Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Nadzorna_ploca

#63326 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Sarajevski nogomet dakako. :mrgreen:
bjelave

#63327 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

relativno84 wrote:Koliko je sjeban ovaj pitarski kompas, zive u zabludama kako je veca propast boriti se za titulu, nego biti odjeban od svih nadanja mjesecima prije kraja prvenstva.
:lol: :lol: :lol:
phillie

#63328 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

Prva liga Federacije, Federacije, Federacije---- eto nove zajebancije, zajebancije, zajebancije....

PS. Dodjite-docemo nemojte sta zamjeriti-mi necemo, poselamite ko uspita i nemojte gledati rede :D :D

@plain_vanilla
Vrijeme je i bilo. :D
avetinja

#63329 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

LSD wrote:Hvala Radniku što je okoncao ovu agoniju :thumbup:
Ovoj ekipi Adžemovih baletana zabraniti izlazak u Evropu.
yebo im kup sve ublehaško...navijati u srijedu da nas Krupa zapiša i uzme kup.
Kakav si ti navijač Želje? Navijaš da ti klub izgubi trofej na koji čeka pet, odnosno šest godina. Srami se.
LSD

#63330 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

avetinja wrote:
Kakav si ti navijač Želje? Navijaš da ti klub izgubi trofej na koji čeka pet, odnosno šest godina. Srami se.
Pitaru, tišina tamo :skoljka:
bjelave

#63331 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Nemoj tako. I pehar je ipak pokal.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#63332 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

phillie wrote:Prva liga Federacije, Federacije, Federacije---- eto nove zajebancije, zajebancije, zajebancije....

PS. Dodjite-docemo nemojte sta zamjeriti-mi necemo, poselamite ko uspita i nemojte gledati rede :D :D

@plain_vanilla
Zao mi, titami. Klub je propast, ali stvarno imate dobre navijace. Eto i nas uskoro, pa da igramo derbi.
avetinja

#63333 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

LSD wrote:
avetinja wrote:
Pitaru, tišina tamo :skoljka:
Ja sam za razliku od tebe pravi Željovac. Uvijek sam tu uz klub, a ti navijaš da zijanimo i kup.
Dr. Kuca

#63334 Re: Premijer liga BiH

Post by Dr. Kuca »

Jebiga, zeljo moze zavrsiti sezonu sa trofejom vidjet cemo kakvi su igraci u glavi. Realno sjebase adzemu ekipu dovodjenjem vranjesa sa ogromnom platom, plus mora igrati. Dobar je trener adzem, ali je uprava slaba a glume da su moggi. Najaci su ovi sto su na platnom spisku uprave sa pitanjem ko ce doci nakon ove uprave :lol: isto preslikano sve ko kod nas godinu dvije prije. Jos jedna tuznna godina za Sarajevski fudbal.

Cestitke zrinjskom, svaka cast. Iduci korak je iskorak u evropi.
Last edited by Dr. Kuca on 05/05/2018 19:27, edited 2 times in total.
kamen spoticanja

#63335 Re: Premijer liga BiH

Post by kamen spoticanja »

Čelik :(
Grean

#63336 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

plain vanilla wrote:Meni zao sto Celik ispade iz lige. Zao mi zbog njihovih navijaca, zao mi sto smo i mi i oni u klincu. Velez ispao i ostao u Federalnoj, nije se lako vratiti.
Hebemu misa :kiss: :(
+1

Dobar teren, grad, tradicija fudbalskog navijanja ako nista drugo.
Tomahawk11
Globalni moderator

#63337 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Grean wrote:
plain vanilla wrote:Meni zao sto Celik ispade iz lige. Zao mi zbog njihovih navijaca, zao mi sto smo i mi i oni u klincu. Velez ispao i ostao u Federalnoj, nije se lako vratiti.
+1

Ne bih se složio.
Isto ko što je za nas sramota što nam Zrinjski mlati titule ispred nosa, tako je sramota Čeliku što ispada u konkurenciji Goška, Viteza, Mladosti DK, da ne spominjem Krupu i Radnik koji su gornji dom.
leškarenje

#63338 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Grean wrote:
+1

Kako da ne....prava tradicija navijanja :oops: jesi li ikad bio u zenici na utakmici kad igra FKS ?
phillie

#63339 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

plain vanilla wrote:
phillie wrote:Prva liga Federacije, Federacije, Federacije---- eto nove zajebancije, zajebancije, zajebancije....

