Smanji ribu, pobit cu djecu!almir1011 wrote: Q6600 + 4 GB DDR2 + HD 5770 1 GB DDR5 guraju BF 3 na ultra i full HD na 60 fps, a u gustiom dimu i većem broju igrača, ne ide ispod 30 fps.
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
IcedFlame
#6326 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- Šveđanin
#6327 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Šteta što ubacuju samo 14 timova iz Evrope..insaneinthebrain wrote:
- agent_zero
#6328 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Za početak dovoljno, ostalo će odraditi edit zajednica. Pravi potez 2k sportsa
A novi pes cijepa uzduž i poprijeko fifu.
-
Eborg
#6329 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Super izgleda, tuzno je samo sto nema nijednog naseg igraca u toj ligi.
- agent_zero
#6330 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bili su napravili đedovića, bio je jedan screenshot s njim u albi berlin.Eborg wrote:Super izgleda, tuzno je samo sto nema nijednog naseg igraca u toj ligi.
-
celava_dlaka
#6331 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Steta sto Partizan nisu ubacili
-
fixer
#6332 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koje timove ubacuju?
-
Madrid
#6333 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa nemaju vise sta smislit, pa moraju malo Eurolige ubacitagent_zero wrote:Za početak dovoljno, ostalo će odraditi edit zajednica. Pravi potez 2k sportsa![]()
A za PES... Cekaj da izađe bar demo pa presudi, ja iskreno sumnjam da ce PES i ove godine biti konkurentan, mada bih volio, EA = shit, al Fifa je u zadnje 3 godine ipak ispred PES-a...
- sema911s
#6334 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Maharadza wrote:
Znači vrh!
od ovoga je jedino super mario realniji,.,.,.,
-
Bosnian Dragon1
#6335 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
?????sema911s wrote:Maharadza wrote:
Znači vrh!
od ovoga je jedino super mario realniji,.,.,.,
-
Madrid
#6336 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam neki ljudibtelj FPS-a, tako da ne mogu realno prosudit, ali cini mi se da ce razlika između BF3 i BF4 biti dosta manja nego između prijasnjih nastavaka 
- agent_zero
#6337 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nemam šta čekati, dovoljno je pogledati klipove sa e3 i gamescoma, kao i IGN klipove.Madrid wrote:Pa nemaju vise sta smislit, pa moraju malo Eurolige ubacitagent_zero wrote:Za početak dovoljno, ostalo će odraditi edit zajednica. Pravi potez 2k sportsa![]()
A novi pes cijepa uzduž i poprijeko fifu.![]()
A za PES... Cekaj da izađe bar demo pa presudi, ja iskreno sumnjam da ce PES i ove godine biti konkurentan, mada bih volio, EA = shit, al Fifa je u zadnje 3 godine ipak ispred PES-a...
Ove godine pes je konačno potukao fifu.
- House
#6338 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
agent_zero wrote:Za početak dovoljno, ostalo će odraditi edit zajednica. Pravi potez 2k sportsa![]()
Ubija nogama
- Šveđanin
#6339 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bogami ovaj put bi PES mogao biti bolji od FIFE.House wrote:agent_zero wrote:Za početak dovoljno, ostalo će odraditi edit zajednica. Pravi potez 2k sportsa![]()
Ubija nogama![]()
![]()
- Šveđanin
- Maharadza
#6341 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dobro zboriš, najavili novi Engine a većina što je bila na gamescom-u i isprobala igru tvrdi da se četvorka čini kao malo "ispeglana" verzija BF3 (mada je alpha verzija u pitanju), ništa više! Naravno, nove mape, modove itd. mogli su komotno i u BF3 ubaciti kroz DLC-ove i sl. ažuriranja, ali jok, valja "musti" levate...znaš onu: Dok je ovaca, bit' će i vune!Madrid wrote:Nisam neki ljudibtelj FPS-a, tako da ne mogu realno prosudit, ali cini mi se da ce razlika između BF3 i BF4 biti dosta manja nego između prijasnjih nastavaka
Dokaz da muzu: BF4 kao pre-order košta ~45Eur gdje dobiješ još jedan DLC (China rising) a na to još Premium koji je sam' 50Eur, znači gotovo 100Eur ako želiš igru sa svim mapama, DLC-ovima i sl. A ako uzmemo u obzir da će barem jedan DLC biti samo ove popularnije mape iz BF3, malo "ulickane" za četvorku, onda pogotovu možemo reći da levate i "muzu" max.
