Kakve su se promjene ovo desile?

Moderator: Benq

I dalje nema odgovora - čovječe dragi, oni na Telemachu odgovaraju na emailove u roku od sahat vremena. Nedavno im slao upit, ljudi se makar javiš. Ovo sa LOL-om mi se nimalo ne sviđa...The BEN10 wrote:Poslao email sa upitom, niko da odgovori. Aferim Logosoft!The BEN10 wrote:Da se organizujemo pa da šaljemo emailove nadležnima...Sakazulu wrote:Svašta zagovaramo, ali ide sporo, ne kao prije!
Valjda će ih malo cimnuti ulazak KKR-a na tržište, kao i ovi Slovenci što se spominju...
Konto da nije do mene nešto... zvao sam podršku, reče operater da će me zabilježiti. Ti si to neke ozbiljne korake poduzimao, ja samo on /off. I ništa...Bezimeni wrote:Meni se prekida konekcija, jedan dan bude dobra onda sutradan se prekida svakih par minuta. Probao sam sa resetovanjem routera, onda ipconfig /release /renew, ipconfig /flushdns itd. Ali nista nepomaze bar ne trajno.
Ne treba mail, javljam se ja samThe BEN10 wrote:Da se organizujemo pa da šaljemo emailove nadležnima, prije svega mislim na Damira Dizdarevića? Ima li iko njegov email? Ko su još od važnijih tamo?Sakazulu wrote:Svašta zagovaramo, ali ide sporo, ne kao prije!
Valjda će ih malo cimnuti ulazak KKR-a na tržište, kao i ovi Slovenci što se spominju...
damir.d wrote:Ne treba mail, javljam se ja samThe BEN10 wrote:Da se organizujemo pa da šaljemo emailove nadležnima, prije svega mislim na Damira Dizdarevića? Ima li iko njegov email? Ko su još od važnijih tamo?Sakazulu wrote:Svašta zagovaramo, ali ide sporo, ne kao prije!
Valjda će ih malo cimnuti ulazak KKR-a na tržište, kao i ovi Slovenci što se spominju.... Radimo upravo na nekim izmjenama na paketima, bit će vrlo skoro objava, i mislim da ćete biti zadovoljni
.
Pozdrav svima,
Damir Dizdarevic
Logosoft d.o.o.
Sarajevo
Damire, hvala na javljanju.damir.d wrote:Ne treba mail, javljam se ja samThe BEN10 wrote:Da se organizujemo pa da šaljemo emailove nadležnima, prije svega mislim na Damira Dizdarevića? Ima li iko njegov email? Ko su još od važnijih tamo?Sakazulu wrote:Svašta zagovaramo, ali ide sporo, ne kao prije!. Radimo upravo na nekim izmjenama na paketima, bit će vrlo skoro objava, i mislim da ćete biti zadovoljni
.
Pozdrav svima,
Damir Dizdarevic
Poštovani korisnici,
Ovim putem Vas obavještavamo da ćemo našu SUPER TV ponudu uskoro obogatiti sa novim HD kanalima.
Više informacija objavljujemo u narednim danima!
Vaš LOL Team
semirsar wrote:Poštovani korisnici,
Ovim putem Vas obavještavamo da ćemo našu SUPER TV ponudu uskoro obogatiti sa novim HD kanalima.
Vaš LOL Team
Pa kako su najavili radove na 4 HRT-a i 2 RTL-a, možda i oni budu u HD!Poštovani korisnici,
Vaš LOL Team
I to bi bilo dobro, jer im je lakše ukopati optiku odmah uz asfalt nego ovamo po gradu krkati i rokati po betonu. Možda da se skupite i napravite peticiju, ako treba i sami iskopate kanal za polaganje optike... Smislite nešto, možda i upali!saraf_osmica wrote:Ma da se oni hoće raširiti po privatnim kućama na Stupsko Brdu, Stupu i Kasindolskoj bilo bi. Ovako od LoL-a imam samo web stranicu i žal za njim
Na SB-u je sve razrovljeno. Možeš postaviti i nuklerani reaktor bez problema. Radovi na petlji.Sakazulu wrote:I to bi bilo dobro, jer im je lakše ukopati optiku odmah uz asfalt nego ovamo po gradu krkati i rokati po betonu. Možda da se skupite i napravite peticiju, ako treba i sami iskopate kanal za polaganje optike... Smislite nešto, možda i upali!saraf_osmica wrote:Ma da se oni hoće raširiti po privatnim kućama na Stupsko Brdu, Stupu i Kasindolskoj bilo bi. Ovako od LoL-a imam samo web stranicu i žal za njim
Niko ne spominje telefoniju izgleda, samo nove HD kanale. Stvarno nema smisla ako po pitanju telefonije sve ostane isto.The BEN10 wrote:A telefonija ostaje kakva jest...