Malo nerealne izgledaju pogotovo ove sto imaju likove u prvom planu ....kao da su portreti ispred slika
u svakom slucaju su dobre....
Radi se o digitalizovanim starim fotografijama iz 1938-39te godine, na nekim jesu naknadno ubačeni likovi koje si uočio i koji se vide u prvom planuexliberal-ex wrote:Dragma dali se neko igrao sa ovim slikama....neke izgledaju kao da su doradjene u foroshop-u?
Malo nerealne izgledaju pogotovo ove sto imaju likove u prvom planu ....kao da su portreti ispred slika
u svakom slucaju su dobre....![]()
![]()
![]()

Muha je i tad bio metuzalem da bi gonio točakRomeo 80 wrote:
Ratno SarajevoBiciklista lako može biti naš forumaš muha_sa u trenutku bježanije od policije
Stariji forumaši znaju o čemu je riječ
Druga slika OŠ Dzavid Haveric na Vratnikuzateznistub wrote:Iz privatnog albuma
Jeste, mati mi išla tu, mene ko djete preselilo na cvilu u Petar dokicmali_milojica wrote: Druga slika OŠ Dzavid Haveric na Vratniku
Gdje je ovo, stoji li još?zateznistub wrote: Iz privatnog albuma
Stoji!Banksy wrote:Gdje je ovo, stoji li još?zateznistub wrote: Iz privatnog albuma
Romeo 80 wrote:
Ratno SarajevoBiciklista lako može biti naš forumaš muha_sa u trenutku bježanije od policije
Stariji forumaši znaju o čemu je riječ
Super. Sigurno je bilo lijepo odrastati u njoj...zateznistub wrote:Stoji!Banksy wrote: Gdje je ovo, stoji li još?
A hajde da vidim moć Zapažanja. Radi se o epicentru Sarajeva
Inače, rodna kuća moje nane sa očeve strane
Pruščakova ili Petrakijina?zateznistub wrote:Stoji!Banksy wrote:Gdje je ovo, stoji li još?zateznistub wrote: Iz privatnog albuma

Ulica tekija, Skenderija. Sa boka kuće je ledena dvorana. Ispod kuće je nekad bila privatna rubrika sokova koju je držao biva moj pradjed zajedno sa stopicem Sjecas se predratne firme stopic nesto isto oko sokova a u ovoj se pravio klaher čula si za toBanksy wrote:Super. Sigurno je bilo lijepo odrastati u njoj...zateznistub wrote:Stoji!Banksy wrote: Gdje je ovo, stoji li još?
Bistrik (ili Mjedenica)?
Ufff...dragma wrote:
![]()
Kako ne, Stopić, sjećam se. Sad guglam, Stopić kenijada...zateznistub wrote: Ulica tekija, Skenderija. Sa boka kuće je ledena dvorana. Ispod kuće je nekad bila privatna rubrika sokova koju je držao biva moj pradjed zajedno sa stopicem Sjecas se predratne firme stopic nesto isto oko sokova a u ovoj se pravio klaher čula si za to
Jeste, brdo je iza kućeBanksy wrote:Kako ne, Stopić, sjećam se. Sad guglam, Stopić kenijada...zateznistub wrote: Ulica tekija, Skenderija. Sa boka kuće je ledena dvorana. Ispod kuće je nekad bila privatna rubrika sokova koju je držao biva moj pradjed zajedno sa stopicem Sjecas se predratne firme stopic nesto isto oko sokova a u ovoj se pravio klaher čula si za to![]()
Ne bih nikad skontala gdje je to. Zar je tamo tako uzbrdo...?
I tebi, dedukamuha_sa wrote:svim ucesnicimi i posjetiocima ove što se mene tice najbolje teme na forumu nek je

Isao sam u tu skolu prije rata. Onda smo odselili pa sam nastavio u Aleksa Šantić.zateznistub wrote:Jeste, mati mi išla tu, mene ko djete preselilo na cvilu u Petar dokicmali_milojica wrote: Druga slika OŠ Dzavid Haveric na Vratniku
Jel ti sta predavala Kofrc tehničko ili tako nešto?mali_milojica wrote:Isao sam u tu skolu prije rata. Onda smo odselili pa sam nastavio u Aleksa Šantić.zateznistub wrote:Jeste, mati mi išla tu, mene ko djete preselilo na cvilu u Petar dokicmali_milojica wrote: Druga slika OŠ Dzavid Haveric na Vratniku
Isao sam samo prva dva razreda osnovne tuzateznistub wrote: Jel ti sta predavala Kofrc tehničko ili tako nešto?
Ako si iole stariji jesi li išao u kino u ono društvo gdje je apoteka kod lubine džamijemali_milojica wrote:Isao sam samo prva dva razreda osnovne tuzateznistub wrote: Jel ti sta predavala Kofrc tehničko ili tako nešto?![]()
Nada Nogo uciteljica bila.