Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zejnep

#6351 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Zejnep »

sekerbay wrote:
mad_max_ba wrote:Vjerujem da nisi, ali ja jesam, nemoj takvo mišljenje imati.
Ali moraš i smanjiti očekivanja, ne slušati druge a slušati što ti srce ište...
znaš kako je, gledaš kod porodice i prijatelja, slušaš šta pričaju...
Jbg, žali se raja.
Ono, neki se namire na domaćicu koja super vodi kuću, štedi i od košara je napravila finog i vrijednog famelijarnog čovjeka, ali je loša u krevetu.
Ima opet žena koje rade, ganjaju karijere, pa onda kad dođu kući, podijele poslove.
Opet je sex taj koji ispašta. Bude jednom mjesečno.
Treća je dobra u krevetu i muž je zadovoljan, ali je zadovoljan još jedan kojeg ženska podmiri.
Takva su dvojica koje poznajem.
Ljudi rintaju.
Ovom jednom šmoklji su i rekli da mu žena hoda, al džaba.

Pa ti oženi pet različitih. :eh: Od tih pet ispašće jedna da valja :mrgreen:
kiligonzales

#6352 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by kiligonzales »

Euridika wrote: Eto i ženska tema, kad je već muška ponovo otvorena...

Heat i Pukepuke su me asocirali na jedno pitanje na muškoj temi, pa evo:

Zašto od partnerica očekujete/tražite da se prilagode vama u vezi (neko mora, a vi nećete), a onda se ljutite što su se one promijenile u odnosu na početak veze?

P.S. Sad kad mi oči iskopaju... :sad:
To trazenje da se neko nekome prilagodjava su kompleksaska posla, pogotovo jos kada neko trazi od drugog da se mjenja. Jedina promjena koja treba da bude i zdrava je da jedno drugom sto vise stane da ta veza traje.

Jedino sto kod ljudi uopste ne podnosim to je tersluk i fursat, e tu sam svakoga spreman poslat gdje ne treba. Ili cemo lijepo ili necemo nikako.
Ramzess Veliki

#6353 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

kiligonzales wrote: To trazenje da se neko nekome prilagodjava su kompleksaska posla, pogotovo jos kada neko trazi od drugog da se mjenja. Jedina promjena koja treba da bude i zdrava je da jedno drugom sto vise stane da ta veza traje.

Jedino sto kod ljudi uopste ne podnosim to je tersluk i fursat, e tu sam svakoga spreman poslat gdje ne treba. Ili cemo lijepo ili necemo nikako.
To je najcesci razlog za razvod nakon kurvaluka.
Malo im sto se kurvas nego moraju i da tersaju I fursate. :roll:
sekerbay

#6354 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by sekerbay »

Zejnep wrote:
sekerbay wrote:Pa ti oženi pet različitih. :eh: Od tih pet ispašće jedna da valja :mrgreen:
Prvo, ti ko naša znaš da moreš gonit do četiri :mrgreen:
Drugo, kaka je trenutna situacija, daj barem jenu, bez obzira kakva bila :mrgreen:
Nastasia

#6355 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nastasia »

mad_max_ba wrote:Ignorance is a bliss....
:mrgreen:

Smanjiti ocekivanja, jer nesto extra ako se desi je samo bonus,
Ne možeš očekivati od drugog živog bića da bude nečiji rob i kada se to ne desi normalno da će nastupiti razočarenje u sve. Ne postoji brak koji nema svoje probleme ali brak je upravo to skup problema koje treba rješavati.
Da pojasnim, iako si sam imaš probleme koje sam rješavaš ali u braku imaš malo više problema koje skupa rješavate.
Vidi to za sex i jeste problem ukoliko ga zajedno ne rješavate i otvoreno ne razgovarate i kažete jedno drugom šta odgovara i kako zamišljate extazu kao i u svemu ostalom se nadopunjavate...

Nmgu na mob sam...
Maxo, džaba je to pričati šećeru.

