SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- Partizzanka
#6351 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
znas sta ja hocu od maskare
meni ne treba volumen nekako previse
malo volumena tj onako samo da malo podeblja .... a to mi daje svaka maskara ali mi treba onako da prati liniju trepuski i da ih produzi malo a da ih ne zguti u grupe i da nema onih grudvica
eto to
malo volumena tj onako samo da malo podeblja .... a to mi daje svaka maskara ali mi treba onako da prati liniju trepuski i da ih produzi malo a da ih ne zguti u grupe i da nema onih grudvica
eto to
- Partizzanka
#6352 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ama nemam ja ovu olovku finu
i imam neku gumenu cetkicu koja i nije bas dobra za razmazivanje
i nemam svjetlucave sjene ...
buuuuuuuuuuu
idem da probam
i nemam svjetlucave sjene ...
buuuuuuuuuuu
idem da probam
- LONGMAN
#6354 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
al su i nasli modelPartizzanka wrote:http://www.bourjois.co.uk/home/how_to_v ... _rock_star
evo da mi se ovako nasminkati
joooj
-
zamzija
#6355 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma nešto gledam ovu temu posljednjih dana, majke mi svaka djevojka koja je postavila svoje slike šminkanja pravo se lijepo našminkala... Kad bi se neka od vas / ili dvije tri djevojke / odlučila da napravi neku internu školu šminkanja onako za dnevne i večernje kombinacije , ne mora sad biti spektakularno i profesionalno
Nego čisto, za našu dušu, proces šminkanja, koja se četkica za šta koristi, koji dio šminke kako ide... i to polako, dio po dio, ja bih se odmah prijavila, majke mi i platila bih da naučim
Lako mi je gledati ove clipove, ali mi bolje kad mi neko to prati pa govori gdje sam pogriješila i te neke specifične cake
Eto, pa ako se iko ikad odluči da napravi nešto tako interno - mene obavijestite, jer sam ja totalno ZA
Nego čisto, za našu dušu, proces šminkanja, koja se četkica za šta koristi, koji dio šminke kako ide... i to polako, dio po dio, ja bih se odmah prijavila, majke mi i platila bih da naučim
Lako mi je gledati ove clipove, ali mi bolje kad mi neko to prati pa govori gdje sam pogriješila i te neke specifične cake
Eto, pa ako se iko ikad odluči da napravi nešto tako interno - mene obavijestite, jer sam ja totalno ZA
-
nera18
#6356 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
mimo svega, slazem se s tobom,
al racunaj da smo sve postavile okice i da je mimo toga bitno te uklopiti u sve ostalo...
ko zna kakvih nas sve ima
odakle znas, mozda koristim smedju olovku i roza karmin
al racunaj da smo sve postavile okice i da je mimo toga bitno te uklopiti u sve ostalo...
ko zna kakvih nas sve ima
- Eleonora
#6357 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
nera18 wrote:mimo svega, slazem se s tobom,
ko zna kakvih nas sve ima![]()
Ja nisam stavljala okice.
Sta ja znam...imam jedan fazon sminkanja koji mi najbolje stoji. Cim pocnem eksperimentisati, nije to to. Nekako cudno izgleda il je meni neobicno.
- VenomousV
#6358 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
zamzija wrote:Ma nešto gledam ovu temu posljednjih dana, majke mi svaka djevojka koja je postavila svoje slike šminkanja pravo se lijepo našminkala... Kad bi se neka od vas / ili dvije tri djevojke / odlučila da napravi neku internu školu šminkanja onako za dnevne i večernje kombinacije , ne mora sad biti spektakularno i profesionalno
posto sam opet dobila request za cupkanje obrva, pricam ja to danas cojeku mi u mene, kaze on, mogla si kakav prostor iznajmit pa ti cupkaj obrve i sminkaj zene, biznis neki da razvijemo
mene je stvarno tema zarazila, nagovorih prijateljicu (koja se bas i ne sminka) da dodjem jedan dan kod nje da isprobavam neke kombinacije na njoj (da skontamo sta joj stoji) i da je malo poducim
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#6359 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
nije to nista, ja hocu da otvorim radnju da radim curama nokte 
- Mis mekinjas
#6360 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Chanel INMITABLE.Partizzanka wrote:znas sta ja hocu od maskare
eto to
- blue_sky
#6361 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
dok vi jos niste otvorile, evo ja se prijavljujem dobrovoljno k'o pokusni kunic

- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
- VenomousV
#6363 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ALexis, mogle smo neki biznis pokrenut' 
-
boracha
#6364 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
uh da mi je ovakve oci, ne moram se ni sminkatPartizzanka wrote:http://www.bourjois.co.uk/home/how_to_v ... _rock_star
joooj
- ALexis
#6365 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
to je tako unosno, ali fakat. doduse, idemo sad malo off topic ali kad vec pricamo o biznisu...
ja pravim cuda od svojih noktiju i to obicnim lakom sa obicnim cetkicama, zamisli da imam sve one profi dzidze, gdje bi mi bio kraj.
i sad pazi ovo, ja radim nokte a ti sminkas. znas kako bi to bilo puno, pogotovo kad su kakvi praznici, nove godine i tako to...
a naziv salona? ''sve za svadbe i sahrane''
ja pravim cuda od svojih noktiju i to obicnim lakom sa obicnim cetkicama, zamisli da imam sve one profi dzidze, gdje bi mi bio kraj.
i sad pazi ovo, ja radim nokte a ti sminkas. znas kako bi to bilo puno, pogotovo kad su kakvi praznici, nove godine i tako to...
a naziv salona? ''sve za svadbe i sahrane''
- VenomousV
#6366 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
3S
pa kad prosirimo bisnis onda i ostale sminkerice sa teme uposliti, ihhh dje bi nam bio kraj
pa kad prosirimo bisnis onda i ostale sminkerice sa teme uposliti, ihhh dje bi nam bio kraj
- ALexis
#6367 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
zbogom recesijo 
- Ma.Le.Na
#6368 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
djevojka je PRELIJEPA..da je blatom razmazes opet bi bila prelijepaPartizzanka wrote:http://www.bourjois.co.uk/home/how_to_v ... _rock_star
joooj
- AkashaSa
#6369 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Alexis i VenomousV ja bih vam bila prva mušterija 
a i dobar sam marketing stručnjak, za par sedmica, ne bi ste znale kuda bi ste od posla
a i dobar sam marketing stručnjak, za par sedmica, ne bi ste znale kuda bi ste od posla
- VenomousV
#6370 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
AkashaSa wrote:Alexis i VenomousV ja bih vam bila prva mušterija
odlicno
evo alexis, vec skupljamo neophodno osoblje
- ALexis
#6371 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ima li volontera da nam daju salon tj.prostor jedan mjesec bez kirije? 
-
zamzija
#6372 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ma nisam mislila na salon, više kao školu, da pokažete drugima kako se to radi 
- VenomousV
#6373 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
to ce biti jedna od ponudazamzija wrote:ma nisam mislila na salon, više kao školu, da pokažete drugima kako se to radi
- Partizzanka
#6374 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
vi se sprdate cura ozbiljna
ja se nasminkala
ja sam ljepsa od ove "balerine" samo da znate
ali nemam adekvtne boje ... i da se nju blatom maze ne bi bila fina
ali eto
ja se nasminkala
ja sam ljepsa od ove "balerine" samo da znate
ali nemam adekvtne boje ... i da se nju blatom maze ne bi bila fina
ali eto
- because_of_you
#6375 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
I ja se prijavljujem, nije bitno gdje se šminka, samo da me neko namačkari tamnim smokey-em da i ja naučim...