Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote:Necu se ja zaebavati .... otici cu na kraju mjeseca , reci cu da novi ide od 01.05.2019. i to je to
Ma isto ce ti biti. Kazem ti logika je ta. Poceo obracunski period. Platis stari paket i novi.
Zavrsava obracunski period, platis stari paket i novi koji ti upravo sad pocinje.
Osim ako ja nisam lose skontao sto mi je ovaj objasnjavao.
Jedino sa Ultre nemas problem. Ides na novi paket, a kredit ti se pretvara u preplatu (avans).
Rekose mi da kod prelaska na novi paket, konkretno kod mene stari je mini 15 ce od starog obracunat koliko sam potrosio do prelaska, to je sa danasnjim danom 3 KM, a novi paket cu platit pola pretplate ako danas prelazim, odnosno proporcionalno kog datuma ko predje.
papebih wrote:Rekose mi da kod prelaska na novi paket, konkretno kod mene stari je mini 15 ce od starog obracunat koliko sam potrosio do prelaska, to je sa danasnjim danom 3 KM, a novi paket cu platit pola pretplate ako danas prelazim, odnosno proporcionalno kog datuma ko predje.
drug_profi wrote:Meni rece da cu platiti oba racuna za isti mjesec sto je nonsens jer to je isto kao da mi naplati dva puta dorucak, a samo sam jednom jeo.
kada jedes, platis i kobasice i kroasan bez obzira koliko pojeo, jedan zalogaj ili sve...
Danas bio u BHT, htio sa m15 da pređem na Extra Net. Na šalteru mi gospođa rekla da ne mogu preći jer imam još malo postojećeg ugovora tako da joj ne dozvoljava aplikacija. Kada sam je pitao do kada tačno imam ugovor kaže do sedmog mjeseca... Mislim wtf!
Cossack wrote:Danas bio u BHT, htio sa m15 da pređem na Extra Net. Na šalteru mi gospođa rekla da ne mogu preći jer imam još malo postojećeg ugovora tako da joj ne dozvoljava aplikacija. Kada sam je pitao do kada tačno imam ugovor kaže do sedmog mjeseca... Mislim wtf!
Ja imao ugovor do 12/2019 i prešao bez problema sa Extra na Extra S.
made_in_sarajevo wrote:na kraju cu ja na pofalicima opet klempu dobiti za 4G. bit cu gori od USK .
ostali se ne zalite nista sto se ne mozete prebaciti na paket. ja poslao kao poslovni korisnik i cijelu heftu ni odgovora na mail. nazovem 1322 kazu ljudi ma haj posaljite opet
Trenutno tuku signalom Pofaliće. Uvijek ste prvi bili.
papebih wrote:Rekose mi da kod prelaska na novi paket, konkretno kod mene stari je mini 15 ce od starog obracunat koliko sam potrosio do prelaska, to je sa danasnjim danom 3 KM, a novi paket cu platit pola pretplate ako danas prelazim, odnosno proporcionalno kog datuma ko predje.
Znaci, platit ces pola...
A koliko minuta i gb imas ? I to proporcionalno?
Internet sav, a za minute stvarno ne znam, pitao za internet to su mi rekli iz oba paketa da cu dobit cijela, odnosno iz mini 15 koliko potrosimo, nece se naplatit nista, a iz extra paketa sve
Cossack wrote:Danas bio u BHT, htio sa m15 da pređem na Extra Net. Na šalteru mi gospođa rekla da ne mogu preći jer imam još malo postojećeg ugovora tako da joj ne dozvoljava aplikacija. Kada sam je pitao do kada tačno imam ugovor kaže do sedmog mjeseca... Mislim wtf!
Reci teti salterusi da ne zna koristiti sap jer može. Ja prešao i to jedan uređaj po povlaštenoj cijeni i drugi po komercijalnoj.
Reci teti salterusi da ne zna koristiti sap jer može. Ja prešao i to jedan uređaj po povlaštenoj cijeni i drugi po komercijalnoj.
Hvala na pomoći. Svratit ću poslije posla do šaltera na D. Malti. Ovo je bio u SCC-u. Kada sam je pitao kako je to moguće odgovorila mi je u stilu, zamislite kako je tek meni kada ovo moram objašnjavati ljudima. Ko zna koliko je ljudi već odbila na ovaj način...
meni nisu rekli da ne moze, ali da moram platiti 117,00 KM penala, zbog uredjaja koji imam na otplati putem trenutne opcije midi30. ugovor, po asembliranoj usluzi na midi 30, istice u oktobru ove godine i htio sam preci na ovaj extraM paket, cijena je tu negdje. rekose mi da je najbolje sacekati istek tog ugovora i tada preci na novi paket
drug_profi wrote:Meni rece da cu platiti oba racuna za isti mjesec sto je nonsens jer to je isto kao da mi naplati dva puta dorucak, a samo sam jednom jeo.
kada jedes, platis i kobasice i kroasan bez obzira koliko pojeo, jedan zalogaj ili sve...
Ha eto vidis, ti drugu informaciju dobio.
Bogtemolovo, oni nisu u stanju edukovat osoblje sta je odgovor na najcesce pitanje koje ce biti.
Ha eto vidis, ti drugu informaciju dobio.
Bogtemolovo, oni nisu u stanju edukovat osoblje sta je odgovor na najcesce pitanje koje ce biti.
Meni receno da cu platiti samo cijenu novog paketa
meni nisu rekli da ne moze, ali da moram platiti 117,00 KM penala, zbog uredjaja koji imam na otplati putem trenutne opcije midi30. ugovor, po asembliranoj usluzi na midi 30, istice u oktobru ove godine i htio sam preci na ovaj extraM paket, cijena je tu negdje. rekose mi da je najbolje sacekati istek tog ugovora i tada preci na novi paket
Meni u poslovnici na dobrinji rekli najnormalnije prelazak sa paketa na paket a rate nastavljam plaćati mjesečno kao i dosada
iceman ze wrote:meni je iskreno zao sto sam uopste prebacio broj iz druge mreze.....nista ne vrijedi unutrasnjeg mira......
Kad sam nekad podavno prebacivao broj na pretplatu pogriješili su mi adresu. Do zadnjeg mjeseca korištenja mi je na računu bila pogrešna adresa, dakle godinama nisu bili u stanju da stave ispravnu, a kako su vremenom uveli i elektronske račune kasnije mi bilo i svejedno šta piše i postala šega.
Ali eto, dovoljno govori o njima i sposobnostima pojedinih im zaposlenika.
Last edited by escobar__ on 15/04/2019 14:21, edited 1 time in total.
Hvala na pomoći. Svratit ću poslije posla do šaltera na D. Malti. Ovo je bio u SCC-u. Kada sam je pitao kako je to moguće odgovorila mi je u stilu, zamislite kako je tek meni kada ovo moram objašnjavati ljudima. Ko zna koliko je ljudi već odbila na ovaj način...
To je tako kad dobiješ posao na guzove ili na nešto drugo pa ti i pričat teško...
@zatezni, ako ti nije problem da odgovoris sta ti je pisalo na ugovoru? kad sam ja bio, njih troje je vijecalo koju opciju da odaberu kod provjere mogu li preci. neko napisa neku opciju reugovaranja u ovim slucajevima, a, ako se dobro sjecam, kod mene nisu isli na tu opciju