Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa dobro, mozemo i mi igrati tu igru... ocekujte nove 'pitarske' nickove na forumu, koji ce se onako neofirno zajebavati sa klubom, upravom, igracima, navijacima
[/quote]
Ma ne mislim na to, imaju neadertalaca ali makar prate fudbal, vole Celik. Realno Zenica je fudbalskiji grad nego Tuzla sto se toga dijela tice. Sa druge strane Tuzlanski bazen i Sloboda prave igrace za razliku od Celika.[/quote]
U Zenici je problem nedostatka novca jer nisu ni nasa djeca vise htjela da igraju za sitne pare gdje im se obecavalo bice isplaceno, ne brini. Prosle dvije sezone (ne racunam 17/18) vecina igraca su bili nasi domaci. Moglo se sigurno nabrojati u prvoj postavi 9 domacih igraca.
Mi smo ispali zato sto nije bilo para. Na kraju sezone nakon sto ne ispostujes igrace ode skoro kompletan tim i ne mozes ocekivat da sa dovodjenjem anonimusa izboris opstanak. Vodstvo kluba skoro da nismo imali, igraci su bili losi i teska situacija u klubu. Rezultati su pokazali pravu sliku stanja u kojem se klub nalazi.
Mi smo posteno ispali iz lige jer su drugi klubovi bili bolji od nas. To je cinjenica i vec odavno je to svima bilo jasno.
Cilj Čelika je da se potpise reprogram, da se odblokira racun i da klub posluje normalno. Ako Turcin ispostuje sve sto je obecao, mozemo se vratiti jaci. Mozda je tako sudjeno da bude. Vrijeme ce pokazat.
Otkud ovolika kolicina nervoze i agresije.
Sto su tako na kraj srca. Sigurni opetovani vicesampioni, Kup izvjestan a njihova djeca Stana i Bekric proslavise titulu. Dje je zapelo?
Uzivas li u pogledu?
Već drugu sezonu iza nas.
Posrali se po glavi trojici legendi kluba, malo je falilo i četvrtom, ali su mu redovno spominjali familiju iako mu je i brat legenda kluba koji je hasta.
Grupa im se raspada.
Bojkotuju klub.
U klubu im ljudi koji geografski nemaju ništa sa Sarajevom.
LGBT zajednica vedri i oblači.
Ali sezonu zovu uspješnom jer Željo nije prvak.
Jednom riječju Pitari
FORZA ZRINJSKI !!! Dominacija zadnjih godina,najbolji smo klub u drzavi i to je valjda svima jasno...ali da se ne lažemo uspavani divovi iz sarajeva će se probuditi kad tad,nadam se što kasnije ...nego gledam da nađem svoju temu ovde HŠK ZRINJSKI MOSTAR sto sam je postavio ovde jos 2008 ne mogu je nać,valjda je moderacija izbrisala iz nekog razloga...pozdrav svima na ovoj temi i hvala na čestitkama
bato99 wrote:FORZA ZRINJSKI !!! Dominacija zadnjih godina,najbolji smo klub u drzavi i to je valjda svima jasno...ali da se ne lažemo uspavani divovi iz sarajeva će se probuditi kad tad,nadam se što kasnije ...nego gledam da nađem svoju temu ovde HŠK ZRINJSKI MOSTAR sto sam je postavio ovde jos 2008 ne mogu je nać,valjda je moderacija izbrisala iz nekog razloga...pozdrav svima na ovoj temi i hvala na čestitkama
bato99 wrote:FORZA ZRINJSKI !!! Dominacija zadnjih godina,najbolji smo klub u drzavi i to je valjda svima jasno...ali da se ne lažemo uspavani divovi iz sarajeva će se probuditi kad tad,nadam se što kasnije ...nego gledam da nađem svoju temu ovde HŠK ZRINJSKI MOSTAR sto sam je postavio ovde jos 2008 ne mogu je nać,valjda je moderacija izbrisala iz nekog razloga...pozdrav svima na ovoj temi i hvala na čestitkama
hostapler wrote:Uzivas li u pogledu?
Već drugu sezonu iza nas.
Posrali se po glavi trojici legendi kluba, malo je falilo i četvrtom, ali su mu redovno spominjali familiju iako mu je i brat legenda kluba koji je hasta.
Grupa im se raspada.
Bojkotuju klub.
U klubu im ljudi koji geografski nemaju ništa sa Sarajevom.
LGBT zajednica vedri i oblači.
Ali sezonu zovu uspješnom jer Željo nije prvak.
Jednom riječju Pitari
Kod nas HZ bojkotuju,a vi ne bojkotujete pa vas bude 2000 ukupno na utakmici sezone dok na jugu bude 150 bolje da proglasite bojkot nego sto se ofirate....u klubu sve rodjene Sarajlije,nema dalje ....