Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjeshalica wrote:Razlike nema izmedju Lenora,Deona i Ornela...svi dobro mirisu,ali izlape sad pa sad...inace losa ponuda i nikakav kvalitet imeksivaca kod nas...sve goly qurac i qrš
od svih omeksivaca koje sam probala Lenor, Ornel, dm-ov, Silan, najbolji koji održava miris je Violeta -ljubicasti. Probala sam i plavi, ali ljubicasti je pobijedio. Neki dan sam slagala odjecu i neki dzemper sam uzela, zimski debeli i jos se osjeti miris, imam osjecaj kao u reklami za neki omeksivac kad se obuce, osjeti se...
imam jedan na cekanju duel dobila... pa cemo vidjeti.. kakav ce on biti
Danas prvi put uzeo Frutt sok od jabuke u Pennyju, i nevjerovatno je dobar. Nisam neki veliki konzument sokova, ali je dobar za djecu, zdrav i sto je najvaznije ukusan. Cijena po litru mu je isto pravo povoljna s obzirom na kvalitet.
Kupio Smajićevu pavlaku 800g od 12%, otvorim u njoj nekakve crvene naslage na zidu kantice. Znao sam za plijesni raznih vrsta ali ovo prvi put vidjeh. Pa ti podrži domaće.
strong69 wrote:Kupuju li se Padjeni jos? Jedan od donatora za spomenik Drazi Mihailovicu u Bileci, antifašisti i ljudini. Jebali nas Padjeni da nas jebali.
Barem mlijeka i mlijecnih proizvoda imamo domacih da im strani ne mogu parirati.
strong69 wrote:Kupuju li se Padjeni jos? Jedan od donatora za spomenik Drazi Mihailovicu u Bileci, antifašisti i ljudini. Jebali nas Padjeni da nas jebali.
geralt wrote:Danas prvi put uzeo Frutt sok od jabuke u Pennyju, i nevjerovatno je dobar. Nisam neki veliki konzument sokova, ali je dobar za djecu, zdrav i sto je najvaznije ukusan. Cijena po litru mu je isto pravo povoljna s obzirom na kvalitet.
može li to stajati? nisam još probao onaj iz penija
ja sam kupovao kod čovjeka cijeđenu jabuku po litar u staklenci, 2KM bilo, ali bogami ako se ne popije za dan, vec naredni kisi pomalo, treći dan nema šanse ni u frižideru
geralt wrote:Danas prvi put uzeo Frutt sok od jabuke u Pennyju, i nevjerovatno je dobar. Nisam neki veliki konzument sokova, ali je dobar za djecu, zdrav i sto je najvaznije ukusan. Cijena po litru mu je isto pravo povoljna s obzirom na kvalitet.
ja sam kupovao kod čovjeka cijeđenu jabuku po litar u staklenci, 2KM bilo, ali bogami ako se ne popije za dan, vec naredni kisi pomalo, treći dan nema šanse ni u frižideru
ma nije to do prirodnosti nego mu ne valja pasterizacija ko u milkosu
Daj link za tu infomaciju.
Nije da ne vjerujem ali bih volio da vidim link, čisto da se potvrdi.
Pasterizovan je, i ima neku specijalnu pipu na dnu koja sprjecava ulazak zraka kad sipas sok, tako da se ne mora drzati u frizideru. Sok je u nekakvoj plasticnoj kesi koja se polako prazni dok ga sipas. Ne znam koliko je efikasno na duge staze, ali meni stoji 3. dan nacet van frizidera i nije se pokvario
Pasterizovan je, i ima neku specijalnu pipu na dnu koja sprjecava ulazak zraka kad sipas sok, tako da se ne mora drzati u frizideru. Sok je u nekakvoj plasticnoj kesi koja se polako prazni dok ga sipas. Ne znam koliko je efikasno na duge staze, ali meni stoji 3. dan nacet van frizidera i nije se pokvario
Nama nikada nije docekao treci dan. Popije se.
btw, kupujemo taj vec nekoliko godina, nema dalje sto se tice omjera kvalitet/cijena.
skafiskafsnjak wrote:Meni presilna.... al haj tako bi se moglo reci... ova 30% opravdava cijenu , a ova od 20% bas i ne
Meni je ova od 20% bolja od Nutelle, doduse nisam nikad bio neki fan Nutelle. Bas fina, kremasta, i pravo ukusna. Ova od 30% mi je prejaka, ona je na granici izmedju cokoladnog namaza i putera od kikirikija, a ja taj puter ne mogu ocima gledat.
skafiskafsnjak wrote:Meni presilna.... al haj tako bi se moglo reci... ova 30% opravdava cijenu , a ova od 20% bas i ne
Meni je ova od 20% bolja od Nutelle, doduse nisam nikad bio neki fan Nutelle. Bas fina, kremasta, i pravo ukusna. Ova od 30% mi je prejaka, ona je na granici izmedju cokoladnog namaza i putera od kikirikija, a ja taj puter ne mogu ocima gledat.
Pa dobro, o ukusima se ne raspravlja. Nisam rekao da ne valja...ali nakon nje, kad probam Nutellu , bolja mi Nutella.
NediM17 wrote:Kupio Smajićevu pavlaku 800g od 12%, otvorim u njoj nekakve crvene naslage na zidu kantice. Znao sam za plijesni raznih vrsta ali ovo prvi put vidjeh. Pa ti podrži domaće.
Mozda nije uskladistena kako treba..
Mlijecni proizvodi su osjetljivi a gazdurine vole stediti na struji
Postavio sam bio fotografiju na drugoj temi na kojoj je spisak sa donatorima. Moderacija mi je to obrisala a mene upozorila da krsim pravila privatnosti pojedinaca (vjerovatno im je neko prijavio) i da ce me trajno banovati.
NediM17 wrote:Kupio Smajićevu pavlaku 800g od 12%, otvorim u njoj nekakve crvene naslage na zidu kantice. Znao sam za plijesni raznih vrsta ali ovo prvi put vidjeh. Pa ti podrži domaće.
Mozda nije uskladistena kako treba..
Mlijecni proizvodi su osjetljivi a gazdurine vole stediti na struji
nazalost i meni se desilo sa smjaic pavlakom tak oda izbjegavam je
banjaluka078 wrote:[quote="strong69"Kupuju li se Padjeni jos? Jedan od donatora za spomenik Drazi Mihailovicu u Bileci, antifašisti i ljudini. Jebali nas Padjeni da nas jebali./quote]
Postavio sam bio fotografiju na drugoj temi na kojoj je spisak sa donatorima. Moderacija mi je to obrisala a mene upozorila da krsim pravila privatnosti pojedinaca (vjerovatno im je neko prijavio) i da ce me trajno banovati.
[/quote][/quote][/quote]
Ništa me ne bi iznenadilo.
Ma pozalio sam sto sam to postavio uopste. Kao da ce to uticati na nekoga. Ja imam odredjene stavove po tom pitanju isto kao i za Manju tako i za ove i nisam razmisljao (a trebao sam) da ima ljudi koji misle drugacije i da to moze samo izazvati polemiku i svadju kao i za Manju sto je bilo. Pojeo govno. Jos mi je to slikao rodjak iz Gacka, povratnik. Necu vise... Boli me kita. Neka kupuje ko sta hoce.