GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
-
hhaarree
#6351 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
i tako rajvosa rodjendan doceka bez tramvaja i trola
- Prpa.ba
#6352 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Dokle god teroristi u GRAS-u budu sposobni izazvati veci belaj nego gradjani ovog grada, tolerisati ce im se sve. Isto vazi i za ostale dzabojedske kategorije.
- jazzer
#6353 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Nakon Grasa svaka susa, da bi izborila neka svoja prava, moze komotno opet gradjane napraviti taocima.Prpa.ba wrote:Dokle god teroristi u GRAS-u budu sposobni izazvati veci belaj nego gradjani ovog grada, tolerisati ce im se sve. Isto vazi i za ostale dzabojedske kategorije.
Recimo, strajkuju opstinari - zakljucaju zgradu opstine i ne daju nikome da udje i obavi sta mu treba.
Strajkuju u Toplanama - u januaru isljuce grijanje svima, i platisama i ovim drugim.
Starjakuje ViK - nema vode nikome.
Zato, ako se ne obracunaju sa ovom bandom jezikom koji ta banda jedino i razumije, ovo gore ce postati
sasvim realan scenario.
-
FreakyStyley
#6354 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Vlada=picke
I sta cemo sad? Hocemo otic da protestujemo? Necemo. Hocemo opet iste i/ili slicne izabrat? Hocemo.

I sta cemo sad? Hocemo otic da protestujemo? Necemo. Hocemo opet iste i/ili slicne izabrat? Hocemo.
-
zvrk
#6355 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
FreakyStyley wrote:Vlada=picke
-
hhaarree
#6356 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
imamo li za kladare i kafe? ImamoFreakyStyley wrote:Vlada=picke
-
FreakyStyley
#6357 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Cigara i kafe.hhaarree wrote:imamo li za kladare i kafe? ImamoFreakyStyley wrote:Vlada=picke
- slucajni prolaznik
#6358 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sa "terena" stizu informacije da iza GRASovog "strajka" stoji SBB stranka, i da je ovo pocetak, jer im je cilj provociranje stanja nesigurnosti gradjana u aktuelnu vlast. Cilj im je stvaranje neraspolozenja stanovnistva (ne)sposobnoscu Vlade KS u kojoj vecinsku vlast ima SDA.Prpa.ba wrote:Dokle god teroristi u GRAS-u budu sposobni izazvati veci belaj nego gradjani ovog grada, tolerisati ce im se sve. Isto vazi i za ostale dzabojedske kategorije.
Izgleda da su Sarajlije zrtvovane zarad licnih interesa pojedinih mocnika iz SBB i njihove zelje za osvetom i konfrotacijom sa SDA.
Last edited by slucajni prolaznik on 05/04/2013 13:27, edited 1 time in total.
- sema911s
#6359 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
3 god. nas oni bradati gadjase granatama onda dodjose nacionalistcko-vjerko idelopokolnicke vodje pa postavise svoje da nas nasi handru kako znaju pa kada ono nam bi dosta ovih zelenih, crvenih, nebeskih, plavo zutuh, dodjose cike iz grasa pa i zbog njih sada ispastamo jer je loza kod ahme na otoci poskupila pa za 500km sada moze samo da popije 42litra ademove domace loze,.
ja sam da dole u gras udje policijija i da grasovci zapucaju na njih a da murja uzvrati i da u tom obracunu niko ne ostane na nogama a da se pucnjava prenese u sve drzavne lezihljebovicke ustanove(parlament,skupstine,opstine, vladine nevladine agencije i to slicno) i da takodje i ovi ostanu samo lezat u lokvama svoje krvi,jer su se tako jedino casno birli za svoje boje.. jer nema nam druge dok su ovi i oni na vlasti jedino su nam dobri pod zemljom jer kako je vrijeme nece sami pod zemlju do ih neko ne skolonii,.,.
jesam krvolocan al kada pogledas oko sebe ja nevidim drugo rijeenje
ja sam da dole u gras udje policijija i da grasovci zapucaju na njih a da murja uzvrati i da u tom obracunu niko ne ostane na nogama a da se pucnjava prenese u sve drzavne lezihljebovicke ustanove(parlament,skupstine,opstine, vladine nevladine agencije i to slicno) i da takodje i ovi ostanu samo lezat u lokvama svoje krvi,jer su se tako jedino casno birli za svoje boje.. jer nema nam druge dok su ovi i oni na vlasti jedino su nam dobri pod zemljom jer kako je vrijeme nece sami pod zemlju do ih neko ne skolonii,.,.
