Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zipoo

#6351 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zipoo »

Nastasia wrote:[quot="zipoo"][qote="Nastasia"][qote="zipoo"]Znaci Nastasia ta Eurosa.
Izabrala sam pogrešnu curu da joj kradem slike :lol: :lol: Trebala sam od Čičkave :P[/qute]

Da te razbije :mrgreen:[/quoe]

Ma ne bi ona...[/quoe]

1 lowkick i Eurosa na podu zapomaga zove hodzu i kozojeba :mrgreen:
MarlboroGold

#6352 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MarlboroGold »

Nastasia wrote: Helem, zensko vazda mora oko necega zvocat, jbg.
Jer zelite skrenuti paznju na sebe :D
Fudo387

#6353 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Fudo387 »

Zoya wrote:Je li ovaj što je općio sa kozom, hodža?

Teško mi je upratiti :-?
Kol’ko upratih, nije.
S hodzom je pricala o visim stvarima, drugo je onaj njen Tarzan.
dale cooper

#6354 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

Eurosa je babaroga forumaša, nešto kao urbana legenda. :D Kažu da ako spomeneš njeno ime tri puta ona se pojavi. :mrgreen: Dovoljno sam dugo ovdje da se sjetim kad je ispala frka sa lažnim fotkama i sa navlačenjima pojedinih
forumaša na tanak led. :D
Nastasia

#6355 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Nastasia »

Fudo387 wrote:
Zoya wrote:Je li ovaj što je općio sa kozom, hodža?

Teško mi je upratiti :-?
Kol’ko upratih, nije.
S hodzom je pricala o visim stvarima, drugo je onaj njen Tarzan.
:pisnula: Kakve je hodza seksualne preferencije imao ne znam.
Nastasia

#6356 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Nastasia »

dale cooper wrote:Eurosa je babaroga forumaša, nešto kao urbana legenda. :D Kažu da ako spomeneš njeno ime tri puta ona se pojavi. :mrgreen: Dovoljno sam dugo ovdje da se sjetim kad je ispala frka sa lažnim fotkama i sa navlačenjima pojedinih
Cula sam sve mitove o Eurosi :D

Meni je samo na ovom forumu zanimljivo kako se za ljude koje niko nije upoznao, koji nista o sebi nisu otkrili, godinama pisu iza nicka i avatara ne misli da su klonovi, niti da ovdje glume zivote koje ne vode, i onda dodje neko ko je pusao i gdje radi, i sta studira, pokazao kako izgleda stoput, rekao i kako se zove, na jednoj temi sam napisala i kako se prezivam, upoznala uzivo oko 10tak forumasa i opet sam klon i lazov. Ljudi tacno nisu navikli da neko ne glumata.

Pa tolko sam dostupna da je prije 2-3 mjeseca jedan forumas prolazio pored mog radnog mjesta, sjetio se da tu radim i hladno mi se obratio sa: sta ima Nato?!
mad_max_ba

#6357 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mad_max_ba »

Nastasia wrote:
dale cooper wrote:Eurosa je babaroga forumaša, nešto kao urbana legenda. :D Kažu da ako spomeneš njeno ime tri puta ona se pojavi. :mrgreen: Dovoljno sam dugo ovdje da se sjetim kad je ispala frka sa lažnim fotkama i sa navlačenjima pojedinih

Meni je samo na ovom forumu zanimljivo kako se za ljude koje niko nije upoznao, koji nista o sebi nisu otkrili, godinama pisu iza nicka i avatara ne misli da su klonovi, niti da ovdje glume zivote koje ne vode, i onda dodje neko ko je pusao i gdje radi, i sta studira, pokazao kako izgleda stoput, rekao i kako se zove, na jednoj temi sam napisala i kako se prezivam, upoznala uzivo oko 10tak forumasa i opet sam klon i lazov. Ljudi tacno nisu navikli da neko ne glumata.

Pa tolko sam dostupna da je prije 2-3 mjeseca jedan forumas prolazio pored mog radnog mjesta, sjetio se da tu radim i hladno mi se obratio sa: sta ima Nato?!
haj sad atribut
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudo387

#6358 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Fudo387 »

Prilozi i maticni broj uz atribut.
Nastasia

#6359 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Nastasia »

Ne mogu maxo, cekam da ova cura sto joj kradem slike objavi sta novo :D
dale cooper

#6360 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

Nastasia wrote:

Pa neki su se vjerovatno opekli pa sad pušu i na jogurt. :D Sa Eurosom je bilo takvih slučajeva. Neki se mislim i sad srame govoriti o tome. :|

Čisto iz znatiželje, zašto si toliko dostupna? Mislim, možeš otvoreno pričati o svim stvarima o kojima pričaš i da nisu
svima poznati ovi detalji iz tvog života koje spominješ. Ne znam, ja baš nemam toliko povjerenja da sam svima
poznat i dostupan, jer ima baš svakakvih ljudi. Mislim, onima koji mi se obrate i koji mi se čine ok, mogu dati i te neke
privatne informacije, ali baš svima? Nope. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6361 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

moje kolege bi rekle da je nutcase :sad: :mrgreen:
mad_max_ba

#6362 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mad_max_ba »

Nastasia wrote:Ne mogu maxo, cekam da ova cura sto joj kradem slike objavi sta novo :D
reko sam joj ja da si ti tako rekla i ona je rekla za 5 minuta
:D
Nastasia

#6363 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Nastasia »

Dale, tesko mi je objasniti ovako zasto sam takva, ali da me malo upoznas shvatio bi da sam prosto takva i da ne mogu protiv sebe.

