nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mirzet87sa
#6351 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nisam ja taj koji ce se vjesati, na nesto.. 
-
Nepass
#6352 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Imaju li oni dozvolu da ovo rade ili onako kad im se digne vrte pocasne krugove?Emir92 wrote:
Pa da se ne cudite u petak za guzvu
- kloniran
#6353 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
murija ce da zatvori oci na maltretiranja građana ko i uvijek
prije nekoliko mjeseci je kod rtv onom kamikazi uredno bilo parkirano nekoliko auta na trotoar u koloni a murija ni ku*cem da makne kao i uvijek, a znaju sad na 5464 nedozvoljena mjesta postavljati radar i kaznjavati ako pređeš 11 preko dozvoljene
prije nekoliko mjeseci je kod rtv onom kamikazi uredno bilo parkirano nekoliko auta na trotoar u koloni a murija ni ku*cem da makne kao i uvijek, a znaju sad na 5464 nedozvoljena mjesta postavljati radar i kaznjavati ako pređeš 11 preko dozvoljene
-
Emir92
#6354 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne znam ja sam vidio na fb neko je share post od njegove sestreNepass wrote:Imaju li oni dozvolu da ovo rade ili onako kad im se digne vrte pocasne krugove?Emir92 wrote:
Pa da se ne cudite u petak za guzvu
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#6355 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma to se sve tolerise...fin momak bio i tako to...kloniran wrote:murija ce da zatvori oci na maltretiranja građana ko i uvijek
- kloniran
#6356 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
primjer za omladinu, zbog takvog jednog zamalo ne zagidoh neki dan, za dlaku izbjegao direktan sudarbitanga_sa_otesa wrote:ma to se sve tolerise...fin momak bio i tako to...kloniran wrote:murija ce da zatvori oci na maltretiranja građana ko i uvijek
- bitanga_sa_otesa
#6357 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jbga uvijek takvi imbecili imaju svoje pratioce i sljedbenike,satro mafijasi ...furachi...zalosno koliko je srozana i glupa ova omladinakloniran wrote:
primjer za omladinu, zbog takvog jednog zamalo ne zagidoh neki dan, za dlaku izbjegao direktan sudar
dosta je samo kad vidim koliko ih prati onog debila bili agica i njemu slicne ,pa kolisni treba biti kvocijent inteligencije da nekome takvi likovi budu zanimljivi
-
Throttle
#6358 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pogresni su ljudi uzori vec odavno..
Billy bubregas i slicni..
Billy bubregas i slicni..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6359 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zasta ovom odaju pocast, sto se zakuco u banderu?!
- bitanga_sa_otesa
- KB9
#6361 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
KvaziExpert wrote:onaj minut ćutnje u mejdanu ubicama jadne žene je ipak vrhunski debilizam
- drug_profi
#6362 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Gledam jutros patrola zaustavlja curu što nije upalila farove, a nakav kombi iz kojeg izlazi gusti bijeli dim im uopšte nije zanimljiv...
Ja bih im ondje na licu mjesta uzeo i licence i posao i penziju i bolimequrac sta ce im djeca jesti.... Koji retard moras biti?
Ja bih im ondje na licu mjesta uzeo i licence i posao i penziju i bolimequrac sta ce im djeca jesti.... Koji retard moras biti?
- one hundred eyes
#6363 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako će oni kazniti nekoga što mu iz auta izlazi gusti bijeli dim? Gdje je u zakonu propisana kazna za to? Koliko da mu naplate? Pa daj malo razmisliti prije nego što se napiše. To auto nije trebalo proći tehnički pregled i njih treba peglati, a ne da sad policija ide i ganja ljude pa da procjenjuje kome izlazi dozvoljena količina dima iz auta 
-
r_faruk
#6364 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
moze ga zaustaviti i poslati na vanredni tehnicki...
- Bakir1
- petunija
#6366 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Onda kazniti auto-kuću koja mu da potvrdu o tehničkoj ispravnosti
Zar nije dosta ovog gušenja? Mislim, djeca vam idu u školu i ovo udišu.
Zar nije dosta ovog gušenja? Mislim, djeca vam idu u školu i ovo udišu.
- Bakir1
- Bakir1
#6368 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kada bude oblast koja ce tretirati tematiku i biti eliminatorna po pitanju normi, pricati o tome i recimo policiji koja ne obraca paznju na to, kao i instituciji tehnickog pregleda kao saucesnika ili korektivnog faktora, biti ce mjerodavno...
ovako mlatite praznu slamu
ovako mlatite praznu slamu
- Bakir1
#6369 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pravilnik kaze obavezno mjerenje, dozvoljene vrijednosti kao eliminatoran faktor nemaju....
- Bakir1
#6370 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ne gnjavis apsolutno, price napamet su odvratne a aktivirati ce se cim izbori prodju i sarajevo magle krenu gutati, sve je spremno, ali posto ce kostati o tome ce se poslije izbora pricati 
- drug_profi
#6371 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne kazniti. Iskljuciti iz saobracaja ocigledno tehnicki neispravno auto. To imaju pravo (i duznost). Poslati na vanredni tehnicki.one hundred eyes wrote:Kako će oni kazniti nekoga što mu iz auta izlazi gusti bijeli dim? Gdje je u zakonu propisana kazna za to? Koliko da mu naplate? Pa daj malo razmisliti prije nego što se napiše. To auto nije trebalo proći tehnički pregled i njih treba peglati, a ne da sad policija ide i ganja ljude pa da procjenjuje kome izlazi dozvoljena količina dima iz auta
Cura koja niej upalila farove nije ni 10% opasna i ugrozavajuca za sve nas ko taj sto u zrak izbacuje čisti kancer kuda god prodje.
-
mirzet87sa
#6372 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
E kad bi se tako slalo na tehnicki kao sto vi mislite.. posalje ga na tehnicki, on opet prodje, plati isti o svom trosku + mu se sef najebe zene, majke, djeteta
- Bakir1
#6373 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Svi na osnovu licnih polusaznanja tumace ispravno i odgovorno...
- one hundred eyes
#6374 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Iskreno, nisam upoznat s tim da mogu zaustaviti auto zbog dima i isključiti iz saobraćaja, odnosno vratiti ga na tehnički. Ako je to tačno i zakonski regulisano onda je ok da i njega zaustave, nisam nikad čuo za takav slučaj. Mada ne vidim poentu ako će takvo auto opet proći tehnički, jer ne možeš nekom reči da mu je auto tehnički neispravno i onda opet prodje tehnički pregleddrugi profil wrote: Ne kazniti. Iskljuciti iz saobracaja ocigledno tehnicki neispravno auto. To imaju pravo (i duznost). Poslati na vanredni tehnicki.
Cura koja niej upalila farove nije ni 10% opasna i ugrozavajuca za sve nas ko taj sto u zrak izbacuje čisti kancer kuda god prodje.
-
mirzet87sa
#6375 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne kazem da nema slucajeva kada te posalje na tehnicki ali su rijetki.. Rizikuje i on svoje guzove, a nece to danas uraditi ni jedan.. Jos ako prodjes tehnicki, pa mu se zainatis i vucaras ga po sudu zazali dan kad te je sreo.. Ja sam bio na vanrednom, radi auspuha. Tvrdio delegat da je preglasno, ja da je sve po propisima ali mu nisam spominjao atest. Na tehnickom predam dokumentaciju, a on se vec unervozio. Prodjem isti ko iz picke, sastavim mu tuzbu i prijavu direktno u mup. Par mjeseci nije radio radi suspenzije.