...kao neki faktor korekcije...KUZNETSOV wrote:volil' iko ovog sumirprimusani mater izgleda
![]()
korekciji treba korekcija
level sumirprimus
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#63600 Re: Sirija
Rusi su iz čisto političkih razloga izjavili da koriste SAA ob, izvore. Po nekim informacijama imaju svoje ljude dovoljno dobro raspoređene unutar terorista. Najvjerovatnije među čečenima i sličnima.KUZNETSOV wrote:burek je u svemir otišao a da ne moze u oko, daj ba sumiresumirprimus wrote: Burek je nemoguce bacit u oci.mozda mislis na prasinu?