Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
un1ted wrote:Gdje uzeti onu vatrogasnu bocu da ubacim u auto, da bude za svaki slucaj !? Gdje se preporucuje ubaciti, nazad u gepek ili negdje ispod sjedala (malu hocu uzeti) ?! Kako se ponasa ljeti kada budu velike temp u autu !?
Pa zar nema to u onom priručniku? Gdje staviti bocu
Bilo je jučer ili prekjučer u avazu gdje se stavlja boca i šta sve treba imati u autu.
un1ted wrote:Gdje uzeti onu vatrogasnu bocu da ubacim u auto, da bude za svaki slucaj !? Gdje se preporucuje ubaciti, nazad u gepek ili negdje ispod sjedala (malu hocu uzeti) ?! Kako se ponasa ljeti kada budu velike temp u autu !?
svaki trzni centar i benzinske imaju te male aparate
a stavi ga ispod sjedista
pakica_ wrote:@aribes i @ambrozija, nema.. danas obila tabane i po jysku i po obiju, fisu, pennyju.. svugdje samo metalni.. ali hvala u svakom slucaju
trazimo dalje
jutros sam vidjela u izlogu one radnje Vicko kod Badem butika na Titovoj
Probaj u Merkuru na Stupu vidjet, jest da je tamo sve skuplje ali trebalo bi da imaju.
rudy81 wrote:gdje kupiti onu pilates loptu i kolko otprilike kosta
Intersport u Mercatoru, onda u Interexu na Pofalicima ima nova radnja sa sportskom opremom ili u Skenderiji ako ti je blize - ima na dosta mjesta, a nisu pretjerano skupe.
rudy81 wrote:gdje kupiti onu pilates loptu i kolko otprilike kosta
Intersport u Mercatoru, onda u Interexu na Pofalicima ima nova radnja sa sportskom opremom ili u Skenderiji ako ti je blize - ima na dosta mjesta, a nisu pretjerano skupe.
danke! ja sam kontala da je to teze naci kod nas, i hvala što reče za tu radnju u interexu nisam znala za nju