FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dammme
#6326 Re: FK Sarajevo - Europa League
Je.i ga, opet nam se ponavlja Zeta, Kukesi, kada protivnik iz bukvalno jednog (ili nijednog) pogleda na gol riješi utakmicu.
Mislim da je rezultat isključivo Dženina krivica. Igrati sa 2 zadnja vezna i samo jednim špicem protiv ovih fudbalskih analfabeta je jednostavno loša taktika. Kao što neko ranije reče, ni ja dugo goru ekipu na Koševu nisam gledao. Mislim da je rotacija Radovac - Duljević prava stvar koja se treba uraditi. Ne zato što je Radovac loše odigrao (čak naprotiv), nego što se sa ovim bunkerašima jednostavno mora igrati ofanzivnije. Duljević je pokazao da može dobro odigrati, a napad sa Bilbijom i Velkoskim mislim da može utrpati 2 komada. I da, naravno, mora se puno više šutati, a ne pokušavati se ušetati u gol.
P.s. A što me nekakva nervoza spucala, ne sjećam se kada sam 3 puta ispravljao post.
Mislim da je rezultat isključivo Dženina krivica. Igrati sa 2 zadnja vezna i samo jednim špicem protiv ovih fudbalskih analfabeta je jednostavno loša taktika. Kao što neko ranije reče, ni ja dugo goru ekipu na Koševu nisam gledao. Mislim da je rotacija Radovac - Duljević prava stvar koja se treba uraditi. Ne zato što je Radovac loše odigrao (čak naprotiv), nego što se sa ovim bunkerašima jednostavno mora igrati ofanzivnije. Duljević je pokazao da može dobro odigrati, a napad sa Bilbijom i Velkoskim mislim da može utrpati 2 komada. I da, naravno, mora se puno više šutati, a ne pokušavati se ušetati u gol.
P.s. A što me nekakva nervoza spucala, ne sjećam se kada sam 3 puta ispravljao post.
Last edited by Dammme on 18/07/2014 00:16, edited 3 times in total.
- _Reds_
#6327 Re: FK Sarajevo - Europa League
Upravo to, sto vise sutati, manje ubacati, po zemlji igrati,i za jos 90 minuta mora uci jedna.Dammme wrote:Je.i ga, opet nam se ponavlja Zeta, Kukesi, kada protivnik iz bukvalno jednog (ili nijednog) pogleda na gol riješi utakmicu.
Mislim da je rezultat isključivo Dženina krivica. Igrati sa 2 vezna i samo jednim špicem protiv ovih fudbalski anlafabeta je jednostavno loša taktika. Kao što neko ranije reče, ni ja dugo goru ekipu na Koševu nisam gledao. Mislim da je rotacija Radovac - Duljević prava stvar koju se treba uraditi. Ne zato što je Radovac loše odigrao (čak naprotiv), nego što se sa ovim bunkerašima jednostavno mora igrati ofanzivnije. Duljević je pokazo da može dobro odigrati, a napad sa Bilbijom i Velkoskim mislim da može utrpati 2 komada. I da naravno, mora se puno više šutati, a ne pokušavati se ušetati u gol.
- armin071
#6328 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma sta imas kontati. Pinokio-"Ajfon". Mali desant miseva i cim ne budu imali hrane vracaj se u rupe...Logovan wrote:@pinokio04
Voliš Sarajevo, odricao si se mnogih stvari, davao zadnje marke, itd, itd, a moliš Boga da ispadnemo.![]()
Ne kontam, niti ću ikada skontati ovakav način razmišljanja. Poželi da ne osvojimo ništa, da se raspadnemo, jer ti voliš Sarajevo.
- Logovan
#6329 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sramotan je jednim dijelom, kako nije ba...north wrote:Polako ljudi..@Logovan, ovo nije sramotan poraz, nego nesretan...to je velika razlika...sramota bi bila da su nas naklofali ovi antitalenti fudbala....gore ekipe ne Koševu ja nisam gledao, Radnik iz Bijeljine je znao biti opasniji u igri prema naprijed od ovih delegata... ono sad pitanje je pa kako možeš izgubiti od takve ekipe, e pa jebi ga, kad nakon 15 šuteva i 70% posjeda lopte ne možeš zabiti onda ko vazda biva kazna, a Sarajevo je godinama miljenik kazni i pišanja po nama samima..ništa novo s te strane....može li se ovo proći, može kad vidiš sa kakvim si protivnikom igrao, hoćemo li to je druga stvar...da je ostalo 0-0 puno bi lakše bilo, jer bi se ovi panjevi morali malo otvoriti i lakše bi se prišlo golu..ovako opet će parkirati autobus hoćemo li to znati probiti do nas je...nisam ljut, više razočaran, igramo puno brže, tečnije, ali problem je što nismo znali odgovoriti na ovaj autobus ispred njihovog gola...jedna tekma i jedan poraz ne mogu pokvariti sve dobroga što se izdešavalo, ova ekipa zna fino igrati, ali mora početi igrati za golove a ne za fine pasove i posjed lopte, jer to nigdje ne pije vode...
