Imao sam dilemu oko naziva
Be em ve nije moja solja caja
Ali ovaj je brutalno ocuvan
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Bas tako.
i narucivanje, pleme li ti jebem meni ga neces glovat i korpat da se trujem, i ja i dijete buduce, bolje mi je sam
Da je ovaj sistem na Mazdi slavio bi se vise neg neki Teslin izumizvrsni direktor wrote: ↑27/10/2024 10:06 Sto bi rekli pojedini ovdje, moderna auta su sranje, kome ovo uopste treba:
A volkswagen je prevara normalno
Autobus ili taxiEvolution_IV wrote: ↑27/10/2024 10:13 nas kolko se ja sekiram i koliko mi je ovo fascinantno, juce sam probao jedno auto da samo vozi na AP, hvala ali ne hvala![]()
Seres ti.Evolution_IV wrote: ↑27/10/2024 10:09 Treba naravno, al idiotima koji ne zele stat da odmore
serete bezveze
nacin na koji postavi na forumu i komentarisesime_cipol wrote: ↑27/10/2024 10:53Seres ti.Evolution_IV wrote: ↑27/10/2024 10:09 Treba naravno, al idiotima koji ne zele stat da odmore
serete bezveze
To su situacije gdje te samo prekine, kao da te neko ugasi. Da ne govorim srce, napad epilepsije i sl. Govori ti "idiot" koji je to doživio, pa se nakon nesreće liječio 1.5 godinu. Samo sucuraj i reci sacuvaj me Boze istih iskusenja.
SUV najnovijiBiBi911 wrote: ↑27/10/2024 10:31Autobus ili taxiEvolution_IV wrote: ↑27/10/2024 10:13 nas kolko se ja sekiram i koliko mi je ovo fascinantno, juce sam probao jedno auto da samo vozi na AP, hvala ali ne hvala![]()
Evolution_IV wrote: ↑27/10/2024 11:33SUV najnovijiBiBi911 wrote: ↑27/10/2024 10:31Autobus ili taxiEvolution_IV wrote: ↑27/10/2024 10:13 nas kolko se ja sekiram i koliko mi je ovo fascinantno, juce sam probao jedno auto da samo vozi na AP, hvala ali ne hvala![]()
jedino gdje ja vidim korist je kad treba otvorit flasu vode ili uzet sendvic na ap i pojest, al opet mi nije ugodno da me voziBiBi911 wrote: ↑27/10/2024 11:40
Kada svaki dan prelazis 500km ovo mi dodje haos dobro, razgovor sa ljudima koji rade za drzavu, SISADŽIJE, i kada im trebam objasnit razliku izmedju desnog i lijevog navoja.
Da skoda nema nesto slicno ne bih ti ovo pisao.
Poslije nocne kada mislis jos samo 10 min do kreveta i cujes pistanje, pojas te davi(b7 passat je to imao) i kontam koji kkk jel ovo alarm da moram na posao... a oko mene kamioni jure.
Al jbga ne radimo svi u Maniküre Studio
Evolution_IV wrote: ↑27/10/2024 11:32 ne treba pospan vozat, mene su samo vile pronosale jednom...samo zdravlja![]()
Amar!Evolution_IV wrote: ↑27/10/2024 10:09 Treba naravno, al idiotima koji ne zele stat da odmore
serete bezveze
Kralju ima nas koji radimo u autu. Ja nemam vremena kada da stanem da kupim sendvic (skoda ne moze nadoknadit tih 10izgubljenih minuta jer joj je Max 160kmh).Evolution_IV wrote: ↑27/10/2024 11:44jedino gdje ja vidim korist je kad treba otvorit flasu vode ili uzet sendvic na ap i pojest, al opet mi nije ugodno da me voziBiBi911 wrote: ↑27/10/2024 11:40
Kada svaki dan prelazis 500km ovo mi dodje haos dobro, razgovor sa ljudima koji rade za drzavu, SISADŽIJE, i kada im trebam objasnit razliku izmedju desnog i lijevog navoja.
Poslije nocne kada mislis jos samo 10 min do kreveta i cujes pistanje, pojas te davi(b7 passat je to imao) i kontam koji kkk jel ovo alarm da moram na posao... a oko mene kamioni jure.
a sisadjije su govna svugdje, nisam jos ovog isprovocirao da upali kafu i krene drmat volan i to
Nemas se za sta izvinjavat i ja sam na tockovima dostaBiBi911 wrote: ↑27/10/2024 11:58Kralju ima nas koji radimo u autu. Ja nemam vremena kada da stanem da kupim sendvic (skoda ne moze nadoknadit tih 10izgubljenih minuta jer joj je Max 160kmh).Evolution_IV wrote: ↑27/10/2024 11:44jedino gdje ja vidim korist je kad treba otvorit flasu vode ili uzet sendvic na ap i pojest, al opet mi nije ugodno da me voziBiBi911 wrote: ↑27/10/2024 11:40
a sisadjije su govna svugdje, nisam jos ovog isprovocirao da upali kafu i krene drmat volan i to
Nije ugodno bilo vozit Diesel 80-90tih, motore sa kompresorom pocetkom 80tih, automatski mjenjac je bio rezervisan za lijene amerikance, pa svi kupismo MPV pa suv-ove. To su sve potrebe koje moramo zadovoljit.
Probaj sjest opet u taj auto nakon nocne a da te pri tome neki inzinjer sa kosevskog izhebe poprilicno jer je oh proizvodio pogresne dijelove i gdje te uvjerava da je to njegovo ok dok ti se smije u lice. Jer zna da mu nista al bas nista ne smijes reci a ti grizes zube i molis boga da ti je taj bio kolega kod novalica 2010 pa da ga poslije ovog posaljes na biro da gladuje. A onda cujes iz daljenje "semir alles OK bei dir" i neko ovom kretenu spasi zivot
Sory nisam spavao