SDP

Post Reply
Murisno1

#6351 Re: SDP

Post by Murisno1 »

ultima_palabra wrote:
Murisno1 wrote:joj moro sam ovaj komentar prenijet o ovom slučaju

"Ma puko frajer ko lajsna, a i dove ga stižu, hoće se on zamjeriti sa muminima" :D :D :bih:
Znači ti smišljaš "komentare čitalaca" u Avazu? :mrgreen:
Upravo tako! :D
Samo nije ovo sa avaza, nije avaz prenio još ... žao im na potencijalne koalicione partnere dok ne vide kako će se stranka postavit prema ovom :-)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6352 Re: SDP

Post by JoseMujica »

koalicioni partner će reći da ministar ima pravo mlatiti četri žene :-)
stochar

#6353 Re: SDP

Post by stochar »

vidio sam na ovoj temi da se svasta pravda, ali nisam vjerovao da ce se opravdavati i nasilje. valjda je kriva jer je sama to trazila. da Zlayoglu gurne cuki shtap u shupak, vi bi nasli neko logicno objasnjenje...
Murisno1

#6354 Re: SDP

Post by Murisno1 »

JoseMujica wrote:koalicioni partner će reći da ministar ima pravo mlatiti četri žene :-)
žao mi je majku mu što će otić a nije ovo s vjeronaukom riješio, osta problem ebemu misha 8-)
Banksy

#6355 Re: SDP

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:Eh sad kad je Suzana rekla, pa još i Murisno1... stvarno je prevršilo mjeru. EMIRE ODLAZI!!! :oops:

:D
Pokušavaš opravdati nedopustivo, odbraniti neodbranjivo, ismijati tugu.
Ne leti i ne piši nešto zbog čega bi sutra mogao crveniti.
ultima_palabra

#6356 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Banksy wrote:
ultima_palabra wrote:Eh sad kad je Suzana rekla, pa još i Murisno1... stvarno je prevršilo mjeru. EMIRE ODLAZI!!! :oops:

Zadržavam pravo da ne vjerujem tvojim člancima ;-)
Banksy

#6357 Re: SDP

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:
Banksy wrote:

Zadržavam pravo da ne vjerujem tvojim člancima ;-)
''Tvojim člancima''?
Na ovo ćeš morati dati neki suvisao odgovor.
Alfons Kauders

#6358 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

ako je fakat to napravio, treba dobiti nogu u guzicu i cao... nema potrebe za bilo kakvom diskusijom...

s druge strane, s obzirom na izvor vijesti... :D sve treba uzeti sa debelom rezervom... :D barem dok se ne obistine ostale provale SB u zadnjih pola godine :D
Murisno1

#6359 Re: SDP

Post by Murisno1 »

ma čim avaz nije objavio još, a svi jesu (osim par crvenih portala), jest onda istina po nekoj logici :D
ultima_palabra

#6360 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Pa reakcija ti je bila takva da sam pretpostavio da si ti autor :)

Potpisujem @Alfonsov post i završavam diskusiju.
Banksy

#6361 Re: SDP

Post by Banksy »

Alfons Kauders wrote:ako je fakat to napravio, treba dobiti nogu u guzicu i cao... nema potrebe za bilo kakvom diskusijom...
Teško. SDP-u to može biti samo preporuka za dalje napredovanje - vidi slučaj Z. Mikulića, dokumentovan i objavljen davno prije nego je i ušao u kombinacije za ministarsku poziciju.

Pored ove dvojice, još jedan SDP ministar je policijski registrovan po istom djelu. Mediji su to objavili samo jednom, davno, i tu se stalo.
MUNAFIK

#6362 Re: SDP

Post by MUNAFIK »

Posto sam imao kontakte sa doticnim, odmah se u razgovoru primjeti potpuna neartikulisanost posebno verbalna a uz to i bahatost... Sto daje dojam da je doticni gospodin vrlo nagao i ters covjek (ovo ters zvuci blago). Slobodnoj Bosni ne vjerujem, ali iskreno ne bih se iznenadio...
Banksy

#6363 Re: SDP

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:Pa reakcija ti je bila takva da sam pretpostavio da si ti autor :)

Reakcija je bila uobičajena, ljudska, normalna.
Tvoja nije bila. Ismijavao si tuđu nesreću, pokušavajući opravdati omiljenu političku partiju, što je bilo krajnje degutantno.

Oko ''pretpostavki'' ko je autor ... Već sam te par puta prijavila moderaciji zbog nesuvislih aluzija oko SB. Izgleda da ću morati opet.
vee-jay

#6364 Re: SDP

Post by vee-jay »

Lov na vjestice, izgleda najgori iz avaza presli na Silajdzicevu stranu. Kranje bljutav i ogavan clanak. Jel' ovo iz SB?
SEČAŠ LI SE LEPI GROBE MOJ

Za neupućene, Emira Suljagića već godina bije glas svojevrsnog žigola, i to ne samo kada je u pitanju njegova politička karijera. Još u studentskim danima na sarajevskom Fakultetu političkih nauka, Suljagić se "uselio" u podstanarski stan svoje tadašnje djevojke koju je napustio čim više nije imao potrebe za besplatnim krevetom i toplim obrokom. Slično se desilo narednoj Suljagićevoj životnoj ljubavi, ovoga puta djevojci sa adresom stanovanja u Švedskoj.