@plain_vanilla
Zao mi, titami. Klub je propast, ali stvarno imate dobre navijace. Eto i nas uskoro, pa da igramo derbi.
Ma ja, "dole" je raja...nek se pite i kospe ganjaju po dobojima kod kaknja, etno selima i slicnim livadama...jbt imacemo bolju infrastrukturu od Premier Lige :D
phillie

#63340 Re: Premijer liga BiH

Post by phillie »

leškarenje wrote:
Grean wrote:
+1

Kako da ne....prava tradicija navijanja :oops: jesi li ikad bio u zenici na utakmici kad igra FKS ?
Ne budi Adzem :D

@Toma
Upravo tako, niko nije kriv sto je Celik ispao do samih nas zenicana, ljudi koji su vodili ovaj grad i ovaj klub dvije dekade unazad...Konacno se podvukla refa i dosle su na naplatu sve one sezone kad smo se cupali. Vidimo se nekad....
Grean

#63341 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

leškarenje wrote:
Grean wrote:
+1

Ma ne mislim na to, imaju neadertalaca ali makar prate fudbal, vole Celik. Realno Zenica je fudbalskiji grad nego Tuzla sto se toga dijela tice. Sa druge strane Tuzlanski bazen i Sloboda prave igrace za razliku od Celika.
leškarenje

#63342 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Vakat im je kako god :thumbup:

Sta je gledo Adzem :roll:
"Protvinik se branio čitavu utakmicu i na kraju nas pobijedio iz jedne kontre. Ne možemo biti zadovoljni, ali šta je tu je"
LSD

#63343 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

bjelave wrote:
Nek ga nabiju sebi u pakaš :izet: što se mene tice.

Ako uzmu kup to ce biti okarakterisano kao uspješna sezona, to je ono što najgore :facepalm: ...ublehaši ostaju, ostaje ublehaš na klupi i naredne godine ista prica.
Zabraniti nam Evropu, neka idu Zrinjski, Široki, Sarajevo i Krupa.
bjelave

#63344 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

A trEbina :lol: :lol:
Raigor Stonehoof

#63345 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

bjelave wrote:
za grad iz metropole
bjelave

#63346 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Adzem je mlad strucnjak. Uci, razvija se, ima odlican DNK. Ako mu najbolja Uprava pruzi sansu i dogodine bice to mudar i vizionarski potez.
a prati i muzicke trendove i neustrucava se da ih komentira :D
leškarenje

#63347 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Pjevamo i Divove,a pjevacemo zadnje kolo BICE ZELJO KURAC SAMPION.....kud ces bolje :thumbup:
Vidjet cemo :izet:
:lol: :lol:

Kako god bude pjevace se,nemamo sta gledati....fino ti rekoh :izet:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#63348 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

LSD wrote:
bjelave wrote:
Nek ga nabiju sebi u pakaš :izet: što se mene tice.

