Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A zasto se recimo nikad nije ni pokusalo 3-4-3? Ne kazem ja da je normalno da ekipa ima po 4-5 spremnih formacija u fioci, ali ako vidis da ti se previse eksploatise Trent, ako vidis da su ti bekovi porozni nazad, pa probaj nesto majku mu jebem.
Konate-Virgil-Matip
Robbo-Thiago-Fabinho-TAA
Diaz-Darwin-Salah
U defanzivi imas 5 nazad, Andy i Trent kao wingebeckovi. Doduse onda imas puno puno tezi zadatak u pressingu.
Fenomenalno receno, kao da je mene se pitalo! Pisaju ih mediji i nek pisaju, svaka na mjestu!
“Attributing the lack of midfield numbers solely to bad luck is disingenuous. Keita has been in treatment so much since he joined Liverpool, when he finally leaves - his cheerleaders probably citing lack of game time - they ought to name a medical ward at the training ground in his honour. Oxlade-Chamberlain has been plagued by injuries, and Thiago’s niggles have been a feature of his career. Thiago is at Liverpool to add balance to the midfield. Without him, there is a chronic lack of creativity."
Imati Thiaga je opravdano i vrijedi ga trpiti. Da su ti ostali veznjaci spremni i sposobni. Ali kad su ti kreativne opcije tri perma-ozljeđena igrača onda jedeš topla govna kao sinoć.
Samo mozes dobiti info da je ona bezobrazna drtina opet povrijedjena i da ce biti podvrgnuta detaljnijim pregledima, pa sad bila patka ili ne, supcine nema!
Najodvratniji igrac i najbezobrazniji u Kloppovoj eri!
convict wrote: ↑23/08/2022 23:24
ima li kakav izvjestaj iz bolnice, kad se ko vraca?
Teško je znati kad se sve krije ko u čarapama. Jedino se zna da bi Jota i Konate trebali "ubrzo" nazad na trening, ali to po Liverpoolski može značiti i oktobar.
Borussia Dortmund are interested in Naby Keita. [david maddock - mirror]
Any money received could be used to find a replacement. Moises Caicedo at Brighton is one possible solution. He fits the profile in terms of age and numbers - a player of incredible promise who is now a Premier League regular in a fine team at the age of 20, as per @maddockmirror
no_sekirli wrote: ↑24/08/2022 09:19
Barca moli okolo da netko kupi de Jonga, a mi se nadamo uskrsnuću Keite i Oxa.
lud zbunjenog
Mogu oni do sudnjeg dana molit kad Frenki neće niđe. Ko bi mijenjao život na Mediteranu za bljuzgu Liverpoola ili Mančestera
Ja kontam da se neće njega puno pitati ako se pojavi prava ponuda za Barcu. Kad su oćerali Lea, oćerat će svakoga za pravi iznos. A i on je iz Nizozemske, navikao je on već na vlagu i tmurno vrijeme
Borussia Dortmund are interested in Naby Keita. [david maddock - mirror]
Any money received could be used to find a replacement. Moises Caicedo at Brighton is one possible solution. He fits the profile in terms of age and numbers - a player of incredible promise who is now a Premier League regular in a fine team at the age of 20, as per @maddockmirror
Ma ja "any money recieved"
Koje su to stipse dan te jebo nebeski... Potrosili ove godine 12 i po miliona i seru nesto...
Jebo li im Red soxi majku, nek tamo ulazu...
Neulaganje je skuplji sport od ulaganja, do sada sto puta potvrđeno u modernom fudbalu. Naši talenti su mahom level Shelveya i Jonesa, dakle forsiranje domaćih igrača je nikakvo opravdanje u našem slučaju.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑27/07/2022 09:33
Obratite pažnju na Luku Sučića danas u Salzburgu.
Trebali su ga dovesti u Junu. Sada se već zna za njega i koštaće brdo love + ponude drugih klubova. Ljeto su proveli dudlajući ga keiti i oxu, amateri.
Plunkett wrote: ↑24/08/2022 13:57
Keita dosao 2018e. Do sad je bio 17 (slovima: sedamnaest) puta povrijedjen.
Prisružujem se BHF-ovim komentarima i željama. Umjesto da se poklopi po ušima, kreten još nezahvalan minutažom i tretmanom, mater je*o sebi bezobraznu.
Gini je nažalost usrao sa izazovima svojim, na njega se uvijek moglo računati, a korisniji nego Ox, Keita i Minamino zajedno.
Za Kloppove ekipe bolje imati tenka nekog u ekipi što pojma nema oko fudbala ali nikad nije povrijeđen, nego ne znam ti kakvog tehničara ako ne možes računati na njega.