FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
StupskaBitanga

#6351 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Meni stvarno treba titl da razumijem sta mnogi ispred kamere žele saopstiti
luckylaka

#6352 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Nevjerovatno je kakve sve razloge traze ljudi da bi kritikovali Facetv:-) koja realno nije ni za. qrac ali teaziti dlaku u jajetu
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6353 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

luckylaka wrote:Nevjerovatno je kakve sve razloge traze ljudi da bi kritikovali Facetv:-) koja realno nije ni za. qrac ali teaziti dlaku u jajetu
Nevjerojatno je @laka da glavna urednica koja inače očajno pravi intervjue, mora preslušati i korigirati prije emitiranja, a to očito ne radi. Ili radi, ali ne zna jezik što je još nevjerojatnije za novinara.
Jedno je kad ja i ti (pa čak i pismeno, ovdje) palamudimo, ali je sasvim drugo nešto reću u eter. TV ima obrazovni karakter, naročito FACE Tv ima namjeru imati takav karakter i nemati šunda (i nema šunda, ruku na srce, ako ne računaš tu Nevzetu ili kako li se već zove).. I isto bih reagirala da sam čula na bilo kojoj TV stanici.
StupskaBitanga

#6354 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Nevjeroovatno direktan Erdal kod Senada
Banksy

#6355 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

De ukratko, šta, ko, ako ti nije lijeno.

U stvari, otkud on kod Bakirovog telala? Koga sad pritišću, žao im što su dali energetiku, predkongresne igre, šta?
KatarinaKosaca

#6356 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Banksy wrote:De ukratko, šta, ko, ako ti nije lijeno.

U stvari, otkud on kod Bakirovog telala? Koga sad pritišću, žao im što su dali energetiku, predkongresne igre, šta?
Rekao je da je (Trhulj) podnio nekoliko krivičnih prijava, da tužilaštvo nije plaho reagiralo, da je najviše problema imao oko prijave protiv Bosnalijeka, da su mu rekli da će ga u programu "Mreža" rasturiti, da se o sebi zabavi i sebe brani , te zabravi na te prijave
Na pitanje da li je to razlog što nije premijer federacije, rekao je da ne zna. Ukratko,bio je iznenađujuće otvoren. Dobar intervju i Senad je dobro vodio i pitao.
StupskaBitanga

#6357 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

da dodam na Katino da on neće da bude dio podanih i odanih a on bi htio sposobne i kvalitetne
Banksy

#6358 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

To je zvanično, ok. Zanima me otkud on, zašto ga je uopće pozvao, s kojim ciljem.
Kako je to Bakirov servis, zanima me koju poruku šalju i kome.
KatarinaKosaca

#6359 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Banksy wrote:To je zvanično, ok. Zanima me otkud on, zašto ga je uopće pozvao, s kojim ciljem.
Ovo je jedno 101 teorija na ovoj temi čiji je servis. Sad je Bakirov :D
StupskaBitanga

#6360 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Banksy wrote:To je zvanično, ok. Zanima me otkud on, zašto ga je uopće pozvao, s kojim ciljem.
a čekaj SB je objavila da je resor energetike i namjenske industrije koalicijom rasparčan na 2 ministarstva i šta kome na kraju pripada?
StupskaBitanga

#6361 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

indikativno je da on i Nikšić sviraju u isti instrument a to je instrument zastrašivanja preko FTV i Mreže
Ko je i zašto kupio Avdu Avdića i za koju svrhu?
Ko iz mrtve SBiH priprema tajfun u energetici jer na kraju intervjua Erdal govori o principu da se mogu stvari uraditi kako treba a da ćemo za ovo tek vidjeti što ukazuje da nešto se zna i govori potiho
Vezano za Bakir-SDA servis lično nemam nikakve info moje mišljenje kako je onog sa dva imena iz Stav-faktor.ba doveo da je htio da ga utrpaju u to kolo a hoće li i kako će vidjet ćemo
kreker

#6362 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kreker »

gdje su mu voditeljice nestale, ona Nehla što je vodila jutarnji,a sad nema ni Ines Čengić zadnjih par emisija sevdah I sport nedeljom.
oskarboy

