Milorad Dodik ALL ABOUT
-
archi_a
#63476 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Miloradeeeeeeeeeeeee, nije rusija stavljanjem veta na donošenje rezolucije o genocidu u Srebrenici (kao što to nije ni vaše stopiranje odluke u predsjedništvu BiH, o podnošenju obnovljene tužbe protiv srbije za isto djelo genocida i agresiju) spasila srbe i skinula optužbu sa srba o počinjenom genocidu, već baš naprotiv, tim vetom je direktno i eksplicitno usmjerila svu pažnju na presude za počinjen genocid, na entitet republiku srpsku, na pozicije u politici čiji si ti trenutno nasljednik, na vojsku pi si-ja koje više nemate, na policiju pi si-ja koja ti danas predaje raport i tu skupštinu i govornicu sa koje se obraćaš ruskinji i narodu!!!! Pa čestitamo ekskluzivnim nosiocima presude za počinjen genocid u 21.vijeku. Ostat će zabilježeno da se sramnim vetom jedne članice pokušalo sakriti istinu dokazanu kroz presude međunarodnih sudova. Neće veto izbrisati presude, može samo pospiješiti da se u naprednom svijetu više priča i proučava vaše divljaštvo.
- seln
#63477 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Garant pucao sebi u potiljak?bh.tornjak wrote: Svjedok tužilaštva pronađen mrtav
Marko Ostojić, jedan od svjedoka Specijalnog tužilaštva RS u postupku protiv bivših inspektora CJB Banjaluka optuženih za trgovinu drogom, pronađen je mrtav, a slučaj je zaključen kao samoubistvo
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#63478 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta to ti bolan sereš @archi?
Jel' misliš da će te to što glumiš udar sunčanice spasiti da obaviš svoju svetu dužnost?
Neće!Dušanka te čeka
ispod jorgana,obnažena,topla i sva mazna!
- bh.tornjak
#63479 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
svjedoci kazu da je napravio sam sebi sacekususeln wrote:Garant pucao sebi u potiljak?bh.tornjak wrote: Svjedok tužilaštva pronađen mrtav
Marko Ostojić, jedan od svjedoka Specijalnog tužilaštva RS u postupku protiv bivših inspektora CJB Banjaluka optuženih za trgovinu drogom, pronađen je mrtav, a slučaj je zaključen kao samoubistvo
- seln
#63480 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Koliko jaku griznju savjesti moras imati, pa da to sam sebi uradis?bh.tornjak wrote:svjedoci kazu da je napravio sam sebi sacekususeln wrote:Garant pucao sebi u potiljak?bh.tornjak wrote: Svjedok tužilaštva pronađen mrtav
-
archi_a
#63481 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma ovo ja postirao ovdje, naletio na tekst nekog mudžahedina, pa reko da objavim, da vidite kakve neistine pišu agdaši i spletkaroši. Fujprljavi Hare wrote:Šta to ti bolan sereš @archi?Jel' misliš da će te to što glumiš udar sunčanice spasiti da obaviš svoju svetu dužnost?
Neće!Dušanka te čeka
- arzuhal
#63482 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma ne sekiraj se, Hare te zeza malo, imaš i ti dušuarchi_a wrote:Ma ovo ja postirao ovdje, naletio na tekst nekog mudžahedina, pa reko da objavim, da vidite kakve neistine pišu agdaši i spletkaroši. Fujprljavi Hare wrote:Šta to ti bolan sereš @archi?Jel' misliš da će te to što glumiš udar sunčanice spasiti da obaviš svoju svetu dužnost?