Izdržavala ga je u vrijeme dok je pisao knjigu Razglednice iz groba, ali je ljubav presahla čim je knjiga objavljivljena. U vrijeme dok je za magazin Dani izvještavao iz Den Haaga, na sličan je način koristio i Olgu Kavran, tadašnju glasnogovornicu Haškog tužiteljstva. Skupljena iskustva iskoristio je i kada su u pitanju Adnan Terzić, nekadašnji predsjedavajući Vijeća ministara, kojeg je savjetovao nekoliko mjeseci, a kasnije i lider SDP-a Zlatko Lagumdžija. Napisavši panegirik Pogled na profil i ideologiju Zlatka Lagumdžije, zaradio je mjesto savjetnika u kabinetu sarajevskog gradonačelnika Alije Behmena, a zatim i ministarsku fotelju u Vladi Kantona Sarajevo.
edit. vidjeh sada da je u pitanju SB :(
sumirprimus

#6365 Re: SDP

Post by sumirprimus »

a sta ako je ona njega prva???
vee-jay

#6366 Re: SDP

Post by vee-jay »

Banksy wrote:
ultima_palabra wrote:Pa reakcija ti je bila takva da sam pretpostavio da si ti autor :)

Tvoja nije bila. Ismijavao si tuđu nesreću, pokušavajući opravdati omiljenu političku partiju, što je bilo krajnje degutantno.

Oko ''pretpostavki'' ko je autor ... Već sam te par puta prijavila moderaciji zbog nesuvislih aluzija oko SB. Izgleda da ću morati opet.
nije mi u cilju da se mjesam u vasu diskusiju ali iz radoznalosti moram postaviti pitanje: zasto tebe provocira njegovo pisanje o SBu?
Murisno1

#6367 Re: SDP

Post by Murisno1 »

sumirprimus wrote:a sta ako je ona njega prva???
onda ništa...
joj pitanja :lol:
Corto Maltese

#6368 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

Ne ulazeći u istinitost informacije, pitam se ima li nekog ko je proveo više od 5 minuta u društvu sa Emirom, da je iskreno iznenađen ovom viješću?
JoseMujica

#6369 Re: SDP

Post by JoseMujica »

onda ima muda :run:
ultima_palabra

#6370 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Banksy wrote:

Nisam se uopšte doticao samog slučaja, samo izvora.

Što se tiče prijavljivanja, bujrum... ima sigurno trocifren broj forumaša koji te povezuju sa tom novinom, pa nek nas banuju sve.
JoseMujica

#6371 Re: SDP

Post by JoseMujica »

Corto Maltese wrote:Ne ulazeći u istinitost informacije, pitam se ima li nekog ko je proveo više od 5 minuta u društvu sa Emirom, da je iskreno iznenađen ovom viješću?
:thumbup:
Alfons Kauders

#6372 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

Banksy wrote:
Alfons Kauders wrote:ako je fakat to napravio, treba dobiti nogu u guzicu i cao... nema potrebe za bilo kakvom diskusijom...
Teško. SDP-u to može biti samo preporuka za dalje napredovanje - vidi slučaj Z. Mikulića, dokumentovan i objavljen davno prije nego je i ušao u kombinacije za ministarsku poziciju.

Pored ove dvojice, još jedan SDP ministar je policijski registrovan po istom djelu. Mediji su to objavili samo jednom, davno, i tu se stalo.
s tim da mikulic za razliku od suljagica tada nije obnasao nikakvu funkciju... tako da ce suljagic definitivno morati odgovarati za ovo... ukoliko se dokaze da u optuzbama ima istine
nellington

#6373 Re: SDP

Post by nellington »

Šokiran sam kako nisam bio još od vremena kad su objavili da je Darjan Babić gay i PDFile.

I za ovo je Lukač kriv garant, sam napisao zapisnik :roll:
sumirprimus

#6374 Re: SDP

Post by sumirprimus »

Murisno1 wrote:
onda ništa...
joj pitanja :lol:
sto,pitanje je na mjestu,ako je ona njeg prva,onda se on samo branijo!
sumirprimus

#6375 Re: SDP

Post by sumirprimus »

nellington wrote:Šokiran sam kako nisam bio još od vremena kad su objavili da je Darjan Babić gay i PDFile.

I za ovo je Lukač kriv garant, sam napisao zapisnik :roll:
veceras tacno u 19:36 veza lukac-suljagic ne gine :mrgreen:
Post Reply