Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
-
Nivelacija
#6351 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Nezavisnot Kosova od svih naroda u Bosni najvise steti bosnjacima, ko misli da se RS nece pozivati na Kosovo kao i Rusija u odredjenom periodu itd taj nije pametan.
I sta mi imamo pozitivno iz tog duela srb-alb? Sve je negativno osim da satisfakcije sto neko prca srbe.
I sta mi imamo pozitivno iz tog duela srb-alb? Sve je negativno osim da satisfakcije sto neko prca srbe.
- nikad_vise
#6352 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Vidim naletilo par padobranaca i tvrde da Bosnjaci gotive vise Srbe od Kosovara ili Albanaca
Ocito neko ko nema dodira sa ljudima iz okruzenja,ne poznaje neke Albance i nije bio na Kosovu moze valjati gluposti o nekoj mrznji Bosnjaka prema Kosovu. Prije 7-8 godina posredstvom jedne firme sam imao priliku da boravim na Kosovu,jezik kao jezik "slavenizirani" je medju nas par kolega dopreo do usiju nekih opakih momaka u lokalu i samo nas je Bosansko ime i prezime spasilo nekih "batina"
Poslije svega ljudi su poslali pice uz izvinjenje jer su mislili da smo Srbi
Javno misljenje o Albancima kod Bosnjaka je u najmanju ruku pozitivno,a to se moze vidjeti i na fb,portalima,youtube linkovima i milion drugih javnih sadrzaja.Da ima nekih trzavica,ima kao i medju samim Bosnjacima iz recimo Sandzaka i Sarajeva,Tuzlaka i Sarajlija i slicno.Al to su vise ljudske gluposti odredjene grupe ljudi nego generalni stav Bosnjaka o Albancima i Kosovarima.
Sta vise Bosnjaci se malo i ustezu da vise podrzavaju Albance i Kosovare vise iz razloga sto njihova situacija moze imati odredjene uticaje sa genocidnim entitetom.
Fino neki dan reis posla pismo Haradinaju puno topline i bratskih pozdrava

Ocito neko ko nema dodira sa ljudima iz okruzenja,ne poznaje neke Albance i nije bio na Kosovu moze valjati gluposti o nekoj mrznji Bosnjaka prema Kosovu. Prije 7-8 godina posredstvom jedne firme sam imao priliku da boravim na Kosovu,jezik kao jezik "slavenizirani" je medju nas par kolega dopreo do usiju nekih opakih momaka u lokalu i samo nas je Bosansko ime i prezime spasilo nekih "batina"
Javno misljenje o Albancima kod Bosnjaka je u najmanju ruku pozitivno,a to se moze vidjeti i na fb,portalima,youtube linkovima i milion drugih javnih sadrzaja.Da ima nekih trzavica,ima kao i medju samim Bosnjacima iz recimo Sandzaka i Sarajeva,Tuzlaka i Sarajlija i slicno.Al to su vise ljudske gluposti odredjene grupe ljudi nego generalni stav Bosnjaka o Albancima i Kosovarima.
Sta vise Bosnjaci se malo i ustezu da vise podrzavaju Albance i Kosovare vise iz razloga sto njihova situacija moze imati odredjene uticaje sa genocidnim entitetom.
Fino neki dan reis posla pismo Haradinaju puno topline i bratskih pozdrava
Last edited by nikad_vise on 18/12/2018 14:51, edited 1 time in total.
- nikad_vise
#6353 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Nije tacno.Kosovo je nezavisno jos od 99 godine.Nivelacija wrote:Nezavisnot Kosova od svih naroda u Bosni najvise steti bosnjacima, ko misli da se RS nece pozivati na Kosovo kao i Rusija u odredjenom periodu itd taj nije pametan.
Onaj ko je dao i aminovao Kosovo i njihovu vojsku,juce je dosao i rekao ovdje da su granice BiH nepovredive i nikakav secesionizam nece bit dozvoljen.
Cijela evropa balavi zbog carina Kosova,Ameri sute i rade svoj posao kao i svagdje gdje procjene da je to njihov interes.Haradinaj ima vjetar u ledja i moze lagano da odjebe Morgerini jer oni imaju zastitu od koga trebaju imati.Ta zastita je na nasu srecu i nasa zastita.