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#6342 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa normalno,kad su ljudi vidjeli da to pali,da svaki novi cod obara rekorde,zasto ne bi i oni...kakav je fazon napraviti igru koja ce trajati 10 godina,valja izdavati novi dio svake godine da se pare zgrnuMaharadza wrote:Dobro zboriš, najavili novi Engine a većina što je bila na gamescom-u i isprobala igru tvrdi da se četvorka čini kao malo "ispeglana" verzija BF3 (mada je alpha verzija u pitanju), ništa više! Naravno, nove mape, modove itd. mogli su komotno i u BF3 ubaciti kroz DLC-ove i sl. ažuriranja, ali jok, valja "musti" levate...znaš onu: Dok je ovaca, bit' će i vune!Madrid wrote:Nisam neki ljudibtelj FPS-a, tako da ne mogu realno prosudit, ali cini mi se da ce razlika između BF3 i BF4 biti dosta manja nego između prijasnjih nastavaka![]()
Dokaz da muzu: BF4 kao pre-order košta ~45Eur gdje dobiješ još jedan DLC (China rising) a na to još Premium koji je sam' 50Eur, znači gotovo 100Eur ako želiš igru sa svim mapama, DLC-ovima i sl. A ako uzmemo u obzir da će barem jedan DLC biti samo ove popularnije mape iz BF3, malo "ulickane" za četvorku, onda pogotovu možemo reći da levate i "muzu" max.
-
BadBoy
#6343 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam upratio de me malo uputite: kako je to PES ove godine bolji od FIFE? Sta su promijenili?
Ja se samo sjecam da su supci najavili da FIFA na kompjuteru nece imati onaj novi Euphoria engine nego ce ici na enginu od 13-tke. Kao na konzolama moze na kompjuteru lafo ne moze.
Ja se samo sjecam da su supci najavili da FIFA na kompjuteru nece imati onaj novi Euphoria engine nego ce ici na enginu od 13-tke. Kao na konzolama moze na kompjuteru lafo ne moze.
- sema911s
#6344 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Znači vrh!
[/quote]
od ovoga je jedino super mario realniji,.,.,.,[/quote]
?????[/quote]
jedino si na mariju mogao pucat kada te detonacija odbaci, avion se zaustavi u zraku okrene za 180ispali 8 raketa, sstrmoglavi prema tlu,. i u 2 metra od zemlje opet ko raketa prema nebu, nozem gadjas preko zgrade, snajper puca 3mu sekundi,. skocis sa padobranom i rokas ostale,. ako udjes u ispuh drugog aviona nista se nedesi onda najednom stall,. helic roka ko ludi is trefi te snajperom u zijenicu, metu koja se krece 80+kmh pogadjas u obrvu 1hicem,. trcis ko lud svi pucaju, granatle na sve strane svi zivi,., najednom paf neko te noze,,.,., dobri stari cs,.,znas bar ko je citer
od ovoga je jedino super mario realniji,.,.,.,[/quote]
?????[/quote]
jedino si na mariju mogao pucat kada te detonacija odbaci, avion se zaustavi u zraku okrene za 180ispali 8 raketa, sstrmoglavi prema tlu,. i u 2 metra od zemlje opet ko raketa prema nebu, nozem gadjas preko zgrade, snajper puca 3mu sekundi,. skocis sa padobranom i rokas ostale,. ako udjes u ispuh drugog aviona nista se nedesi onda najednom stall,. helic roka ko ludi is trefi te snajperom u zijenicu, metu koja se krece 80+kmh pogadjas u obrvu 1hicem,. trcis ko lud svi pucaju, granatle na sve strane svi zivi,., najednom paf neko te noze,,.,., dobri stari cs,.,znas bar ko je citer
- Maharadza
#6345 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ni ja vala ne vidim nikakvu razliku između novoga PES-a i prethodnika kojeg' imam instaliranog' i šutam povremeno...99% isto, samo vidim da su vratili onaj "grafički stats" igrača od ranije, znači ni tu ništa novo, već samo ono staro vratili! Ako ćemo porediti npr. BF i PES/Fifa serijale, onda itekako ovi drugi zauzimaju "tron" kada je u pitanju "štancanje" keša na levatima! Na BF-u barem dobijem nove mape, oružja, vozila, dok na PES/Fifa samo novi meni i par animacija!BadBoy wrote:Nisam upratio de me malo uputite: kako je to PES ove godine bolji od FIFE? Sta su promijenili?
