Moderator: Chloe
prejakonellington wrote:Pogledaj film ondaJohnnyS. wrote: najjaca slika zadnjih mjeseci. volio bih znati pricu koja stoji iza ovog okupljanja
http://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_Mad_Dog
pare ili djeva pitanje je sadChuckie wrote:
hhahaaha kako glup pokusajmukiii wrote:
Evo javili na ftv dnevniku muz suprugu tri puta dovodio u klinicki centar zbog visokog pritiska 220/120žulijan asanž wrote:
ima li više detalja o ovom slučaju ili da grah razbacujemo?
Zar ne postoji neki drugi nacin da se kazne odgovorni? Prijava, sud il nesto? Ovo s plakatima je besmisleno...zateznistub wrote:Evo javili na ftv dnevniku muz suprugu tri puta dovodio u klinicki centar zbog visokog pritiska 220/120žulijan asanž wrote:
Tri puta zenu vracaju sa lopril terapiom i zena na kraju podlegla. Plakate po gradu ljepio njen suprug.
By the way, svaka mu cast.
mislim da je ovaj slučaj i završio na sudu, ali nisam sigurna... a ne bih rekla ni da je ovo besmisleno, odnosno ne bi nam trebalo biti besmisleno...nihil_ wrote:Zar ne postoji neki drugi nacin da se kazne odgovorni? Prijava, sud il nesto? Ovo s plakatima je besmisleno...zateznistub wrote:Evo javili na ftv dnevniku muz suprugu tri puta dovodio u klinicki centar zbog visokog pritiska 220/120žulijan asanž wrote:
Tri puta zenu vracaju sa lopril terapiom i zena na kraju podlegla. Plakate po gradu ljepio njen suprug.
Pa ne vidim sta se zeli postici. Oklevetati sve na klinickom centru? Da ne bude na kraju neka kontra tuzba za klevetu...Čudna sorta wrote:mislim da je ovaj slučaj i završio na sudu, ali nisam sigurna... a ne bih rekla ni da je ovo besmisleno, odnosno ne bi nam trebalo biti besmisleno...nihil_ wrote:Zar ne postoji neki drugi nacin da se kazne odgovorni? Prijava, sud il nesto? Ovo s plakatima je besmisleno...zateznistub wrote:
Evo javili na ftv dnevniku muz suprugu tri puta dovodio u klinicki centar zbog visokog pritiska 220/120
nihil_ wrote:
Pa ne vidim sta se zeli postici. Oklevetati sve na klinickom centru? Da ne bude na kraju neka kontra tuzba za klevetu...
Spamamo temu...znam da se to dogadja ali morali se cijeli centar ocrniti? Siguran sam da nisu svi bezdusni pokvarenjaci...betametazon wrote:nihil_ wrote:
Pa ne vidim sta se zeli postici. Oklevetati sve na klinickom centru? Da ne bude na kraju neka kontra tuzba za klevetu...
bila je emisija na OBN-u juce ili prekjucer, nesto kao Vox Populi Specijal i covjek je iznio sve detalje oko toga, naravno da je sve na sudu, sokantni detalji o tome kako su mu zenu vracali i na kraju kad su je primili jedan dan nisu se uopste ni brinuli o njoj jer je pobogu bio vikend, nikakav pregled, nikakvi nalazi i zena podlegla...da se meni desilo to isto bi tako na sudu zavrsilo samo sto bi se meni sudilo
![]()
a plakati su valjda samo jos jedan nacin da se skrene paznja javnosti na problem, evo vidimo koliko i sad ima neinformisanih...i koliko se toga mozda jos desilo a da ljudi ne znaju...
mjesto desavanja jeste klinicki centar, dakle nije nista slagao, vozali su ga od cuma- preko hitne do intenzivne gdje je na kraju pdlegla (iako je tamo niko nije ni pogledao) a podrazumijeva se da nije svo osoblje kompletno odgovorno, na sudu i jesu konkretna imena...i da, nisam njeov advokat, to je njegova prica, sud ce reci svoje ali ne vjerujem da ima razloga da laze, covjek je izgubio zenu i ima sve dokaze da je nekoliko puta u jednoj noci dolazi da je prime...aj da ne spamamo vise...nihil_ wrote: Spamamo temu...znam da se to dogadja ali morali se cijeli centar ocrniti? Siguran sam da nisu svi bezdusni pokvarenjaci...
Da si ti bio u stanju pruziti pametan odgovor ne bi dao tako plitak i bijedan komentar, stoga meni je tvoj post pravi thumb-up za sliku. Ahahahahanihil_ wrote:hhahaaha kako glup pokusajmukiii wrote:![]()