Tako i ja jednom, vozim normala, jedno 60-70 preko ograničenja, kad ispred mene neko pegla 30 preko ograničenja. A ja onda na sirenu, blicam, mašem rukama, nogama i glavom. Ništa on.KB9 wrote:uh kad smo kod tih brzina sjetio sam se jednog dobrog primjera, vozim ti ja normala, bas ko sto kazete il ogranisenje il tih 10 preko, sve po propisima i ide neki iza mene isto tako blica, nista ja polako, blica lik opet sturi se, vidim ja nema nikog ispred mene i dam mu zmigavcom znak da me prodje jer kontam zuri lik, hitno je nesto cim blica ko mamen, prodje on mene i hop nastavi vozit normala, bitno je valjda bilo samo mene obic, e kad se vec tako igramo vozimo tako neki period i obidjem ja njega, vozimo dalje kad on opet blica a ja polako, ogranicenje il ispod sto vise mogu i kad on pocne da ludi onda gas, koci, gas, koci, vozim i vidim u daljini stoji policija, racunam on je toliko zauzet blicanju meni i razmisljanju kako i sta da mi opsuje pa je nece vidit, ogranicenje 60, ja vozim 65 i zadnja krivina prije policije ja opet njemu znak da me prodje i sirovina po gascini opali, znaci brat bratu jedno 90-100 je izletio ravno pred murijaka, normalno zaustavljen i sta je dalje bilo to samo oni znajusamo subjektivno druze moj
(zezam malo, nisam ja od takvih)