Je*o bratstvo i jedinstvao. Ne moze se Edin sam boriti za bratstvo i jedinstvo.Sasvim_Obican wrote:aa šta bi sa Jugovićkom ?!![]()
![]()
Propade bratstvo i jedinstvo![]()
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- soccerfan88
#6351 Re: Edin Džeko...
- jeza u ledja
#6352 Re: Edin Džeko...
Kad smo kod poroka, mislim da nema sanse da bi ozbiljan klub danas tolerisao bilo koga ko redovno pusi, makar to bila 1 cigareta dnevno.
Sve ostalo je ok u umjerenim kolicinama.
Cigara i zdrava pluca ne idu zajedno nikako.
- Edin H.
#6353 Re: Edin Džeko...
Ja se sjecam utakmice na Grbavici 1987-e, Jugoslavija - Sjeverna Irska 3 - 0 (Osim selektor), Fadilj Vokri zavalio dva gola. Sjedi poslije utakmice u autobusu reprezentacije i pusi cigaretujeza u ledja wrote:Kad smo kod poroka, mislim da nema sanse da bi ozbiljan klub danas tolerisao bilo koga ko redovno pusi, makar to bila 1 cigareta dnevno.
- jeza u ledja
#6354 Re: Edin Džeko...
Haha, moglo nekad.
Cak i prije 10 godina je velika razlika u odnosu danas.
Cak i prije 10 godina je velika razlika u odnosu danas.
- BHF_Manijak
#6355 Re: Edin Džeko...
A sta je drugo dijete od 7 godina majketi nego maksum?!soccerfan88 wrote:Sine njenoj kcerki je 7 godina. Mislim da ipak nisi dobro vidio. Nije maksum sigurno. Da nisi Vedadovu vidio? U njega je maksumslobodni armirach wrote:znaci da sam ja onda dobro vidio, odnosno pretpostavljao ko je bila mlada sa maksumcetom u pocasnoj lozi,kad su igrali protiv Luxemburga![]()
![]()
![]()
sve gledam i kontam koja bi to mater donijela bebu na stadion po onoj hiljagi,..nekako mi se sve cinilo da je ona bila u pitanju,...kad vidim haman da jest
- soccerfan88
#6356 Re: Edin Džeko...
Hahahahha pa malo veci maksumBHF_Manijak wrote:A sta je drugo dijete od 7 godina majketi nego maksum?!soccerfan88 wrote:Sine njenoj kcerki je 7 godina. Mislim da ipak nisi dobro vidio. Nije maksum sigurno. Da nisi Vedadovu vidio? U njega je maksumslobodni armirach wrote:znaci da sam ja onda dobro vidio, odnosno pretpostavljao ko je bila mlada sa maksumcetom u pocasnoj lozi,kad su igrali protiv Luxemburga![]()
![]()
![]()
sve gledam i kontam koja bi to mater donijela bebu na stadion po onoj hiljagi,..nekako mi se sve cinilo da je ona bila u pitanju,...kad vidim haman da jest
-
Lex777
#6357 Re: Edin Džeko...
Nemojte se ni zezati za Amru Silajdžić,
jer bi bilo jako preblago reči da je ta žena sponzoruša.
Last edited by Lex777 on 27/11/2011 11:48, edited 1 time in total.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#6358 Re: Edin Džeko...
Je li to ona Amra što je učestvovala u snimanju spota za E. Iglesias-a sa još desetak treba zajedno,Amra
okasnila na set,ušao Enrique i vidi odmah da nema Amre pa popizdi:"Pa gdje je Amra jebem li vam sunce
žarko?"

okasnila na set,ušao Enrique i vidi odmah da nema Amre pa popizdi:"Pa gdje je Amra jebem li vam sunce
žarko?"
- slobodni armirach
#6359 Re: Edin Džeko...
more bit, i ta varijantasoccerfan88 wrote:Sine njenoj kcerki je 7 godina. Mislim da ipak nisi dobro vidio. Nije maksum sigurno. Da nisi Vedadovu vidio? U njega je maksumslobodni armirach wrote:znaci da sam ja onda dobro vidio, odnosno pretpostavljao ko je bila mlada sa maksumcetom u pocasnoj lozi,kad su igrali protiv Luxemburga![]()
![]()
![]()
meni te manekenke s ledja sve isto izgledaju,...malo sam je ošajco sa strane, dok je vertikalno bokovima rotirala po onoj zehmeriji
ma nek ih Dzeko puni ko telekom mobitele,
-
YouFoundMe
#6360 Re: Edin Džeko...
Moglo je se i predpostavljat da će nać neku sponzorušu... 
- Lakat Jebić
#6361 Re: Edin Džeko...
mislis manji maksum?soccerfan88 wrote:Hahahahha pa malo veci maksumBHF_Manijak wrote:
A sta je drugo dijete od 7 godina majketi nego maksum?!![]()
-
missko
#6362 Re: Edin Džeko...
Sto ne bi bila, Ili nisi znao da ima dijete?todd_smith wrote:prvi put da cujem da je Amra Silajdzic "milf"![]()
![]()
![]()
![]()
- Edin H.
#6363 Re: Edin Džeko...
