Izabrala sam pogrešnu curu da joj kradem slikeNastasia wrote:[quot="zipoo"][qote="Nastasia"][qote="zipoo"]Znaci Nastasia ta Eurosa.
Da te razbije
Ma ne bi ona...[/quoe]
1 lowkick i Eurosa na podu zapomaga zove hodzu i kozojeba
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Izabrala sam pogrešnu curu da joj kradem slikeNastasia wrote:[quot="zipoo"][qote="Nastasia"][qote="zipoo"]Znaci Nastasia ta Eurosa.
Jer zelite skrenuti paznju na sebeNastasia wrote: Helem, zensko vazda mora oko necega zvocat, jbg.
Kol’ko upratih, nije.Zoya wrote:Je li ovaj što je općio sa kozom, hodža?
Teško mi je upratiti
Fudo387 wrote:Kol’ko upratih, nije.Zoya wrote:Je li ovaj što je općio sa kozom, hodža?
Teško mi je upratiti
S hodzom je pricala o visim stvarima, drugo je onaj njen Tarzan.
Cula sam sve mitove o Eurosidale cooper wrote:Eurosa je babaroga forumaša, nešto kao urbana legenda.Kažu da ako spomeneš njeno ime tri puta ona se pojavi.
Dovoljno sam dugo ovdje da se sjetim kad je ispala frka sa lažnim fotkama i sa navlačenjima pojedinih
forumaša na tanak led.
haj sad atributNastasia wrote:Cula sam sve mitove o Eurosidale cooper wrote:Eurosa je babaroga forumaša, nešto kao urbana legenda.Kažu da ako spomeneš njeno ime tri puta ona se pojavi.
Dovoljno sam dugo ovdje da se sjetim kad je ispala frka sa lažnim fotkama i sa navlačenjima pojedinih
forumaša na tanak led.
Meni je samo na ovom forumu zanimljivo kako se za ljude koje niko nije upoznao, koji nista o sebi nisu otkrili, godinama pisu iza nicka i avatara ne misli da su klonovi, niti da ovdje glume zivote koje ne vode, i onda dodje neko ko je pusao i gdje radi, i sta studira, pokazao kako izgleda stoput, rekao i kako se zove, na jednoj temi sam napisala i kako se prezivam, upoznala uzivo oko 10tak forumasa i opet sam klon i lazov. Ljudi tacno nisu navikli da neko ne glumata.
Pa tolko sam dostupna da je prije 2-3 mjeseca jedan forumas prolazio pored mog radnog mjesta, sjetio se da tu radim i hladno mi se obratio sa: sta ima Nato?!
Pa neki su se vjerovatno opekli pa sad pušu i na jogurt.Nastasia wrote:Cula sam sve mitove o Eurosidale cooper wrote:Eurosa je babaroga forumaša, nešto kao urbana legenda.Kažu da ako spomeneš njeno ime tri puta ona se pojavi.
forumaša na tanak led.
Meni je samo na ovom forumu zanimljivo kako se za ljude koje niko nije upoznao, koji nista o sebi nisu otkrili, godinama pisu iza nicka i avatara ne misli da su klonovi, niti da ovdje glume zivote koje ne vode, i onda dodje neko ko je pusao i gdje radi, i sta studira, pokazao kako izgleda stoput, rekao i kako se zove, na jednoj temi sam napisala i kako se prezivam, upoznala uzivo oko 10tak forumasa i opet sam klon i lazov. Ljudi tacno nisu navikli da neko ne glumata.
Pa tolko sam dostupna da je prije 2-3 mjeseca jedan forumas prolazio pored mog radnog mjesta, sjetio se da tu radim i hladno mi se obratio sa: sta ima Nato?!
reko sam joj ja da si ti tako rekla i ona je rekla za 5 minutaNastasia wrote:Ne mogu maxo, cekam da ova cura sto joj kradem slike objavi sta novo
Nije ni loše imati takav pogled na svijet i ne podlegnuti cinizmu i generalnoj zlonamjernosti kojom smo okruženi, samo pazi na sebe.Nastasia wrote:Dale, tesko mi je objasniti ovako zasto sam takva, ali da me malo upoznas shvatio bi da sam prosto takva i da ne mogu protiv sebe.
Mnogo puta sam se i ja opekla zbog toga, ali dzaba. Mislim da sam previse djetinjasta i previse naivna i previse ubjedjena da su ljudi iskreni i da imaju iskrene namjere.
Onda kad dodjem kuci s posla, mrzim mecat slike sa mobitela.mad_max_ba wrote:reko sam joj ja da si ti tako rekla i ona je rekla za 5 minutaNastasia wrote:Ne mogu maxo, cekam da ova cura sto joj kradem slike objavi sta novo
Šta ona piše pa dobije takve poruke?pirmin wrote:Poslala mi jednom prilikom drugarica forumasica kopije poruka kakve dobija u inbox.
Strasno je kakvih pacijenata ima tako da vjerujem u 95% ovih "najgori dejt"-prica.
koju meni dijagnozu daješmoonca wrote:Sta mi na forumu mislimo o tebi, te ne traba tangirati i ti si ovdje bas zbog toga sto imas zelju, potrebu da pises o sebi. Vjerovatno ima neki problem u pozadini, mi bez strucnog znaja to ne mozemo dokuciti niti trebamo.
I po meni, pises malo vise nego sto bi trebala po mojim standardima, no nista zlo nema u tome s tvoje strane.
Imamo je svi , dok smo ovdje.mad_max_ba wrote:koju meni dijagnozu daješmoonca wrote:Sta mi na forumu mislimo o tebi, te ne traba tangirati i ti si ovdje bas zbog toga sto imas zelju, potrebu da pises o sebi. Vjerovatno ima neki problem u pozadini, mi bez strucnog znaja to ne mozemo dokuciti niti trebamo.
I po meni, pises malo vise nego sto bi trebala po mojim standardima, no nista zlo nema u tome s tvoje strane.
![]()
pa da čujemmoonca wrote: Imamo je svi , dok smo ovdje.![]()
Ne znam ni svoju.mad_max_ba wrote:pa da čujemmoonca wrote: Imamo je svi , dok smo ovdje.![]()
nisi mi je nikada direktno dala
Imam ja za tebemoonca wrote: Ne znam ni svoju.![]()