Bosnjak nek ljubi Americku ruku i lobira i bit ce dovoljno da dugo zivi u miru.
-
Nivelacija
#6354 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Reis je poslao pismo gdje moli siptare da ukinu bonjacima takse, nisu ni odgovorili na pismo.
Ovo je moj zadnji post na ovu temu, Kosovo svakako ne moze biti priznato iz Bosne sve dok to srbi ne budu htjeli. Tako da pricati o necemo sto se sigurno nece desiti za mene je promasaj.
Ovo je moj zadnji post na ovu temu, Kosovo svakako ne moze biti priznato iz Bosne sve dok to srbi ne budu htjeli. Tako da pricati o necemo sto se sigurno nece desiti za mene je promasaj.
- agim.
#6355 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Hvala za korrektno objasnjenjenikad_vise wrote:Vidim naletilo par padobranaca i tvrde da Bosnjaci gotive vise Srbe od Kosovara ili Albanaca![]()
![]()
Ocito neko ko nema dodira sa ljudima iz okruzenja,ne poznaje neke Albance i nije bio na Kosovu moze valjati gluposti o nekoj mrznji Bosnjaka prema Kosovu. Prije 7-8 godina posredstvom jedne firme sam imao priliku da boravim na Kosovu,jezik kao jezik "slavenizirani" je medju nas par kolega dopreo do usiju nekih opakih momaka u lokalu i samo nas je Bosansko ime i prezime spasilo nekih "batina"Poslije svega ljudi su poslali pice uz izvinjenje jer su mislili da smo Srbi
![]()
Fino neki dan reis posla pismo Haradinaju puno topline i bratskih pozdrava![]()
Meni je malo teze da objasnim na bosnjackom jeziku kao sto ste vi u gornjem tekstu , ali sve si opisao i 100% tacno .
Evo Reisa kad je gostovao na Kosovo od minute 15:35 :
Ovdje pismo od njega ovih dana :
BIVŠI REIS PISAO PREMIJERU KOSOVA: "Dobri Bošnjani se stide zbog toga, ali su nemoćni da svoj stid otklone zato što su taoci srpske politike..."
Cijeneći vašu borbu za samostalnu državu Kosovo, primite izraze mojeg osobnog poštovanja i najbolje želje za vaše zdravlje i uspjeh, kao i najbolje želje za svaki napredak Republike Kosovo
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/99 ... itike.html
Last edited by agim. on 18/12/2018 15:05, edited 1 time in total.
- agim.
- pirpa
#6357 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Ja vidim stabilnost sa jakim Kosovom, a ti dalje od nosa ne vidiš....Nivelacija wrote:
Pises meni cija je kuca dala zlatnog ljiljana da nisam bosnjak, da bi se dodvorio onima koji ti uvode ekonomske sankcije, od kojih nemas nista osim nestabilnosti.?
Bolje da se Vučić sa rogatim bode nego da ima viška vremena da sa Dodikom sjedi.
Ja da imam 150 miliona, pa ja bi te pare halali samo da mogu da gledam Srbiju ili RS kako kmeće kao što sad kmeće od kad im je Republika Kosovo uvela sankcije ...
Što se tiče odnosa Bošnjaci/Albanci, bez obzira na trenutne odnose dviju zemalje mi ćemo uvijek imati prijateljske odnose,istina, uvijek će se naći pojedini Balija koji će naginjati na stranu dželata
- Matzan
#6358 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
nikad_vise wrote:Nije tacno.Kosovo je nezavisno jos od 99 godine.Nivelacija wrote:Nezavisnot Kosova od svih naroda u Bosni najvise steti bosnjacima, ko misli da se RS nece pozivati na Kosovo kao i Rusija u odredjenom periodu itd taj nije pametan.
Onaj ko je dao i aminovao Kosovo i njihovu vojsku,juce je dosao i rekao ovdje da su granice BiH nepovredive i nikakav secesionizam nece bit dozvoljen.
Cijela evropa balavi zbog carina Kosova,Ameri sute i rade svoj posao kao i svagdje gdje procjene da je to njihov interes.Haradinaj ima vjetar u ledja i moze lagano da odjebe Morgerini jer oni imaju zastitu od koga trebaju imati.Ta zastita je na nasu srecu i nasa zastita.
Bosnjak nek ljubi Americku ruku i lobira i bit ce dovoljno da dugo zivi u miru.