Mnogo puta sam se i ja opekla zbog toga, ali dzaba. Mislim da sam previse djetinjasta i previse naivna i previse ubjedjena da su ljudi iskreni i da imaju iskrene namjere.
SmokingMan

#6364 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by SmokingMan »

Očvrsni malo,mogu te razumjeti. :thumbup:
dale cooper

#6365 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

Nastasia wrote:Dale, tesko mi je objasniti ovako zasto sam takva, ali da me malo upoznas shvatio bi da sam prosto takva i da ne mogu protiv sebe.

Mnogo puta sam se i ja opekla zbog toga, ali dzaba. Mislim da sam previse djetinjasta i previse naivna i previse ubjedjena da su ljudi iskreni i da imaju iskrene namjere.
Nije ni loše imati takav pogled na svijet i ne podlegnuti cinizmu i generalnoj zlonamjernosti kojom smo okruženi, samo pazi na sebe. :) :kakoste:
Nastasia

#6366 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Nastasia »

mad_max_ba wrote:
Nastasia wrote:Ne mogu maxo, cekam da ova cura sto joj kradem slike objavi sta novo :D
reko sam joj ja da si ti tako rekla i ona je rekla za 5 minuta
Onda kad dodjem kuci s posla, mrzim mecat slike sa mobitela.
pirmin

#6367 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pirmin »

Poslala mi jednom prilikom drugarica forumasica kopije poruka kakve dobija u inbox.
Strasno je kakvih pacijenata ima tako da vjerujem u 95% ovih "najgori dejt"-prica. :-?
annoy

#6368 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by annoy »

pirmin wrote:Poslala mi jednom prilikom drugarica forumasica kopije poruka kakve dobija u inbox.
Strasno je kakvih pacijenata ima tako da vjerujem u 95% ovih "najgori dejt"-prica. :-?
Šta ona piše pa dobije takve poruke? :lol:

I gdje vi to dilate slike, ja prakticki ne znam kako itko ovdje izgleda osim par iznimki :D
moonca

#6369 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by moonca »

Sta mi na forumu mislimo o tebi, te ne traba tangirati i ti si ovdje bas zbog toga sto imas zelju, potrebu da pises o sebi. Vjerovatno ima neki problem u pozadini, mi bez strucnog znaja to ne mozemo dokuciti niti trebamo.
I po meni, pises malo vise nego sto bi trebala po mojim standardima, no nista zlo nema u tome s tvoje strane.
mad_max_ba

#6370 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mad_max_ba »

moonca wrote:Sta mi na forumu mislimo o tebi, te ne traba tangirati i ti si ovdje bas zbog toga sto imas zelju, potrebu da pises o sebi. Vjerovatno ima neki problem u pozadini, mi bez strucnog znaja to ne mozemo dokuciti niti trebamo.
I po meni, pises malo vise nego sto bi trebala po mojim standardima, no nista zlo nema u tome s tvoje strane.
koju meni dijagnozu daješ
:? :cry:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6371 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Ja sam zbog napaljenih forumašica morao da deaktiviram FB i promijenim ime na Instagramu :sad:
moonca

#6372 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by moonca »

mad_max_ba wrote:
moonca wrote:Sta mi na forumu mislimo o tebi, te ne traba tangirati i ti si ovdje bas zbog toga sto imas zelju, potrebu da pises o sebi. Vjerovatno ima neki problem u pozadini, mi bez strucnog znaja to ne mozemo dokuciti niti trebamo.
koju meni dijagnozu daješ
:? :cry:
Imamo je svi , dok smo ovdje. :-) :lol:
mad_max_ba

#6373 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mad_max_ba »

moonca wrote: Imamo je svi , dok smo ovdje. :-) :lol:
pa da čujem
nisi mi je nikada direktno dala

moonca

#6374 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by moonca »

mad_max_ba wrote:
moonca wrote: Imamo je svi , dok smo ovdje. :-) :lol:
pa da čujem
nisi mi je nikada direktno dala

Ne znam ni svoju. :razz: :zoka:
mad_max_ba

#6375 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mad_max_ba »

moonca wrote: Ne znam ni svoju. :razz: :zoka:
Imam ja za tebe :D

Baš me asociraš na moju mamu, koja hoće za sve da se pita a niko je ne benda ni 2%.

U biti je duša od žene, ali otkako su joj operisali mozak nema kontrolu nad tim uplitanjem, to je jače od nje.

Whats your excuse?
Post Reply