- p206
#6346 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Na PES-u opet onaj glupi meni biranja formacije i promjene igrača. Na PES 6 sam znao po 3 formacije napraviti i mijenjati ih u toku igre (čini mi se L2 + krug, kocka ili x)... promjena igrača jednostavna, postavke za napad i odbranu pojedinog igrača isto... sa ovim menijem nemam volje ni želju da pravim onu jednu formaciju.
Sljedeća glupost zbog koje i ne igram moje omiljeno takmičenje master ligu je uvođenje pravog novca..., oni prijašnji bodovi su bili pravo mjerilo koliko koji igrač vrijedi i jednostavno je bilo za pretragu po raznim parametrima.
Sljedeća glupost zbog koje i ne igram moje omiljeno takmičenje master ligu je uvođenje pravog novca..., oni prijašnji bodovi su bili pravo mjerilo koliko koji igrač vrijedi i jednostavno je bilo za pretragu po raznim parametrima.
- KPNCTNJAH
#6347 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne kontam u cemu je problem s formacijama ? I sad mozes napraviti 4 i mijenjati ih u toku utakmice. Sto se tice Master lige bolje je sto su uveli pravi novac, steta je sto se ne moze za nekog dati vise od 99 miliona (toliko je vrijedio moj igrac na Become a Legend u 20. godini
) i sto nekad transferi budu preludi (Messi i Ronaldo u Realu itd.) I bezveze je sto ti nista ne znaci novac u Become a Legend, mozes samo angazovati novog agenta i to je to.
Razlika je vidljiva u kretnji igraca, ovaj novi djeluje da je sporiji, igraci se malo cudno krecu, kao da proklizavaju... i definitivno je minus ova strelica koja pokazuje gdje ce ici lopta pri izvodjenju slobodnog udarca. Nadam se da ce odbranu popraviti i da igraci nece ispadati pri slanju dugih lopti na trokut, sve ostalo je sminkanje.
porediti bf i pes
sta bi ti da uvedu u pesu dlc-om osim transfera ? Picigena da igras, viktorije ? Da uleti neko s kalasem na tribine... fudbal je, mogu ubaciti nove lopte, kopacke i stadione i to je to... na bf uvijek mogu izmisliti nove mape, neko vanzemaljsko oruzje i slicne stvari...
Razlika je vidljiva u kretnji igraca, ovaj novi djeluje da je sporiji, igraci se malo cudno krecu, kao da proklizavaju... i definitivno je minus ova strelica koja pokazuje gdje ce ici lopta pri izvodjenju slobodnog udarca. Nadam se da ce odbranu popraviti i da igraci nece ispadati pri slanju dugih lopti na trokut, sve ostalo je sminkanje.
porediti bf i pes
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#6348 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ko je platio vise od 5 dolara na ovom humble bundleu,dobili ste po jos dvije igre,ne treba se nista dodatno placati,samo preuzmite kljuceve.
https://www.humblebundle.com/
edit : ustvari,svi su dobili po jos dvije igre,ali samo je red alert 3 na steamu,ova populous je na originu.
https://www.humblebundle.com/
edit : ustvari,svi su dobili po jos dvije igre,ali samo je red alert 3 na steamu,ova populous je na originu.
- Herr Flick
#6349 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hoce li neko da mu posaljem steam key za Command & Conquer: Red Alert 3 ??? Ko hoce nek se javi

- BaDa
#6350 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
imal ko viska key za bf3 premium? drug me izradio posteno
ili gdje ima jeftino da se kupi bf 3 premium?