Da je po Europi ovdje bi se još uvijek vodio rat, a Albanci na Kosovu bili bi žrtve srpskog genocida.
- Thorgerson
#6359 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Albance i Kosovo apsolutno boli qrac za jednu Bosnu i Hercegovinu. Cuj imao bosansko ime i to je kao ok. Dakle, da si bio srbin, bez obzira sto nista nisi uradio, samo eto jbg rodjen si u srbiji popio bi batine. I to je po tebi sasvim ok i normalno ponasanje. Poserem se na takvu drzavu.nikad_vise wrote:Vidim naletilo par padobranaca i tvrde da Bosnjaci gotive vise Srbe od Kosovara ili Albanaca![]()
![]()
Ocito neko ko nema dodira sa ljudima iz okruzenja,ne poznaje neke Albance i nije bio na Kosovu moze valjati gluposti o nekoj mrznji Bosnjaka prema Kosovu. Prije 7-8 godina posredstvom jedne firme sam imao priliku da boravim na Kosovu,jezik kao jezik "slavenizirani" je medju nas par kolega dopreo do usiju nekih opakih momaka u lokalu i samo nas je Bosansko ime i prezime spasilo nekih "batina"Poslije svega ljudi su poslali pice uz izvinjenje jer su mislili da smo Srbi
![]()
Fino neki dan reis posla pismo Haradinaju puno topline i bratskih pozdrava![]()
Otkud ti to da imamo pozitivno misljenje o Albancima? Ajd pogledaj malo misljenja nakon onih utakmica sa Albanijom gdje je bilo nozeva, kamenja itd. Mi sada imamo "pozitivno" misljenje cisto zbog toga jer ovi prcaju Srbiju. I to mi je toliko jadno, da ne znam. Ono isto kao da se dvojica likova tuku i mi smo neki smokljan sa strane koji navija za ovog sto jace udara. Eto, tako mi izgledamo.
Mi trebamo po ovom pitanju ostati neutralni. Narocito jer nam nikako ne odgovara. Paralele sa RS mozda nisu tacne, ali kazem vam, za 50 godina niko se nece ni sjecati rata, niko se nece sjecati kako je RS nastala. Uostlaom, kako je to nastala vecina modernih zemalja? Pa ratovima i osvajanjem. A ovi ce cekati priliku isto kao i Kosovo. Jer vec sam napisao, Borba Kosova oko nezavisnosti konkretno dakle djelujuci traje evo 40 godina. Punih 40 godina i ljudi ne odustaju. A krenuli su fakticki od nule. RS uopste nije na nuli, vec sam i napisao zasto.
Dakle, nemojmo se mijesati u stvari koje nas se ne ticu. Treba biti spreman na sve uvijek i to je to. Jer gdje god da se iskra na Balkanu upali, zna se da ce vatra goriti kod nas.
-
Nivelacija
#6360 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... YNxAhRq0wk
Rekao sam necu vise o siptarima ali moram jednostavno jer nas narod ne vidi JASNO da su siptari i Kosovo veca opasnost po Bosnu nego srbi i Srbija !
Dajte srbima RS a nas pustite na miru.
Ali ima jos bosnjaka koji podrzavaju siptare samo zbog toga jer kobejagi su protivnici Srbije.
Rekao sam necu vise o siptarima ali moram jednostavno jer nas narod ne vidi JASNO da su siptari i Kosovo veca opasnost po Bosnu nego srbi i Srbija !
Sva udruzenja kontrolise direktno Taci i Haradinaj i ovo je njihovo pismo prema EU.Udruženje porodica ubijenih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji saopštilo je danas da eventualni, pravno obavezujući sporazum sa Prištinom treba da označi sjever Kosova i Metohije - Kosovsko pomoravlje kao teritoriju Srbije, ali i da obuhvati Republiku Srpsku, prenosi Srna.
Ali ima jos bosnjaka koji podrzavaju siptare samo zbog toga jer kobejagi su protivnici Srbije.