Kao što kaže, da je ostalo 0:0 lakše bi bilo. Oni bi se garant otvorili u revanšu pa bi tako mi lakše zabili gol a ovako opet nam valja razbijati bunker.
- JOSEF K
#6330 Re: FK Sarajevo - Europa League
Šta je to što Dženo može i zna promijeniti u našoj igri, a nije promijenio u toku ove utakmice, pa da tamo zabijemo barem jedan gol. Razumijem ja optimizam ali bih zaista volio da mi neko pomogne da utemeljim taj optimizam.
- tataćusak
#6331 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sarajevo odigralo za 10 samo da riješimo bunker i prolazimo 100%.
- omega369
#6332 Re: FK Sarajevo - Europa League
dzenan ima krivicu za ovo veceras. ne kontam po cemu to bilbija mora igrati spica kad on to nije. i frajer zna da on nije spic, i znaju vise i ptice na grani ali ga ovaj opet drzi i tako zavaljuje velkovskog. sa duljevicem na krilu i velkovskim na spicu smo mnogo opasniji!! dalje, 77 centarsuteva, cak i iz peterca, pa halooooo!! opali barem jednu majka mu stara...bez veze smo se doveli u situaciju da se cupamo u gostima od ekipe od koje smo realno bolji
- Dammme
#6333 Re: FK Sarajevo - Europa League
Staviti Duljevića umjesto Radovca i pokušati poboljšati protok lopte.JOSEF K wrote:Šta je to što Dženo može i zna promijeniti u našoj igri, a nije promijenio u toku ove utakmice, pa da tamo zabijemo barem jedan gol. Razumijem ja optimizam ali bih zaista volio da mi neko pomogne da utemeljim taj optimizam.
- 34sf4drgu67d25
#6334 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nemora nista, neka odigraju isto kao i ovde. 9/10 Ovakvih utakmica bi trebali uzeti, jednostavno nismo imali srece.JOSEF K wrote:Šta je to što Dženo može i zna promijeniti u našoj igri, a nije promijenio u toku ove utakmice, pa da tamo zabijemo barem jedan gol. Razumijem ja optimizam ali bih zaista volio da mi neko pomogne da utemeljim taj optimizam.
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#6335 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nesretno nego sta je. I ja vjerujem da cemo proci i to lakse od ocekivanog. Jbg.a ove utakmice se desavaju i to je fudbal. I ja najvise gledam u Dzenu i mislim da je mogao na poluvremenu promjeniti pristup. Jbg.a.
Ima jos 90 min i drago mi je da moja tribina istok nije popustila pred manjinom i da su igraci ispraceni aplauzom.
Bilbija ne moze igrati ono sto igra, a sta ce igrati mora vidjeti Dzeno.
Nadam se da je Dzeno dorastao zadatku jer ovo Sarajevo ne smije cekati nikoga i mora grabiti naprijed.
Valja igrati, bodriti i voljeti ovaj klub i za 7 dana. Zakocite malo i uvijek treba staviti svoj klub ispred sitnih provokacija, podjebavanja ili cega vec.
Kad ce se znati koga mozemo dobiti i 3. pretkolu?
Sent from my RM-821_eu_czech_432 using Tapatalk
Ima jos 90 min i drago mi je da moja tribina istok nije popustila pred manjinom i da su igraci ispraceni aplauzom.
Bilbija ne moze igrati ono sto igra, a sta ce igrati mora vidjeti Dzeno.
Nadam se da je Dzeno dorastao zadatku jer ovo Sarajevo ne smije cekati nikoga i mora grabiti naprijed.
Valja igrati, bodriti i voljeti ovaj klub i za 7 dana. Zakocite malo i uvijek treba staviti svoj klub ispred sitnih provokacija, podjebavanja ili cega vec.
Kad ce se znati koga mozemo dobiti i 3. pretkolu?