#6363 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

uhljup senad ni da zucne o huliganskom napadu na kadete sirokog pred stadionom grbavica koji nije daleko od tv studija face tv.a da su neki huligani napali tako sarajevske ili zeljine kadete,odmah bi senad to javljao.njemu bitnije vijesti iz srbije nego iz sopstvenog dvorista.pokusava on bit multietnican al opet njegovo probosnjacki ispliva iz vode.
DaysleepeR

#6364 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

kreker wrote:gdje su mu voditeljice nestale, ona Nehla što je vodila jutarnji,a sad nema ni Ines Čengić zadnjih par emisija sevdah I sport nedeljom.
napušćale su Ines, Nehla i Zvezdana od voditeljki
mousstapha

#6365 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Danko Delibašić. :-)
StupskaBitanga

#6366 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Jel to on pobjegao od Batka kod Senada?
JanuaryJones

#6367 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by JanuaryJones »

Jel ono Face slastičarna na Vilsonovom ili mi se učinilo?
StupskaBitanga

#6368 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

JanuaryJones wrote:Jel ono Face slastičarna na Vilsonovom ili mi se učinilo?
I studio
JanuaryJones

#6369 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by JanuaryJones »

StupskaBitanga wrote:
JanuaryJones wrote:Jel ono Face slastičarna na Vilsonovom ili mi se učinilo?
I studio
Oooo jel se to bježi iz Bosmala?
StupskaBitanga

#6370 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Odavno Eno pored pripremaju senadov studio
luckylaka

#6371 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Koji je ono jad,bruka i sramota od futsal prenosa reprezentacije BiH.Neko telefonom snimao i slao u eter.Jadno da ne moze biti jadnij,Pohvale Makiju i Vedi na prenosu ali slika uzas
KatarinaKosaca

#6372 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Imati tako zanimljivog sugovornika kao što je Vuk Drašković, a postaviti 5 onakvih idotskih pitanja na sve je uspjeh, ali fakat pojam antitalente, neinformiranosti, lošeg novinarstva. Inače, ova žena to očajno radi.
Vuka možeš protresti od prijeratnog potpirivanja nacionalne mržnje, preko antiMiloševićevskih demonstracije, koketiranja sa svakom vlašću, obnašanja funkcije MVP, pokušaja atentata, a ono postavi 4-5 glupavih pitanja i sa onom frizurom iz 19. stoljeća i uskim bermudama neprimjerenim za njene godine upropasti intervju.
Ne znam zašto tako forsira ovu lošu novinarku? Pa, ovo bi Erna puno bolje uradila.... Loše, zbunjeno, nenormalno :-?
mousstapha

#6373 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Lud, zbunjen, normalan od 04. aprila svaki dan pretpremijerno prikazivanje 7. sezone od 20:00, samo na FACE-u!

Image
StupskaBitanga

#6374 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

SDA preuzela face i ulaze u program
HRT kiseljak je HDZ
Sta ce jadna tv1 eno peru ih na ruke oko marketinga
Možda im je DF spas
luckylaka

#6375 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

KatarinaKosaca wrote:Imati tako zanimljivog sugovornika kao što je Vuk Drašković, a postaviti 5 onakvih idotskih pitanja na sve je uspjeh, ali fakat pojam antitalente, neinformiranosti, lošeg novinarstva. Inače, ova žena to očajno radi.
Vuka možeš protresti od prijeratnog potpirivanja nacionalne mržnje, preko antiMiloševićevskih demonstracije, koketiranja sa svakom vlašću, obnašanja funkcije MVP, pokušaja atentata, a ono postavi 4-5 glupavih pitanja i sa onom frizurom iz 19. stoljeća i uskim bermudama neprimjerenim za njene godine upropasti intervju.
Ne znam zašto tako forsira ovu lošu novinarku? Pa, ovo bi Erna puno bolje uradila.... Loše, zbunjeno, nenormalno :-?
Bogam ti,,Katarina,,ko neko dijete.Ko ce to pristati da ti odgovara na pitanja direktno u lice.Vecina njih vjerovatno trazi da im se dostave pitanja pa ce oni da odaberu.Zasto bi Kojot dosao u situaciju da objasnjava neke svoje ideje ili zamisli kada vjerovatno trazi da mu se takva pitanja I ne postavljaju.Sta mislis.Inace prvi put se slazem sa ,,Stupskom,,vrijeme je da se ova tv kuca zamandalia ili pod hitno nesto unaprijedi.Ovo trenutno je O(nula)
Locked