-
sumirprimus
#6361 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
prvo ljudi su kosovari. siptari je pogrdan naziv ako dolazi s vanaNivelacija wrote:https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... YNxAhRq0wk
Sva udruzenja kontrolise direktno Taci i Haradinaj i ovo je njihovo pismo prema EU.Udruženje porodica ubijenih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji saopštilo je danas da eventualni, pravno obavezujući sporazum sa Prištinom treba da označi sjever Kosova i Metohije - Kosovsko pomoravlje kao teritoriju Srbije, ali i da obuhvati Republiku Srpsku, prenosi Srna.
drugo jes ti carko procitao taj link koji si okacio?
nema tog kosovara koji ce za uck rec da je teroristicka i repbliku kosovo zvati kosmetom
zipa ovo ba
bar procitaj do krajaNaš stav porodica kosmetskih žrtava je da teroristička i zločinačka `OVK` ne može dobiti celu teritoriju Kosova i Metohije. Rekli smo da muslimani ili Federacija BiH ne mogu dobiti teritoriju Republike Srpske, zbog kosmetskih žrtava i srpskih žrtava u Republici Srpskoj, poručilo je Udruženje kosmetskih žrtava.
-
sumirprimus
#6362 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
i jos nesto, misljenja sam da po pitanju kosova ne trebamo bit neutralni, nego vracat istom mjerom, dok god srbija ne dsigne ruke od bosne kao drzave.
a nisu digli.ko tebe kamenom ti njega stijenom, prackom,stolicom sta imas pri ruci! klin se klinom izbija.
i zadnje nema zaborava!
a nisu digli.ko tebe kamenom ti njega stijenom, prackom,stolicom sta imas pri ruci! klin se klinom izbija.
i zadnje nema zaborava!
-
Nivelacija
#6363 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
cekaj jesu li ovo srbi ili kosovari pisali ?sumirprimus wrote:prvo ljudi su kosovari. siptari je pogrdan naziv ako dolazi s vanaNivelacija wrote:https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... YNxAhRq0wk
Ali ima jos bosnjaka koji podrzavaju siptare samo zbog toga jer kobejagi su protivnici Srbije.![]()
drugo jes ti carko procitao taj link koji si okacio?
nema tog kosovara koji ce za uck rec da je teroristicka i repbliku kosovo zvati kosmetom
zipa ovo babar procitaj do krajaNaš stav porodica kosmetskih žrtava je da teroristička i zločinačka `OVK` ne može dobiti celu teritoriju Kosova i Metohije. Rekli smo da muslimani ili Federacija BiH ne mogu dobiti teritoriju Republike Srpske, zbog kosmetskih žrtava i srpskih žrtava u Republici Srpskoj, poručilo je Udruženje kosmetskih žrtava.
Ko god je vec se priziva RS da se ukljuci u trampu za Kosovo.
-
sumirprimus
#6364 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
sta mislis ko je i koga interesuje dio nase drzave?
moze mir mogu dobrosusjedski odnosi cak sta vise i pozeljni su, ali na ravne casti!
dok god budu zajebavali, neutralnost s njima ne pali, ocigledno je.
i sve sto rade rade planski i orkestrirano.i to se vrti po svim medijima, njihova propaganda ne miruje, 90te u nekom ruznom dežauvuu
moze mir mogu dobrosusjedski odnosi cak sta vise i pozeljni su, ali na ravne casti!
dok god budu zajebavali, neutralnost s njima ne pali, ocigledno je.
i sve sto rade rade planski i orkestrirano.i to se vrti po svim medijima, njihova propaganda ne miruje, 90te u nekom ruznom dežauvuu
- MarshalDodik
#6365 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Srbi i Bosnjaci moraju zajedno !
-
sumirprimus
#6366 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
samo se umrijet mora, sve ostalo podlozno je dogovoru, ili odsustvu dogovora 
- agim.
#6367 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
@Nivelacija
Ja sam siguran da i ti sa ne vjerujes da bi Albanci napisali tako sto pise u taj link !
100% sam siguran u ovo .
To sto mrzis Albance tovje je pravo , ali propagariti za raznim lazima nije lijepo .
Ja sam siguran da i ti sa ne vjerujes da bi Albanci napisali tako sto pise u taj link !
100% sam siguran u ovo .
To sto mrzis Albance tovje je pravo , ali propagariti za raznim lazima nije lijepo .
-
sumirprimus
#6368 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
kakav je albanski stav po pitanju sjevera kosova?
jeste li spremni odreci se sjevera zarad priznanja i neovisnosti ili bi gurali do kraja s komplet kosovom?
jeste li spremni odreci se sjevera zarad priznanja i neovisnosti ili bi gurali do kraja s komplet kosovom?