Ako uzmu kup to ce biti okarakterisano kao uspješna sezona, to je ono što najgore :facepalm: ...ublehaši ostaju, ostaje ublehaš na klupi i naredne godine ista prica.
Zabraniti nam Evropu, neka idu Zrinjski, Široki, Sarajevo i Krupa.
E upravo takvo razmisljanje i uprava i navijaca oba sarajevska ligasa su doveli u stanju Zelju i Sarajevo tamo gdje jesu. Svi mi koji navijamo za Zelju i Sarajevo smo ubjedjeni da smo bogom dati da osvajamo titule bili dobri ili losi. Gdje je to zapisano da Zeljo ili Sarajevo moraju osvojiti titule?? Koliko ja znam nigdje a to Zrinjski pokazuje vec evo tri godine za redom. Bez obzira na obilatu sudijsku pomoc koju ako cemo postno imaju svi "veci klubovi" u zavisnosti od situacije Zeljo nije izgubio titulu ni u Krupi ni u Bijeljini nego prije svega u dvije utakmice protiv Zrinjskog i protiv Sirokog na Grbavici misleci tri puta smo ih klepili pa cemo i cetvrti bez problema. Zeljo kao i Sarajevo godinama dovodi kao "velike igrace" koji dobijaju poveliku lovu a na klupi vise manje mijenju tarabu za tarabom ili dovedu solidnijeg trenera ali nemaju strpljenja sa njim i misle da se do uspjeha dolazi preko noci. Zeljo dovede Vranjesa i da mu gromovitu platu ali im je puno da daju Stanicu koliko trazi iako taj momak koliko se sjecam rijetko kada da je razocarao navijace Zelje. Ostave Zebu koji je vecinu utakmica gledao u odjeci a otjeraju Bekrica koji nam je i dosao glave kako to obicno i biva...ko ce kom ako ne svoj svom. Uprava Zelje radi infrastrukturno strasan posao sa predivnim vizijama koje ne sumnjam da ce i ostvariti ali vizije jakog tima su im izgleda cisti SF. Dvije godine za redom se stigne do izvora i ostaje zedan i onda ajmo sljedecu opet dovesti neku izhabanu "zvijezdu" i ponoviti jos jedan krug neuspjesnosti. I sto najsmjesnije citas na ovoj temi kako ti se podsmjevaju navijaci najbogatijeg i kluba najvecih luzera u BiH koji su gle cuda isto iz Sarajeva. Ajde na stranu medjukomsijska netrpeljivost, konkurencija koja je opravdana ali radovati se uspjehu klubova koji ako nista mrze ovu zemlju je ravno 24-satnom povracanju. Ne bi me zacudilo da se identicno slavlje desi i da Siroki uzme titulu jer jebo obraz najvaznije je da komsiji crkne krava. E to je tako od kada su ovaj grad okupirali papci koji su dolaskom u ovaj grd postali i navijaci jednim od dva sarajevksa kluba. Izgubio se svaki onaj car te zdrave konkurencije....zdrave zajebancije....ali i zdravog osjecaja koja su ta dva kluba gajila da im nikada ne moze biti neko preci od komsije. Isao sam prije rata skoro na svaku utakmicu Sarajeva i uvijek navijao u svim utakmicama za taj klub osim kad su igrali proiv Zelje.....to nam nekako bilo prirodno...ista raja....navece izlasci, zajednicko odrstanje, zdrava zajebancija, zajednicki odlasci na utakmice, zajednicke proslave tih uspjeha...i onda se ugasi svjetlo i sa mrakom dodje i nevjerovatna mrznja.
Uzivajmo zato u titulama Zrinjskog, iskreno bi volio cisto radi radosti Pitara da Krupa uzme Zelju u kupu i da sarajevski fudal totalno zamre kao sto je i zenicki, pa i tuzlanski pa i mostarski jer za mene postoji Velez a Zrinjski je okupatorski klub koji je veliki Velez protjerao sa njihovog stadiona i od njih naprvio izbjeglice. Radujete se kako oni koji mrze ovu zemlju od nje izvlace maksimalnu korist.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#63349 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Pjevamo i Divove,a pjevacemo zadnje kolo BICE ZELJO KURAC SAMPION.....kud ces bolje :thumbup:
Vidjet cemo :izet:
:lol: :lol:

Kako god bude pjevace se,nemamo sta gledati....fino ti rekoh :izet:
Jel ti drago ajde reci posteno?
bjelave

#63350 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Ma ja ne znam sto su oni toliko na kraj srca, da ne kazem utuceni. Eto, uzece se pokal Kupa a i Stana i Bekric proslavise titulu.
Pa zar im to nije bar mala satisfakcija?
Locked