r_faruk wrote:rrikikiki wrote:Ja sam protiv. Iz razlicitih razloga, ne da mi se objasnjavati. Ali protiv sam, i nije me strah reci da sam protiv. Puno ljudi se boji reci da su protiv, ne znam zasto. Za to sam da ljudi normalno zive ali ne da paradiraju jer homoseksualizam nije normalan. Da je bilo bi nas 99% gej iako po Kinseju koji je prakticki silovao 5mjesecno dijete oko 30tak posto muskaraca gej. Ali da ne ulazim u problematiku, nebitnio.
Ali da, imam prijatelja koji su gey i lesbo. Zivim vani i ateista sam.
I kako se boris protiv te nenormalnosti? Zasto se ne preselis negdje gdje toga nema? Kako te ugrozava ta nenormalnost u toj zemlji u kojoj zivis? Imas zemalja u kojima je ta nenormalnost zabranjena, da li si ikada bio u jednoj takvoj zemlji? Da li si otisao iz zemlje u kojoj je nenormalnost nenormalna ili si odrastao u zemlji u kojoj je nenormalnost normalna?
Et' ako bi bio ljubazan da odgovoris na ovih par pitanja, ako ne zelis da odgovoris i to postujem.
Nije problem reci da ti se nesto ne svidja ili da si protiv necega. To je tvoj stav i imas pravo na njega. Problem je nekome zabraniti pravo koje drugi uzivaju.
Nije problem odgovorit cu. Svaka diskusija je dobra sve dok se postuju tudja misljenja.

Rodjena sam u Hrvatskoj. Od 16te sam zivjela i studirala u AMerici u New Yorku. Trenutno zivim u Aziji, u Singapuru.
Protiv nenormalnosti se borim tako da obavjestavam ljude da sam protiv promocije gej parade. Vise od toga ne mogu niti me zanima. Takodjer, nemam problema u nekoj diskusiji nekome reci, bilo de je hetero ili straight, da sam protiv promocije homoseksualizma kroz medije. Navela sam da imam prijatelje koji jesu homosksualci (3 para i 4 solo). Jos jednom navodim, molim te proticaj bolje drugi put, da sam za pravo nasljedjivanja pa cak i udomljivanje djece. Ali, nisam za paradiranje i promociju homoseksualizma kao neceg sto je standard i sto je normalno jer se nazalost homoseksualizam promovira kao nesto sto tinejdjeri trebaju probati. Zivjela sam i u Maleziji gdje je homoseksulanost zabranjena iako recimo ima puno ladyboysa.
Moj stav proizlazi iz istrazivanja, proucavanja, citanja, promatranja homoseksualnih parova oko sebe, druzenja sa svojim homoseksualnim prijateljima. Informacije ne dobivam sa kliksa, fb, instagrama, cnna ni russia today.
I zensko sam. Bolje citaj drugi put pa cu i ja manje morat pisati nazad.
lijep pozdrav.