- burgundy
#6369 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Ne moze cijelo Kosovo,Albancima.Thaqi gura tu opciju.Naravno ne kao poklon, vec u zamjenu za presevsku dolinu.ZSO jedino i iskljucivo pod ustavom Kosova,ne zelimo novu RS na teritoriji Kosova.Obostrano priznanje i svako svojim putem.sumirprimus wrote:kakav je albanski stav po pitanju sjevera kosova?
- nikad_vise
#6370 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Na koji nacin Bosnjaci grade dobre odnose s Albanijom i Kosovom.U Albaniji ambasada zatvorena,Kosovu nista ne priznajemo osim robu da im prodamo i zamisli njih boli qrac za nama.Svaka im cast.Jesu li Bosnjaci ista potegli da se popravi to stanje.Nisu.Jednostavno slijedimo politiku Srba i Hrvata po tom pitanju.I imaju puno pravo da se tako postave prema nama.Kosovo ima problema sa istim agresorom s kojim i BiH ima,kod nas su uspjeli Srbi da instaliraju fasisticku tvorevinu koja i danas dan drzi BiH na dnu Evrope i u brlogu nacionalizma.Sad isti recept hoce na Kosovu,ali nisu Albanci glupi i naivni.Nismo ni mi bili ali smo bili dovedeni pred svrsen cin,oni ipak nisu.Thorgerson wrote: Albance i Kosovo apsolutno boli qrac za jednu Bosnu i Hercegovinu. Cuj imao bosansko ime i to je kao ok. Dakle, da si bio srbin, bez obzira sto nista nisi uradio, samo eto jbg rodjen si u srbiji popio bi batine. I to je po tebi sasvim ok i normalno ponasanje. Poserem se na takvu drzavu.
Otkud ti to da imamo pozitivno misljenje o Albancima? Ajd pogledaj malo misljenja nakon onih utakmica sa Albanijom gdje je bilo nozeva, kamenja itd. Mi sada imamo "pozitivno" misljenje cisto zbog toga jer ovi prcaju Srbiju. I to mi je toliko jadno, da ne znam. Ono isto kao da se dvojica likova tuku i mi smo neki smokljan sa strane koji navija za ovog sto jace udara. Eto, tako mi izgledamo.
Mi trebamo po ovom pitanju ostati neutralni. Narocito jer nam nikako ne odgovara. Paralele sa RS mozda nisu tacne, ali kazem vam, za 50 godina niko se nece ni sjecati rata, niko se nece sjecati kako je RS nastala. Uostlaom, kako je to nastala vecina modernih zemalja? Pa ratovima i osvajanjem. A ovi ce cekati priliku isto kao i Kosovo. Jer vec sam napisao, Borba Kosova oko nezavisnosti konkretno dakle djelujuci traje evo 40 godina. Punih 40 godina i ljudi ne odustaju. A krenuli su fakticki od nule. RS uopste nije na nuli, vec sam i napisao zasto.
Dakle, nemojmo se mijesati u stvari koje nas se ne ticu. Treba biti spreman na sve uvijek i to je to. Jer gdje god da se iskra na Balkanu upali, zna se da ce vatra goriti kod nas.
Ljudi imaju puno pravo da budu nezadovoljni s nama jer ni sa cim nismo pokazali da razmisljamo drugacije od Srbije nego slijedimo njihovu politiku i jos i agresivnije.I pored svega toga ako ne gledam politicki aspekt ljudi sa Kosova sigurno nemaju negativno misljenje o Bosnjacima ali ni Bosnjaci prema Albancima.Koliko je to moralno ili ne da neko nekoga udara zbog nacionalnosti meni nije ni bitno u takvoj situaciji,ali mi je bitno da je moje porijeklo presudilo u necemu takvom i dovoljno reklo stav tih ljudi o Bosnjacima.