Ovo nije za karananu, ali za one koji nisu upoznati milf znaci mother I'd like fuc..gmissko wrote:Sto ne bi bila, Ili nisi znao da ima dijete?todd_smith wrote:prvi put da cujem da je Amra Silajdzic "milf"![]()
![]()
![]()
![]()
- burekodsira
#6364 Re: Edin Džeko...
u slobodnom prevodu na nas bi ja milf preveo kao starkaEdin H. wrote:Ovo nije za karananu, ali za one koji nisu upoznati milf znaci mother I'd like fuc..gmissko wrote:Sto ne bi bila, Ili nisi znao da ima dijete?todd_smith wrote:prvi put da cujem da je Amra Silajdzic "milf"![]()
![]()
![]()
![]()
- slobodni armirach
#6365 Re: Edin Džeko...
ma Dzeko bi bilo bolje da zaganja koke sa
http://www.nuts.co.uk/klix
kad je vec gore, a ove nase domorotkinje more kad hoce
posto ovo Kodze cita ko da gledam, ...ako opalis onu Lucy Pinger il' Kelly Brook, jarane ko da sam i ja
Hay Sretno Edine!
http://www.nuts.co.uk/klix
kad je vec gore, a ove nase domorotkinje more kad hoce
posto ovo Kodze cita ko da gledam, ...ako opalis onu Lucy Pinger il' Kelly Brook, jarane ko da sam i ja
Hay Sretno Edine!
-
Lex777
#6366 Re: Edin Džeko...
Slažem se.
To je puno bolje od polovnjače Amre.
-
Lex777
#6367 Re: Edin Džeko...
P.S. Jel se meni vid pogoršao ili ne vidim u igri ni Balotellia ni Džeku?
- Edin H.
#6368 Re: Edin Džeko...
Imamo mi ljepsu rijec - polovnjacaburekodsira wrote:u slobodnom prevodu na nas bi ja milf preveo kao starkaEdin H. wrote:Ovo nije za karananu, ali za one koji nisu upoznati milf znaci mother I'd like fuc..gmissko wrote:Sto ne bi bila, Ili nisi znao da ima dijete?u sta se amra jos nemoze svrstati ali ispunjava odredjene kriterije
![]()
- Acheron
#6369 Re: Edin Džeko...
Znam samo da niposto ne zelim da Dzeko starta protiv Bayerna. Imam osjecaj da ce ih Bayern zesce silovat. Cak mislim je toga i mancini svjestan. Ako stavio Dzeku protiv Bayerna, imace alibi da ga izbaci iz prvih 11. Zastalno. Dzeko ce biti zrtvovan zbog ispadanja, i time ce ocistiti put za svog mezimca, bez da iko preispituje tu mudru odluku.
Iskreno se nadam da ce se United i Chelsea vratiti u borbu za titulu. Nakon ispadanja iz LP, njihova atmosfera u svlacionici ce biti sve gora. Sve manje utakmica za zadovoljenej ega; sve vise medjusobnih optuzbi i sebicnosti itd
Imaju srece, ali obrnuce se to.
Iskreno se nadam da ce se United i Chelsea vratiti u borbu za titulu. Nakon ispadanja iz LP, njihova atmosfera u svlacionici ce biti sve gora. Sve manje utakmica za zadovoljenej ega; sve vise medjusobnih optuzbi i sebicnosti itd
Imaju srece, ali obrnuce se to.
-
Madrid
#6370 Re: Edin Džeko...
I onda ce doletit nekakav tanjir i pokupit DžekuAcheron wrote:Znam samo da niposto ne zelim da Dzeko starta protiv Bayerna. Imam osjecaj da ce ih Bayern zesce silovat. Cak mislim je toga i mancini svjestan. Ako stavio Dzeku protiv Bayerna, imace alibi da ga izbaci iz prvih 11. Zastalno. Dzeko ce biti zrtvovan zbog ispadanja, i time ce ocistiti put za svog mezimca, bez da iko preispituje tu mudru odluku.
Ostavite se teorija zavjere, bas je eto Manciniu najveca zelja da izbaci igraca na kojem je sam insistirao i kojeg je sam doveo, hebes LP i EPL, vazno je da Džeku izbaci iz fudbala
- Acheron
#6371 Re: Edin Džeko...
Jedan gledalac iz linije za pametne?
Tacno sam znao da ce moj unos neko okarakterisat zavjerom. Daleko je to od zavjere, padobranac.
Vozi, Misko.
Tacno sam znao da ce moj unos neko okarakterisat zavjerom. Daleko je to od zavjere, padobranac.
Vozi, Misko.
-
Madrid
#6372 Re: Edin Džeko...
Ti si onda ocigledno na onoj drugoj linijiAcheron wrote:Jedan gledalac iz linije za pametne?
Vozi, Misko.
- zalizani
#6373 Re: Edin Džeko...
Ne moras da budes okrutan.Acheron wrote:Jedan gledalac iz linije za pametne?
Vozi, Misko.
Ima ih jos, koji nisu upoznati sa tvojim vizionarskim mogucnostima u domenu fudbalske igre.
- Acheron
#6374 Re: Edin Džeko...
@madridjanine
Na onoj liniji koji zajebaje takve. Aj razguli polako.
Na onoj liniji koji zajebaje takve. Aj razguli polako.
- Acheron
#6375 Re: Edin Džeko...
Ocito, stovani kolega.zalizani wrote:Ne moras da budes okrutan.Acheron wrote:Jedan gledalac iz linije za pametne?
Vozi, Misko.![]()
Ima ih jos, koji nisu upoznati sa tvojim vizionarskim mogucnostima u domenu fudbalske igre.