Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baltazar_khan

#6351 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Aha, tako znači.

Zvanična satnica za tekmu je 16:00 sati, nepopularan termin...
kokuz_sa

#6352 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

Nuclear Winter wrote:
Baltazar_khan wrote:Sutra protiv Sloge.

Pa jel konačno Juninho dobio tu papirologiju, pa da može sutra igrati utakmicu za nas?
Nije do papirologije,već što su mu tražili DODATNI ljekarski pregled.U koliko sati sutra???
ja negdje procita ili sam gledao izjavi MV-a kad kaze da Juninhu treba specijalni neki test i ti pregledi jer dolazi iz Brazila i njihove lige..
pa sam ono blago receno ostao :shock: :? :?
koja je razlika ako dolazi iz brazila..covjek je od krvi i mesa..pa kakve li mu to preglede rade..
Gde si sad cica maco

#6353 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

Meni je tu nešto mutno. Ali, vjerovatno se varam.
Gde si sad cica maco

#6354 Re: FK Sarajevo

1 dan 9 minuta.
north

#6355 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Znači ništa od smjene trenera. Šteta, ne želim da pehiram, ali mislim da to nije dobro. Rekao sam to već, i ponoviću, ja u igri Sarajeva ne vidim ni trunke trenerovog rada, da se ne ponavljam o 15 dana priprema, i kakvo smo Sarajevo nakon toga vidjeli.
Koga kriviti za to?? Nećemo valjda pričati o nekim teorijama zavjere, nesreći, sudijama....
I još kad kaže nije lopta htjela u gol, onda stvarno čovjek nema šta više reći......

Ja ne želim da se udaram nogom u guzove od sreće kada Sarajevo u četiri kola osvoji 12 bodova, a pri tom 3 igrali kući i jednu na objektivno najlakšem gostovanju.....Pa to se po meni podrazumijevalo, pa nismo mi prigradski klub da se zadovoljavamo sa 6-7 bodova u takvoj situaciji......

Ne znam, nadam se da nećemo sad ući u ne daj bože kakvu seriju lošijih rezultata, i tek tad ko nešto reagovati, jer tada možeš k.... svirati.......

Na kraju slažem se sa većinom da je ove godine prioritet stabilizacija kluba, a što se tiče rezultata sa ovakvom ekipom i trenerom možemo biti zadovoljni ako barem izađemo u Evropu....
samo_ovaj_put

#6356 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

bleka za govnagovna izjavljuje da mirzi nije ugrozena pozicija u klubu
cak iako izgubi u prijedoru :?

govna su poznati po tome sto izmisljaju tekstove i intervjue nadugo i nasiroko
ali ako je ovo zaista izjavio,nije svjestan kako bi lako mogao izgubiti publiku i pokopati sve sto je dosad napravio za klub

north,naravno da je prioritet stabilizacija i izlazak u evropu,ali ako na stadionu nema publike,onda od tog plana nema nista,a publika dolazi uz rezultate,a rezultati ne dolaze sami
north

#6357 Re: FK Sarajevo

Post by north »

samo_ovaj_put wrote:bleka za govnagovna izjavljuje da mirzi nije ugrozena pozicija u klubu
cak iako izgubi u prijedoru :?

govna su poznati po tome sto izmisljaju tekstove i intervjue nadugo i nasiroko
ali ako je ovo zaista izjavio,nije svjestan kako bi lako mogao izgubiti publiku i pokopati sve sto je dosad napravio za klub

north,naravno da je prioritet stabilizacija i izlazak u evropu,ali ako na stadionu nema publike,onda od tog plana nema nista,a publika dolazi uz rezultate,a rezultati ne dolaze sami
Svakako, zar sam ja nešto drugo napisao?