Šećer još uvijek živi u uvjerenju da nije do njega, sve je do žena. Vidiš kako ne valja nijedna, ni ona što radi, ni ona što je domaćica, ni ona što je dobra u krevetu, ne valja kako god okreneš :)

Kad dođeš do toga da imaš 30+ godina, a nisi se oženio (ovo se naravno odnosi na osobe koje žele biti u vezi/braku) onda se DOBRO moraš zapitati, da li je do toga da je u TEBI problem. Al' pretežno se problem uvijek traži izvan sebe.

Kad žene tako ne valjaju, ne znam kako to ima i muškaraca zadovoljnih u braku. Havana, Tomo, ti ... eto to mi na prvu pada na pamet.
MarlboroGold

#6356 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Ma koje... ti koje si nabrojala ne smiju pisnuti.

:D
mad_max_ba

#6357 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by mad_max_ba »

Nastasia wrote:
Maxo, džaba je to pričati šećeru.

Šećer još uvijek živi u uvjerenju da nije do njega, sve je do žena. Vidiš kako ne valja nijedna, ni ona što radi, ni ona što je domaćica, ni ona što je dobra u krevetu, ne valja kako god okreneš :)

Kad dođeš do toga da imaš 30+ godina, a nisi se oženio (ovo se naravno odnosi na osobe koje žele biti u vezi/braku) onda se DOBRO moraš zapitati, da li je do toga da je u TEBI problem. Al' pretežno se problem uvijek traži izvan sebe.

Kad žene tako ne valjaju, ne znam kako to ima i muškaraca zadovoljnih u braku. Havana, Tomo, ti ... eto to mi na prvu pada na pamet.
Ma vidi jednu stvar, najbolji su mi ovi jaki na riječima, kod mene to vako, kod mene to nako a kada dodje do trenutka, naumpada mi onaj vic, hajte vi ko jebe Fatu...
Ti ljudi sami sebi ne žele da priznaju da su milion puta bolji ljudi/persone upravo zbog svojih hanuma, ne žele da priznaju da se hanuma mora poštovati kako u 4 zida tako i javno na isti način kao što i njih njihove hanume poštuju, ništa manje, ništa više...

Al jok
Bošnji je bitno šta će reć neko,

Ma boli me k šta će ko reć, ne dijelim ja život sa tim nekim, ugađajući svojoj boljoj polovici ja ugađam i sebi....
mad_max_ba

#6358 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by mad_max_ba »

MarlboroGold wrote:Ma koje... ti koje si nabrojala ne smiju pisnuti.

:D
Ček da pitam smijem li reply
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sekerbay

#6359 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by sekerbay »

Dušo, ope pucaš dijagnoze i donosiš zaključke bez poznavanja činjenica.
Nastasia wrote:Vidiš kako ne valja nijedna
Ne postoji loša žena. Da, ni tvoja bloja nije loša ( :mrgreen:) iako je nekad ciljano bocnem kako bih izazvao željenu reakciju :mrgreen:
Meni su žene super i najbolje se osjećam u ženskom društvu :zoka:
Osim toga, pogrešno je miješati rl i forum.
OK, ne uvijek, pogotovo kod vas koji ste raja i u RL.
Ja sam u barem 90% slučajeva neozbiljan.
Nastasia

#6360 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nastasia »

sekerbay wrote:Dušo, ope pucaš dijagnoze i donosiš zaključke bez poznavanja činjenica.
Nastasia wrote:Vidiš kako ne valja nijedna
Ne postoji loša žena. Da, ni tvoja bloja nije loša ( :mrgreen:) iako je nekad ciljano bocnem kako bih izazvao željenu reakciju :mrgreen:
Meni su žene super i najbolje se osjećam u ženskom društvu :zoka:
Osim toga, pogrešno je miješati rl i forum.
OK, ne uvijek, pogotovo kod vas koji ste raja i u RL.
Ja sam u barem 90% slučajeva neozbiljan.
Ko je bloja? :D

Ti u 90% slučajeva graničiš sa šovinizmom, a to ne valja ni u šali, o ozbilji da ne pričam.
Zaključci se mogu donositi na osnovu tvog izlaganja na forumu, to je sve. A na osnovu tvog izlaganja ja se ne čudim ni 0,000001% što nemaš partnera. Iznenadila bih se da postoji takva čvaka koja bi te slušala :)

Ovo govorim za tvoju forumsku personu, ko si i šta si u RL, nama će ostati nepoznanica.
mad_max_ba

#6361 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by mad_max_ba »

U RL, Šakire, poznam (a i to sam ih upoznao preko foruma i to onako u pola sata)
Tomu, Blesu, Muhu, Duminja,

Oticon i sha_ba-u.