Neće!Dušanka te čeka
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63483 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pucao u koljena, ali greškom otišlo u glavu.seln wrote:Garant pucao sebi u potiljak?bh.tornjak wrote: Svjedok tužilaštva pronađen mrtav
- argyle
#63484 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sta je ono iza, oborili nekog teroristu?
ili Mile oplodio neku nerotkinju pa je reanimiraju
-
archi_a
#63485 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
arzuhal wrote:Ma ne sekiraj se, Hare te zeza malo, imaš i ti dušuarchi_a wrote:Ma ovo ja postirao ovdje, naletio na tekst nekog mudžahedina, pa reko da objavim, da vidite kakve neistine pišu agdaši i spletkaroši. Fujprljavi Hare wrote:Šta to ti bolan sereš @archi?Jel' misliš da će te to što glumiš udar sunčanice spasiti da obaviš svoju svetu dužnost?
Neće!Dušanka te čeka
ispod jorgana,obnažena,topla i sva mazna!haj se ti sad vrati dok se ona nije povampirila...
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#63486 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
lud, zbunjen, i ne(M)noralan jeste situacija na terenu 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63487 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
DODIK PREGOVARA SA RUSIJOM Pročitajte šta želi nabaviti...
https://magazin-press.blogspot.ba/2018/ ... 4.facebook
https://magazin-press.blogspot.ba/2018/ ... 4.facebook
- Acid25
#63488 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ekstremno visok, po zdrav razum opasan nivo guslanja danas je zabilježen u pojedinim dijelovima BiH; prenose mediji iz federacije.

- p206
#63489 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Imam neki filing da su našeg Precednika kaparisali Rusi i da ga pripremaju da bude nasljednik Putina tj. da Precednik priprema Putina da bude bivši.
biće jači od anamo onog njihovog Ibrahima Lincolna
biće jači od anamo onog njihovog Ibrahima Lincolna
- jao_situacije
#63490 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
guardian je odlučio da kupi novi helikopter umjesto zapadnog augustawestland 119 koji je planiran
to je vjerovatno zbog sankcija odlazećih uprava kompanija koje prodaju dijelove za taj helikopter
moguće je da kupi ansat ili mi 34, inače teheranske đihatlije su već imale taj helikopter u rajlovcu tako da je moguća saradnja

naravno svi bi mi voljeli da guardian kupi mig ili tako nešto, ali to troši puno goriva a guardian misli na budžet i sve šumnjake
to je vjerovatno zbog sankcija odlazećih uprava kompanija koje prodaju dijelove za taj helikopter
moguće je da kupi ansat ili mi 34, inače teheranske đihatlije su već imale taj helikopter u rajlovcu tako da je moguća saradnja

naravno svi bi mi voljeli da guardian kupi mig ili tako nešto, ali to troši puno goriva a guardian misli na budžet i sve šumnjake
- prljavi Hare
#63491 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GUARDIAN U RUSIJI POPULARNIJI OD PUTINA!!!

Matvijenko u NSRS: Dodik je u Rusiji popularan isto kao u RS-u
Bog na nebu,Guardian na zemlji(šumskoj)!![]()
Otrov za žene,to je naš Guardian.Ona je zahvalila na Ordenu Republike Srpske na ogrilici kojim je odlikovao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, istakavši da joj to predstavlja veliku čast i da će učiniti sve što zavisi od nje da se odnosi između Srpske i Rusije razvijaju još uspješnije.
