Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ganjeta wrote:Ma penal je bio buraz, Matko oborio sa dvije ruke nekog njihovog... lijepo se vidjelo na snimku.
"Željezničar je veliki favorit. Mi dolazimo bez nekog velikog opterećenja, igramo u hramu bh. fudbala, pred najboljim navijačima u našoj zemlji i uvjeren sam da će moji momci dati sve od sebe", za SportSport.ba je istakao trener Olimpica Nedim Jusufbegović.
koja je to kurva, o nama je isto pricao u prvom dijelu sezone
Finalne utakmice Kupa BiH protiv Željezničara prava su prigoda za trofej, ali ni u prvenstvu, što se titule tiče, nije sve izgubljeno, bez obzira na trenutačnu Željezničarevu prednost od šest bodova i ako se ukaže prilika Široki Brijeg će je znati iskoristiti. Protiv GOŠK-a u subotu „Plavo-bijeli“ će, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare trener Bloudek, igrati na pobjedu i nastojati opravdati ulogu favorita protiv novaka u Premier ligi.
ero:pero wrote:Finalne utakmice Kupa BiH protiv Željezničara prava su prigoda za trofej, ali ni u prvenstvu, što se titule tiče, nije sve izgubljeno, bez obzira na trenutačnu Željezničarevu prednost od šest bodova i ako se ukaže prilika Široki Brijeg će je znati iskoristiti. Protiv GOŠK-a u subotu „Plavo-bijeli“ će, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare trener Bloudek, igrati na pobjedu i nastojati opravdati ulogu favorita protiv novaka u Premier ligi.
i da dodam uzeti bodove jer ipak su to bratske ekipe
Ja ove raspale Slobode,rastavi ih Rudar k'o od šale,a kad se samo sjetim da je do prije godinu dana gostovanje u Tuzli bilo neosvojiva tvrdjava(posebno za sarajevske klubove),ali kako se popravi ovo sudjenje tako je i liga puno gledljivija i zanimljivija.Najgore od svega je što poboljšanje sudjenja ne odgovara svima,i pola klubova bi sad potpisalo stari sistem plaćanja i bodovanja sudija,samo da mogu orgijati na terenu kako su i navikli.Ima pomaka na bolje što se tiče našeg fudbala,ništa spektakularno,ali se itekako primjeti,htjeli to neki priznati ili ne.
iako ovo nema veze s Premier ligom, moram reći da se danas u okviru Prve lige FBiH dogodio još jedan težak incident.
utakmica u Bihaću između Jedinstvo - Bratstvo, prekinuta pri rezultatu 1:0 u korist gostiju, u 88. minuti, kada je jedan od neodgovornih navijača, ili bolje jedna hablečina i kreten, pogodio pomoćnog sudca u glavu, koji je netom prevežen u kantonalnu bolnicu Bihać.
Isto tako me interesuje da l' su svjesni ljudi iz komiteta i saveza da su oni direktno odgovorni za vecerasnjih 5-6 napada na tribinama i oko stadiona na simpatizere Sarajeva u Zenici??