jesam krvolocan al kada pogledas oko sebe ja nevidim drugo rijeenje
-
FreakyStyley
#6360 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Znas sta i ja se osjecam kao zrtva politickih previranja kad ne mogu na ispit otic jer ne rade tramvaji, a autobusi dolaze svaki sat i to puni, ali "nisu krivi oni, nego mi sto smo ih pustili." Jebiga, ko ih je bir'o? Reces nisam ja, nisam ni ja, al jest vecina, uostalom svi ti ljudi su iz ovog naroda, nisu s marsa pali.slucajni prolaznik wrote:Sa "terena" stizu informacije da iza GRASovog "strajka" stoji SBB stranka, i da je ovo pocetak, jer im je cilj provociranje stanja nesigurnosti gradjana u aktuelnu vlast. Cilj im je stvaranje neraspolozenja stanovnistva (ne)sposobnoscu Vlade KS u kojoj vecinsku vlast ima SDA.Prpa.ba wrote:Dokle god teroristi u GRAS-u budu sposobni izazvati veci belaj nego gradjani ovog grada, tolerisati ce im se sve. Isto vazi i za ostale dzabojedske kategorije.
Izgleda da se Sarajlije zrtvuju zarad licnih interesa pojedinih mocnika iz SBB i njihove zelje za osvetom i konfrotacijom sa SDA.
-
dezurni_ucenik
#6361 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Neka mi neko objasni:
Ako sad strajkuju zbog neispacenih plata za februar,za sta onda Grasov sindikat najavljuje strajk 17.aprila?
Ako sad strajkuju zbog neispacenih plata za februar,za sta onda Grasov sindikat najavljuje strajk 17.aprila?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6362 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
po nekom mom laičkom razmišljanju
grasovci mogu vako izdržati 3-4 mjeseca...
-
FreakyStyley
#6363 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
al' mi ne mozemoBlack swan wrote:po nekom mom laičkom razmišljanju
- Woody
- Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine
#6364 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
@CVIKERASH,

Zbog martovskih plataAko sad strajkuju zbog neispacenih plata za februar,za sta onda Grasov sindikat najavljuje strajk 17.aprila?
-
dezurni_ucenik
#6365 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Woody wrote:@CVIKERASH,
Zbog martovskih plataAko sad strajkuju zbog neispacenih plata za februar,za sta onda Grasov sindikat najavljuje strajk 17.aprila?
P.S. Woody jel tebi to u decembru 10.rodjendan na forumu
Last edited by dezurni_ucenik on 05/04/2013 13:15, edited 1 time in total.
-
FreakyStyley
#6366 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Moze bit da oni unaprijed strajkuju.
Sto ne bi kad vec mogu, jel. 
- sema911s
#6367 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
i vise svi em debeli(imaju zalihe sala) em puni para,. pokazite jednog grasovca da nema kucu na 3 sprata, bar jedno neko malo bolje auto,.,.,.,. vikendice , kuce na selu, njive neceemo brojat to im je imovina koju su naslijediliBlack swan wrote:po nekom mom laičkom razmišljanju
- NEOPLAN
#6368 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Nadjemo se gdje hoces danas da te vodim svojoj kuci da vidis kako se zivi od obicne GRAS-ove radnicke plate sa skoro 40 godina staza u GRAS-u. Bujrum i ti i svi koji misle da su obicni radnici GRAS-a neki bogatuni i paralije.sema911s wrote:i vise svi em debeli(imaju zalihe sala) em puni para,. pokazite jednog grasovca da nema kucu na 3 sprata, bar jedno neko malo bolje auto,.,.,.,. vikendice , kuce na selu, njive neceemo brojat to im je imovina koju su naslijediliBlack swan wrote:po nekom mom laičkom razmišljanju
-
FreakyStyley
#6369 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
CVIKERASH wrote:Woody wrote:@CVIKERASH,
-
dezurni_ucenik
#6370 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Woody wrote:@CVIKERASH,
Zasluzio je poziciju moderatora...
-
FreakyStyley
#6371 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ja bi mu dao kljuceve foruma i da postane pocasni forumas. 
- Truba
#6372 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
a ja sam se već navikaoFreakyStyley wrote:al' mi ne mozemoBlack swan wrote:po nekom mom laičkom razmišljanju
samo se osjećam ko invalid
jebote ne možeš do kuće doći bez da ti neko pomogne
- Truba
#6373 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ja ću prije njega s prvobitnim nikom proslaviti 10 godinaFreakyStyley wrote:Ja bi mu dao kljuceve foruma i da postane pocasni forumas.
- slucajni prolaznik
#6374 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Cemu to trolanje teme 
-
FreakyStyley
#6375 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Poslo nas SDP, da vam skrecemo paznju.
@Komi, cestitam, mada nisam znao da je bilo interneta u BiH tad
@Komi, cestitam, mada nisam znao da je bilo interneta u BiH tad