Ja sam samo rekao max. domet sa postojećim igračkim kadrom i trenerom.... Ko ne bi želio mnogo više?
opet_sam_se_napio

#6358 Re: FK Sarajevo

Post by opet_sam_se_napio »

Hahah, tek sad cuh za ovo, cuj argentum i srebro??? Sta sve ljudima nece pasti na pamet... :-) :evil:
Moket

#6359 Re: FK Sarajevo

Post by Moket »

hz__semir wrote:Nigdje.

Image

Obratiti pažnju na detalje ;-)
Uh jako ko zemlja :idea:
Gde si sad cica maco

#6360 Re: FK Sarajevo

Što se mene tiče, ovo je glupost.
KPNCTNJAH

#6361 Re: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

Gde si sad cica maco wrote:Što se mene tiče, ovo je glupost.
Zasto me to ne cudi :-D
ZA
SUTRASNJU UTAKMICU KUPA VAZICE GODISNJE KARTE! CIJENE KARATA U SLOBODNOJ
PRODAJI OSTAJU ISTE KAO I ZA PRVENSTVENE MECEVE. USPRKOS PRIJASNJOJ
ODLUCI DA GODISNJE KARTE VRIJEDE SAMO ZA PRVENSTVENE SUSRETE, OVA
ODLUKA UPRAVNOG ODBORA JE ZAHVALA SVIMA KOJI SU KUPILI GODISNJE
...KARTE. ONA JE ZAHVALA NASEM SJEVERU KOJI NAS TAKO VJERNO BODRI I POZIV SVIMA KOJI NISU KUPILI GODISNJU DA JE STO PRIJE KUPE!
kopirano sa "Zvanična prezentacija FK Sarajevo"

daj boze da nas bude milja sutra, cener da gledam utakmicu protiv Sloge :roll:
Gde si sad cica maco

#6362 Re: FK Sarajevo

KPNCTNJAH wrote:
Gde si sad cica maco wrote:Što se mene tiče, ovo je glupost.
Zasto me to ne cudi :-D
ZA
SUTRASNJU UTAKMICU KUPA VAZICE GODISNJE KARTE! CIJENE KARATA U SLOBODNOJ
PRODAJI OSTAJU ISTE KAO I ZA PRVENSTVENE MECEVE. USPRKOS PRIJASNJOJ
ODLUCI DA GODISNJE KARTE VRIJEDE SAMO ZA PRVENSTVENE SUSRETE, OVA
ODLUKA UPRAVNOG ODBORA JE ZAHVALA SVIMA KOJI SU KUPILI GODISNJE
...KARTE. ONA JE ZAHVALA NASEM SJEVERU KOJI NAS TAKO VJERNO BODRI I POZIV SVIMA KOJI NISU KUPILI GODISNJU DA JE STO PRIJE KUPE!
kopirano sa "Zvanična prezentacija FK Sarajevo"

daj boze da nas bude milja sutra, cener da gledam utakmicu protiv Sloge :roll:
Pa daj deset puta toliko i prati sve što hoćeš čitavu sezonu. ;-) Ili četiri puta toliko i ne prati, već uživaj. :kravata:
KPNCTNJAH

#6363 Re: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

Ovo za mogucnost ulaska na stadion sutra s godisnjom nije bio plan od pocetka, nego je to vjerovatno odluceno poslije utakmice protiv Borca ;-) to znaci da kad (aBd) prodjemo dalje i za sljedeceg protivnika dobijemo npr. Branitelj, Omladinac, Unis, Proleter, oni koji imaju godisnje ce opet morati davati 10KM da gledaju utakmice protiv tih klubova, a to je po mom misljenju previsoka cijena... sto se tice godisnje plati ti 100KM za mene, a ja cu ti davati po 10KM svakih 15 dana ;-) sad mi je ionako manje-vise svejedno, s godisnjom ili bez nje, na istom sam...
samo_ovaj_put

#6364 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

dominkovic sudi u prijedoru :D
north

#6365 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Gavran: Meč sa Sarajevom najvažniji za nas
Željo je bio bolji i zasluženo ide dalje. Na teren sam poslao malo izmijenjen sastav, jer u subotu igramo protiv Sarajeva, rekao je Boris Gavran, trener FK Rudar Prijedora koji je večeras ispao iz Kupa BiH

Fudbaleri Rudar Prijedora nakon što su samo jednom ozbiljnije zaprijetili golu Željezničara u večeašnjoj utakmici šesnaestine finala Kupa BiH nisu mogli ništa više očekivati od poraza (0:2) i eliminacije iz Kupa BiH.