Sent from my RM-821_eu_czech_432 using Tapatalk
- JOSEF K
#6336 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hvala vama ljudi al ja večeras neću moći zaspati... Jednostavno, ne mogu da vjerujem 
- Logovan
#6337 Re: FK Sarajevo - Europa League
@Privatna poruka
Ako Bog da kada prođemo... Molim te Bože.
Real Sociedad de Fútbol (ESP)
FC Astana (KAZ)/Hapoel Tel-Aviv FC (ISR)
Atromitos FC (GRE)
PFC CSKA Sofia (BUL)/FC Zimbru Chisinau (MDA)
MFK Košice (SVK)/FC Slovan Liberec (CZE)
SV Zulte Waregem (BEL)/Zawisza Bydgoszcz (POL
Ako Bog da kada prođemo... Molim te Bože.
Real Sociedad de Fútbol (ESP)
FC Astana (KAZ)/Hapoel Tel-Aviv FC (ISR)
Atromitos FC (GRE)
PFC CSKA Sofia (BUL)/FC Zimbru Chisinau (MDA)
MFK Košice (SVK)/FC Slovan Liberec (CZE)
SV Zulte Waregem (BEL)/Zawisza Bydgoszcz (POL
- Butmiran
#6338 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jebo mater pa svi imaju fine atraktivne protivnike, samo mi ove istočnoevropske ekipe glupe.
- phillie
#6339 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kako je to vidio goal.com na bosanskom jeziku

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6340 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ako nesto radikalno ne popravimo u realizaciji 70-30% da necemo peroci dalje.
Polako buraz, nismo mi ni blizu prolaza. Previsoko mi misljenje imamo sami o sebi. A to nam se obija od glavu vec par sezona u Evropi.Butmiran wrote:Jebo mater pa svi imaju fine atraktivne protivnike, samo mi ove istočnoevropske ekipe glupe.
- Butmiran
#6341 Re: FK Sarajevo - Europa League
Naravno da nismo, daleko od toga. Mislim da možemo dalje jer smo realno bolji za klasu od njih ali biće jako, jako teško.
- Cossack
#6342 Re: FK Sarajevo - Europa League
Prolazimo milion posto. Dva ovakva peha se ne mogu ponoviti...
Sent from my C6603
Sent from my C6603
- omega369
#6343 Re: FK Sarajevo - Europa League
bili smo favoriti i protiv pekara pa znamo sta na kraju bi. u revans treba uci sa tacnim zadatkom, trebaju nam 2 gola. dzeno jednostavno mora osmisliti nacin kako da probije njihovu odbranu, taman se mi branili i igrali na kontre
- emigrazione
#6344 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pekari su Real za ove...
- Butmiran
#6345 Re: FK Sarajevo - Europa League
Krste u napad, jedno od rješenja, dosta je gušenja na krilu. Bilbija out, Duljević in pa neka Bića uđe ako zatreba. Mi ovako nemamo napadača na klupi.
- Cossack
#6346 Re: FK Sarajevo - Europa League
To svakako. Krste mora ali mora u sredinu a Bilbija ili na klupu ili neka igra veznog.
Sent from my C6603
Sent from my C6603
- Pitarrr82
#6347 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne treba Radovca dirati, veceras jedan od boljih, prije Velkoski kao spic ako cemo vec s jednim igrati a Duljevic na krilo, Bilbija naravno na klupu...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6348 Re: FK Sarajevo - Europa League
Upravo ovo. Slicno smo razbili i Zetu i Kukesi na Kosevu, pa smo oba puta ispali.omega369 wrote:bili smo favoriti i protiv pekara pa znamo sta na kraju bi. u revans treba uci sa tacnim zadatkom, trebaju nam 2 gola. dzeno jednostavno mora osmisliti nacin kako da probije njihovu odbranu, taman se mi branili i igrali na kontre
Dati svojih 130% mogucnosti, i uz dosta srece, mozda se i prodje. Tek onda o nekome drugome.
- Butmiran
#6349 Re: FK Sarajevo - Europa League
Tek se sad baš primijeti šta bi Komazec ili igrač ala Komazec značio ovoj ekipi.
-
todd_smith
#6350 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jbt ga losa realizacija. Dominirali igrom, samo sto ti nemas igraca tipa Said ili Komazec koji kada opale ti znas da ide u cosak a ne U golmana
Radovac odlican veceras, Bilbija vec davno na klupu treba
Gore ne vidim da mozemo zabiti 2, jer ce igrati bunker ali eto mozemo se nadati kao do sada
Radovac odlican veceras, Bilbija vec davno na klupu treba
Gore ne vidim da mozemo zabiti 2, jer ce igrati bunker ali eto mozemo se nadati kao do sada