Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
LiP again

#6351 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by LiP again »

@zilog

Kakve su se promjene ovo desile? :D

Image
The BEN10

#6352 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The BEN10 »

The BEN10 wrote:
The BEN10 wrote:
Sakazulu wrote:Svašta zagovaramo, ali ide sporo, ne kao prije!
Valjda će ih malo cimnuti ulazak KKR-a na tržište, kao i ovi Slovenci što se spominju...
Da se organizujemo pa da šaljemo emailove nadležnima...
Poslao email sa upitom, niko da odgovori. Aferim Logosoft! :twisted:
I dalje nema odgovora - čovječe dragi, oni na Telemachu odgovaraju na emailove u roku od sahat vremena. Nedavno im slao upit, ljudi se makar javiš. Ovo sa LOL-om mi se nimalo ne sviđa...
glockov kolac

#6353 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

Jel jos nekome ledi slika, a internet kaplje? Ja sam na Grbavici II. Nikad nije bilo sporije
Bezimeni
Grijem se na: Toplinu
Vozim: Paciklo

#6354 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Bezimeni »

Meni se prekida konekcija, jedan dan bude dobra onda sutradan se prekida svakih par minuta. Probao sam sa resetovanjem routera, onda ipconfig /release /renew, ipconfig /flushdns itd. Ali nista nepomaze bar ne trajno.
glockov kolac

#6355 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

Bezimeni wrote:Meni se prekida konekcija, jedan dan bude dobra onda sutradan se prekida svakih par minuta. Probao sam sa resetovanjem routera, onda ipconfig /release /renew, ipconfig /flushdns itd. Ali nista nepomaze bar ne trajno.
Konto da nije do mene nešto... zvao sam podršku, reče operater da će me zabilježiti. Ti si to neke ozbiljne korake poduzimao, ja samo on /off. I ništa...
damir.d

#6356 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by damir.d »

The BEN10 wrote:

Valjda će ih malo cimnuti ulazak KKR-a na tržište, kao i ovi Slovenci što se spominju...
Da se organizujemo pa da šaljemo emailove nadležnima, prije svega mislim na Damira Dizdarevića? Ima li iko njegov email? Ko su još od važnijih tamo?
Ne treba mail, javljam se ja sam :). Radimo upravo na nekim izmjenama na paketima, bit će vrlo skoro objava, i mislim da ćete biti zadovoljni :).

Pozdrav svima,
Damir Dizdarevic
Logosoft d.o.o.
Sarajevo
Sakazulu

#6357 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Valjda je CMC u tim izmjenama!?
Naslovnica

#6358 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

damir.d wrote:
The BEN10 wrote:

Da se organizujemo pa da šaljemo emailove nadležnima, prije svega mislim na Damira Dizdarevića? Ima li iko njegov email? Ko su još od važnijih tamo?
Ne treba mail, javljam se ja sam :). Radimo upravo na nekim izmjenama na paketima, bit će vrlo skoro objava, i mislim da ćete biti zadovoljni :).

Pozdrav svima,
Damir Dizdarevic
Logosoft d.o.o.
Sarajevo
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
The BEN10

#6359 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The BEN10 »

damir.d wrote:
The BEN10 wrote:
Pozdrav svima,
Damir Dizdarevic
Damire, hvala na javljanju.
Moj vam je iskreni savjet da probate ostati u kontaktu sa vašim korisnicima kao što ste to ranije radili - to je jedna od stvari koje mi dugogodišnji korisnici jako cijenimo. Nemojte se ba ustručavati kreirati zvanični profil na ovom forumu (kao što je to uradio TELEMACH): http://www.klix.ba/forum/memberlist.php ... e&u=175725
Jeste da ovo nije vaš forum, al ljudi moji, korisnici su naviknuti da dolaze ovdje. Nek' se neko od vaših jednom dnevno nakači i javi se ljudima, ili sedmično - bilo bi super. Telemach je to prepoznao, zašto ne bi i vi.
Eto, sa nestrpljenjem čekamo novitete, naročito se nadamo novostima oko telefonije i HD kanala, jer iako LOL koristim već nekoliko godina, ozbiljno razmišljam da promijenim ISP najviše radi pogodnosti oko telefona...
karanana