„Željo je bio bolji i zasluženo ide dalje. Na teren sam poslao malo izmijenjen sastav, jer u subotu igramo važnu prvenstvenu utakmicu protiv Sarajeva. Pokušali smo nešto, ali jednostavno nije išlo. Željo nam nije dozvolio da prođemo dalje i okrećemo se sudaru sa Sarajevom koji je za nas najvažnija utakmica polusezone“, kazao je Gavran.

Pa ima li ekipe da im nismo najvažnija utakmica sezone.
"Pokušali su sa Željom, ali im je meč sa Sarajevom utakmica polusezone".....Pa naravno, svi se dižu na noge kad Sarajevo dolazi, tada je praznik u tim mjestima, narodno veselje......
I kažu da ne nabijamo komplekse.....
Samo HZ

#6366 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

S kim god da igras ti ..
Samo HZ

#6367 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

ah da, uvijek zaboravim pitati, jeli jos neko vidio onog lika sa istoka, protiv borca, kad se sam zaletio na jug, odvalio sipku sa reklame i otisao tamo, kako je zavrsilo nisam vidio, ali brate respect za njega !
mrchinho

#6368 Re: FK Sarajevo

Post by mrchinho »

Samo HZ wrote:ah da, uvijek zaboravim pitati, jeli jos neko vidio onog lika sa istoka, protiv borca, kad se sam zaletio na jug, odvalio sipku sa reklame i otisao tamo, kako je zavrsilo nisam vidio, ali brate respect za njega !
zaletio se i sta je dalje bilo ? preletio na jug?
Samo HZ

#6369 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

.
Last edited by Samo HZ on 15/09/2010 14:00, edited 1 time in total.
PriNc_ba

#6370 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

Samo HZ wrote:ah da, uvijek zaboravim pitati, jeli jos neko vidio onog lika sa istoka, protiv borca, kad se sam zaletio na jug, odvalio sipku sa reklame i otisao tamo, kako je zavrsilo nisam vidio, ali brate respect za njega !
ma desilo se ono sto je i on znao da ce se desiti :) zaustavili ga drotovi i sekjuriti na onom ulazu na jug i to je to. dopratili ga nazad na istok i to je sve ;) adrenalin je cudo :)
mrchinho

#6371 Re: FK Sarajevo

Post by mrchinho »

PriNc_ba wrote:
ma desilo se ono sto je i on znao da ce se desiti :) zaustavili ga drotovi i sekjuriti na onom ulazu na jug i to je to. dopratili ga nazad na istok i to je sve ;) adrenalin je cudo :)
samo adrenalin? :-D :-D :-D

sto bi se bilo ko zaletio sam da zna da ce doci do njih :lol:
Samo HZ

#6372 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

buraz zaletio se, trebalo je i uci na teren, kazem krenuo je prevo odlucno !
KPNCTNJAH

#6373 Re: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

Samo HZ wrote:buraz zaletio se, trebalo je i uci na teren, kazem krenuo je prevo odlucno !
Zaletio se na njih i molio boga u sebi da ga neko zaustavi prije njihove tribine
Samo HZ

#6374 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

. . . .zaletio se ! ! !
north

#6375 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Samo HZ wrote:. . . .zaletio se ! ! !
aaaa tebe, da to nisi ti bio junače....????

Dobro, zaletio se, ali i ja sam siguran da je to bilo negdje na livadi, gdje nije bilo murije i zaštitara, da bi se zaletio....ali u bijeg......
Locked