A vezano za zafrkanciju, izvan auto pf-a mislim da mi je onaj post koji je nastasia qvotala jedan od mojih rijetkih ozbiljnih postova.
A i to da ti kažem nisam iz Rajvosa, mada kasaba iz koje sam uvijek gravitira ka Rajvosa...
Nastasia

#6362 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nastasia »

mad_max_ba wrote:U RL, Šakire, poznam (a i to sam ih upoznao preko foruma i to onako u pola sata)
Tomu, Blesu, Muhu, Duminja,

Oticon i sha_ba-u.

A vezano za zafrkanciju, izvan auto pf-a mislim da mi je onaj post koji je nastasia qvotala jedan od mojih rijetkih ozbiljnih postova.
A i to da ti kažem nisam iz Rajvosa, mada kasaba iz koje sam uvijek gravitira ka Rajvosa...
Joj :eh:

Ja poznam Cendlerku, Blo, Mosketa, Blesu, Muhu, Ingeca, Beljajku, Tomu sam upoznala samo, ne znam možda sam nekog izostavila.
Meni su svi bolji uživo nego na forumu, iz razloga što je lakša komunikacija u živo.

Ali, ako iznosiš jedne stavove na forumu, druge uživo, to uveliko može biti da se bojiš iznijeti svoja prava mišljenja direktno u lice drugom čovjeku, lakše je na forumu, iza nicka i avatara.

A može biti i neki socijalni eksperiment, onda će biti da imamo puno sociologa i psihologa na forumu :chmoljava:
duminjo

#6363 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by duminjo »

Normalno da je uvijek Do zena
sekerbay

#6364 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by sekerbay »

Nastasia wrote:Ko je bloja
Pa tvoja prijateljica, @bloo.
Nastasia wrote:Ti u 90% slučajeva graničiš sa šovinizmom, a to ne valja ni u šali, o ozbilji da ne pričam.
Zaključci se mogu donositi na osnovu tvog izlaganja na forumu, to je sve. A na osnovu tvog izlaganja ja se ne čudim ni 0,000001% što nemaš partnera. Iznenadila bih se da postoji takva čvaka koja bi te slušala
Ovome se nema šta dodati niti oduzeti.
Tako je kako je.
Barem u ovoj virtuelnoj zajednici možemo birati ko ili šta ćemo biti. U rl si onakav kakav si. Možda i sušta suprotnost. Ima to veze i sa iq kojeg smo dobili na poklon.
Uglavnom, ako nekada pozovem ovaj forumski džemat pa budeš prisutna, možda se iznenadiš iako te vjerovatno malo toga može iznenaditi.
Jedini momenat u kojem sam krajnje ozbiljan jeste onaj u kojem napišem pp jednoj forumašici koju smatram pravom damom i gracijom koju ne smiješ zezati.
Nastasia wrote:ko si i šta si u RL, nama će ostati nepoznanica.
Šuti, ne izazivaj sudbinu :mrgreen:
mad_max_ba wrote:A vezano za zafrkanciju, izvan auto pf-a mislim da mi je onaj post koji je nastasia qvotala jedan od mojih rijetkih ozbiljnih postova.
Da, to je to.
Što se mene tiče, to je glavna svrha foruma.
Ps.
U licu izgledaš ko sarajlija. Njih najlakše prepoznam. :mrgreen:
Nastasia