"Ovo odlikovanje ću 'odraditi'", poručila je Matvijenkova.![]()
![]()
![]()
- mayab
#63492 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nego nije mi jasno sta su se ovi guardianovi uzjebali oko dolaska ove polovnjače, čega se boje, kakva panika, kakve silne "mere bezbednosti", ne kontam, pa jebote dan prije se šepurila po "Teheranu" i sve prošlo neopaženo, niko je nije bendao,još javno "srala" u parlamentu tzv . BiH , što bi onda šumnjaci šta naudili bratskoj sestriMaraschino wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/mup-rs- ... /180423138
![]()
![]()
Achtung Achtung...tegabe, tegabe
Mensčini, malo se igraju "države", ha ha ha ha
- Maraschino
#63493 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
archi_a wrote:Miloradeeeeeeeeeeeee, nije rusija stavljanjem veta na donošenje rezolucije o genocidu u Srebrenici (kao što to nije ni vaše stopiranje odluke u predsjedništvu BiH, o podnošenju obnovljene tužbe protiv srbije za isto djelo genocida i agresiju) spasila srbe i skinula optužbu sa srba o počinjenom genocidu, već baš naprotiv, tim vetom je direktno i eksplicitno usmjerila svu pažnju na presude za počinjen genocid, na entitet republiku srpsku, na pozicije u politici čiji si ti trenutno nasljednik, na vojsku pi si-ja koje više nemate, na policiju pi si-ja koja ti danas predaje raport i tu skupštinu i govornicu sa koje se obraćaš ruskinji i narodu!!!! Pa čestitamo ekskluzivnim nosiocima presude za počinjen genocid u 21.vijeku. Ostat će zabilježeno da se sramnim vetom jedne članice pokušalo sakriti istinu dokazanu kroz presude međunarodnih sudova. Neće veto izbrisati presude, može samo pospiješiti da se u naprednom svijetu više priča i proučava vaše divljaštvo.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#63494 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hajde ti "JOPET" upisi prvi razred.LakePlacid wrote:Jucer avion danas studenti![]()
Nego najbolje da Suljagic i Bajrovic jopet napisu kolumnu za Guardian a da Federalni mediji to prenesu kao pisanje Guardiana bez navodjenja ove dvojice autora
- vatrogasac
#63495 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ako ovu odbiješ onda ja stvarno ne kontam taj tvoj ukus.archi_a wrote:hvalaТоварищ , vraćam se al na milicu i dušanku ne idem. Rekao sam ili pandurevićka ili ona iz Doboja sa orbit zubima. Ostalo ne priznajem.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/milica- ... /180425130
- mayab
- bh.tornjak
#63497 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
vatrogasac wrote:Ako ovu odbiješ onda ja stvarno ne kontam taj tvoj ukus.archi_a wrote:hvalaТоварищ , vraćam se al na milicu i dušanku ne idem. Rekao sam ili pandurevićka ili ona iz Doboja sa orbit zubima. Ostalo ne priznajem.
nista...onda mu preostaje samo Roojko Vasic...
-
detroit-mercy
#63498 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dobra picokavatrogasac wrote:Ako ovu odbiješ onda ja stvarno ne kontam taj tvoj ukus.archi_a wrote:hvalaТоварищ , vraćam se al na milicu i dušanku ne idem. Rekao sam ili pandurevićka ili ona iz Doboja sa orbit zubima. Ostalo ne priznajem.
- prljavi Hare
#63499 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Guardian je juče postao počasni građanin B.Gradiške,a danas je dobio zlatnu značku od CZŠ koju mu je lično uručio direktor CZŠ,Mile Međed
nakon uspješno izvedene pokazne vježbe "Drina 2018".
Nije se zaboravilo kada je Guardian prije nekoliko godina spašavao potencijalne utopljenike u poplavama koje su izazvale poturičke NATO rijeke.
Nagrada za nagradom stiže za našeg Guardian,a šta mogu dobiti podanički elementi iz opozicije?Morbile...,možda.
nakon uspješno izvedene pokazne vježbe "Drina 2018".
Nije se zaboravilo kada je Guardian prije nekoliko godina spašavao potencijalne utopljenike u poplavama koje su izazvale poturičke NATO rijeke.
Direktor Međed bio je prezadovoljan rezultatima vježbe i to nije krio ni od predstavnika medija.За изузетан допринос јачању система заштите и спасавања предсједнику Српске је додијељена Златна значка.
Nagrada za nagradom stiže za našeg Guardian,a šta mogu dobiti podanički elementi iz opozicije?Morbile...,možda.
- mO k3
#63500 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Koja sprdnja sa ovom ruskom političarkom , namjerno su zatvorili ulice pod navodom bezbjednosti da ne bi ispao da je narodu u banjaluci zapravo svejedno ko je došao . Onih par sto su pljeskali iz redova snsd dobili dnevnice