NE mogu da pofatam, uplelo se tu svašta.
Eto ti sada Milojice.Bakir1 wrote:jesi, mislim da je 840i.
stoji stoljece..........
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Eto ti sada Milojice.Bakir1 wrote:jesi, mislim da je 840i.
stoji stoljece..........
gdje tacno stoji taj bmw, lokaciju molimBullet Tooth Tony wrote:Zato ima na Grbavici crvena Osmica ... Vidio sam konture pod najlonom ... prosao.... Navecer puhao vjetar jak... Ujutru sa soljom kafe na balkon ... Kad ona stoji... najljepsa od svih.... otkrio je vjetar![]()
Prekuputa zgrade Loris.alenthekiller wrote:gdje tacno stoji taj bmw, lokaciju molimBullet Tooth Tony wrote:Zato ima na Grbavici crvena Osmica ... Vidio sam konture pod najlonom ... prosao.... Navecer puhao vjetar jak... Ujutru sa soljom kafe na balkon ... Kad ona stoji... najljepsa od svih.... otkrio je vjetar![]()
bitanga_sa_otesa wrote:ne vide ti se slike

Koliko li ovo samo ulja potrosiamar1994 wrote:ima![]()
Opaka konkurencija strašnom 2.0 tdi.esso_sa wrote:Koliko li ovo samo ulja potrosiamar1994 wrote:ima![]()
Gledaj ga sto dimi
direstraits0078 wrote:Opaka konkurencija strašnom 2.0 tdi.esso_sa wrote:Koliko li ovo samo ulja potrosiamar1994 wrote:ima![]()
Gledaj ga sto dimi
Interesantan autić. Prvenstveno će biti zanimljiv onima kojima je cijena vozila u prvom planu jer za 6 odnosno 7 hiljada Eura za novo vozilo nije neki izbor. Ima sasvim solidan bazni paket opreme a za 440 Eura se dobija još dodatne opreme koja je svakom prosječnom vozaču sasvim dovoljna.Lada XRAY samo 6.660 eura
U 124 salona Lade u Rusiji počela je prodaja prvog crossovera marke – modela XRAY. Bazni model Lada XRAY Optima košta 589.000 rubalja, što je protuvrijednost 6.660 eura.
Atraktivna cijena s obzirom na ono što donosi osnovni XRAY: Ladin 1,6 litarski motor sa 106 KS i serijsku opremu koja uključuje elektronsku kontrolu stabilnosti ESP, ABS/EBD, kontrolu trakcije TCS, putni računar, pomoć pri polasku uzbrdo, 16-inčne aluminijske naplatke, elektro-podizače prednjih stakala, elektro-hidraulički servo upravljač podesiv po visini, centralno zaključavanje sa daljinskim upravljanjem...
Uz doplatu od 39.000 rubalja (oko 440 eura) dobije se verzija sa 1,6 litarskim motorom Nissana (110 KS) i bogatijim paketom opreme Comfort (klima uređaj, grijana prednja sjedišta, hlađeni pretinac za rukavice...).
Kupci dobijaju 3-godišnju garanciju ili 100.000 kilometara.
Lada XRAY dijeli platformu sa modelom Dacia Sandero Stepway od kojeg je jeftinija, ovisno o verziji, od 560 do 1.000 eura.