Sto se tice RS-a,bas me zanima sta ce im ostati da odcjepe za 40 ili recimo 20 godina?Banjalucku enklavu ili istocnu Bosnu koja sve skupa nema 200 000 stanovnika..Njihov manevarski prostor se suzava svakim danom i toga su i oni svjesni.Jos onog momenta kad NATO dodje na granicu BiH,vec zamisljam kako im Rusi pomazu da se izbore za ocjepljenje
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#6371 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Bravo, znači poseremo se na Bosnu i Hercegovinu. Na Palama, Laktašima, ili kod majroziranih isto možeš dobiti kada čuju imeThorgerson wrote: Albance i Kosovo apsolutno boli qrac za jednu Bosnu i Hercegovinu. Cuj imao bosansko ime i to je kao ok. Dakle, da si bio srbin, bez obzira sto nista nisi uradio, samo eto jbg rodjen si u srbiji popio bi batine. I to je po tebi sasvim ok i normalno ponasanje. Poserem se na takvu drzavu.
-
Nivelacija
#6372 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Mi smo smijesna nacija, mi gledamo u tudje dvoriste umjesto u svoje i stitimo kao tudje interese umjesto svoje.
Interesi onog ko zeli cijelu BiH jos za 100 godina sigurno nije secesija jednog dijela susjedne drzave koja takodjer ima apetite prema tvojoj teritoriji. Kada izgubi Kosovo kompenzaciju ce traziti u vidu RS.
Interesi onog ko zeli cijelu BiH jos za 100 godina sigurno nije secesija jednog dijela susjedne drzave koja takodjer ima apetite prema tvojoj teritoriji. Kada izgubi Kosovo kompenzaciju ce traziti u vidu RS.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#6373 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Gledaj, da bi sredio svoje dvoriste, odnosno BIH, prvo moras srediti kucu.
Zasto se ne sredi stanje u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Olovu, Varesu, Konjicu i sličnim mjestima, pa da krenemo na FBIH i onda na cijelu državu?
Neće, jer nam nije u cilju.
Što se tiče sankcija Republike Kosovo, neka, neka pokažu u kakvim smo govnima. Ako ne uradimo ništa da otklonimo te prepreke, onda je problem još dublji.
Zasto se ne sredi stanje u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Olovu, Varesu, Konjicu i sličnim mjestima, pa da krenemo na FBIH i onda na cijelu državu?
Neće, jer nam nije u cilju.
Što se tiče sankcija Republike Kosovo, neka, neka pokažu u kakvim smo govnima. Ako ne uradimo ništa da otklonimo te prepreke, onda je problem još dublji.
- pirpa
#6374 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Što si ti neki cudan Balija ili prikriveni ubaceni element koji prati RS medije...Nivelacija wrote:https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... YNxAhRq0wk
i zapamti....mi Bosnjaci, makar vecina nas...uvjek, ali uvjek cemo vise voljeti Albance nego one koji su pokusali da nas odvedu u nestanak
- agim.
#6375 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
Nisam dosao ovdje da usvojim publiku da bi bili na nasu stranu niti se moze smjeniti nesto preko internet forumima nego , zaista ne vidim nikakvo zlo sto se Bosnjaka tice ako jedna jaka-vojno Albanija i Kosovo- postaje faktor na Balkanu . Da bi bio Bosnjak , zaista ne bi imao nikakih problema sto se albancima tice , posebno -NE u vrijeme kada nemate blizih prijatelja na vasu stranu , a posebno vase komsije .
Nije slucajno sto Amerikanci naprave i drugu najvecu vojno bazu za vojne avione u Kucovo - Albanija i Bondstil vec nekoliko godina je u Urosveac -Kosovo , kao sto nije slucajno Kosovska vojska koja na pocetku stvaranje vojske samo USA su bili PRO , sada redom i EU nije protiv ali tek poslije tvrde reagiranja Amerima .
Takodje nije slucajno zasto Srbija reagira toliko protiv kosovske vojske sto je i ocekivano od njih jer oni najbolje znaju kako ce se stvari promjeniti koji se vec i sada vidjaju .
Nije slucajno sto Amerikanci naprave i drugu najvecu vojno bazu za vojne avione u Kucovo - Albanija i Bondstil vec nekoliko godina je u Urosveac -Kosovo , kao sto nije slucajno Kosovska vojska koja na pocetku stvaranje vojske samo USA su bili PRO , sada redom i EU nije protiv ali tek poslije tvrde reagiranja Amerima .
Takodje nije slucajno zasto Srbija reagira toliko protiv kosovske vojske sto je i ocekivano od njih jer oni najbolje znaju kako ce se stvari promjeniti koji se vec i sada vidjaju .