#6365 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nastasia »

sekerbay wrote:
Nastasia wrote:Ko je bloja
Pa tvoja prijateljica, @bloo.
Nastasia wrote:Ti u 90% slučajeva graničiš sa šovinizmom, a to ne valja ni u šali, o ozbilji da ne pričam.
Zaključci se mogu donositi na osnovu tvog izlaganja na forumu, to je sve. A na osnovu tvog izlaganja ja se ne čudim ni 0,000001% što nemaš partnera. Iznenadila bih se da postoji takva čvaka koja bi te slušala
Ovome se nema šta dodati niti oduzeti.
Tako je kako je.
Barem u ovoj virtuelnoj zajednici možemo birati ko ili šta ćemo biti. U rl si onakav kakav si. Možda i sušta suprotnost. Ima to veze i sa iq kojeg smo dobili na poklon.
Uglavnom, ako nekada pozovem ovaj forumski džemat pa budeš prisutna, možda se iznenadiš iako te vjerovatno malo toga može iznenaditi.
Jedini momenat u kojem sam krajnje ozbiljan jeste onaj u kojem napišem pp jednoj forumašici koju smatram pravom damom i gracijom koju ne smiješ zezati.
Nastasia wrote:ko si i šta si u RL, nama će ostati nepoznanica.
Šuti, ne izazivaj sudbinu :mrgreen:
Vidi šećeru, sa nekim stvarima se nije zezati. :)

I ono što već rekoh, samo se nameće mišljenje da na forumu iznosiš svoje prave stavove, koje baš i nije jednostavno reći oči u oči stvarnoj osobi koja ima stvarne emocije. Vrlo je važno zašto biraš da budeš to što ćeš biti na forumu. Je li zato što ne osjećaš slobodu da budeš takav u RL?

I ja se zezam i zajebavam na forumu i pričam neozbiljno, ali nikad nisam iznijela stav koji nije moj.
sekerbay

#6366 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by sekerbay »

Nastasia wrote:Je li zato što ne osjećaš slobodu da budeš takav u RL?
Jok. Savjet. Imam prilično stresan poso i onda mi treba ventil. Drugo, nekad volim da gledam reakcije raje na razne situacije. Ono, ćejf ti da vidiš s kim dijeliš havu.
Jer, većina baš i ne razlikuje rl i forum.
mad_max_ba

#6367 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by mad_max_ba »

sekerbay wrote:
mad_max_ba wrote:A vezano za zafrkanciju, izvan auto pf-a mislim da mi je onaj post koji je nastasia qvotala jedan od mojih rijetkih ozbiljnih postova.
Da, to je to.
Što se mene tiče, to je glavna svrha foruma.
Ps.
U licu izgledaš ko sarajlija. Njih najlakše prepoznam. :mrgreen:
Doduše
Rodni list, vjenčani list, uvjerenje o državljanstvu sam uvijek vadio u Sarajevu Općina Centar
:D :lol: :lol: :lol:
MarlboroGold

#6368 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Tako garant kaže i za sandžaklije i fočake :D
duminjo

#6369 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by duminjo »

Zene drage, gdje su pitanja? :roll: :mrgreen:
sekerbay

#6370 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by sekerbay »

@mad_max.ba,
Imaš li šta sandžačko ili odozgo iz Trnova?
Tomahawk11
Globalni moderator

#6371 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Tomahawk11 »

mad_max_ba wrote:
Doduše
Rodni list, vjenčani list, uvjerenje o državljanstvu sam uvijek vadio u Sarajevu Općina Centar
:D :lol: :lol: :lol:
jazz pitaruuu :lol: :lol: :lol:
Zejnep

#6372 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Zejnep »

duminjo wrote:Zene drage, gdje su pitanja? :roll: :mrgreen:

Kako tepate svojim ljepšim polovinama? :chmoljava:
sekerbay

#6373 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by sekerbay »

Uz klasike poput duše, srca, ljubavi, etc., često se koristio i mumi :mrgreen:
HAVANA

#6374 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by HAVANA »

Jebo mater ja ne tepam nikako,bil trebo?
HAVANA

#6375 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by HAVANA »

Cuj tepam,kako se tepa? Ustinem je za obraz i kazem dje si srculence moje?
Post Reply