#6360 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

odlicno!
jedva cekam da vidim sta su noviteti.
Dzontra_Volta

#6361 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

I ja, i ja. :-D
LiP again

#6362 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by LiP again »

Ja se nadam samo novitetima u HD ponudi i veca UL brzina, nista vise od toga mi ne treba. :D
Qler

#6363 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Ma svakome nesto drugo treba, meni sve sad odgovara (mozda vise HD kanala) ali da je malo jeftinije :)
Bezimeni
Grijem se na: Toplinu
Vozim: Paciklo

#6364 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Bezimeni »

Brzi upload mozda? :-D
semirsar

#6365 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Poštovani korisnici,

Ovim putem Vas obavještavamo da ćemo našu SUPER TV ponudu uskoro obogatiti sa novim HD kanalima.

Više informacija objavljujemo u narednim danima!

Vaš LOL Team :)
afannedim

#6366 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

semirsar wrote:
Poštovani korisnici,

Ovim putem Vas obavještavamo da ćemo našu SUPER TV ponudu uskoro obogatiti sa novim HD kanalima.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
karanana

#6367 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

Super! Moze li i cnn? Ovi news kanali koje sad imamo mi ne sjedaju koncepcijom

Sent from my iPhone using Tapatalk
nino90

#6368 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by nino90 »

njemacke, njemacke kanale prebacite u HD
Sakazulu

#6369 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Poštovani korisnici,

Pa kako su najavili radove na 4 HRT-a i 2 RTL-a, možda i oni budu u HD!
saraf_osmica

#6370 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by saraf_osmica »

Ma da se oni hoće raširiti po privatnim kućama na Stupsko Brdu, Stupu i Kasindolskoj bilo bi :thumbup: . Ovako od LoL-a imam samo web stranicu i žal za njim
Sakazulu

#6371 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

saraf_osmica wrote:Ma da se oni hoće raširiti po privatnim kućama na Stupsko Brdu, Stupu i Kasindolskoj bilo bi :thumbup: . Ovako od LoL-a imam samo web stranicu i žal za njim
I to bi bilo dobro, jer im je lakše ukopati optiku odmah uz asfalt nego ovamo po gradu krkati i rokati po betonu. Možda da se skupite i napravite peticiju, ako treba i sami iskopate kanal za polaganje optike... Smislite nešto, možda i upali!
saraf_osmica

#6372 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by saraf_osmica »

Sakazulu wrote:
saraf_osmica wrote:Ma da se oni hoće raširiti po privatnim kućama na Stupsko Brdu, Stupu i Kasindolskoj bilo bi :thumbup: . Ovako od LoL-a imam samo web stranicu i žal za njim
I to bi bilo dobro, jer im je lakše ukopati optiku odmah uz asfalt nego ovamo po gradu krkati i rokati po betonu. Možda da se skupite i napravite peticiju, ako treba i sami iskopate kanal za polaganje optike... Smislite nešto, možda i upali!
Na SB-u je sve razrovljeno. Možeš postaviti i nuklerani reaktor bez problema. Radovi na petlji.

Hajde Damire predloži "nadležnom sektoru" da iskoriste priliku. Jako puno ljudi bi priključilo Logosoft. Do skora je cijelo naselje bilo prekriveno "gljivama" od antena za BiP. xDSL bi bio pravi pogodak.

U pitanju su ulice: Kasima Begića (ulica na koji izlazi je Aleja Bosne Srebrene koja već ima razvučenu LOL optiku), Munira Gavrankapetanovića, 18. Septembra, Enisa Srne, Dr. Silve Rizvanbegović.

Ove ulice izlaze na ulicu Kasima Begića koja pak izlazi na ulicu Aleja Bosne Srebrene koja već ima razvučenu LOL optiku.
The BEN10

#6373 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The BEN10 »

A telefonija ostaje kakva jest... :?
Grof

#6374 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Grof »

The BEN10 wrote:A telefonija ostaje kakva jest... :?
Niko ne spominje telefoniju izgleda, samo nove HD kanale. Stvarno nema smisla ako po pitanju telefonije sve ostane isto. :roll:
Sakazulu

#6375 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Moguće da će telefonija također biti u HD-u! Možda zato spominju HD kao jedinu nadogradnju.
Post Reply